Jump to content

Moto Zajednica

13. Moto GP Aragon, Španija

Recommended Posts

• Pobjednik motogp kladionice 4X, 5631 postova
  • Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow

Da Daniju nije pobegla guzica u prvoj krivini i da nije morao da se bori da se ponovo probije,bilo bi klasicno pranje,onako kako on ume.

Da su babi muda...a i ti da znas koliko mislis da znas ne bi bio 18-ti na kladionici  ;D

Moja pretpostavka da ce Stoner da ih odvali je bila ispravna jedino sto sam mislio da ce ovaj  bezmudic pedrosa da pobjegne  na samom startu pa sam kontao pritisak kamenog i greska bezmud..  

Go go   mixa ,semafor ...

Ben je opet pokazao da je borac pravi za razliku od ovog drugog hrc-ovca , Hayden je trebao i prije da pomete  Horhea (razlika u motorima je ogromna)...

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

Da li je neko video kako je pao Dovi? Ne znam sta je sa ovim reziserima uvek im promaknu bitni momenti...

Pa snimaju ljudi samo  bitne stvari a ovoga..  ;D

• Ne silazi, 6591 postova
  • Motocikl: konzerviran

Da Daniju nije pobegla guzica u prvoj krivini i da nije morao da se bori da se ponovo probije,bilo bi klasicno pranje,onako kako on ume.

Da su babi muda...a i ti da znas koliko mislis da znas ne bi bio 18-ti na kladionici  ;D

Moja pretpostavka da ce Stoner da ih odvali je bila ispravna jedino sto sam mislio da ce ovaj  bezmudic pedrosa da pobjegne  na samom startu pa sam kontao pritisak kamenog i greska bezmud..  

Go go   mixa ,semafor ...

Ben je opet pokazao da je borac pravi za razliku od ovog drugog hrc-ovca , Hayden je trebao i prije da pomete  Horhea (razlika u motorima je ogromna)...

Jos uvek sam 18. ;D

A nema me mesecima  ;)

Pa silno si startovao hehe,  vjerovatno si vidio da ces ko pedrosa da nas operes. ;)  ;D

sterilna trka do zadnjeg kruga sta se desava sa GP sampionatom ljudi  ???

Potpuno se slažem.

Zato sto je Dani skin'o nalepnice sa onog drugog motora,kad je prrooooleteo pored njega. :D :D :D

Sad se zakuvava,mislim sampionat.

• Drug član, 1537 postova
  • Lokacija: Svemir 2,8342534 svetlosnih godina zapadno od Marsa

Mala preterujeka sa konstatacijom da je trka sterilna......jbg. sterilna je kad nema " naseg " Rossija......

Start je bio odlican a i zavrsetak.......ne moze svaka trka da bude Laguna Seca jbg.

• Ne silazi, 5816 postova
  • Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24

jbg. sterilna je kad nema " naseg " Rossija......

I to je potpuno tačno.

Ali nije tačno da se sezona zakuvava (što kaže Pronto), jer Lorenco može da izgubi titulu samo ako padne bar 2 puta, a to očigledno ne namerava da uradi.

I meni je trka bila mnogo dobra.Svi su pokazali(osim rosija) svoje kompletne karakteristike na novoj stazi.Stoner da je mnogo brz kad ima divljeg konja, Pedrosa da ima brz motor i da je u paketu sa njim najlaksi i najbrzi dok mu se neko ozbiljan  ne nakaslje u vrat (pa se istog momenta upiski u gace) , Hayden da zna da vozi , Ben da je borac samo takav i da zna , Dovi da je balerina i sa trenutno najboljim motorom u GP  itd..

• U prolazu, 50 postova
  • Motocikl: GSXR-600 K1

Svaka cast Casey! Bogami sam se nacekao :)

Jako mi je drago i sto je Nicky uzeo trece mesto od Lorenza :)

Verujem da ce Spies sledece godine da razbije Lorenza :)

Zakuvava se u smislu da se sada vec pred kraj,na Lorenzovom putu do titule pojavljuju prepreke kojih do sada nije bilo.

A on je do sada vec pokazao da ume cak i sam sebi da bude veliki protivnik.

Ponavljam da je godina vrlo posebna.Ima mogucnost da iza sebe ostavi vazan trag i da posalje glavonjama vazne signale.

Mogao bi izmedju ostalog i da obori rekord u pobedama u jednoj sezoni,na Yamahi.Uz tehnicke probleme,koji su danas prilicno izasli na videlo,psiholoski momenat nikako ne pomaze.Pa jos Haydenovo obilazenje pred kraj......

Od danas pa do kraja,njemu ce definitivno da bude najteze.

• Svrati ponekad, 144 postova

Sama trka nije bila nesto posebno, ali daleko da se nije desilo nista interesantno : Lorencu lagano pada forma, ili su mu agregati na izdisaju, Hayden odlicna agresivna voznja, Rossi od koga se ocekuju bolji rezultati nije uradio nista, Stoner odvozio svoju najbolju trku sezone... Ova trka vise nagovestava dogadjaje u nastavku sezone, a pomalo i nesto sto ce se desiti sledece...

• Zainteresovan, 504 postova
  • Motocikl: Suzuki VStrom 650xt - Ferdinand

palo karanje!

TgeJn_astylee.jpg

;D >:(

ovaj logo sam video sinoć dok sam sedeo sa drugarima na piću! Iskidali smo se od smeha!  ;D ;D ;D ;D

• Ne silazi, 5569 postova
  • Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS

, Rossi od koga se ocekuju bolji rezultati nije uradio nista, Stoner odvozio svoju najbolju trku sezone... Ova trka vise nagovestava dogadjaje u nastavku sezone, a pomalo i nesto sto ce se desiti sledece...

Od Rossija ocekujem da bude spreman za sljedecu sezonu. Daj mi ti jedan dobar razlog da podari Yamahi neki dobar rezultat poslije svega, kako su ga ispalili. Zasto da rizikuje?

Ako sljedeca ili mozda sljedece dvije trke zavrse tako da Pedrosa bude ispred Lorenza 5 ili 10 bodova, e tada cemo da vidimo kolika ima 00 Lorenzo.

, Rossi od koga se ocekuju bolji rezultati nije uradio nista, Stoner odvozio svoju najbolju trku sezone... Ova trka vise nagovestava dogadjaje u nastavku sezone, a pomalo i nesto sto ce se desiti sledece...

Od Rossija ocekujem da bude spreman za sljedecu sezonu. Daj mi ti jedan dobar razlog da podari Yamahi neki dobar rezultat poslije svega, kako su ga ispalili. Zasto da rizikuje?

+1

Ako sljedeca ili mozda sljedece dvije trke zavrse tako da Pedrosa bude ispred Lorenza 5 ili 10 bodova, e tada cemo da vidimo kolika ima 00 Lorenzo.

Ja se nadam tom scenariju jer yamaha u ovom djelu sezone mnogo losije ide u odnosu na hondu , ali sto se muda tice Strasljivko se nece vidjeti od Horheovih muda  osim ako klavijatujre ne crknu al skroz pa pobjegne bez da se okrene dok ne udje u pit lane.

• Drug član, 3618 postova

Honda će sledeće sezone najverovatnije imati dva fabrička tima, Repsol za koji će voziti Casey Stoner i Daniel Pedrosa i San Carlo za koji će voziti Andrea Dovizioso i Marco Simoncelli. Izvor GPOne.

Colin Edwards je potpisao produženje ugovora sa Tech3 Yamaha timom. Uskoro se očekuje se i zvanična potvrda.

• Aktivirao se na času, 3281 postova
  • Motocikl: Tamić XL-1000V
Ako sljedeca ili mozda sljedece dvije trke zavrse tako da Pedrosa bude ispred Lorenza 5 ili 10 bodova, e tada cemo da vidimo kolika ima 00 Lorenzo
Ma kakvi! Lorenzo ima lufta da Pedrosa pobedi sve trke do kraja, a on da samo jednu trku završi na 3. , sve ostale na 4.-om mestu, a to je naučna fantastika. Plivaće Jorge 2-3-4 do kraja sezone i uzeti titulu 'ladan k'o špricer, bez ikakvih OO iz rukava, (nema potrebe). Sve to će mu trebati sledeće sezone, kad Dukac i Honda budu ponovo brži...

• Ne silazi, 5569 postova
  • Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS

Dok god postoji teoretska šansa, mislim da mu neće biti svejedno. Razlika jeste velika, ali ako nastavi da se topi, siguran sam da će mu biti makar malo frka. Ako se na to nakalemi i taj mogući start iz pit lane, a u kombinaciji sa onim gore pomenutim topljenjem razlike Jorgeu će 00 polako da silaze u procjep.

• Aktivirao se na času, 3281 postova
  • Motocikl: Tamić XL-1000V

Mislim da Stoner uzima Phillip Island, Jorge Valenciu i tu više nema mesta ni u teoriji za Danija, al' ajd' nek ti bude, urednik si, ne smem mlogo da... :-X

• Ne silazi, 5816 postova
  • Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24

Ma kakvi! Lorenzo ima lufta da Pedrosa pobedi sve trke do kraja, a on da samo jednu trku završi na 3. , sve ostale na 4.-om mestu, a to je naučna fantastika. Plivaće Jorge 2-3-4 do kraja sezone i uzeti titulu 'ladan k'o špricer, bez ikakvih OO iz rukava, (nema potrebe).

Baš tako, pogotovu što je iskoristio 5 agregata. Mislim da će voziti ovako traljavo sve dok zvanično ne uzme titulu, a onda će možda do kraja sezone napraviti još koju pobedu jer će biti opušteniji. Pobeda Stonera u Aragonu je u principu odgovarala Lorenzu, tako da nema nikakve brige za njega.

• Zainteresovan, 493 postova
  • Motocikl: Honda Vision

Sve to stoji kad se kalkulkulise u ciframa (bodovima) ali Lorencu nije bilo nimalo prijatno juce, kako je sisao s motora zbrisao je momentalno iza paravana. Treba biti hladne glave ali nisu ovo momci tako proracunati, inace ne bi bili tu gde jesu... srce, muda pa tek onda ostalo ;). Mislim da je sezona Lorencova bez obzira na sve, ali ostavimo malo prostora i za druge, ipak je to moto-GP.

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja