slavisa978 104 Napisano Avgust 21, 2010 дипл.инж.саобраћаја, 157 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: R 1150 GS Prijavi odgovor kao problematičan potrebna mi je mrežica (leva) koja ide na vazdušni otvor (zatvara ga) na plastikama (trupu) za hondu transalp 600 v ... svaka informacija bi mi dobro došla ... hvala unapred ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki.64 1972 Napisano Avgust 21, 2010 Drug član, 1856 postova Lokacija: NBgd Motocikl: Triumph Tiger 1050, Medlay 150 Prijavi odgovor kao problematičan Leva mrezica nije predvidjena i ne ugradjuje se (nije se ugradjivala) fabricki. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slavisa978 104 Napisano Avgust 21, 2010 дипл.инж.саобраћаја, 157 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: R 1150 GS Prijavi odgovor kao problematičan ;D хух, пошто сам га тек узео мислио сам да недостаје или да сам је ја у ових неколико пробних вожњи изгубио ... сад ми је много лакше ... хвала ти пуно ... живели! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6228 Napisano Avgust 21, 2010 Svakom po zasluzi, 12455 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Desna mrezica je neophodna da ne bi slucajno prstima uleteo u ventilator , sa leve strane nema "opasnosti" i zato je nisu ni stavljali. Ako mislis da ce lepse da izgleda, nabudzi ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tiran1n 10 Napisano Avgust 21, 2010 Svrati ponekad, 227 postova Lokacija: Ruma-Graz Prijavi odgovor kao problematičan To je i mene brinulo, kada sam ga kupio skoro sam bio siguran da tu ide mrezica. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scuba 15 Napisano Avgust 22, 2010 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan Dođi da ti nataknemo mrežicu ako te toliko žulja što je nemaš. Na kraju, imaćeš jedini TA sa obe mrežice ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zika56 17440 Napisano Avgust 22, 2010 Čuvaj sebe od drugih i druge od sebe, 3711 postova Lokacija: Niš / Donji Adrovac Motocikl: BMW R1100GS (iz prošlog veka) Prijavi odgovor kao problematičan Dođi da ti nataknemo mrežicu ako te toliko žulja što je nemaš. Na kraju, imaćeš jedini TA sa obe mrežice ;D Jok brate. Neće da ima jedini TA sa obe mrežice. Ja sam još zimus montirao alu-mrežicu i na drugoj strani. A zamenio sam i originalnu da bi bila ista "šara" na obe strane. Ne da mu "ćuti" ne može da se opiše! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scuba 15 Napisano Avgust 22, 2010 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan E ako je tako, onda nemoj da dođeš. Ili dođi pa da vidimo ko ima lepšu šaru od mrežice Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slavisa978 104 Napisano Avgust 22, 2010 дипл.инж.саобраћаја, 157 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: R 1150 GS Prijavi odgovor kao problematičan ма морам да му скинем и другу ... да у'ватим симетрију ... ал' да пазим где стављам прсте ... хвала вам пуно другари на помоћи! живели! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tiran1n 10 Napisano Avgust 22, 2010 Svrati ponekad, 227 postova Lokacija: Ruma-Graz Prijavi odgovor kao problematičan Otvor sa leve strane, gde nema mrezice je predvidjen za podgrevanje gotovih jela kad si na turama, jako korsina stvar, steta bi je bilo zatvoriti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladimirtika 65 Napisano Avgust 22, 2010 Svrati ponekad, 152 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Transalp Prijavi odgovor kao problematičan A ja se ishalucinirao da sam ga izgubio u Makedoniji, kada smo se peli do manastira treskavec. Dobro smo se istreskali! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
guja011 167 Napisano Avgust 22, 2010 Drug član, 1847 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Otvor sa leve strane, gde nema mrezice je predvidjen za podgrevanje gotovih jela kad si na turama, jako korsina stvar, steta bi je bilo zatvoriti. a desna mu dođe (kad skineš mrežicu) ko super-secko za zeleniš Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hellena 60 Napisano Avgust 22, 2010 Zainteresovan, 927 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Transalp 600V Prijavi odgovor kao problematičan I ja sam se čudila zašto je to tako... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sejn 17 Napisano Februar 14, 2011 Svrati ponekad, 139 postova Prijavi odgovor kao problematičan Prvo sto sam primetio kad sam kupovao motor je da nedostaje mrezica Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brmbrm 118 Napisano Februar 14, 2011 Brmbrm, 448 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM Life Race Prijavi odgovor kao problematičan To je i mene brinulo, kada sam ga kupio skoro sam bio siguran da tu ide mrezica. ;D I ja isto... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PaPaja 1231 Napisano April 27, 2013 Zainteresovan, 925 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Africa Twin AS 2024 Prijavi odgovor kao problematičan heh i ja tek danas provalio da nema mrezice sa leve strane, mislio sam da mi je ispala negde Dobro, motor imam tek mesec dana... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zoxbl 70 Napisano Septembar 19, 2013 Dobar dan dobri ljudi.., 225 postova Lokacija: Banja Luka,Republika Srpska Motocikl: Transalp 600 PD06 91.god.;Africa twin RD03 Prijavi odgovor kao problematičan Dođi da ti nataknemo mrežicu ako te toliko žulja što je nemaš. Na kraju, imaćeš jedini TA sa obe mrežice ;D Jok brate. Neće da ima jedini TA sa obe mrežice. Ja sam još zimus montirao alu-mrežicu i na drugoj strani. A zamenio sam i originalnu da bi bila ista "šara" na obe strane. Ne da mu "ćuti" ne može da se opiše! Nece ni Vas dvojica samo,imam i ja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lemy 1104 Napisano Septembar 19, 2013 Drug član, 1098 postova Lokacija: Novi Sad-Sabac Motocikl: Suzuki DR-Z400, KTM 790 adventure Prijavi odgovor kao problematičan A ja ove zime planirao da pravim tu mrezicu , sreca pa procitah temu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...