AIeksandar 396 Napisano Maj 22, 2015 Zainteresovan, 764 postova Lokacija: BEG Motocikl: ER6n Prijavi odgovor kao problematičan Zaboravljas da je destilovana voda u hladnjaku izfuserisana malo pa ima kamenca koji moze da smeta Daleko od toga da je taj problem zbog goriva... Uostalom corba se izbacuje iz upotrebe nije vise u modi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AIeksandar 396 Napisano Maj 22, 2015 Zainteresovan, 764 postova Lokacija: BEG Motocikl: ER6n Prijavi odgovor kao problematičan Dopuna sta sam jos pronasao..ARI semerinzi neotpakovani za prednju viljusku.Held pojas nov velicina M ili S,kozne rukavice bez prstiju (letnja varijanta) novo takodje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony93 368 Napisano Maj 23, 2015 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan Ma gorivo je dosta lose... ne znam da li si iso kolima za grcku pa kad sipas tamo i ovde osetis kao da auto dobije par konja vise sa njihovim, nekako bolje malo radi auto...Nisam jedini koji je to primetio ili je to ono ,, tudje uvek bolje``... inace..Gledao ja ove na struju dobra stvar samo.... I ovako 90% vozaca je coravo i ne vidi bajkere, i retko ko ima pristoajn sluh i kad imamo otverene auspuhe. Sa ovim na struju ima da budemo glineni golubovi... A da je isplativo to jeste, na duze staze debelo . Jedina mana ce biti smanjen broj tema u putopisima zbog punjenja baterija... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AIeksandar 396 Napisano Maj 29, 2015 Zainteresovan, 764 postova Lokacija: BEG Motocikl: ER6n Prijavi odgovor kao problematičan Nasao sam gomilu carbon folije, crne, sive, bele, sjajne crne... ako nekom treba nek cima, pa cu promerim koliko ima tacno al ima dosta u svakom slucaju.. edit1:Evo istu ovakvu imam jawww.kupujemprodajem.com/3D-Carbon-Karbon-Folija-1-52m-AIR-FREE-1353510-oglas.htm?filter_id=20447025 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nellle 614 Napisano Maj 29, 2015 Svrati ponekad, 257 postova Prijavi odgovor kao problematičan Drugari pomagajte... Pre jedno 2 meseca sam zamenio rucicu kvacila,identicna kao prethodna,i od tada ne mogu da nastelujem da to sljaka kako treba. Do tada mi je namesteno bilo da rano hvata kvacilo (kada je skroz pritisnuta rucica vrlo malo se pusti i ono krece) i sve je radilo perfect,a od tada kako god da namestim motor krece lagano napred u prvoj sa stisnutim kvacilom...To i ne bi bio preveliki problem da meni nisu kratke noge i imam problem kada idem u rikverc u prvoj jer se onda borim i sa tim otporom... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bojsa 135 Napisano Maj 29, 2015 Svrati ponekad, 171 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Monster 1200 2017 Prijavi odgovor kao problematičan Zar ne mozes da zategnes navoj koji regulise otpustenost rucice? Mozda ti se rastegla sajla kvacila previse Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Woo3 112 Napisano Maj 30, 2015 Svrati ponekad, 269 postova Lokacija: Beograd Motocikl: .... Prijavi odgovor kao problematičan Trebalo bi kao sto je bojsa rekao na navoju da namestis. Probaj da podesis i dole, gde se zavrsava sajla, kod dekle, tu takodje mozes da podesis kvacilo....I samo savet, kad ides u nazad ubaci u ler Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AIeksandar 396 Napisano Maj 30, 2015 Zainteresovan, 764 postova Lokacija: BEG Motocikl: ER6n Prijavi odgovor kao problematičan Trebalo bi kao sto je bojsa rekao na navoju da namestis. Probaj da podesis i dole kod dekle gde se zavrsava sajla gde ulazi u deklu tako reci, tu takodje mozes da podesis kvacilo....I samo savet, kad ides u nazad ubaci u ler Ovo ti je to o cemu mi pricamo jako slicno izgleda i na er6n-u... e da, okreni min 2 kruga [kao da odshrafljujes shraf - pravac suprotan od kazaljke na satu] (zatezanje sajle kvacila) pa onda probaj opet... Koliko se secam kljuc ce biti 10/11 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AIeksandar 396 Napisano Maj 31, 2015 Zainteresovan, 764 postova Lokacija: BEG Motocikl: ER6n Prijavi odgovor kao problematičan Odlucio sam da prodam i moju tank bag.http://motorai.ro/moto-detail-tank-bag-for--product--10025431ko je video zna o cemu pricam kako stoji na motoru i kako izgleda kad se stavi, pise da drzi do 100kmph ali sam je ja testirao i na 190/200kmph, i jednostavno drzi nema tu price(ne nema sanse da ogrebe rezervoar ili motor na bilo koji nacin sem ako je neko ne veze bodljikavom zicom! platio sam je ~90e, sad je 75e, dao bih je za 70 i teska srca se rastajem od nje, jer znam koliko sam trazio savrsenu tank bag i na kraju nasao ali sad je spremna da ode kod novog gazde. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bojsa 135 Napisano Jun 2, 2015 Svrati ponekad, 171 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Monster 1200 2017 Prijavi odgovor kao problematičan Radovi u toku, ostali jos retrovizori da se montiraju Inace, ne mogu da verujem koliko su ovi aluminijumski riser-i u kombinaciji sa malo sirim volanom promenili ergonomiju. Jeste malo izgubio na svom naked/streetfighter smeku, ali je sada udobnije dosta, posebno za polozaj ledja. Negde je na pola puta izmedju stock er6n i versysa. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AIeksandar 396 Napisano Jun 2, 2015 Zainteresovan, 764 postova Lokacija: BEG Motocikl: ER6n Prijavi odgovor kao problematičan Pa bitnija udobnost i prakticnost od izgleda valjda ili to ide s godinama btw. Znaru ti taj rezervoar sad bi ti tu dobro lego moj tank bag danas sunce i fino se osecam moze 50 jura Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bojsa 135 Napisano Jun 2, 2015 Svrati ponekad, 171 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Monster 1200 2017 Prijavi odgovor kao problematičan Ma nisam ni mislio da izgleda losije, izgleda 3x bolje od stock varijante sto se mene tice. Samo je sada dalje volan od tocka i to se oseca, pa sada vise nekako tera na malo manje agresivnu voznju. Sto se torbe tice, lepo izgleda, ali mislim da bi me devojka ustrelila ako jos nesto za motor kupim. Dao sam 16k dinara na patike za motor, tako da ono, dobro je sto sam i dalje medju zivima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mad Mike 143 Napisano Jun 2, 2015 Svrati ponekad, 175 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan @bojsa samo trosi dok ti nije postala zena. To se posle samo od sebe redukuje 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svahbaz 56 Napisano Jun 3, 2015 Svrati ponekad, 122 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: Er6n 2008 / Versys 650 2017 Prijavi odgovor kao problematičan Rucke mi se bas svidjaju, sta rece gde si kupio i koliko? Ja se spremam za vikend na put, toliko sam pozelio odvoziti u jednom danu 350, 400 km... To ce biti priprema za more, samo za more moram da kupim bisage ali ne znam jel neko imao iskustva sa tim, kako se motor ponasa sa njima? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bojsa 135 Napisano Jun 3, 2015 Svrati ponekad, 171 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Monster 1200 2017 Prijavi odgovor kao problematičan Projekat gotov, sve prepravljeno napred (korman, rucice, poluge kvacila, tegici i retrovizori). Dopada mi se kako je ispalo i mislim da je bilo vredno cimanja. Esteski i funkcionalno unapredjenje Ovi retrovizori sjajno stoje, idu uz liniju motora, barem sto se mene tice, misljenja? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AIeksandar 396 Napisano Jun 3, 2015 Zainteresovan, 764 postova Lokacija: BEG Motocikl: ER6n Prijavi odgovor kao problematičan Meni sve izgleda extra, retrovizori izgledaju full ali mali, ne verujem da ce ti se pokazati kao prakticni...Rucke volana ja hteo da menjam ali sam pipajuci druge rucke na motorima skapirao da su fabricke najprakticnije, a sve crne izgledaju isto nebitan detalj meni...... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Devil Angel 7 Napisano Jun 3, 2015 U prolazu, 52 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Kawasaki zx6r 2004 Prijavi odgovor kao problematičan Evo ljudi citam vase postove i lozim se.. Zapao mi je er6n za oko Znate li mozda nekoga ko bi menjao za Suzu gs500 ,uz moju doplatu naravno? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefan010 24 Napisano Jun 3, 2015 Svrati ponekad, 222 postova Lokacija: Pirot Motocikl: Kawasaki er6n 06' Prijavi odgovor kao problematičan Bojsa kapiram da sve porucujes s ali expresa, za koliko dolara si nasao retrovizore? I kako se zove ovaj rizoma detalj sto drzi korman? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nesic1 266 Napisano Jun 3, 2015 Drug član, 1225 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Keeway Speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan Imas i kopije, neko ti uradi nalepnice i voala Послато са HUAWEI Y300-0100 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bojsa 135 Napisano Jun 4, 2015 Svrati ponekad, 171 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Monster 1200 2017 Prijavi odgovor kao problematičan Bojsa kapiram da sve porucujes s ali expresa, za koliko dolara si nasao retrovizore? I kako se zove ovaj rizoma detalj sto drzi korman?Nesto sa alija, nesto sa ebaya. Podizac volana trazis pod handlebar riser On je oko 25e, a retrovizori oko 40e Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mad Mike 143 Napisano Jun 4, 2015 Svrati ponekad, 175 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Projekat gotov, sve prepravljeno napred (korman, rucice, poluge kvacila, tegici i retrovizori). Dopada mi se kako je ispalo i mislim da je bilo vredno cimanja. Esteski i funkcionalno unapredjenje :)Ovi retrovizori sjajno stoje, idu uz liniju motora, barem sto se mene tice, misljenja? Super! Samo i meni deluje da su mali retrovizori (inace mi se svidjaju). Kako rade svoj posao? Послато са SM-G900F уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bojsa 135 Napisano Jun 4, 2015 Svrati ponekad, 171 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Monster 1200 2017 Prijavi odgovor kao problematičan Jesu mali, dosta su manji u odnosu na fabricke i one koje sam pre toga imao (kao sa Z800), ali su blago zakrivljeni tako da pokrivaju dovoljno veliki ugao kada se nameste kako treba. Pritom, dopada mi se sto ne vibriraju uopste i sto su mirni na 160 kao i na 60 km/h tako imaju svoje prednosti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony93 368 Napisano Jun 5, 2015 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan fala bogu bolje 40 usd nego 340 evra za original rizomine.... Braca kinezi moraju da imaju . Inace stvarno u fulu izgleda sad motor, ja ih dugo merkao ali nesto ne planiram ni da registrujem motor ove godine. Vise gleda da taj novac odvojim za bitnije stvari tako da ove godine vozim ga samo kroz ulicu i kraj cisto zelja da me mine . 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bojsa 135 Napisano Jun 6, 2015 Svrati ponekad, 171 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Monster 1200 2017 Prijavi odgovor kao problematičan Samo da javim, uradio sam IAP i Snorkel mod. 1. Pre nego sto probate sa bilo kojim modovima koji eliminisu trzanje na malim obrtajima obavezno proverite lanac. Kod mene je 90% svih anomalija u ravnomernosti nestalo sa podesavanjem lanca na hod od oko 45 mm. 2. IAP mod pomaze u relativno maloj meri, ali definitivno cini da agregat radi malo ranomernije, pa ga valja odraditi. Ne kosta skoro nista, a lako ga je odraditi kada se menja filter. 3. Snorkel mod ne utice mnogo na bilo sta, iako po forumima mnogi tvrde da ima malo vise low-end obrtnog momenta. I ukoliko ga ima, on je tu vise kao placebo efekat nego sto je stvarno merljiv. Sa druge strane, oni gumeni usmerivaci vazduha su tu samo i iskljucivo zbog propisa o buci koji su posebno u Evropi veoma strogi. Ipak, kada se sklone zvuk je bezmalo sjajan cak i sa fabrickim izduvom. Motor dobija mnogo lepsi zvuk, posebno kada ga malo agresivnije vozite. Sto sporije idete manje su razlike u odnosu na fabricki scenario, tako dobijate najbolje od oba sveta. Kada vam treba adrenalin ovaj zvuk je tu, kada samo zelite da se vozite lagano skoro da nema dodatne buke. Pritom, to sto je bucniji motor pri vecim brzinama moze da vam spasi zivot, jer su vece sanse da vas neko konstatuje ranije i ne oduzme vam prednost. Tih motor pri velikoj brzini je nesto najopasnije u saobracaju. Ovo je najlaksi mod od svih, jer se samo izvade oni gumeni usmerivaci na pocetku air-boxa i najlakse se vraca nazad. Nista se ne menja i ne prepravlja. Po meni, iako na papiru ne donosi verovatno nista, ovo je zapravo najkorisniji mod koji mozete da uradite. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AIeksandar 396 Napisano Jun 7, 2015 Zainteresovan, 764 postova Lokacija: BEG Motocikl: ER6n Prijavi odgovor kao problematičan Semerinzi vila ARI https://www.kupujemprodajem.com/Semerinzi-vila-41x53x8-10-5-Semering-22926454-oglas.htm?filter_id=i Tank Baghttps://www.kupujemprodajem.com/Tank-bag-moto-detail-torba-rezervoar-22805926-oglas.htm?filter_id= Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...