Skittles 4220 Napisano Septembar 10, 2010 Nemanja Stojanović, 1421 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CF RedBull 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam dal prvo da zapišem zapažanja do sada ili da izređam slike, pa ću da mešam. gazirani sokovi su drugačiji, imaju 30928429037892789273982 ukusa, ali kroz sve se provlaci neka ista aroma slatkog. ne znam kako da opišem. hrana je generalno...šta znam, drugacija. skuplja u svakom slučaju. e i ovde ti dopune čašu kolko god puta oceš besplatno. a neke stvari su brutalno jeftinije. benzin je duplo jeftiniji. i svi su nekako čudno ljubazni. blejimo ispred kuće, prolazi žena i javlja nam se. i svi svuda, dobar dan, vo no, kako ste itd. sjebo sam čitac kartica pa sam morao da odem da uzmem drugi, i ima radnja fazon velicine ušća ili delte, samo za elektroniku, i kao bleji zaboden svemirski brod u zgradu. i ono prica im je tu je pao NLO pa su pokupili svu tehnologiju i sada prodaju. theme shop. unutra tu i tamo kao statue ima dzip prepolovljen na pola laserom kao i neki tako tripovi. kao iz crtanog filma. a ako ima nesto, i radi na struju, sigurno imaju u radnji. i ima 40 kasa radnja, i opet je red red bul je u ogromnim konzervama, od litar o.o svi voze ili ogroman pikap ili dzip, bizMismeni voze nemce, mercedes audi itd, a ovi što kao se brinu za okolinu, ekolozi i to voze japance. ovde je tojota prius ko u srbiji jugo. video sam jedan pikap hauba je u visini moje glave. ali ozbiljno. ulice su im isto ogromne pa mogu da se voze, al bilo gde drugde bi to bilo nemoguce. i da, evo vam ga drugar motoholic biće još slika, tek sam stigo a ostajem ovde mesec dana... 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hammerlo 42 Napisano Septembar 10, 2010 Svrati ponekad, 138 postova Lokacija: Loznica Motocikl: Yamaha XS360 (1977) , BMW F650GS (2001), KTM LC4 620 (1996) Prijavi odgovor kao problematičan Mmmm L.A., pusta želja, , pratim......... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zaludan 8903 Napisano Septembar 10, 2010 4_tocka_i_karoserija, 1949 postova Lokacija: N44 37.451 E20 22.527 Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan pratim... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grafigo 3253 Napisano Septembar 10, 2010 Drug član, 809 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Versys vel'ki, zeleni. Prijavi odgovor kao problematičan Da se zapljunem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
profesor momir 250 Napisano Septembar 10, 2010 Svrati ponekad, 451 postova Lokacija: Šabac Prijavi odgovor kao problematičan lepo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAmireZ 1240 Napisano Septembar 10, 2010 bez čvaraka, 1212 postova Lokacija: na severu Motocikl: Naked u najavi Prijavi odgovor kao problematičan Lepo, ali ako mozes sinhronizuj slike i slova. Ovako gledam jednu sliku, a u glavi zamisljam neku drugu. Ali samo napred! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mc SREMac 1142 Napisano Septembar 10, 2010 Zainteresovan, 576 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: MS 1000DS, Apeninac Prijavi odgovor kao problematičan Lepo, ali ako mozes sinhronizuj slike i slova. Ovako gledam jednu sliku, a u glavi zamisljam neku drugu. Ali samo napred! Jes' vala...dobre ti fotografije,ali ni jedna ne pokazuje ono o cemu pricas! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
japanx 211 Napisano Septembar 10, 2010 Zainteresovan, 501 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan pratim, ako bog da sledece godine kod ujaka u thousand oaks Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skittles 4220 Napisano Septembar 11, 2010 Nemanja Stojanović, 1421 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CF RedBull 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Okej, ovo je stvarno bilo naglavačke i izmešano, al samo sam nabacao sve šta sam video u proteklih par dana. evo ukratko današnjim danom je dominirao LA county fair, veliki vašar ima sve i svašta, al ajmo redom. bila je jedna ogromna hala puna dinosaurusa, kreću se i sve to onda je bilo još 5-6 zgrada punih najrazličitijih štandova gde se prodaje sve i svašta i svi mame besplatnim uzorcima itd napolju je bilo takođe raznovrsno, od renesansnih dama koje su prodavale ne znam ni ja šta preko piratskog polja sa nekim vožnjama parade kul hotrodova i totalno radnom detalja do starih dobrih vožnji u većem fun parku. neke drvoseće su igrale pikado sa sekirama bila je i jedna ogromna maketa sa šinama i vozićima koji idu okolo. i naravno gomila bezveze brze hrane. treba ceo dan da se obiđe pa je bilo dosta pešačenja ali na kraju smo se odvezli kući srećni i umorni tadam. nadam se da vam je sada format više odgovarao. nisam baš neki storiteler, a i prilično sam umoran, al slika vredi hiljadu reči tako da ovde ima više nego dovoljno od mene 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motoholic 2331 Napisano Septembar 11, 2010 ¡Siempre adelante!, 2188 postova Lokacija: Kalifornija Motocikl: BMW F650GS... Harley-Davidson Nightster Prijavi odgovor kao problematičan Bravo! Vidim ja da ćeš ti videti više u L.A.