rookie 2 Napisano Septembar 8, 2010 Svrati ponekad, 109 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kupio bi povoljno : AT,TA, KLE. Budzet je 1200-1500 evrova. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4761 Napisano Septembar 8, 2010 Ne silazi, 5555 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam koja cvaja te interesuje... pogledaj ovu: http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=57310.0 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rookie 2 Napisano Septembar 8, 2010 Svrati ponekad, 109 postova Prijavi odgovor kao problematičan Treba mi 500-750 cc. KLE, Transalp, Afrika , mozda neki coper 750 cc Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
thelord 97 Napisano Septembar 8, 2010 Stomatolog na motoru, 1522 postova Lokacija: NBGD Motocikl: Transalp XL600V-X Prijavi odgovor kao problematičan Khm, khm... Nesto si ti tu pobrkao. Kakve cvaje te spopale? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kobra 152 Napisano Septembar 8, 2010 Free rider, 814 postova Lokacija: Beograd/Borca Motocikl: 2014 BMW R1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Cvaje su valjda 2T motori ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nadalina 883 Napisano Septembar 8, 2010 Malo Zlo, 753 postova Lokacija: BGD Prijavi odgovor kao problematičan Heh... Upravo i ja to sad htedoh da mu kazem... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ugac 1150 Napisano Septembar 8, 2010 Drug član, 1366 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Orion craus 49 Prijavi odgovor kao problematičan SUS i CVAJA Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zec 269 Napisano Septembar 8, 2010 Zainteresovan, 729 postova Lokacija: Beograd Motocikl: X8 Prijavi odgovor kao problematičan Treba mi 500-750 cc. KLE, Transalp, Afrika , mozda neki coper 750 cc Misli na dva cilindra Ne bih da budem nepristojan, a da li je to za voznju ili preradjujes nesto? Enduro ili coper? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rookie 2 Napisano Septembar 8, 2010 Svrati ponekad, 109 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ispravio sam - jes' mislio sam na 2 cilindra.... Jbga - biker pocetnik i prvi motor. Sorry Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vidik 246 Napisano Septembar 8, 2010 Svrati ponekad, 313 postova Lokacija: Bgd-Žarkovo Prijavi odgovor kao problematičan Jedna primedba uz post člana UGAC, ali molim bez ljutnje. Ono SUS znači motor sa unutrašnjim sagorevanje (Dizel ili Oto), a prema broju taktova u jednom ciklusu 2T i 4T. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rookie 2 Napisano Septembar 8, 2010 Svrati ponekad, 109 postova Prijavi odgovor kao problematičan Znaci SUS - DIZEL ne dolazi u obzir ! ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ugac 1150 Napisano Septembar 8, 2010 Drug član, 1366 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Orion craus 49 Prijavi odgovor kao problematičan My bad. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markodjurovic 815 Napisano Septembar 8, 2010 Drug član, 1412 postova Lokacija: Beograd/Kraljevo Motocikl: Husaberg FE 400, Honda Varadero 1000, Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Zasta tebi treba motor pa trazish dva cilindra !!??. Ovo shto si nabrojao nije nizashta (iako su dve honde ) , ako ocesh za put loshi su, ako ocesh za off loshi su, za grad necu ni pricham. Daj nam smernice pa dobijesh mozda odgovor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rookie 2 Napisano Septembar 8, 2010 Svrati ponekad, 109 postova Prijavi odgovor kao problematičan Izgleda da imas nesto trece da ponudis za prodaju? Otvoren sam za predloge mada sam prilicno resen sta hocu da kupim. Africa, Transalp, KLE, choper (tim redosledom) jedino, cini mi se da suma koju sam izdvojio nije dovoljna za Africu ili choper [750 cc]. Dosta smo se zezali, pa ne bih da ulazimo u diskusiju sta je bolje ali ti naruzi dobro Hondu. Ispada da su dobre samo za Paris- Dakar ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markodjurovic 815 Napisano Septembar 8, 2010 Drug član, 1412 postova Lokacija: Beograd/Kraljevo Motocikl: Husaberg FE 400, Honda Varadero 1000, Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Od ovog shto imam nije nishta na prodaju. Na pomenuti reli idu modifikovane verzije, pa to nije bash merodavno. Putni enduro je po meni, ovo kazem bash po meni, sumanuta stvar ako oces putujesh uzimash touring motor (ima ih u oglasima), ako ocesh off uzimash off motor (tu chak mogu preporuchim neke koje sam probao), ako ocesh grad uzimash neki city bike (i tu imam preporuke probane), za divljachenje opet nesto tog tipa. Ovo shto si naveo su motori nizashta i za sve, ne rachunajuci kruzera koji mozda uopste i nije motor . Mala shala al razmisli shta bi hteo od motor koji ima 200, tj blizu 300 kila. I da samo Honda pravi motore ostalo su ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano Septembar 9, 2010 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan Evo da ti ja ponudim pravu zverku, motor za sve! http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=99999999&topic=60258.0 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markodjurovic 815 Napisano Septembar 9, 2010 Drug član, 1412 postova Lokacija: Beograd/Kraljevo Motocikl: Husaberg FE 400, Honda Varadero 1000, Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan E ovo je pravi motor. Pouzdana masina, velika autonomija, nevelika tezina, lak za upravljanje, jeftin za odrzavanje, ne mora se skine pola motora da se zameni svecica i to ako nekad bude trebalo, od ulja moze i zejtin (mada je on sad deficitarna roba ), povlaci instant a mali potrosac, atraktivan, odvesce te gde god treba, a za ne daj boze svaki majstor zna da ga sredi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6391 Napisano Septembar 9, 2010 Enduraš, 6382 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Zasta tebi treba motor pa trazish dva cilindra !!??. Ovo shto si nabrojao nije nizashta (iako su dve honde ) , ako ocesh za put loshi su, ako ocesh za off loshi su, za grad necu ni pricham. Daj nam smernice pa dobijesh mozda odgovor Ne vredi, jace je od mene, moram da ti kazem da LUPAS. Da si ispred recenice stavio "moje misljenje je..." ne bih komentarisao nista. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markodjurovic 815 Napisano Septembar 9, 2010 Drug član, 1412 postova Lokacija: Beograd/Kraljevo Motocikl: Husaberg FE 400, Honda Varadero 1000, Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Eh ovo ko na emisijama gde su gosti politicari , pa naravno da je moje misljenje Ajmo ovamo: http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=60358.0 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sinke 451 Napisano Septembar 9, 2010 Zainteresovan, 592 postova Lokacija: BEOGRAD-DORCOL Motocikl: Stalno neki drugi :) Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav ,jel te zanima ovako nesto !!??!! http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=60361.0 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...