Jump to content

Moto Zajednica

Kawasaki Peca

Članovi
  • Broj tema i poruka

    12
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

O članu Kawasaki Peca

  • Rođendan 28.06.1974.

Profile Information

  • Pol
    Bez odgovora
  • Lokacija
    Požarevac
  • Motocikl
    KAWASAKI Z1000SX 2011

Poslednji posetioci profila

Sekcija koji prikazuje poslednje posetioce ovog profila je isključena i ne prikazuje se ostalim članovima.

Kawasaki Peca's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

25

Reputacija u zajednici

  1. Srecan ti rodjendan prijatelju.

  2. kupljen u Čačku kod Marinkovića sve pohvale za Marinkovića!
  3. [b]1. Godište motocikla koji ste vozili:[/b] 2011 [b]2. Vreme provedeno na motociklu:[/b] 19kilometara [b]3. Šta mi se dopada:[/b] sve zato sam ga i kupio [b]4. Šta je moglo biti bolje:[/b] da ide neka riba sa njim s obzirom na cenu [b]5. Moj utisak:[/b] Pa pošto sam ga ja prvi kupio bio bi red da ga i prokomentarišem ,tema je zanimljiva ,prvo probao sam abs na travi lepo radi pali se na vreme a ne pre vremena takođe i zadnji točak.na extremno malim brzinama korakom recimo tad se ne uključuje.pri većim brzinama na suvom ne pali se bespotrebno dok stvarno točak nebi proklizao. Drugo položaj u vožnji bar za moja leđa je više uspravan i lak za vožnju. Ono što mi se nesviđa recimo što nema oba svetla kratka i duga već mu je jedno dugo.i nebi bilo loše neki ksenon. Vibracije na motoru koliko sam ga vozio nema ,zvuk mu je ok iako sa nekim akrapovićem bi bio bolji al to nebi diro bar za sada. Planirao sam zeleni kupit ali kad sam video crni duplo mi je sada lepši MOĆNIJI. završna obrada na motoru je prvoklasna bez ijedne zamerke. Kupljen 19.4.2011 u Čačku" Marinković" ,sve preporuke za njega sa njim treba znati i onda si uspeo. Kad pređem 1000-2000 km mogu dati bolji sud. HVALA.
  4. KAWASAKI Z 1000 SX 2011 19.4.2011 KUPLJEN U ČAČKU JEDINI ZA SAD U SRBIJI
  5. Uskoro dolazim na burek u Pozarevac pa se vidimo.

  6. ha ha ha Naravno čak i ispod te kacige. zanimalo me hoćeš li provalit ko sam ,Pozdrav
  7. PA drugari to smo rešili ubedili ste me Što se tiče abs tema može da se zatvori. Nego da pređem na stvar da ga naručim. Idem probat kod Marinkovića ,Pa ako uspem da realizujem tj. da ga on obezbedi eto mene kod vas. HVALA na savetima i trudu . :zdravo:
  8. Ajd vozači pitanje glasi šta kupiti sa ili bez ABS-a za motor Kawasaki z1000sx . Poštujem svačije mišljenje jer pretpostavljam da su mišljenja podeljena. Ko me ubedi da vredi platiti 500€ više poslušati ću ga.
  9. dobrodošo NELE ti si CAR

  10. Evo možda zanimljivog pitanja za ljude koji kupuju novi Kawasaki ,kao što sam ja. imamo 3 dilera 1.Novi sad Cule 2.Beograd Stanković 3.Čačak Marinković Ja bih volio da mi neko da savet od ljudi koji su kupovali Kawasaki kod koga da idem ! Unapred HVALA!
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja