Mrva 541 Napisano Septembar 22, 2012 Zainteresovan, 728 postova Lokacija: Beograd, Zvezdara Prijavi odgovor kao problematičan Danas konacno namontirao motor posle jedno mesec i po sredjivanja felni i guma kad problem sa strujom. Slabi farovi, alarm gasi motor u voznji itd. Vec jedno 18h, Djunta koji je bio kod mene kaze zovi Laboratoriju da pogledaju. Zovem Rajko se sprema da krene i na Djuntinu molbu pristaje da nas saceka. Brz pregled i ustanovljuje da je regler vrisnuo i zbog toga i sam akumulator. Iako covek ima obaveza i vec kasni, ostaje jos jedno sat vremena minimum da namesti Joskin regler i napuni akumulator jer mi je hitno, sutra putujem. Cak me i ceka za pare na rec posto kod sebe nisam imao. Motorce sada ko novo, tako da od mene sve pohvale i preporuke. EDIT: Da ne zaboravim ni Djuntu,bez koga bih sutra putovao autobusom i koji je garantovao za mene da cu platiti 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
symon 144 Napisano Septembar 22, 2012 Svrati ponekad, 137 postova Lokacija: MK CRNA REKA Motocikl: Hayabusa Prijavi odgovor kao problematičan Takav ti je Rajko... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NOTORIOUS 487 Napisano Septembar 22, 2012 Svrati ponekad, 461 postova Lokacija: Beograd-jug Motocikl: Yasmina TDM '97 Prijavi odgovor kao problematičan DANAS NAM JE DIVAN DAN..... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4204 Napisano Septembar 22, 2012 Ne silazi, 6574 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Danas konacno namontirao motor posle jedno mesec i po sredjivanja felni i guma kad problem sa strujom. Slabi farovi, alarm gasi motor u voznji itd. Vec jedno 18h, Djunta koji je bio kod mene kaze zovi Laboratoriju da pogledaju. Zovem Rajko se sprema da krene i na Djuntinu molbu pristaje da nas saceka. Brz pregled i ustanovljuje da je regler vrisnuo i zbog toga i sam akumulator. Iako covek ima obaveza i vec kasni, ostaje jos jedno sat vremena minimum da namesti Joskin regler i napuni akumulator jer mi je hitno, sutra putujem. Cak me i ceka za pare na rec posto kod sebe nisam imao. Motorce sada ko novo, tako da od mene sve pohvale i preporuke. EDIT: Da ne zaboravim ni Djuntu,bez koga bih sutra putovao autobusom i koji je garantovao za mene da cu platiti Šta reći, vratismo ČIKA Rajka i Bata Peđu s vrata, a subota veče, a gozba čeka, a Gospa Goca , al njihova profesionalnost i predusretljivost preče od svega. Čak je na moju mobu Arakis skuvao predobru i prepoštenu kafu s kajmakom i nije štedeo šećera, a Peđa podmazao kuplung sajlu samoinicijativno je pregledavši, znajući da je to boljka kod Honde. Ja se revanširah kolko mogu, oprah šoljicu za sobom, crvenu.( Mrva apscinent od poroka). I na kraju smo još i edukovani po pitanju dodatnog osvetljenja. Tu i tamo vidim da po neko izrazi prekor na račun servisa, al to je kap naspram mora dobrog. Gostujem samo u Labosu, retko na žalost, al sam uvek dobio pravi odgovor, savet ili naučio nešto što sam kasnije primenjivao u samo majstorisanju. Da ne beše Rajka, ja bi možda i danas vozikao neko skuterče, kao žutolkjuncu mi je ponudio da sednem na njegov TA sa suprugom pod rizikom da ga olupam, tako da je Đuntinicin utisak tad bio na neki način presudan za prelazak na motor. To se nikad ne zaboravlja i teško da može da se ikad revanšira. Da izdvojim Scubeta iz istog koša, uvek otkrije mi neku BMW tajnu, a jako malo ljudi poznaje BMW mehaniku. garantovao za mene da cu platiti 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Жарић 1148 Napisano Septembar 23, 2012 Пријатељ, 365 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XT 1200 super tenere Prijavi odgovor kao problematičan Divan dan,da nam dugo zivis ti...... Da ti Gospod podari svaku srecu,tvojoj porodici,tebi,svima oko tebe i nama zajedno sa tobom. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HOGAR STRASNI 1168 Napisano Septembar 23, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 507 postova Lokacija: Beograd - epicentar Motocikl: BMW R1150RT Prijavi odgovor kao problematičan Sve najbolje, živ bio i veeeeliki porastao ! I da te te dve "guje" malo manje muče (bar danas)! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 5058 Napisano Septembar 23, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 6031 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Pedja sve najbolje! Da si živ i zdrav a što naumiš to i da ostvariš!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drilling ltd 643 Napisano Septembar 23, 2012 Zainteresovan, 954 postova Lokacija: Batajnica Motocikl: DL1000 K8 Prijavi odgovor kao problematičan Pa to je danas nasem Pedji rodjendan. Ziv bio i zdrav ostao jos mnogo godina Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fanky 1011 Napisano Septembar 23, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 1083 postova Lokacija: Beograd - Vinca Motocikl: sprint explorer, Malaguti Madison S250, Suzuki Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Pedjice da si ti nama ziv i zdrav, a onaj broj posle tvog nadimka, mislim da je 47 totalno se ne obaziri na njega Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Владимир 137 Napisano Septembar 23, 2012 Walter Sobchak, 115 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Piaggio X9 Evolution 500 Prijavi odgovor kao problematičan Srecan rodjendan, sve najbolje! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bodymorph 181 Napisano Septembar 24, 2012 Svrati ponekad, 226 postova Lokacija: Beograd Motocikl: FJ 1100 Yamaha Prijavi odgovor kao problematičan Hvala svim mojim drugarima od srca na lepim zeljama.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mazak 273 Napisano Septembar 24, 2012 Svrati ponekad, 372 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW GS, Versys 1000, GSA, ZX-6R, Aprilija Caponord,Africa Twin, Super Tenera XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Pedja, hvala za montazu. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goblin 239 Napisano Septembar 24, 2012 Svrati ponekad, 425 postova Lokacija: Beograd - Borca Motocikl: Futong 250 Prijavi odgovor kao problematičan Pedja, da si ziv i zdrav jos 100 godina, a za posle se snadji sam! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mihajlo Bg 50 Napisano Septembar 25, 2012 U prolazu, 78 postova Lokacija: BEOGRAD Motocikl: thundercat i sv650 Prijavi odgovor kao problematičan Danas odradili neka vazna posla na mom t_cat-u,vrlo sam zadovoljan...pozdrav za ekipu.. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šanke 92 Napisano Septembar 25, 2012 Svrati ponekad, 121 postova Lokacija: Borča Motocikl: hooooonnddaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Prijavi odgovor kao problematičan Bejah danas dogovorili jednu montažu, konstatovali jedan kvar, popili jednu kahvu i krenuh ... kad na nepunih 100m od laba ... udes malih, hvala Bogu, razmera! Cimnem Ćika Rajka za broj nekog otpada, kad stiže konjica cela ekipa Pedja, Scuba, još jedan kolega i naravno ćika Rajko ... pomogli šta je bilo u njihovoj moći i ostavili utisak pravih kolega! Po ko zna koji put pravdaju(bez neke obaveze) svoj status i rejting medju bajkerima! Ljudi Hvala! Uzgred, šteta nije velika ali je simbolična ... ljudi obratite pažnju a ja ću sigurno !!! Pozdrav 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6092 Napisano Septembar 25, 2012 Svakom po zasluzi, 12432 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Dobro je da nije bilo veće štete i da si ti dobro ...naravno da smo naslutili da će krivac da bude malo kur*evit pa smo došli svi da pokažemo bajkersku solidarnost Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Niksloter 382 Napisano Septembar 25, 2012 Zainteresovan, 725 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Dobro je da nije bilo veće štete i da si ti dobro ...naravno da smo naslutili da će krivac da bude malo kur*evit pa smo došli svi da pokažemo bajkersku solidarnost Koliko bi na primer koštala takva usluga? To, dolazak na lice mesta i zastrašivanje! Da li po pređenom km, ili po broju bajkera koji bi došli? Da li bi se ekstra naplaćivalo za neki eventualni fizički kontakt sa ostalim učesnicima? 