mile fazer 4464 Napisano Februar 10, 2017 Drug član, 2013 postova Lokacija: Pula Motocikl: KTM 1290 SD GT Prijavi odgovor kao problematičan legenda uvijek živi sa nama. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan026 22 Napisano Februar 12, 2017 Svrati ponekad, 111 postova Motocikl: yamaha fzs 1000,yamaha mbk 125 Prijavi odgovor kao problematičan jedan od boljih putopisa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
csaba p 2 Napisano Februar 17, 2017 U prolazu, 7 postova Lokacija: Male Pijace Motocikl: kawasaki kle 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj putopis me naterao da se registrujem na forum,jos procitao2015 sa slikama ,zao mi je da takva legenda nije medju nama. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mile fazer 4464 Napisano Februar 17, 2017 Drug član, 2013 postova Lokacija: Pula Motocikl: KTM 1290 SD GT Prijavi odgovor kao problematičan Možda bi vlasnici foruma ili urednici rubrike putopisi mogli napraviti nešto da se slike vrate na stranice jer ipak je Đigi zadužio forum ovim putopisom koji je bolji od najboljih. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6134 Napisano Februar 17, 2017 Svakom po zasluzi, 12441 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Taj domen gde su se nalazile slike više ne postoji: sphotos fbcdn net hphotos snc4 hs294 41058 1450894346450 1055993434 31075654 3947031 Iskreno, ne znam da li ikako mogu da se vrate slike. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mile fazer 4464 Napisano Februar 17, 2017 Drug član, 2013 postova Lokacija: Pula Motocikl: KTM 1290 SD GT Prijavi odgovor kao problematičan hvala druže Rajko. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6134 Napisano Februar 17, 2017 Svakom po zasluzi, 12441 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Uvek na usluzi dobri Mile Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mind Resetting 442 Napisano Februar 18, 2017 Svrati Svaki Dan, 884 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: brm brm brm Prijavi odgovor kao problematičan Uvek na usluzi dobri Mile Ovi linkovi u temi su stari format Facebook linka, fbcdn je FB domen, pa ce vas fbcdn.net odvesti na FB. Ako je neko bio prijatelj sa Igorom na FB, postoje sanse da su te slike jos na njegovom profilu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nastasovic 89 Napisano Mart 11, 2017 Svrati ponekad, 209 postova Lokacija: selo vojska Motocikl: suzuki bandit 1200s Prijavi odgovor kao problematičan na sajtu MOTOMANIJACI ima slika i ceo putopis. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7450 Napisano Mart 11, 2017 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj putopis je san mnogih muskaraca.... Citao sam ga dok je jos bio svez, poseban putopis nema ovakvog na forumu. Jedan od boljih, uz kolegu i koleginicu iz HR koji su putovali na Africi, cini mi se u Aziju a vratili se prinovom na putu i stamparovim bilo kojim tekstom. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arnyman 1729 Napisano Mart 12, 2017 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan na sajtu MOTOMANIJACI ima slika i ceo putopis. ma jeeeestee Jel ima i žena, piva i kolača? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2637 Napisano Mart 12, 2017 ODUSTO OD DIJETE, 2670 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan na sajtu MOTOMANIJACI ima slika i ceo putopis. Ja preleteo ali nisam mogao da nađem, pošalji link na PP ili postavi ovde ako nije problem. Voleo bih ponovo da pregledam sve slike a verujem i još dosta njih. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nasaStvar 217 Napisano Mart 13, 2017 Svrati ponekad, 294 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha MT09 Prijavi odgovor kao problematičan Meni ni tamo ne izbacuje slike,steta za slike. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2637 Napisano Mart 13, 2017 ODUSTO OD DIJETE, 2670 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Ja se ponadao ali mi bilo čudno da tamo ima slika a ovde ne. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mirorab 64 Napisano Decembar 14, 2019 U prolazu, 78 postova Lokacija: http://www.youtube.com/watch?v=t-JcFnq_Tok Motocikl: Bajs, KLE500 Prijavi odgovor kao problematičan Pade mi na um, pa ponovo pročitah iz početka... Jedina slika je ona iz mora, dovoljno da rekonstruišem lik i.... Legenda, al stvarno! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2637 Napisano Februar 8, 2020 ODUSTO OD DIJETE, 2670 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Sedmi februar je dan kada sam upoznao moju ženu i ostadosmo zajedno do danas. Ovaj datum vezujem da pročitam svake godine ovaj putopis. Setim se Igora i ponovo nasmejem njegovom pisanju. Evo prođe i sedma godina. Ljudi poput Džigija ne umiru nikad, dok god ih se sećamo. Ostaju zauvek da žive u našim srcima. Najviše mi je žao što su slike nestale i male su šanse da se ponovo pojave, šteta velika. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Februar 8, 2020 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan I ja procitah ponovo putopis jer mi je prošli put ostao u lepom sećanju. I šta reci...tolika energija je zracila iz napisanog da je za nepoverovati da se tako završilo. Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa ns 1 3067 Napisano Februar 8, 2020 Ne silazi, 2915 postova Prijavi odgovor kao problematičan On 2.9.2010. at 0:01, Dzigorius je napisao: TOUCUTTER71 ovom prilikom ga pozdravljam ,učinio sam mu neke stvari a i on meni pre 2 dana.Što se tiče našeg poznanstva sa Džigijem .ono je trajalo bar 3 decenije i eto traje i dalje bez obzira što više nije tu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 17823 Napisano Februar 8, 2020 Integrisan, 5259 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan Citao sam ga cim je objavljen. Zao mi je zbog slika sto su nestale jedan od boljih putopisa. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6434 Napisano Februar 9, 2020 Enduraš, 6398 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Pre 5 sati, sasa ns 1 je napisao: ovom prilikom ga pozdravljam ,učinio sam mu neke stvari a i on meni pre 2 dana.Što se tiče našeg poznanstva sa Džigijem .ono je trajalo bar 3 decenije i eto traje i dalje bez obzira što više nije tu. Pitaj ga da li je uspeo da pronađe slike, zbog uspomene na dzigija bilo bi lepo da se putopis upotpuni slikama. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2637 Napisano Februar 9, 2020 ODUSTO OD DIJETE, 2670 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Rekao je da ima sačuvane slike negde samo treba da ih pronađe, da li ih je pronašao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa ns 1 3067 Napisano Februar 9, 2020 Ne silazi, 2915 postova Prijavi odgovor kao problematičan proverićemo 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TOUCUTTER71 189 Napisano Februar 12, 2020 Svrati ponekad, 303 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki GSF650S Prijavi odgovor kao problematičan Čujem kukate za slike džigija .,,,,,,,,, krk,,,,,,,,,, vanda trebalo sve da ih imam pa ću ih postaviti 10 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2637 Napisano Februar 12, 2020 ODUSTO OD DIJETE, 2670 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Februar 12, 2020 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...