bodymorph 181 Napisano Decembar 1, 2011 Svrati ponekad, 226 postova Lokacija: Beograd Motocikl: FJ 1100 Yamaha Prijavi odgovor kao problematičan Optimizacija je cudo....uostalom kablovi, zice i tako to... ma to je precenjeno... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Decembar 1, 2011 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Kursk, prepoznajes li neku svoju zicu? http://eliminacija.h...DNI-KABLOVI.jpg :lol: Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kypck 188 Napisano Decembar 2, 2011 Друг члан, 636 postova Lokacija: Beograd, Zvezdara Motocikl: Honda Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Kursk, prepoznajes li neku svoju zicu? http://eliminacija.h...DNI-KABLOVI.jpg :lol: :'( Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1286 Napisano Decembar 2, 2011 UruK Hai, 2087 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan Ti što se smejuriš si prvi kandidat da me voziš. Vas dvojca na ST. To je samo dokaz koliko je snazan i cvrst motor Jedino sto ce morati naizmenicno da udisu i izdisu!!!!! :jee: Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
prestige 86 Napisano Decembar 12, 2011 Svrati ponekad, 105 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Suzuki GXS600F Prijavi odgovor kao problematičan Rale neznam da li sam danas baksuzirao za struju. Znas šta mi se desilo. Dođem do naplatne rampe u Mladenovcui bajk mi se ugasi. Ja ga gurnuh i nekako dodjoh do kuce , normalno bez svetala i udjoh u garažu a akumaulator mrtav. Star je 6 meseci. Dali je regulator napona ili alternator? Ja sam stavio ga na punjenje, a šta mi predlažeš da dalje uradim. Uf, dobro sam se dovukao jer od Topole me je pratila kisa , ali nije bila jaka. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6092 Napisano Decembar 12, 2011 Svakom po zasluzi, 12432 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Dobro napuni akumulator pa uzmi neki voltmetar, upali motor i pri 3 - 4 hiljade obrtaja izmeri napon na akumulatoru. Ako je oko 14V, trebalo bi da je punjenje u redu, onda ti je akumulator loš? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
prestige 86 Napisano Decembar 12, 2011 Svrati ponekad, 105 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Suzuki GXS600F Prijavi odgovor kao problematičan stavio na punjenje. Hvala moj drug . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
prestige 86 Napisano Decembar 14, 2011 Svrati ponekad, 105 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Suzuki GXS600F Prijavi odgovor kao problematičan Prespojile celije. Akumulator Unibat star 4 meseca. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6092 Napisano Decembar 14, 2011 Svakom po zasluzi, 12432 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Krš. Dešava se, sve ti je to sličani kvalitet, bilo šta da nabaviš. Ipak, stavi drugi dobar akumulator pa izmeri punjenje, za svaki slučaj? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6092 Napisano Decembar 14, 2011 Svakom po zasluzi, 12432 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Danas naš Mikele doneo vaučer sa BJB žurke i dobio komplet pištalicu za žmigavce za svog Transalpa, neka je sa srećom Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Decembar 15, 2011 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Nije fer - ne mogu da vam dam + 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dača. 227 Napisano Decembar 15, 2011 Free Rider, 124 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Aprilia Pegaso 650 , Qingqi qm200 Prijavi odgovor kao problematičan sto ne mozes? postoji i drugi nacin.. evo + i od mene 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skyrunner 5033 Napisano Decembar 17, 2011 Drug član, 1888 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Imate li ksenone i koliko kostaju sa ugradnjom? Trebaju mi pored toga i sto jace sirene, i onaj uredjaj koji pokazuje stepen prenosa Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6092 Napisano Decembar 17, 2011 Svakom po zasluzi, 12432 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Imate li ksenone i koliko kostaju sa ugradnjom? Trebaju mi pored toga i sto jace sirene, i onaj uredjaj koji pokazuje stepen prenosa Imaš pp. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GoranTini 319 Napisano Januar 11, 2012 Zainteresovan, 542 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: GS Prijavi odgovor kao problematičan Uhhhh kad budem utrcao u Labos, ne izlazim dok ne zavrse sve...pistalica,xenoni,grejaci rucki, led za kofer itd, i alarm bih stavio na svoje magare pa bi mogla neka okvirna cena za sve to. Pozdrav Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Januar 12, 2012 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Cijena-prava sitnica Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svetac 527 Napisano Januar 12, 2012 Drug član, 1448 postova Lokacija: subotica Motocikl: Honda ness 150 Prijavi odgovor kao problematičan Cijena-prava sitnica Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GoranTini 319 Napisano Januar 12, 2012 Zainteresovan, 542 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: GS Prijavi odgovor kao problematičan Ma nema laboranata da se jave, nesto mi je tu sumnjivo, mora da sabiraju jos...Zaboravih da kazem...bez motora, motor ne racunajte, moj je... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6092 Napisano Januar 12, 2012 Svakom po zasluzi, 12432 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Uhhhh kad budem utrcao u Labos, ne izlazim dok ne zavrse sve...pistalica,xenoni,grejaci rucki, led za kofer itd, i alarm bih stavio na svoje magare pa bi mogla neka okvirna cena za sve to. Pozdrav Koje sijalice imaš u faru? To je bitna informacija. Ovo sve ostalo je oko 7000 dinara. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GoranTini 319 Napisano Januar 12, 2012 Zainteresovan, 542 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: GS Prijavi odgovor kao problematičan Obe su H7. Ajde ti meni saberi sve to i pusti mi na PP. Znaci sve vase, pistalice, grejaci, xenoni,alarm i led za kofer. I kada bi to mogli da uradimo...ono spremim meze i rahatluk... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejan24 322 Napisano Januar 30, 2012 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Aprilia Caponord ETV 1000 ccm Prijavi odgovor kao problematičan Koliko kosta prednja guma 90-90/21 Michelin-Anakee 2 i da li saljete na kucnu adresu? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scuba 15 Napisano Januar 30, 2012 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan Koliko kosta prednja guma 90-90/21 Michelin-Anakee 2 i da li saljete na kucnu adresu? Imaš PP Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vvdaniel 95 Napisano Januar 30, 2012 Svrati ponekad, 393 postova Lokacija: Budisava Motocikl: BMW F650 ST Prijavi odgovor kao problematičan Ako moze cena za Pirellu Sport Demon 130/80/17. Unapred Hvala Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scuba 15 Napisano Januar 30, 2012 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan Ako moze cena za Pirellu Sport Demon 130/80/17. Unapred Hvala imaš pp Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejan24 322 Napisano Januar 30, 2012 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Aprilia Caponord ETV 1000 ccm Prijavi odgovor kao problematičan Verovatno si mislio na onu prvu PP koju si mi poslao. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...