-ju za tvojih mesec dana nego ja za mojih 9 godina ovde. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skittles 4220 Napisano Septembar 13, 2010 Nemanja Stojanović, 1421 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CF RedBull 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Uh, ovaj. u subotu smo skoknuli do zološkog vrta, koji je malčice veći od našeg, al u principu je isto, osim možda nekih životinja. a u nedelju me je motoholic vodio u crkvu, gde je bilo puno naših ljudi i jako prijateljska gostoljubiva atmosfera. oduševili su me. posle smo skoknuli do nekog bosanskog restorana gde smo jeli sarme i ćevape, a prodaju i plazmu, smoki i ostale domaće stvari. (moro sam se sredim za crkvu) i ovo je bila neka mini izložba oldtajmera ispred ševroletove radnje. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Isidor 439 Napisano Septembar 14, 2010 Svrati ponekad, 160 postova Lokacija: Kikinda, sada Dornbirn Motocikl: Honda Shadow 750, SYM Fiddle II 50(u kvaru), BMW R1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Prelepe slike, samo tako nastavi..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
siny 139 Napisano Septembar 14, 2010 Svrati ponekad, 224 postova Lokacija: Modrica Prijavi odgovor kao problematičan Stigoh i ja! Nastavi! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Laki 086 5 Napisano Septembar 14, 2010 Svrati ponekad, 114 postova Lokacija: Cetinje - MNE Prijavi odgovor kao problematičan Ne zaustavljaj se!!!!!!!!!!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAmireZ 1240 Napisano Septembar 14, 2010 bez čvaraka, 1212 postova Lokacija: na severu Motocikl: Naked u najavi Prijavi odgovor kao problematičan E sad je odlicno! Imam i sliku i zvuk ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ugac 1150 Napisano Septembar 14, 2010 Drug član, 1366 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Orion craus 49 Prijavi odgovor kao problematičan Moj buraz je takodje sad tamo. Sad znam kako mu je. Daj josh! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skittles 4220 Napisano Septembar 15, 2010 Nemanja Stojanović, 1421 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CF RedBull 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan ;D Ovo je jutro sa nekog brdašceta, na levoj strani se sitno vide holivud slova a desno je grad, pokriven maglom sa okeana. smrzo sam se, ali je vredelo pola sata čučanja. na putu do grada smo prešli preko nekog nadvožnjaka, i za sada jedino meni se svidela ova fotka. našli smo i srpsko groblje i na njemu ima nekih rođaka dalekih i onda u centar da se razgledaju radnjice gde se upoznaju fine prodavačice šteta što sam jedan od onih odanih. sutra bi trebalo konačno da provedem malo više vremena u holivudu, pa će valjda biti nešto dobro. stay tuned. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr. POP 100 Napisano Septembar 15, 2010 Svrati ponekad, 215 postova Lokacija: Beograd - Vladimirci Motocikl: Harley Davidson FXD Prijavi odgovor kao problematičan Pratim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svestenik 193 Napisano Septembar 15, 2010 Zbunjen, 888 postova Lokacija: Banjaluka, Republika Srpska Motocikl: XRV 650 RD03, KLE500 Prijavi odgovor kao problematičan na putu do grada smo prešli preko nekog nadvožnjaka, i za sada jedino meni se svidela ova fotka. Slika je super . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Daki 302 Napisano Septembar 15, 2010 Zainteresovan, 923 postova Lokacija: Beograd Motocikl: st 1300 i r1200gsa i 250 madison3 Prijavi odgovor kao problematičan lepo, lepo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlilis 72 Napisano Septembar 15, 2010 Zainteresovan, 719 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM ima Prijavi odgovor kao problematičan Je l' znaš ti Nikolu iz LA? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6427 Napisano Septembar 15, 2010 Enduraš, 6392 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Extra, pratim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
perisicboro 262 Napisano Septembar 15, 2010 Zainteresovan, 696 postova Lokacija: Karaburma Motocikl: Strom 650 2009 Prijavi odgovor kao problematičan Lep ovaj Amerika! ;D ;D ;D Pratim... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skittles 4220 Napisano Septembar 16, 2010 Nemanja Stojanović, 1421 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CF RedBull 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Je l' znaš ti Nikolu iz LA? ??? Ne. Evo par sličica iz holivuda i iz muzeja voštanih figura, u koji sam generalno razočaran. samo su par ono baš uboli. i većina slika je sa zvezdama, al evo jedna sa otiskom ruku Mel Gibsona. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zoran032 58 Napisano Septembar 16, 2010 Svrati ponekad, 420 postova Lokacija: Beograd - Cacak Motocikl: Suzuki DL650 Vstrom a Honda XRV 750-RD04 u lepom sećanju Prijavi odgovor kao problematičan evo i ja da se preplatim na pracenje ove teme... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...