Jump to content

Moto Zajednica

KESH za TA,AT, KLE

Recommended Posts

• Zainteresovan, 729 postova
  • Motocikl: X8

Treba mi 500-750 cc.

KLE, Transalp, Afrika , mozda neki coper 750 cc

Misli na dva cilindra :)

Ne bih da budem nepristojan, a da li je to za voznju ili preradjujes nesto? Enduro ili coper? :)

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 313 postova

Jedna primedba uz post člana UGAC, ali molim bez ljutnje. Ono SUS znači motor sa unutrašnjim sagorevanje (Dizel ili Oto), a prema broju taktova u jednom ciklusu 2T i 4T.

• Drug član, 1412 postova
  • Motocikl: Husaberg FE 400, Honda Varadero 1000, Honda CRF300L

Zasta tebi treba motor pa trazish dva cilindra !!??. Ovo shto si nabrojao nije nizashta (iako su dve honde :) ) , ako ocesh za put loshi su, ako ocesh za off loshi su, za grad necu ni pricham. Daj nam smernice pa dobijesh mozda odgovor :)

• Svrati ponekad, 109 postova

Izgleda da imas nesto trece da ponudis za prodaju?  ;)

Otvoren sam za predloge mada sam prilicno resen sta hocu da kupim.

Africa, Transalp, KLE, choper  (tim redosledom) jedino, cini mi se da suma koju sam izdvojio nije dovoljna za Africu ili choper [750 cc].

Dosta smo se zezali, pa ne bih da ulazimo u diskusiju sta je bolje ali ti naruzi dobro Hondu.

Ispada da su dobre samo za Paris- Dakar  ;D ;D

:) Od ovog shto imam nije nishta na prodaju. Na pomenuti reli idu modifikovane verzije, pa to nije bash merodavno. Putni enduro je po meni, ovo kazem bash po meni, sumanuta stvar ako oces putujesh uzimash touring motor (ima ih u oglasima), ako ocesh off uzimash off motor (tu chak mogu preporuchim neke koje sam probao), ako ocesh grad uzimash neki city bike (i tu imam preporuke probane), za divljachenje opet nesto tog tipa. Ovo shto si naveo su motori nizashta i za sve, ne rachunajuci kruzera koji mozda uopste i nije motor :D. Mala shala al razmisli shta bi hteo od motor koji ima 200, tj blizu 300 kila. I da samo Honda pravi motore ostalo su ... ;) 

E ovo je pravi motor. Pouzdana masina, velika autonomija, nevelika tezina, lak za upravljanje, jeftin za odrzavanje, ne mora se skine pola motora da se zameni svecica i to ako nekad bude trebalo, od ulja moze i zejtin (mada je on sad deficitarna roba :) ), povlaci instant a mali potrosac, atraktivan, odvesce te gde god treba, a za ne daj boze svaki majstor zna da ga sredi.

• Enduraš, 6382 postova
  • Motocikl: CRF300L

Zasta tebi treba motor pa trazish dva cilindra !!??. Ovo shto si nabrojao nije nizashta (iako su dve honde :) ) , ako ocesh za put loshi su, ako ocesh za off loshi su, za grad necu ni pricham. Daj nam smernice pa dobijesh mozda odgovor :)

Ne vredi, jace je od mene, moram da ti kazem da LUPAS. Da si ispred recenice stavio "moje misljenje je..." ne bih komentarisao nista.

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja