BRACO 3466 Napisano Septembar 19, 2010 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5631 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Da Daniju nije pobegla guzica u prvoj krivini i da nije morao da se bori da se ponovo probije,bilo bi klasicno pranje,onako kako on ume. Da su babi muda...a i ti da znas koliko mislis da znas ne bi bio 18-ti na kladionici ;D Moja pretpostavka da ce Stoner da ih odvali je bila ispravna jedino sto sam mislio da ce ovaj bezmudic pedrosa da pobjegne na samom startu pa sam kontao pritisak kamenog i greska bezmud.. Go go mixa ,semafor ... Ben je opet pokazao da je borac pravi za razliku od ovog drugog hrc-ovca , Hayden je trebao i prije da pomete Horhea (razlika u motorima je ogromna)... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3466 Napisano Septembar 19, 2010 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5631 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Da li je neko video kako je pao Dovi? Ne znam sta je sa ovim reziserima uvek im promaknu bitni momenti... Pa snimaju ljudi samo bitne stvari a ovoga.. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 767 Napisano Septembar 19, 2010 Ne silazi, 5816 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan sterilna trka do zadnjeg kruga sta se desava sa GP sampionatom ljudi ??? Potpuno se slažem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6817 Napisano Septembar 19, 2010 Ne silazi, 6591 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Da Daniju nije pobegla guzica u prvoj krivini i da nije morao da se bori da se ponovo probije,bilo bi klasicno pranje,onako kako on ume. Da su babi muda...a i ti da znas koliko mislis da znas ne bi bio 18-ti na kladionici ;D Moja pretpostavka da ce Stoner da ih odvali je bila ispravna jedino sto sam mislio da ce ovaj bezmudic pedrosa da pobjegne na samom startu pa sam kontao pritisak kamenog i greska bezmud.. Go go mixa ,semafor ... Ben je opet pokazao da je borac pravi za razliku od ovog drugog hrc-ovca , Hayden je trebao i prije da pomete Horhea (razlika u motorima je ogromna)... Jos uvek sam 18. ;D A nema me mesecima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3466 Napisano Septembar 19, 2010 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5631 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Pa silno si startovao hehe, vjerovatno si vidio da ces ko pedrosa da nas operes. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6817 Napisano Septembar 19, 2010 Ne silazi, 6591 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan sterilna trka do zadnjeg kruga sta se desava sa GP sampionatom ljudi ??? Potpuno se slažem. Zato sto je Dani skin'o nalepnice sa onog drugog motora,kad je prrooooleteo pored njega. :D Sad se zakuvava,mislim sampionat. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzigorius 134 Napisano Septembar 19, 2010 Drug član, 1537 postova Lokacija: Svemir 2,8342534 svetlosnih godina zapadno od Marsa Prijavi odgovor kao problematičan Mala preterujeka sa konstatacijom da je trka sterilna......jbg. sterilna je kad nema " naseg " Rossija...... Start je bio odlican a i zavrsetak.......ne moze svaka trka da bude Laguna Seca jbg. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 767 Napisano Septembar 19, 2010 Ne silazi, 5816 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan jbg. sterilna je kad nema " naseg " Rossija...... I to je potpuno tačno. Ali nije tačno da se sezona zakuvava (što kaže Pronto), jer Lorenco može da izgubi titulu samo ako padne bar 2 puta, a to očigledno ne namerava da uradi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3466 Napisano Septembar 19, 2010 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5631 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan I meni je trka bila mnogo dobra.Svi su pokazali(osim rosija) svoje kompletne karakteristike na novoj stazi.Stoner da je mnogo brz kad ima divljeg konja, Pedrosa da ima brz motor i da je u paketu sa njim najlaksi i najbrzi dok mu se neko ozbiljan ne nakaslje u vrat (pa se istog momenta upiski u gace) , Hayden da zna da vozi , Ben da je borac samo takav i da zna , Dovi da je balerina i sa trenutno najboljim motorom u GP itd.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3466 Napisano Septembar 19, 2010 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5631 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Zaboravih Horhea , opustio se mnogo,, ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aussie 2 Napisano Septembar 19, 2010 U prolazu, 50 postova Lokacija: Sydney Motocikl: GSXR-600 K1 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast Casey! Bogami sam se nacekao Jako mi je drago i sto je Nicky uzeo trece mesto od Lorenza Verujem da ce Spies sledece godine da razbije Lorenza Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6817 Napisano Septembar 19, 2010 Ne silazi, 6591 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Zakuvava se u smislu da se sada vec pred kraj,na Lorenzovom putu do titule pojavljuju prepreke kojih do sada nije bilo. A on je do sada vec pokazao da ume cak i sam sebi da bude veliki protivnik. Ponavljam da je godina vrlo posebna.Ima mogucnost da iza sebe ostavi vazan trag i da posalje glavonjama vazne signale. Mogao bi izmedju ostalog i da obori rekord u pobedama u jednoj sezoni,na Yamahi.Uz tehnicke probleme,koji su danas prilicno izasli na videlo,psiholoski momenat nikako ne pomaze.Pa jos Haydenovo obilazenje pred kraj...... Od danas pa do kraja,njemu ce definitivno da bude najteze. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Misa 2 Napisano Septembar 19, 2010 Svrati ponekad, 144 postova Lokacija: Pozarevac Prijavi odgovor kao problematičan Sama trka nije bila nesto posebno, ali daleko da se nije desilo nista interesantno : Lorencu lagano pada forma, ili su mu agregati na izdisaju, Hayden odlicna agresivna voznja, Rossi od koga se ocekuju bolji rezultati nije uradio nista, Stoner odvozio svoju najbolju trku sezone... Ova trka vise nagovestava dogadjaje u nastavku sezone, a pomalo i nesto sto ce se desiti sledece... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sinclair 454 Napisano Septembar 19, 2010 Zainteresovan, 504 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki VStrom 650xt - Ferdinand Prijavi odgovor kao problematičan Jel ima neko link za snimak trke? Bilo koje klase? Hvala unapred! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sinclair 454 Napisano Septembar 19, 2010 Zainteresovan, 504 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki VStrom 650xt - Ferdinand Prijavi odgovor kao problematičan palo karanje! ;D ovaj logo sam video sinoć dok sam sedeo sa drugarima na piću! Iskidali smo se od smeha! ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1182 Napisano Septembar 19, 2010 Ne silazi, 5569 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan , Rossi od koga se ocekuju bolji rezultati nije uradio nista, Stoner odvozio svoju najbolju trku sezone... Ova trka vise nagovestava dogadjaje u nastavku sezone, a pomalo i nesto sto ce se desiti sledece... Od Rossija ocekujem da bude spreman za sljedecu sezonu. Daj mi ti jedan dobar razlog da podari Yamahi neki dobar rezultat poslije svega, kako su ga ispalili. Zasto da rizikuje? Ako sljedeca ili mozda sljedece dvije trke zavrse tako da Pedrosa bude ispred Lorenza 5 ili 10 bodova, e tada cemo da vidimo kolika ima 00 Lorenzo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3466 Napisano Septembar 19, 2010 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5631 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan , Rossi od koga se ocekuju bolji rezultati nije uradio nista, Stoner odvozio svoju najbolju trku sezone... Ova trka vise nagovestava dogadjaje u nastavku sezone, a pomalo i nesto sto ce se desiti sledece... Od Rossija ocekujem da bude spreman za sljedecu sezonu. Daj mi ti jedan dobar razlog da podari Yamahi neki dobar rezultat poslije svega, kako su ga ispalili. Zasto da rizikuje? +1 Ako sljedeca ili mozda sljedece dvije trke zavrse tako da Pedrosa bude ispred Lorenza 5 ili 10 bodova, e tada cemo da vidimo kolika ima 00 Lorenzo. Ja se nadam tom scenariju jer yamaha u ovom djelu sezone mnogo losije ide u odnosu na hondu , ali sto se muda tice Strasljivko se nece vidjeti od Horheovih muda osim ako klavijatujre ne crknu al skroz pa pobjegne bez da se okrene dok ne udje u pit lane. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1182 Napisano Septembar 19, 2010 Ne silazi, 5569 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Pa mislim da mu jedan start iz pit lane ne gine. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pajacbr 0 Napisano Septembar 19, 2010 Svrati ponekad, 125 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: kawasaki Prijavi odgovor kao problematičan Mene je danas Ben odusevio, a isto tako Dovi razocarao, nije mu tu mesto a ni Benu bogami... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spdzlla 0 Napisano Septembar 19, 2010 Drug član, 3618 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan Honda će sledeće sezone najverovatnije imati dva fabrička tima, Repsol za koji će voziti Casey Stoner i Daniel Pedrosa i San Carlo za koji će voziti Andrea Dovizioso i Marco Simoncelli. Izvor GPOne. Colin Edwards je potpisao produženje ugovora sa Tech3 Yamaha timom. Uskoro se očekuje se i zvanična potvrda. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1974 Napisano Septembar 20, 2010 Aktivirao se na času, 3281 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: Tamić XL-1000V Prijavi odgovor kao problematičan Ako sljedeca ili mozda sljedece dvije trke zavrse tako da Pedrosa bude ispred Lorenza 5 ili 10 bodova, e tada cemo da vidimo kolika ima 00 Lorenzo Ma kakvi! Lorenzo ima lufta da Pedrosa pobedi sve trke do kraja, a on da samo jednu trku završi na 3. , sve ostale na 4.-om mestu, a to je naučna fantastika. Plivaće Jorge 2-3-4 do kraja sezone i uzeti titulu 'ladan k'o špricer, bez ikakvih OO iz rukava, (nema potrebe). Sve to će mu trebati sledeće sezone, kad Dukac i Honda budu ponovo brži... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1182 Napisano Septembar 20, 2010 Ne silazi, 5569 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Dok god postoji teoretska šansa, mislim da mu neće biti svejedno. Razlika jeste velika, ali ako nastavi da se topi, siguran sam da će mu biti makar malo frka. Ako se na to nakalemi i taj mogući start iz pit lane, a u kombinaciji sa onim gore pomenutim topljenjem razlike Jorgeu će 00 polako da silaze u procjep. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1974 Napisano Septembar 20, 2010 Aktivirao se na času, 3281 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: Tamić XL-1000V Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da Stoner uzima Phillip Island, Jorge Valenciu i tu više nema mesta ni u teoriji za Danija, al' ajd' nek ti bude, urednik si, ne smem mlogo da... :-X Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 767 Napisano Septembar 20, 2010 Ne silazi, 5816 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Ma kakvi! Lorenzo ima lufta da Pedrosa pobedi sve trke do kraja, a on da samo jednu trku završi na 3. , sve ostale na 4.-om mestu, a to je naučna fantastika. Plivaće Jorge 2-3-4 do kraja sezone i uzeti titulu 'ladan k'o špricer, bez ikakvih OO iz rukava, (nema potrebe). Baš tako, pogotovu što je iskoristio 5 agregata. Mislim da će voziti ovako traljavo sve dok zvanično ne uzme titulu, a onda će možda do kraja sezone napraviti još koju pobedu jer će biti opušteniji. Pobeda Stonera u Aragonu je u principu odgovarala Lorenzu, tako da nema nikakve brige za njega. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dfast 446 Napisano Septembar 20, 2010 Zainteresovan, 493 postova Lokacija: NL / Bgd Motocikl: Honda Vision Prijavi odgovor kao problematičan Sve to stoji kad se kalkulkulise u ciframa (bodovima) ali Lorencu nije bilo nimalo prijatno juce, kako je sisao s motora zbrisao je momentalno iza paravana. Treba biti hladne glave ali nisu ovo momci tako proracunati, inace ne bi bili tu gde jesu... srce, muda pa tek onda ostalo . Mislim da je sezona Lorencova bez obzira na sve, ali ostavimo malo prostora i za druge, ipak je to moto-GP. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...