JevtaNS 1930 Napisano Septembar 27, 2010 Drug član, 2880 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem XJ 600s Diversion 92god. Moze zamena http://jevta68.dodaj.rs/?xj600 1800e za BJB-ovce zbog brisanja oglasa 2000e Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 23190 Napisano Septembar 27, 2010 Integrisan, 9832 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Druze, lep motor zelim ti srecu u prodaji ali ovo "za BJB-ovce zbog brisanja oglasa 2000e" ne pije vodu i nece ti pomoci u prodaji / zameni. 98% forumasa nema mogucnost brisanja ili izmene tudjih postova. Pozdrav Nenad. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
skijash 246 Napisano Septembar 27, 2010 If in doubt, go flat out., 472 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM exc 300, Aprilia RS250 Prijavi odgovor kao problematičan Nisi razumeo, čovek kaže da smo ovce ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1930 Napisano Septembar 27, 2010 Drug član, 2880 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Koga interesuje ponuda koju urednistvo BJB-a nece da dozvoli u oglasima javice se ili ce naci oglas na nekom drugom forumu i videti solidnu ponudu. Inace sam u rekordnom roku imao dve ponude od ljudi koji znaju i mene i motor. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lencuga 14719 Napisano Septembar 28, 2010 Quid Quid latine dictum est altum viditur!, 957 postova Lokacija: vrsac / bgd bezanija Motocikl: KTM 1190 ADV, Yamaha R1 RN22 Big Bang Prijavi odgovor kao problematičan ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MALI DIKTATOR 203 Napisano Septembar 28, 2010 Svrati ponekad, 217 postova Lokacija: Necu da ti kazem celavi!!! Motocikl: GPZ 500S Prijavi odgovor kao problematičan Koga interesuje ponuda koju urednistvo BJB-a nece da dozvoli u oglasima javice se ili ce naci oglas na nekom drugom forumu i videti solidnu ponudu. Inace sam u rekordnom roku imao dve ponude od ljudi koji znaju i mene i motor. Pa sto ga onda nisi prodao??? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1930 Napisano Septembar 28, 2010 Drug član, 2880 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Poenta je u tome da se motor menja a ne proda.Uz njega ide još ponešto. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Slaninar 630 Napisano Septembar 29, 2010 Zainteresovan, 595 postova Lokacija: Novi Sad - Liman Motocikl: Yamaha FZS600, Piaggio Free, Suzuki GN125 Prijavi odgovor kao problematičan Da budem malo advokat. Potakao me ovaj "što nisi prodao??" komentar. Ponudu sam čuo i OK je. Nisam dovoljno pažljivo čitao pravila foruma da bih shvatio zašto se briše, ali verujem da postoji razlog, što ne treba da spreči ljude da kontaktiraju PP. Jeftu koliko znam, čovek mi ne deluje kao muljara i uvek bih pivo popio sa njim, a i trgovao da me zanima takav motor. Motor koji je glavni u priči je lep tamno zeleni Diversion, opremljen za putovanje. Koliko sam video, motor je sasvim u redu (nisam ga detaljno nikada zagledao, ali ne vidim da nešto zeza, niti znam da se Jefta žalio na isti). Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbenda 518 Napisano Septembar 29, 2010 Zainteresovan, 532 postova Motocikl: TOMOS Prijavi odgovor kao problematičan Nisi razumeo, čovek kaže da smo ovce ;D koliko sam uspeo da lepo procitam covek koji prodaje motor i koji je postavio oglas nikoga nije nazvao ovde ''ovcom'' vec koliko sam shvatio poentu a nadam se da jesam je...da je ljut ili revoltiran na nekog od administratora foruma a ne na clanove ! Pa je stoga i napisao sta je napisao.. naravno da mu sam text oglasa necce mnogo pomoci u prodaji bas zbog ovakokvog tumacenja oglasa poput tebe i tebi slicnih.....no sta je tu je pise ko sta hoce i kako hoce ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
skijash 246 Napisano Septembar 29, 2010 If in doubt, go flat out., 472 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM exc 300, Aprilia RS250 Prijavi odgovor kao problematičan Samo bez vređanja, sprdam se, čovek je sam napisao "za BJB-ovce zbog brisanja oglasa 2000e" ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrvatreci 177 Napisano Septembar 29, 2010 Svrati ponekad, 203 postova Lokacija: Petrovaradin Motocikl: Hornet S Prijavi odgovor kao problematičan Samo bez vređanja, sprdam se, čovek je sam napisao "za BJB-ovce Koliko znam,to je po pravopisu... i ode oglas u off! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
goshy 134 Napisano Septembar 29, 2010 Svrati ponekad, 134 postova Lokacija: Novi Banovci Motocikl: Bandit 1200, TDM 850TX Prijavi odgovor kao problematičan Oglas je otisao u off samim postavljanjem,sve ostalo je vec teska zajebancija.Pravila foruma postoje,svaki deo se treba ispostovati,tako da ne znam otkud tolika ljutnja u poslednje vreme kada se nekom izbrise oglas,sigurno nije bez razloga.Ako mislite da je nekom progledano kroz prste,donji levi ugao i obavesti administratora,pa tek onda ide javna rasprava.Sve ostalo narusava imidz bjb-a koji se gradi dugo vremena,a u poslednje vreme urusava. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2506 Napisano Septembar 29, 2010 Andragog, 5072 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Čemu frka kada za 5 minuta može ponovo da postavi oglas !!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1930 Napisano Septembar 29, 2010 Drug član, 2880 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Nije frka samo nema smisla stavljati ako urednici smatraju da ja nemogu da zamenim moj motor,auto i skuter za noviji motor ili auto Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1930 Napisano Octobar 1, 2010 Drug član, 2880 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Yamaha i skuter zamenjeni sa nekim ko je video oglas u prvih 5 minuta dok nije obrisan. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CADILLAC 4 Napisano Octobar 1, 2010 U prolazu, 41 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: BMW R100 RT Prijavi odgovor kao problematičan Nije frka samo nema smisla stavljati ako urednici smatraju da ja nemogu da zamenim moj motor,auto i skuter za noviji motor ili auto Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...