Jump to content

Moto Zajednica

Moto servis Laboratorija

Recommended Posts

• Zainteresovan, 728 postova

Danas konacno namontirao motor posle jedno mesec i po sredjivanja felni i guma kad problem sa strujom. Slabi farovi, alarm gasi motor u voznji itd. Vec jedno 18h, Djunta koji je bio kod mene kaze zovi Laboratoriju da pogledaju. Zovem Rajko se sprema da krene i na Djuntinu molbu pristaje da nas saceka. Brz pregled i ustanovljuje da je regler vrisnuo i zbog toga i sam akumulator. Iako covek ima obaveza i vec kasni, ostaje jos jedno sat vremena minimum da namesti Joskin regler i napuni akumulator jer mi je hitno, sutra putujem. Cak me i ceka za pare na rec posto kod sebe nisam imao. Motorce sada ko novo, tako da od mene sve pohvale i preporuke. :care:

EDIT: Da ne zaboravim ni Djuntu,bez koga bih sutra putovao autobusom :) i koji je garantovao za mene da cu platiti :takoje:

• Podržavam 3

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Ne silazi, 6574 postova
  • Motocikl: đački pešački

Danas konacno namontirao motor posle jedno mesec i po sredjivanja felni i guma kad problem sa strujom. Slabi farovi, alarm gasi motor u voznji itd. Vec jedno 18h, Djunta koji je bio kod mene kaze zovi Laboratoriju da pogledaju. Zovem Rajko se sprema da krene i na Djuntinu molbu pristaje da nas saceka. Brz pregled i ustanovljuje da je regler vrisnuo i zbog toga i sam akumulator. Iako covek ima obaveza i vec kasni, ostaje jos jedno sat vremena minimum da namesti Joskin regler i napuni akumulator jer mi je hitno, sutra putujem. Cak me i ceka za pare na rec posto kod sebe nisam imao. Motorce sada ko novo, tako da od mene sve pohvale i preporuke. :care:

EDIT: Da ne zaboravim ni Djuntu,bez koga bih sutra putovao autobusom :) i koji je garantovao za mene da cu platiti :takoje:

Šta reći, vratismo ČIKA Rajka i Bata Peđu s vrata, a subota veče, a gozba čeka, a Gospa Goca :maloljut:, al njihova profesionalnost i predusretljivost preče od svega. Čak je na moju mobu Arakis skuvao predobru i prepoštenu kafu s kajmakom i nije štedeo šećera, a Peđa podmazao kuplung sajlu samoinicijativno je pregledavši, znajući da je to boljka kod Honde. Ja se revanširah kolko mogu, oprah šoljicu za sobom, crvenu.( Mrva apscinent od poroka). I na kraju smo još i edukovani po pitanju dodatnog osvetljenja.

Tu i tamo vidim da po neko izrazi prekor na račun servisa, al to je kap naspram mora dobrog. Gostujem samo u Labosu, retko na žalost, al sam uvek dobio pravi odgovor, savet ili naučio nešto što sam kasnije primenjivao u samo majstorisanju. Da ne beše Rajka, ja bi možda i danas vozikao neko skuterče, kao žutolkjuncu mi je ponudio da sednem na njegov TA sa suprugom pod rizikom da ga olupam, tako da je Đuntinicin utisak tad bio na neki način presudan za prelazak na motor. To se nikad ne zaboravlja i teško da može da se ikad revanšira. Da izdvojim Scubeta iz istog koša, uvek otkrije mi neku BMW tajnu, a jako malo ljudi poznaje BMW mehaniku.

garantovao za mene da cu platiti

:rostilj:

• Podržavam 1

• Пријатељ, 365 postova
  • Motocikl: XT 1200 super tenere

Divan dan,da nam dugo zivis ti......

Da ti Gospod podari svaku srecu,tvojoj porodici,tebi,svima oko tebe i nama zajedno sa tobom.

• Podržavam 1

• BJB Maxi Scooter Club, 1083 postova
  • Motocikl: sprint explorer, Malaguti Madison S250, Suzuki Burgman 400

Pedjice da si ti nama ziv i zdrav, a onaj broj posle tvog nadimka, mislim da je 47 totalno se ne obaziri na njega :cirka1:

• Svrati ponekad, 121 postova
  • Motocikl: hooooonnddaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Bejah danas dogovorili jednu montažu, konstatovali jedan kvar, popili jednu kahvu i krenuh ... kad na nepunih 100m od laba ... udes malih, hvala Bogu, razmera! Cimnem Ćika Rajka za broj nekog otpada, kad stiže konjica cela ekipa Pedja, Scuba, još jedan kolega i naravno ćika Rajko ... pomogli šta je bilo u njihovoj moći i ostavili utisak pravih kolega! Po ko zna koji put pravdaju(bez neke obaveze) svoj status i rejting medju bajkerima! Ljudi Hvala! Uzgred, šteta nije velika ali je simbolična ... ljudi obratite pažnju a ja ću sigurno !!! Pozdrav

post-19480-0-00358600-1348602337_thumb.jpg

post-19480-0-19001600-1348602357_thumb.jpg

• Podržavam 1

• Svakom po zasluzi, 12432 postova
  • Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake

Dobro je da nije bilo veće štete i da si ti dobro :)

...naravno da smo naslutili da će krivac da bude malo kur*evit pa smo došli svi da pokažemo bajkersku solidarnost :moto3:

• Zainteresovan, 725 postova
  • Motocikl: Strom 650

...naravno da smo naslutili da će krivac da bude malo kur*evit pa smo došli svi da pokažemo bajkersku solidarnost :moto3:

Koliko bi na primer koštala takva usluga? To, dolazak na lice mesta i zastrašivanje! Da li po pređenom km, ili po broju bajkera koji bi došli? Da li bi se ekstra naplaćivalo za neki eventualni fizički kontakt sa ostalim učesnicima?

• Podržavam 1

• Çelebi, 2415 postova
  • Motocikl: Imam

Koliko bi na primer koštala takva usluga? To, dolazak na lice mesta i zastrašivanje! Da li po pređenom km, ili po broju bajkera koji bi došli? Da li bi se ekstra naplaćivalo za neki eventualni fizički kontakt sa ostalim učesnicima?

Takva "usluga" ne košta ništa. I ne pružamo je. Tačnije, ne bijemo po ulicama i alat ne nosimo sa sobom.

Što se tiče solidarnosti, takvu "uslugu" ćeš dobiti od prvog kolege na dva točka koji naiđe pod uslovom da je spreman da ti pomogne. "Uslugu" koju pominješ pružaju samo taksisti jedni drugima i to ih razlikuje od solidarnih kolega. Samo takav ... (da ne vređam javno) kao taksisti je jači ako je u gomili i pruža pomenutu "uslugu".

Bajkeri su ipak na višem stepenu solidarnosti i civilizacijske svesti pa se prirodno nađu kolegama u pomoći. Mi smo danas došli da pomognemo koleZi jer je pomenuo štetu na motoru a i da ne bude sam jer ga je sigurno odvalio adrenalin pa ne mora nužno da racionalno rasuđuje.

Bajkerska solidarnost ide od "na ti pakla cigara, ja ću sebi kupiti usput" pa do spremnosti da se potroše i resursi i krediti i svašta nešto da bi pomogao kolegi u nevolji. Ali tražiti od bajkera da dođe i fizički se obračunava sa nekim je besmisleno. Mada ako dođe i do toga, bože moj. Što se mora, nije teško. Ali bajkeri prvo pomažu jedni drugima a na poslednjem mestu je obračun sa ostatkom sveta. Nemoj biti taksista, budi čovek i gospodin Bajker.

• U prolazu, 73 postova
  • Motocikl: RD04 (92) i RD07A (98), Varadero (05), AT Adv.spots 2018

Poštovani,

Zainteresovan sam za kupovinu nosača za bočne kofere marke Givi, za Honda Afriku Tvin RD 04(XRV 750) godište 1991.

MolimVas da mi odgovorite, da li postoji mogućnost da izradite i ugradite nosače, kao ipo kojoj cijeni – posebno nosači, posebno koferi (molim da mi pošaljete PP).

Uprilogu šaljem fotografije motora na koji bi se vršila ugradnja.

Unaprijed zahvalan,

Dragan Marinković

Banja Luka

Moto servis Laboratorija je specijalizovan za izradu crash-bar-ova, nosaca kofera, pak-tregera za top-case i slicne metalne galanterije :) Sem toga, rade i razne popravke, prepravke i slicno (copaci, postojeci barovi i nosaci, itd.)

Takodje, rade i sitne servise: zamenu lezajeva tockova, zamena semeringa u viljuskama, zamena ulja i filtera, zamene pogonskog lanca i lancanika i slicno.

Ovde mozete ugraditi podmazivace lanca, bipere migavaca i slicnu elektriku ili elektroniku. U servisu povremeno gostuju i magovi elektrike Joska i Arakis.

Adresa servisa je Visnjicka 84. Telefon za sve informacije: 064-240-12-84

U ovoj temi mozete iznositi svoje utiske o ovom servisu.

post-20051-0-80547400-1348668514_thumb.jpg

post-20051-0-66278700-1348668559_thumb.jpg

• Zainteresovan, 725 postova
  • Motocikl: Strom 650

Scubo ja sam se zezao kada sam napisao koliko bi ono koštalo... Izvinjavam vam se svima, i žao mi je što je pogrešno protumačeno.

Jednom sam bio kod vas, i video da ste svi sjajni ljudi, ali mi se čini da više neću smeti da dođem, a baš sam hteo da zovem Arakisa, i da zakažem... Ne smem sada ni reći šta mi je trebalo, možda se predomislim i dođem, a vi me prepoznate, a reka je blizu, a vi puno gvožđa imate! :-)

Gost
Ova tema je zaključana za nove odgovore.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja