Mare70a 1399 Napisano Jul 23, 2010 veloce come un proiettile , 728 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa Gts Super 300 Prijavi odgovor kao problematičan Drugari,probao sam da nadjem ovde da li ima tako nesto ali oci mi ispadose i ne nadjoh. Kako da operem kacigu na kojooj se ne vadi postava? Pitam ovo iz razloga da ne shebem nesto i da li mozda postoji taktika za takvo nesto. Unapred se zahvaljujem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5950 Napisano Jul 23, 2010 Svakom po zasluzi, 12421 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Ima sprej u Louisu, samo naprskaš kacigu iznutra, stvori se lepa pena i posle krpom dobro izbrišeš i to je to. Možda ima i ovde da se kupi? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mare70a 1399 Napisano Jul 23, 2010 veloce come un proiettile , 728 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa Gts Super 300 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala matori,zato sam i pitao.Ko pita na skita ;D Inace,moja zamisao je bila da uhvatim ortaka,odemo lepo na OMV,on da drzi nekako a ja da puskiram. Nisam smeo da se upustim u takve poduhvate.Takodje,moja draga zenica kaze"Ma daj to u masinu za ves"-verovatno bi dobio lep privezak od nje ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cross 0 Napisano Jul 23, 2010 U prolazu, 51 postova Lokacija: beograd Motocikl: YAMAHA DT 125 Prijavi odgovor kao problematičan ubaci je u kadu mlaku vodu na tus sanpon za kosu i udri.izbaci je na sunce iuzivaj.Nemozes nista da sjebes unutra je stiropor i platno.Ja nosim potkapu bilo leto ili zima.Pozdrav.kako dastavim neku slicicu na profil . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brm-brm 846 Napisano Jul 23, 2010 Zainteresovan, 617 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha SR250 Honda NTV650 Prijavi odgovor kao problematičan A jel ima neki sprej a da nije u Louisu? Ne skida mi se deo postave uz obraze, a omastio se... samo kliza, ko da sam zvakao domacinsku gibanicu dok vozim ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tora-AL- 1 Napisano Jul 23, 2010 U prolazu, 44 postova Lokacija: Aleksinac Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam je prao, samo sto posle pranja vrucom vodom moras da obavis prelepljivanje postave i sundjera za stiropor, jer ako je starija kaciga moze da dodje do odlepljivanja, inace- kada, sampon, tush, terasa, 36stepeni, sutra dan suho ... Pazi koji lepak koristis jer vecina izjeda stiropor- ili stiropol, kako kaze Ojdanicu Ero- ja sam koristio oho lepak, i on mi je malo ostetio stiropor unutra, ali tanak sloj, i bice manja steta... Aparat za pranje pod pritiskom- omv, mislim da je preagresivno! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scuba 15 Napisano Jul 23, 2010 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan Ima sprej a ima i kosili. Ili neki drugi bebi šampon. Možeš da je kvasiš skroz ali izbegni vruću vodu. Zato je dobar bebi šampon jer radi u mlakoj vodi i ne odlepljuje se postava tako lako. Posle dobro ispereš pa na sunce mu žarko da se osuši i teraj. Sprej je dobar jer ne kvasi ništa. Ali i košta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miroslav Gajic 158 Napisano Jul 23, 2010 Svrati ponekad, 168 postova Motocikl: Kawasaki ZX-12R, Yamaha FZS 1000, BMW R1200GS, BMW S1000RR, Kawasaki ZX10R, Suzuki GSXR1000, Suzuki GSXR1300 Hayabusa Prijavi odgovor kao problematičan Imate na svakoj malo bolje snabdevenoj b. pumpi sprej za suvo pranje sedista i tapacira samo se naprska, saceka par minuta i vlaznom cistom krpom prebrise.Radi posao tj ocisti sediste i uz to i auto dobije svez miris od spreja.Mislim da bi radilo poso i za unutrasnjost kacige. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brm-brm 846 Napisano Jul 23, 2010 Zainteresovan, 617 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha SR250 Honda NTV650 Prijavi odgovor kao problematičan I ja sam prvo pomislio na taj sprej, al onda mi palo na pamet - sa njim se cisti mesto gde cu da drzim guzicu, a kaciga treba da ni se priljubi uz lice. Bas cu danas/sutra da pogledam koje su hemikalije u tom spreju (ako pise). Da ne postanem dupeglavac, ocistim kacigu sa njim pa kad je skinem - a lice crveno ko majmunsko dupe! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6392 Napisano Jul 23, 2010 Enduraš, 6382 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Na pocetku svake sezone svoju kacigu potopim u lavor, dodam prasak za pranje, istrljam cetkom unutrasnost, lepo isperem tusem i sacekam da se prirodno osusi. 3 takva pranja je prezivela i nista joj ne fali, nista se nije odlepilo, a kakva stroka izadje da ne poverujete i siguran sam da tu prljavstinu sprej ne moze da opere. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6727 Napisano Jul 23, 2010 Ne silazi, 6571 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Kakvi bre sprejevi. Nek ti je neko pridrzi,ispuskiraj je i ostavi da se osusi.Naravno malo sampona,sto neutralnijeg da te posle na svrbi glava.bez vizira naravno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miroslav Gajic 158 Napisano Jul 23, 2010 Svrati ponekad, 168 postova Motocikl: Kawasaki ZX-12R, Yamaha FZS 1000, BMW R1200GS, BMW S1000RR, Kawasaki ZX10R, Suzuki GSXR1000, Suzuki GSXR1300 Hayabusa Prijavi odgovor kao problematičan Kakvi bre sprejevi. Nek ti je neko pridrzi,ispuskiraj je i ostavi da se osusi.Naravno malo sampona,sto neutralnijeg da te posle na svrbi glava.bez vizira naravno Samo povedite racuna o pritisku aparata inace....mislim ako je pritisak prejak eto problema sa unutrasnjoscu kacige Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6727 Napisano Jul 23, 2010 Ne silazi, 6571 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Hoby program radi pos'o.110 do 130 bar sa odmerene udaljenosti i sve o.k.Trogodisnje iskustvo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
xxxxxxxxxx 92 Napisano Jul 23, 2010 Svrati ponekad, 147 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ves masina sa vecim promerom vrata ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kochaMatori 1108 Napisano Jul 23, 2010 Bona Fides, 1310 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo - Beograd Motocikl: http://www.motoscout.de Prijavi odgovor kao problematičan Ves masina sa vecim promerom vrata ;D ;D ;D ;D Kod mene se postava skida ali mi se to smucilo nakon cestih pranja jer leti se mnogo znojim. Zato sada i leti koristim potkapu. One su jeftine, dugo traju, lako se peru i uvek imas cistu "okolinu". A i postava kada se redje pere bolje cuci u kacigi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cross 0 Napisano Jul 23, 2010 U prolazu, 51 postova Lokacija: beograd Motocikl: YAMAHA DT 125 Prijavi odgovor kao problematičan 130 bara nije veliki pritisak za kacigu samo ako je ostavis na glavi dok ze peres.Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4180 Napisano Jul 23, 2010 Ne silazi, 6543 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Hteo sam već odavno da postavim temu, možda sutra a sad par slika interventno, pranje sprejom sa skidanjem al isto je i sa ne skidajućom postavom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4180 Napisano Jul 23, 2010 Ne silazi, 6543 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cross 0 Napisano Jul 23, 2010 U prolazu, 51 postova Lokacija: beograd Motocikl: YAMAHA DT 125 Prijavi odgovor kao problematičan ma fra je extra.Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
suzanags 7 Napisano Jul 25, 2010 Dukags, 291 postova Lokacija: НОВИ САД Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...