Jump to content

Moto Zajednica

Moto servis Laboratorija

Recommended Posts

• Free Rider, 124 postova
  • Motocikl: Aprilia Pegaso 650 , Qingqi qm200

heh pa sta vi mislite, zima pa nece niko da dodje :lol: jos ja reko da dodjem da vas vidim sve kad oni otisli da jure devojke :moto3::takoje:

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Пријатељ, 365 postova
  • Motocikl: XT 1200 super tenere

Dragi laboranti.Puno pzdrava za sve vas.Hladno mlnogo ali srce ipak zeli da vas vidi.Prvom prilikom dolazim da pijem eno kavo.A treba i da castim,kupio sam jaknu,al zamislite i ako sam otisao u Luis,nisam tamo nasao,sve sami kineski krs,al onaj najgori,uzas.Vratio se u majku Srbiju i lepo.Pricacu utiske potanko kada dobijem jednu kafu i lepu rec od vas.Specijalan pozdrav od Saleta Ralevica.

• Svrati ponekad, 107 postova
  • Motocikl: GSR 600 K8

Poštovani Laboranti 1zdravo.gif, čitajući postove u ovoj temi, stekao sam utisak da to nista nije istina i da ste najverovatnije nekom platili da piše o iskustvima vezana za Laboratoriju. 1nanana.gif

ALI da bih ipak potvrdio svoje sumnje 0namigivanje.gif, odlučio sam da dođem i proverim na licu mesta da li je sve tako kako se priča. A kada već dolazim interesuje koliko novčanih jedinica da odvojim za ugradnju alarma u mog novog ljubimca Burgmana 400 K8 i nečega što bi odložilo paljenje svetala na 5-10sec. nakon paljenja motora. I naravno kada bi to mogli da završimo.

Pozdrav za veselu družinu!! 0takoje.gif

• Drug član, 2234 postova
  • Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013

Jeeeeste, sve ih podmicuju ratlukom, evo cak su i meni dali komad da probam, mada je Obelix upao u kazance kad je bio mali i sad ne sme ni da proba carobni napitak... :lol::nanana:

• Çelebi, 2415 postova
  • Motocikl: Imam

Svjati mučenici iže dobrje stradalčestvovaše i vjenčavsesja, molitesja ko Gospodu, pomilovatisja dušam našim.

Slava Tebe Hriste Bože, Apostolov pohvalo, mučenikov radovanije, ihže propovjed, Trojica Jedinosuščnaja.

Jes da je tropar za slave ali to smo Arakis i ja jedino znali celo da pojemo :) (ko nas to nauči? :) )

• veseli stomatolog , 860 postova
  • Motocikl: dl 650

interesuje me koliko kosta ugradjanja sa materijalom ksenona h7 za sym gts? <br style="color: rgb(28, 40, 55); font-size: 14px; line-height: 21px; "> -takodje i onaj blicer kad se ukljuci stops svetlo(kad blicne 3 puta) ? <br style="color: rgb(28, 40, 55); font-size: 14px; line-height: 21px; "> -da se veze sirena sa blickkanjem? <br style="color: rgb(28, 40, 55); font-size: 14px; line-height: 21px; "> -i da se ugrade stop svetla na kofer? <br style="color: rgb(28, 40, 55); font-size: 14px; line-height: 21px; "> odgovorite mi za sve tri stvari, pojedinacno i zajedno. <br style="color: rgb(28, 40, 55); font-size: 14px; line-height: 21px; "> unapred zahvalan.pozdrav.

• Çelebi, 2415 postova
  • Motocikl: Imam

interesuje me koliko kosta ugradjanja sa materijalom ksenona h7 za sym gts? <br style="color: rgb(28, 40, 55); font-size: 14px; line-height: 21px; "> -takodje i onaj blicer kad se ukljuci stops svetlo(kad blicne 3 puta) ? <br style="color: rgb(28, 40, 55); font-size: 14px; line-height: 21px; "> -da se veze sirena sa blickkanjem? <br style="color: rgb(28, 40, 55); font-size: 14px; line-height: 21px; "> -i da se ugrade stop svetla na kofer? <br style="color: rgb(28, 40, 55); font-size: 14px; line-height: 21px; "> odgovorite mi za sve tri stvari, pojedinacno i zajedno. <br style="color: rgb(28, 40, 55); font-size: 14px; line-height: 21px; "> unapred zahvalan.pozdrav.

Aj vidi nešto prvo uradi sa tekstom pa ćemo lako da se dogovorimo oko ostalog :D

• veseli stomatolog , 860 postova
  • Motocikl: dl 650

interesuje me koliko kosta ugradjanja sa materijalom ksenona h7 za sym gts?

-takodje i onaj blicer kad se ukljuci stops svetlo(kad blicne 3 puta)?

-da se veže sirena sa blickanjem?

-i da se ugrade stop svetla na kofer?

odgovorite mi za sve tri stvari, pojedinacno i zajedno.unapred zahvalan.pozdrav.

to je van mojih ushatih moci-....1staa.gif

Gost
Ova tema je zaključana za nove odgovore.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja