Charuga 769 Napisano Februar 12, 2011 Drug član, 1342 postova Lokacija: Beograd-Srbija Motocikl: ZX10-R Prijavi odgovor kao problematičan . 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zli 412 Napisano Februar 12, 2011 Svrati ponekad, 474 postova Lokacija: Finger deep within the borderline. Motocikl: Yamaha FZS 1000 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan @velimlje ako sam razumeo kazes da si sedeo i na jednom i na drugom, pa uporedi velicinu/polozaj sedenja fz1s i sx...ja sam malo nizi od tebe...na ovim slikama sto si postavio zaista deluje da ti je sx premali?! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Charuga 769 Napisano Februar 12, 2011 Drug član, 1342 postova Lokacija: Beograd-Srbija Motocikl: ZX10-R Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je preslikano iz Motorevije..... mozda moze da pomogne da se uporedi velicina naspram Yamahe i Triumpha.... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Charuga 769 Napisano Februar 12, 2011 Drug član, 1342 postova Lokacija: Beograd-Srbija Motocikl: ZX10-R Prijavi odgovor kao problematičan . 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Februar 12, 2011 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan @velimlje ako sam razumeo kazes da si sedeo i na jednom i na drugom, pa uporedi velicinu/polozaj sedenja fz1s i sx...ja sam malo nizi od tebe...na ovim slikama sto si postavio zaista deluje da ti je sx premali?! SX je u stvari Z 1000 obucen u "pelerinu sa kapuljacom" i dobio je vizuelno malo "robusniji" izgled,prem da je to i dalje po dimenzijama Z1000. Kad je izasao Z 1000 2010. mislio sam da je to definitivno motocikl za mene gledajuci ga na slikama,ali kad sam ga vidjeo u Trebinju na moto skupu proslo ljeto uzivo i to u bijelo-oranz boji koja bi trebalo da mu da robusniji vizuelni izgled mom izboru je dosao kraj.Motocikl ne da je mali za klasu 1000 naked,vec k`o "trtinet"....To je onaj osjecaj kad vidite na Tv-u zgodnu ribu-ribetinu visoku,dobrih guzova i grudi,pa se napalite,a kad je sretnete na ulici ona metar i zelja da poraste,nema je pasce za sta ujesti. Naravno ova sva prica je subjektivna i tako je prihvatite,jer ipak sa mojom visinom 193cm - 115kg bi motor po mom misljenju od 1000 cm trebao da bude ipak bar malo veci. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Februar 12, 2011 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan SX je u stvari Z 1000 obucen u "pelerinu sa kapuljacom" i dobio je vizuelno malo "robusniji" izgled,prem da je to i dalje po dimenzijama Z1000. Kad je izasao Z 1000 2010. mislio sam da je to definitivno motocikl za mene gledajuci ga na slikama,ali kad sam ga vidjeo u Trebinju na moto skupu proslo ljeto uzivo i to u bijelo-oranz boji koja bi trebalo da mu da robusniji vizuelni izgled mom izboru je dosao kraj.Motocikl ne da je mali za klasu 1000 naked,vec k`o "trtinet"....To je onaj osjecaj kad vidite na Tv-u zgodnu ribu-ribetinu visoku,dobrih guzova i grudi,pa se napalite,a kad je sretnete na ulici ona metar i zelja da poraste,nema je pasce za sta ujesti. Naravno ova sva prica je subjektivna i tako je prihvatite,jer ipak sa mojom visinom 193cm - 115kg bi motor po mom misljenju od 1000 cm trebao da bude ipak bar malo veci. Znaci ubio se za mene i meni slicne. Meni je svaki preveliki. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Februar 12, 2011 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Eeee da,bas tako Mile,za tebe ki upisan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 765 Napisano Februar 12, 2011 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Čekaj, znači Z1000SX je manji od Fazera? Znači biciklica? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kawasaki Peca 25 Napisano Mart 18, 2011 U prolazu, 12 postova Lokacija: Požarevac Motocikl: KAWASAKI Z1000SX 2011 Prijavi odgovor kao problematičan sve ste vi to lepo ispričali , al ga ja kupujem ovi dana, pa vi gledajte. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 765 Napisano Mart 19, 2011 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Čestitam i da pošalješ ovde slike i napišeš nam utiske Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 765 Napisano April 26, 2011 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Video sam danas Pecin motor uživo, odlično izgleda, dobar je položaj sedenja, nisam ga vozio tako da ne znam kakav je u vožnji. Evo nekoliko interesantnih detalja: zadnji amortizer je horizontalan, slično kao na ER6, a glavčina zadnjeg točka(možda i prednjeg, nisam zagledao) ima poveće rupe, znači bušna je i bukvalno se vidi osovina. Nije bitno, samo nisam to viđao do sada. Verovatno su hteli da olakšaju točak. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Samoan lawyer 117 Napisano April 26, 2011 U prolazu, 83 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pa dobro sta sad, jel mali il nije? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 765 Napisano April 26, 2011 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Postaviću slike pa ćete sami proceniti, ja se nisam video kako izgledam na njemu, ali iz moje perspektive je delovalo OK. Možda je za nijansu manji od Fazera, ali ništa drastično. Da, super stvar je podešavanje vizira, ali treba videti da li je fabrički vizir dovoljan u vožnji pri većim brzinama. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nele van hellsing 28 Napisano April 26, 2011 U prolazu, 31 postova Prijavi odgovor kao problematičan Po sopstvenoj vizuelnoj proceni ladno su mogla da sednu i da se voze dva Aćima i bio bi taman.. Zameračio Srećko zadnje sediste al mu Aćim nedade da sedne Pozdrav od Neleta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motoras 195 Napisano April 26, 2011 Drug član, 1162 postova Lokacija: turija Motocikl: Kawasaki Z750 Prijavi odgovor kao problematičan Kupuj taj motor i nikoga neslusaj,ti motor kupujes tebi a ne ostalima.Glavu gore uzivaj u motoru koji volis i bas te briga sta ce drugi ljudi reci. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 765 Napisano Maj 2, 2011 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mitri 1847 Napisano Octobar 4, 2016 Rashodovani bajker, 1731 postova Lokacija: KŠ Motocikl: SunRa Shino Prijavi odgovor kao problematičan Da ne otvaram novu temu za update postojećeg modela. 2017 Kawasaki Z1000SX 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bojsa 135 Napisano Octobar 14, 2016 Svrati ponekad, 171 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Monster 1200 2017 Prijavi odgovor kao problematičan Kako stoje stvari za sada, ovo ce biti moj sledeci bajk, ako do marta sve prodje kako treba Savrsen poklon sam sebi za 30 rodjendan.... Bukvalno sam za ovih nekoliko godina od kada sam uzeo ER6n, razmisljao o svemu i svacemu, od novog HD Sportstera i nekih retro modela, preko adventure-a kao sto su V-Strom i veliki Versys, pa sve do velikih nakeda kao sto je Z1000 koji je ove godine dobio i slipper clutch. Sve sam opcije izmenjao u glavi i trazio optimalnu kupovinu, jer nov motor treba kupovati i srcem, ali i glavom. Na kraju mislim da ce upravo Z1000SX za 2017. biti pun pogodak za mene. Mislim da nema bolje balansiranog motora sada kada je dobio i IMU, a novi oblik prednjeg dela mi se mnogo vise dopada. Jedino bih voleo da ima i tempomat, ali onda bi bukvalno bio savrsen Samo da cena ne bude drasticno veca od dosadasnje verzije. Idealno bi bilo da ostane ista ili manja (ali to se nece desiti) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6577 Napisano Octobar 15, 2016 Ne silazi, 6512 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Za neke nove standarde, koji ce za mene biti uvek preterani, ima sve sta treba i ne treba da bude idealno resenje za asvaltni touring. Ostavili su prostora da ga svako doradi (da ne kazem personalizuje) po svom ukusu i potrebama...i pravac Alpi . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefan95 0 Napisano April 9, 2021 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan Dobar dan, da li neko prodaje z1000sx, prvi model? Hvala unapred Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10056 Napisano April 9, 2021 Drug član, 3355 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan pre 43 minuta, Stefan95 je napisao: Dobar dan, da li neko prodaje z1000sx, prvi model? Hvala unapred Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pedjazz 447 Napisano Novembar 12 Svrati ponekad, 254 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Yamaha Thundercut Prijavi odgovor kao problematičan Ako mogu da osvezim ovu temu. ovaj motor mi je zanimljiv kao neka opcija,ali nisam nasao negde(verovatno ih ima) iskustva o udobnosti na duze ture,zastiti od vetra,ponasanju u gradu u svakodnevnoj upotrebi,pouzdanosti ili nedostacima same masine? Nasao sam da je mali visokim vozacima,sto meni kao neko ko ima manje od 180cm odgovara. Ukratko da li je ovaj motor dobra kupovina?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vidakn 1773 Napisano Novembar 12 Drug član, 1353 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki DL 1000 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Strava motor, meni od 190cm previše savijena kolena, mada ga je vozio drugar koji je viši od mene.Za 180cm mislim da je idealan...Sent from my SM-A556B using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milomir22 3528 Napisano Novembar 12 Malinar u pokusaju, 1692 postova Lokacija: Kg Motocikl: triumph tiger 1050 Prijavi odgovor kao problematičan Dok se ne javi neko od vlasnika, ja u ti dati neko moje vidjenje. Proletos (mart-april 2024.) su se stekli uslovi da promenim motor i ova kawa mi se estetski jako dopala. Gledao sam 2 (prvu u Bavaništu kod beše Borisa i drugu u Futogu obe u rangu 5700-6000 evra, obe 2011. u prelepoj zelenoj boji). Probao sam obe na kratko, zvuk je prelep i sa fabričkim izduvom, ide lepo, mada nisam dostigao brzinu preko 70 km/h, menjač je na ovoj u Bavaništu bio ok, na ovoj u Futogu mnogo grub, poput starih suzukijevih. Ja sam visok 183 cm, i imam oko 105 kila. Meni je ovaj motor bio tesan za duža putovanja, konkretno noge su mi bile previše savijene u kolenima i kukovima i to bi mi smetalo na dužim turama sigurno. Položaj za upravljačem je ok, blago unapred, ali ne mnogo i to bi mi odgovaralo zasigurno. U tom momentu sam vozio bandit s 600 mk II i tražio sam udobniji motor od njega, a video sam da ova kawa to ipak nijem makar ne po položaju tela u sedištu. Opet, svi smo mi različito gradjeni, moraš da sedneš i probaš. Mislim da je agregat jako dobar i da se pokazao vrlo pouzdanim. Ono što sam primetio je da su oba motocikla imala tragove korozije na ramu, verovatno su uvezeni iz Švice ili neke zemlje gde malo jače sole puteve, a ni kawina finalna obrada nije baš na vrhunskom nivou u odnosu na ostale. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...