Mina 545 Napisano Avgust 19, 2010 ♥Amor Vincit Omnia♥, 1524 postova Lokacija: Beograd/Kina Motocikl: Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan Josh proshlo leto smo spomenuli moguci odlazak na neku trku MotoGP-a, pre par meseci smo ponovo pokrenuli tu prichu i pocheli da razmishljamo o tome koja staza nam je najbliza. Zakljuchili smo da je najbolje otici u Brno, a i odgovarao nam je datum trke. Prvobitno je trebalo da ide vishe ljudi, ali nazalost zbog razlichitih obaveza na kraju je na put krenulo samo nas chetvoro, Forest, Alexa, Mikulanac i ja. Odluchili smo da krenemo u petak, jer nas gledanje warmup-a bash i neinteresuje previshe, a i verovatno bi nas smorilo da smo cela 3 dana proveli na stazi. Tako da smo u petak u 7h ujutru krenuli put Cheshke ! Poshto je Mikulanac morao da odveze neka kola u NS, sa Zmaj pumpe smo krenuli pod punom ratnom opremom Forest i Alexa, i ja na Adventuru koji je tada bio rasterecen, jer smo kofere spakovali u gepek kola Polazak sa Zmaja U NS smo stigli brzo, ostavili kola, napakovali kofere na Adventura i nastavili dalje s putem, do Subotice relativno dosadno, iako smo izbegli auto put… Prvu pauzu smo napravili na benzinskoj pumpi u SU, da sipamo gorivo za dinare, pojedemo poneku chokoladicu i rashladimo se malo. Pauza u Subotici Posle jedno 20-ak minuta nastavljamo dalje, do granice nema josh puno. Reshili smo da izbegnemo Horgosh jer smo predpostavljali da je guzva. Granicu prelazimo jako brzo, 2 minuta chekanja po motoru. Tu smo sreli josh 10-ak motorista koji su se takodje uputili ka Brnu. Oni su svi dalje ishli auto putem, a mi smo se odluchili za voznju magistralnim putevima. Madjarska granica Nastavljamo dalje. Forest i Alexa Evo kako se u Madjarskoj polaze za A kategoriju Vozi se dalje Moram priznati da nam ovaj put preko Kiskunhalas-a, Kiskoros-a, Dunafoldvar-a, Szekesfehervar-a i Gyor-a uopshte nije bio toliko dosadan koliko je auto put dosadan. Pravimo prvu malo duzu pauzu od jedno 45min. Sipali smo gorivo i izvrnuli se na travu, popili par red bull-ova, pojeli koju chokoladicu, bacilli pogled na kartu da vidimo kako i kuda dalje… I nastavljamo dalje Alexa Forest Vreme nas i dalje sluzi, prelepo je, ni hladno ni pretoplo, taman za voznju ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mina 545 Napisano Avgust 19, 2010 ♥Amor Vincit Omnia♥, 1524 postova Lokacija: Beograd/Kina Motocikl: Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan Pauza za klopu, neshto posle Bratislave. Restoran pored puta, hrana fenomenalna. Smazali smo sve u rekordnom roku, bash smo bili gladni, ali uspela sam da slikam bar jedan tanjir pre nego je isti ispraznjen Posle 1h pause za ruchak nastavljamo dalje. Ovde prvi put vadimo navigaciju, poshto smo vec blizu Brna. Ukucavamo ime nasheg kampa u Brnu i krecemo… Ja navigator Lagano nestaje dan Evo i prvog znaka na kom smo ugledali Grand Prix natpis Relativno brzo nakon ulaska u Brno zaustavlja nas policija. Kasnije smo saznali da je za vreme trajanja MotoGP-a pojachana kontrola motorista, u prevodu u 2km zaustave vas 3 puta. Policija proverava pasoshe i saobracajne dozvole i rade alko test. U Cheshkoj je inache kao i sada kod nas zabranjeno imati bilo koju kolichinu alkohola u krvi. Kada su nas zaustavili, uredno stajemo, dajemo pasoshe i saobracajne, donose alko test..e tu smo se malo pogledali medjusobno, naime Forest i Alexa su na onoj pauzi za ruchak popili po 2 piva, dodushe jesu se najeli obojica poprilichno, a i proshao je koji sat od tad…ali… Epilog je da je Forest naduvao 0,12 , a Alexa 0,09 , Mikulanac naravno 0,00. Na kraju su nas pustili bez ikakve kazne, verujem zato shto je Mikulanac imao 0,00 a ni ova dvojica nisu imali bash mnogo, “One beer during lunch, four hours ago” kako je to Forest lepo rekao panduru Stizemo u kamp – Radka, negde oko 19:30h. Odmah se bacamo na postavljanje shatora, dok josh ima iole svetla. Kamp je bio sasvim ok, na blagoj je nizbrdici, bilo je dosta bajkera u kampu, a i dosta obichnog sveta tj turista. Kamp ima 2 tusha, 2 wc-a, 5 umivaonika, izlazi na jezero u kom moze da se kupa (jako lepo I veliko jezero). Cena za 2 nocenja, 2 shatora, 3 motora i 4 osobe je bila 44eur. Kada smo montirali shatore, skinuli svu moto opremu sa sebe i obukli civilnu garderobu, reshimo da odemo do centra Brna da malo vidimo grad. Krenuli smo sa 2 motora, da ako neko bude hteo da pije ja uvek mogu da vozim jedan motor. Proshetali se centrom malo, pun grad i kafici i restorani bajkera, vesela atmosfera. Nazalost nemam nekih specijalnih slika iz te shetnje, tako da ostajete uskraceni za to. U neko doba krecemo lagano nazad, prolazimo pored Mek-a i neko reche ajd kao neshto da gricnemo da ne ogladnimo kasnije (jer u kampu nema shta da se jede). Pojeli po pomfrit i chizburger i krenuli ka motorima, kad pochinje lagana kishica…Nadali smo se da je samo na oblak…medjutim spojilo se nebo i zemlja, u kamp smo stigli mokri do gaca. Pokisla nam je civilna garderoba, shatori su prokisli verovatno potpomognuti vetrom koji je duvao….Uvukli smo se u vrece s nadom d a ce ujutru osvanuti sunce. Kisha je nazalost padala celu noc, i osvanulo je tmurno i oblachno jutro, delovalo je kao da ce svakog trenutka opet da se spoji nebo i zemlja. Mokre stvari smo ostavili u shatorima, obukli full moto opremu i krenuli na stazu da gledamo kvalifikacije. Ispred kampa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mina 545 Napisano Avgust 19, 2010 ♥Amor Vincit Omnia♥, 1524 postova Lokacija: Beograd/Kina Motocikl: Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan Stizemo na parking, fascinirani smo organizacijom i kolichinom motora. Sutradan na dan trke smo skapirali da je ovo bila shaka jada motora u poredjenju s izgledom parkinga u nedelju. Negde pri dolasku na stazu se i vreme naprasno prolepshalo, nestadoshe svi oni oblaci, izadje sunce, mislim da je bilo 100 stepeni. Opsovali smo samo svi u sebi shto su nam sve one mokre stvari ostale u shatoru i shto se nece osushiti…al jbg Videli smo chak i ovaj divniiii auto Najjeftinije karte su bile 65 eur, to je livada Ali bash veliki deo staze moze da se obidje i da se na kraju izabere idealno mesto odakle bi ste gledali trku. Tako da smo taj dan obilazili stazu. Jedini problem je bio shto smo bili u punoj moto opremi, manje vishe shto nas je ubilo sunce, ali peshachiti u onim nashim chizmama..joooj imala sam utisak da iz sata u sat postaju sve teze i teze… I na kvalifikacijama je bilo dosta posetioca, nekako mi se chini da najvishe ima nemaca. Atmosfera je extra, svi su veseli. Lorencov pad Moto2 Vracamo se nazad u kamp Po povratku u kamp smo izneli sve one mokre stvari napolje da se prosushe koliko toliko…Istushirali se svi, malo odmorili, proshetali do jezera i krenuli opet do grada da klopamo neshto. Poshto smo bili jako gladni, sedamo u prvi restoran na koji smo naleteli, i nismo ni malo pogreshili. Hteli smo prvo da jedemo pizzu, poshto su stvarno imali fenomenalan izbor, ali kada smo chuli da se zbog guzve (prepun restoran) cheka 2h na pizzu zamenili smo pizze rebarcima I u slast ih smazali Videsmo i ova dva lepotana parkirana u povratku… Uveche je opet padala kisha, dodushe ne tako jako kao prethodno veche, a i ovaj put smo ostali suvi. Pre povratka u kamp smo ipak svratili do Tesca i pokupovali neshto hrane za sendviche, da imamo za doruchak ujutru, a i da na stazi prezalogajimo. Inache na stazu mozete da unesete shta god vam padne napamet. Na ulazu vas niko ne proverava, ljudi unose stolice, stolove, shatore, tende, velike ruchne frizidere prepune pica (alkohola) chak smo videli i neke momke koji su uneli roshtilj i roshtiljali na stazi Cene na stazi su stvarno prevelike, i kurs im je bezobrazan ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mina 545 Napisano Avgust 19, 2010 ♥Amor Vincit Omnia♥, 1524 postova Lokacija: Beograd/Kina Motocikl: Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan Ujutru smo spakovali shatore i sve stvari, doruchkovali i krenuli na stazu. Plan je bio da odmah nakon trka produzimo za Prag. Trke Kafica na stazi Naravno i ovaj dan je przilo sunce, tako da su se neki razgolitili Trke 125ccm i Moto2 su bile extra, MotoGP trka prilichno monotona, Lorenco poveo od pochetka, razlika izmedju vozacha po 100 metara…ali svakako nam je svima drago shto smo doshli i videli i chuli sve to uzivo, stvarno je fenomenalno !!! Elias donosi 100-u pobedu svom timu Capirossi je pao tachno ispred nas Helikopter i vilin konjici Publika proslavlja Lorencovu pobedu Sachekali smo jedno sat vremena, pa smo tek onda izashli sa staze, chisto da prodje ona prva velika guzva. Dolazimo na parking, proveravamo josh jednom sve i krecemo ka Pragu. Inache ne mozete da izadjete s parkinga dok policija ne pogleda vash pasosh i saobracajnu dozvolu. Par slika s parkinga Izlazimo na auto put, od Praga nas deli 200km. Inache odushevili smo se, celim putem od Brna do Praga na svakom peshachkom mostu stajali su ljudi (i mladi i stari) i mahali motoristima. Auto put ka Pragu i ljudi na peshachkom mostu koji mashu U Prag stizemo oko 19h . Iz Beograda smo rezervisali pansion, koji je za svaku preporuku. Pansion Jana http://www.pensionjanacz.eu/pens_an.htm Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mina 545 Napisano Avgust 19, 2010 ♥Amor Vincit Omnia♥, 1524 postova Lokacija: Beograd/Kina Motocikl: Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan Kako smo dva dana kampovali u Brnu, a i padala je kisha obe vecheri, shatori su nam bili jako blatnjavi. Ujutru nakon doruchka smo se preselili u dvorishte pansiona, i uz Nestea i pivo, i preprichavanje dogadjaja s trka bacilli se na pranje shatora. U bazen nismo stigli da se bucnemo Alexa je malo izgoreo prethodni dan Negde oko 15-16h reshimo da odemo do grada da malo razgledamo. Ja sam vec bila u Pragu i to 2,5meseca, ali Forest i Alexa nikada nisu bili, a i Mikulanac je bio kratko pre desetak godina. Kada smo krenuli iz pansiona, BMW-ov kompjuter nas odmah obavesti da je pritisak u zadnjoj gumi ispod normale. Nadjemo neki servis 500metara dalje, tu smo dopumpali gumu i momci koji rade u servisu su je ispolivali vodom i na kraju provalili da ispushta na ventilu. Samoinicijativno su izvrteli par brojeva telefona, dogovorili se sa drugim servisom da nas prime i da nam poprave to. Zahvalili smo im se i produzili u drugi servis. U drugom servisu su skinuli tochak, izvadili ventil i videli da je ustvari gumica oshtecena, zamenili je, vratili sve nazad na bajk i problema vishe nije bilo ! Izgubili smo dosta vremena, krecemo ka centru grada ne bi li uspeli bar neshto da vidimo. Nazalost stigli smo prekasno, pa nismo mogli da udjemo u Katedralu. Morali smo naravno i mi malo da zezamo ove njihove nepomichne vojnike Idemo u sam centar grada i peshachku zonu Karlov most Nakon shetnje i razgledanja, opet smo ogladneli ko vukovi. Malo smo se odaljili od suvog centra i nashli jako lep restoran – Nostalgy . Momci su od prvog dana prichali o kolenicama i to se naravno moralo naruchiti. Ja zamislite ne volim kolenice, pa sam jela neku jagnjetinu na grill-u sa krompirom i povrcem u sosu od pechuraka. Oni kazu da je kolenica bila vrh, meni ovo moje bilo bolje. Inache samo da se zna, da se Alexa obrukao i nije pojeo sve , za razliku od ove dvojice. Kada smo se najeli i napojili jedva smo se vratili do motora i odvezli nazad u pansion. Posedeli smo josh malo u restoranu pansiona, popili josh 1-2 pica i onda pobegli na spavanje.Trebalo je ustati u 6h i u 7h krenuti nazad za Beograd. Pakovanje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mina 545 Napisano Avgust 19, 2010 ♥Amor Vincit Omnia♥, 1524 postova Lokacija: Beograd/Kina Motocikl: Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan I krenuli smo. Ovaj put smo reshili da se vracamo auto putem jer smo bili prilichno umorni, prvi dan smo preshli skoro 1000km, onda smo u subotu na kvalifikacijama prepeshachili sigurno 5-6km onako u punoj opremi jer smo zeleli sve da vidimo i obidjemo, u nedelju isto dosta peshachenja, a i u ponedeljak dok smo razgledali Prag. Znajuci da cemo i danas u povratku malo da skrecemo s rute i da necemo bash pravolinijski do Beograda, i da nas ovaj put stvarno cheka 1000km…odabrali smo da 80% bude autoput, a 20% magistralni putevi. Opet ja navigator Inache i ovo jutro je osvanulo tmurno i oblachno, chak je na momente padala i neka sitna kisha, duvao je vetar i temperature je bila oko 14 stepeni. Forest se malo smrzao I onda smo negde pred Austrijsku granicu morali da stanemo da se obuchemo Poshto je ova pauza bila kratka, ubrzo nakon prelaska u Austriju stajemo ponovo, da kupimo vinjete i da pojedemo sendviche koje smo ujutru napravili, a popili smo i CrazyWolf-a, Alexino novo omiljeno energetsko pice. I nastavljamo dalje ka Bechu. Plan je bio da se svrati do Louis-a (onog veceg) jer je Alexa zeleo da kupi Rukka jaknu koja je na snizenju, a taman i da mi vidimo da li nam treba neka glupost. Opet ja navodim kuda kroz Bech I stigosmo u Louis I posle kupovine Rukka jakne, gomile podkapa, jednih rukavica i jednog tank pad-a, zakljuchujemo da je Louis teshki krsh i da generalno nishta spec nema i da nas nishta nije privuklo. Eventualno bi josh mozda kupili po kacigu i onaj otirach za ispred vrata i to je to… Pobegsmo napolje iz Louis-a, namestili gps, pa idemo dalje. Na autoputu smo se smorili najstrashnije, pogotovu kroz Madjarsku, ja sam chak spavala ko top na zadnjem sedishtu dobrih 50km, probudila sam se negde pred Budimpeshtu, koju smo naravno zaobishli i onda stali u neki restoran pored autoputa da klopamo. Toliko smo gladni bili da sam sliku napravila kada su svi moguci tanjiri bili prazni !!! (ostao samo pirinach). Nastavili dalje i sad kada sam naspavana i najedena…umirem od dosade na zadnjem sedishtu, tako da sam samo fotkala. Evo dve najbolje fotke napravljene iz dosade. U jednom trenutku na autoputu pretiche nas Alexa i daje nam znak da stanemo. Forestu pukla zabica na prednjoj bochnoj plastici pa mu sve to leluja na vetru. Stajemo i saniramo to smrt trakom. Nastavljamo dalje Stizemo na granicu. Granicu smo preshli brzo, chekali smo samo Alexu dam u ispechatiraju papire za povracaj poreza za jaknu koju je kupio. Sipali gorivo i tu malo odmorili i nastavili smrtonosno dosadnim autoputem od Subotice do Beograda. U Beograd smo stigli u 22:30h Sve u svemu sjajan put, sve je proteklo bez problema, odushevljeni smo MotoGP-om, fascinirani lepotama Praga… Ekipa sjajna ! Hvala vam svima na prelepih 5 dana ! