YOman 109 Napisano Septembar 6, 2010 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan Manji tocak-bolja upravljivost! Ne znam sta znaci "lezi", al kapiram da je upravljivost u pitanju. Ako je u pianju stabilnost kod OffRoad-a, onda je veci tocak bolji. To ti je i teorija a bogami i praksa. A gde si cuo da je krenulo 5 BMWa a da se 4 pokvarilo? Ako imas konkretan primer, otvori nam oci... Da je K.R.S.- jeste! ;D Al' bas toliki.... :o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milos_ 280 Napisano Septembar 6, 2010 MK. Sirius - Srbija, 806 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: KTM Supermoto T 990 '11, Piaggio Beverly Tourer 250ie '08 Prijavi odgovor kao problematičan @m1losh "Transalp losije lezi, losije koci, losije izgleda, vise trosi, tezi je... " Transalp zbog velikog prednjeg tocka lezi ODLICNO,kocnice-628 puta bolje nego na Stromu,izgleda ko poslednji model bozije nakaze u odnosu na Stroma,vise trosi istina je,30kg tezi od Pegasa 650... manje vise ODLICAN motor za sve-univerzalni vojnik koji nikad nece dezertirati ;D Sve vise razmisljam da ga opet kupim,najverovatnije novog i pricajte sta hocete HONDA je HONDA ! BMW je super ali dzaba mu sve kad od 5komada na putu 4 se pokvare... ;D Ne znam na sta si mislio i koliko si ga dugo ti vozio, ja sam pricao o stabilnosti u krivini kad cesu fuzasteri, a tu nije nesto posebno dobar Bar sam to isprobao u ovih 35.000 koliko je kod mene. A veliki tocak i nije neka pohvala za voznju asfaltom.. Offorad ne vozim, tako da nemam pojma kako se ponasa van puta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gox 1864 Napisano Septembar 9, 2010 Drug član, 1180 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki SV 650 N Prijavi odgovor kao problematičan Na netu sam nasao da nisu bas zadovoljni kvalitetom poslednje honde transalp 700. Izmedju ostalog,posle 400 milja i samo jedne kise,inace garaziran-korozija na zicama tocka.Ima i fotografije.ja licno volim transalp.mozda mi to bude sledeci motor. http://www.transalp700.org/general-quality-t288.html Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zika56 17267 Napisano Septembar 9, 2010 Čuvaj sebe od drugih i druge od sebe, 3689 postova Lokacija: Niš / Donji Adrovac Motocikl: BMW R1100GS (iz prošlog veka) Prijavi odgovor kao problematičan Na netu sam nasao da nisu bas zadovoljni kvalitetom poslednje honde transalp 700. Izmedju ostalog,posle 400 milja i samo jedne kise,inace garaziran-korozija na zicama tocka.Ima i fotografije.ja licno volim transalp.mozda mi to bude sledeci motor. http://www.transalp700.org/general-quality-t288.html Daaaa. Daaaa. Ništa više nije ko što je nakad bilo. Zato ja i vozim TA star dvadesetjednu godinu. (Mada je verovatnije zato što nisam imao para za noviji model). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Septembar 9, 2010 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan Kralju! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milos_ 280 Napisano Septembar 10, 2010 MK. Sirius - Srbija, 806 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: KTM Supermoto T 990 '11, Piaggio Beverly Tourer 250ie '08 Prijavi odgovor kao problematičan Ni gume za motor nisu k'o sto su nekad bile :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zika56 17267 Napisano Septembar 10, 2010 Čuvaj sebe od drugih i druge od sebe, 3689 postova Lokacija: Niš / Donji Adrovac Motocikl: BMW R1100GS (iz prošlog veka) Prijavi odgovor kao problematičan Ni gume za motor nisu k'o sto su nekad bile :D Znači i ti si primetio isti slučaj sa gumama:) ?! E onda definitivno da ni gume nisu više ko "pre rata". Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
foksimus 3 Napisano Februar 9, 2011 U prolazu, 32 postova Prijavi odgovor kao problematičan preporuka da prvo probas fazer na neki dan pa da onda odlucis,po mom misljenju imas odlican motor koji je ekonomican u svakom smislu ! enduro forever! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
foksimus 3 Napisano Februar 9, 2011 U prolazu, 32 postova Prijavi odgovor kao problematičan E jos jedno poslle transalpa ide africa , postoji jedan mozda? bolji od njega ali on je star trek po ceni bmw 1200,toliko o mom misljenju. dobro razmisli ne bi li se prevario u proceni Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
foksimus 3 Napisano Februar 9, 2011 U prolazu, 32 postova Prijavi odgovor kao problematičan A I NA KRAJU SVAKI MOTOR IMA SVOJU NAMENU, PA STRUCNJACI SU IPAK RADILI, BITNO JE DA JE NA DVA TOCKA, BROTHERHOOD!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki.64 1954 Napisano Februar 10, 2011 Drug član, 1855 postova Lokacija: NBgd Motocikl: Triumph Tiger 1050, Medlay 150 Prijavi odgovor kao problematičan Pa ovako, ja mislim da posle Transalpa, mozes da sednes na bilo sta, jer si stekao neko znanje, rutinu i iskustvo. Samo pazi da kada jednog dana sjases sa TA i uzjases na nesto jace, skuplje i vise "fensi" krenes iz sve snage da pljujes TA i da se podsmevas ljudima koji ga i dalje voze, jer u suprotnom nisi nista uradio, a to i ne bi bilo u skladu sa srpskom tradicijom i modernim "tekovinama". 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Slaninar 630 Napisano Februar 13, 2011 Zainteresovan, 595 postova Lokacija: Novi Sad - Liman Motocikl: Yamaha FZS600, Piaggio Free, Suzuki GN125 Prijavi odgovor kao problematičan Drugari,kolege,bajkeri...imam neki zulj i dilemu...jako sam se zaljubio u svoj motor i izuzetno mi odgovara....e,sad o cemu se radi,mota mi se po glavi da se menjam za nekog fazera ili mozda nesto slicno,da je u touring stilu,al nisam pametan sta da radim,odnosno da li uopste nesto da radim? Imate li neki savet,sugestiju...bilo sta da mi kazete vezano za moju problematiku...nije mi o glavu,i nije mi hitno...pola mene mi govori da se manem corava posla,a druga polovina kaze da dok ne probam-necu ni znati... Vozam se uglavnom sa suprugom i bitno mi je da eventualni sledeci motor zadovoljava te,neke potrebe...toliko...rad sam da cujem misljenja...hvala Mislim da razumem šta te muči. Krenuo sam drugim putem uzevši fazera. Prednosti: prelep, sportski, odlične kočnice i ležanje na putu, udobnost na dobrim putevima... ali! Na našim lošim putevima enduro motori su zakon. Pogotovo za vožnju u dvoje (osim ako suvozač voli sportsku vožnju, mada ne znam koliko je to pametno). Sad ozbiljno razmišljam o prelasku na AT ili TA... samo da mi enduro motori nisu tako ružni (bez uvrede, moj ukus i moj problem). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...