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scuba 15 Napisano Septembar 25, 2012 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan Dobro je da nije bilo veće štete i da si ti dobro ...naravno da smo naslutili da će krivac da bude malo kur*evit pa smo došli svi da pokažemo bajkersku solidarnost Koliko bi na primer koštala takva usluga? To, dolazak na lice mesta i zastrašivanje! Da li po pređenom km, ili po broju bajkera koji bi došli? Da li bi se ekstra naplaćivalo za neki eventualni fizički kontakt sa ostalim učesnicima? Takva "usluga" ne košta ništa. I ne pružamo je. Tačnije, ne bijemo po ulicama i alat ne nosimo sa sobom. Što se tiče solidarnosti, takvu "uslugu" ćeš dobiti od prvog kolege na dva točka koji naiđe pod uslovom da je spreman da ti pomogne. "Uslugu" koju pominješ pružaju samo taksisti jedni drugima i to ih razlikuje od solidarnih kolega. Samo takav ... (da ne vređam javno) kao taksisti je jači ako je u gomili i pruža pomenutu "uslugu". Bajkeri su ipak na višem stepenu solidarnosti i civilizacijske svesti pa se prirodno nađu kolegama u pomoći. Mi smo danas došli da pomognemo koleZi jer je pomenuo štetu na motoru a i da ne bude sam jer ga je sigurno odvalio adrenalin pa ne mora nužno da racionalno rasuđuje. Bajkerska solidarnost ide od "na ti pakla cigara, ja ću sebi kupiti usput" pa do spremnosti da se potroše i resursi i krediti i svašta nešto da bi pomogao kolegi u nevolji. Ali tražiti od bajkera da dođe i fizički se obračunava sa nekim je besmisleno. Mada ako dođe i do toga, bože moj. Što se mora, nije teško. Ali bajkeri prvo pomažu jedni drugima a na poslednjem mestu je obračun sa ostatkom sveta. Nemoj biti taksista, budi čovek i gospodin Bajker. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dragan Marinkovic 10 Napisano Septembar 26, 2012 U prolazu, 73 postova Lokacija: Banja Luka, BiH Motocikl: RD04 (92) i RD07A (98), Varadero (05), AT Adv.spots 2018 Prijavi odgovor kao problematičan Poštovani, Zainteresovan sam za kupovinu nosača za bočne kofere marke Givi, za Honda Afriku Tvin RD 04(XRV 750) godište 1991. MolimVas da mi odgovorite, da li postoji mogućnost da izradite i ugradite nosače, kao ipo kojoj cijeni – posebno nosači, posebno koferi (molim da mi pošaljete PP). Uprilogu šaljem fotografije motora na koji bi se vršila ugradnja. Unaprijed zahvalan, Dragan Marinković Banja Luka Moto servis Laboratorija je specijalizovan za izradu crash-bar-ova, nosaca kofera, pak-tregera za top-case i slicne metalne galanterije Sem toga, rade i razne popravke, prepravke i slicno (copaci, postojeci barovi i nosaci, itd.) Takodje, rade i sitne servise: zamenu lezajeva tockova, zamena semeringa u viljuskama, zamena ulja i filtera, zamene pogonskog lanca i lancanika i slicno. Ovde mozete ugraditi podmazivace lanca, bipere migavaca i slicnu elektriku ili elektroniku. U servisu povremeno gostuju i magovi elektrike Joska i Arakis. Adresa servisa je Visnjicka 84. Telefon za sve informacije: 064-240-12-84 U ovoj temi mozete iznositi svoje utiske o ovom servisu. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Niksloter 382 Napisano Septembar 26, 2012 Zainteresovan, 725 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Scubo ja sam se zezao kada sam napisao koliko bi ono koštalo... Izvinjavam vam se svima, i žao mi je što je pogrešno protumačeno. Jednom sam bio kod vas, i video da ste svi sjajni ljudi, ali mi se čini da više neću smeti da dođem, a baš sam hteo da zovem Arakisa, i da zakažem... Ne smem sada ni reći šta mi je trebalo, možda se predomislim i dođem, a vi me prepoznate, a reka je blizu, a vi puno gvožđa imate! :-) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6092 Napisano Septembar 26, 2012 Svakom po zasluzi, 12432 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Idi u temu http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/60772-moto-servis-laboratorija/page__pid__1373757__st__1040#entry1373757 pa pitaj šta 'oćeš. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sreten75 397 Napisano Septembar 29, 2012 Zainteresovan, 461 postova Lokacija: Dorcol Motocikl: zx12r Prijavi odgovor kao problematičan Koji sam ja maler,kad dodjem,poljubim vrata... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aćimo 1144 Napisano Septembar 29, 2012 Drug član, 1531 postova Lokacija: Beograd-Čačak Motocikl: XRV 750, TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Ma videli ko im dolazi pa se zaključali. :lol: 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Septembar 30, 2012 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Ko ti je kriv kad ne znas za sporedni ulaz Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sreten75 397 Napisano Septembar 30, 2012 Zainteresovan, 461 postova Lokacija: Dorcol Motocikl: zx12r Prijavi odgovor kao problematičan Jbg,neiskustvo,kad zelenko slabo posecuje majstore ! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...