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladmoll 456 Napisano Avgust 20, 2010 Zainteresovan, 426 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: QJ motor svt 650 x Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav od onog nesrecnika iz kampa Radka sto voli da sipa biodizel!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marokanac 1882 Napisano Avgust 20, 2010 Drug član, 1073 postova Lokacija: Beograd.........Srbija....... Motocikl: BMW R1200GS Adventure 2014 - Touratech oprema full + F650GS Dakar Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav celoj ekipi i ............BRAVO Mina na fotografijama........... Blago vama ..............bili ste na GP-u Pozdrav..........iz Afrike. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4802 Napisano Avgust 20, 2010 Ne silazi, 5562 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Lepo putovanje! I jos GP! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spdzlla 0 Napisano Avgust 20, 2010 Drug član, 3618 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan Bravo, odlčan putopis. Verovatno će mi poslužiti sledeće godine Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Avgust 20, 2010 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan cisto da znate za ubuduce da mozete mnogo jeftinije da prodjete ako ne kupujete karte vec ponudite kes. Moji drugari vec godinama idu u madjarsku i italiju na F1, ove godine je njih 7 uslo za 200e i to su bili na najboljem delu staze,zadnja krivina,ciljni pravac i ulazak u boks...Ni kod njih nisu redari imuni na pare,tako da ce svaki da vas pusti za mnogo manje od cene karte. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gasa 3 Napisano Avgust 20, 2010 Svrati ponekad, 293 postova Lokacija: Vrsac/Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Mina, odlican putopis A po mojoj proceni, u nedelju smo bili mozda cak i jedni pored drugih ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
s a n j a 130 Napisano Avgust 20, 2010 Zainteresovan, 561 postova Lokacija: Kostolac,Srbija Motocikl: Gilera Typhoon X Prijavi odgovor kao problematičan Lep putopis,svaka vam čast. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mina 545 Napisano Avgust 20, 2010 ♥Amor Vincit Omnia♥, 1524 postova Lokacija: Beograd/Kina Motocikl: Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan cisto da znate za ubuduce da mozete mnogo jeftinije da prodjete ako ne kupujete karte vec ponudite kes. Moji drugari vec godinama idu u madjarsku i italiju na F1, ove godine je njih 7 uslo za 200e i to su bili na najboljem delu staze,zadnja krivina,ciljni pravac i ulazak u boks...Ni kod njih nisu redari imuni na pare,tako da ce svaki da vas pusti za mnogo manje od cene karte. Gavrolini , ima tri dana na stazi . Ako je svaki po 200 onda je skupo . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misko_kolo 1297 Napisano Avgust 20, 2010 Nadrkani komšija, 1231 postova Lokacija: Đeram Motocikl: Bandit 1200S Prijavi odgovor kao problematičan Blago vama! Jedna od mojih želja. I nadam se da ću je ostvariti. A meni će ove godine San Marino izmaći za jbnh PET dana!!!! Trka 05. septembra a ja 31.avgusta u San Marinu-Riminiju. 'Bem ti pos'o! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3289 Napisano Avgust 27, 2010 ЗЕЉКАМП, 1823 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Bravo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bohem 250 Napisano Jun 14, 2011 Živi sada u trenutku, 323 postova Lokacija: Beograd - Novi Beograd - Blok 45 Motocikl: Piaggio Carnaby 250, Liberty 125 Prijavi odgovor kao problematičan Čoveče koja pustolovina svaka vam čast nadam se da ću i ja jednog dana tako. Samo prvo treba da naučim da vozim pravi motor a ne ovaj moj prdavac Slike su ti odlične ali mogla si da staviš još koju sliku sebe Pozdrav i sve najbolje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 766 Napisano Jun 14, 2011 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Slike su ti odlične ali mogla si da staviš još koju sliku sebe Opa bato Uzgred, sredio sam slike. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikulanac 7910 Napisano Jun 14, 2011 nocni cuvar, 2583 postova Lokacija: White City / White Water Motocikl: Yamaha nouvo elegance Prijavi odgovor kao problematičan Bilo je jos slika u jednom Playboy-u ali nisam siguran o kojem se broju radi 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mina 545 Napisano Jun 14, 2011 ♥Amor Vincit Omnia♥, 1524 postova Lokacija: Beograd/Kina Motocikl: Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan Slike su ti odlične ali mogla si da staviš još koju sliku sebe Opa bato Uzgred, sredio sam slike. Hvala, ne znam shta im se desilo....Bile su Ok sve... Bilo je jos slika u jednom Playboy-u ali nisam siguran o kojem se broju radi Hey bre, to uopshte nije bilo s ove voznje :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 766 Napisano Jun 14, 2011 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala, ne znam shta im se desilo....Bile su Ok sve... Prelazak na novi forum, ali nema veze, sada je ponovo sve OK Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikulanac 7910 Napisano Jun 15, 2011 nocni cuvar, 2583 postova Lokacija: White City / White Water Motocikl: Yamaha nouvo elegance Prijavi odgovor kao problematičan Slike su ti odlične ali mogla si da staviš još koju sliku sebe Opa bato Uzgred, sredio sam slike. Hvala, ne znam shta im se desilo....Bile su Ok sve... Bilo je jos slika u jednom Playboy-u ali nisam siguran o kojem se broju radi Hey bre, to uopshte nije bilo s ove voznje :D Pa covek je pitao za tvoje slike, ne za voznje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bohem 250 Napisano Septembar 8, 2011 Živi sada u trenutku, 323 postova Lokacija: Beograd - Novi Beograd - Blok 45 Motocikl: Piaggio Carnaby 250, Liberty 125 Prijavi odgovor kao problematičan Slike su ti odlične ali mogla si da staviš još koju sliku sebe Opa bato Uzgred, sredio sam slike. Hvala, ne znam shta im se desilo....Bile su Ok sve... Bilo je jos slika u jednom Playboy-u ali nisam siguran o kojem se broju radi Hey bre, to uopshte nije bilo s ove voznje :D Pa covek je pitao za tvoje slike, ne za voznje Alo bre ljudi pa ja sam samo prokomentarisao kako ima milion slika a ona se skoro nije ni slikala, a vi sad izokrenuli kao da ja tražim neke golotinje, pa misim stvarnooo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
radeyamaha 148 Napisano Decembar 26, 2013 Svrati ponekad, 353 postova Lokacija: skupljen Motocikl: Honda cbf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Lep provod. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zema 214 Napisano Decembar 27, 2013 Svrati ponekad, 423 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Yamaha FZS 1000 , Beverly 250 ie Prijavi odgovor kao problematičan Super tura, taman sam se potsetio naseg putovanja istom trasom ali ove 2013 god. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...