h0use 216 Napisano Novembar 9 Svrati ponekad, 126 postova Motocikl: KTM 790 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Seva vatra Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
serdarevic 1 Napisano Ponedeljak u 11:16 U prolazu, 11 postova Prijavi odgovor kao problematičan sta mislite da nije nalo previse opasno da tako seva veliki plamen iz oba auspuha na motociklu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 1864 Napisano Ponedeljak u 15:42 Skuteras, 3689 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ako ne radis u Milan Blagojevic u Lucanima onda nije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
serdarevic 1 Napisano Utorak u 14:54 U prolazu, 11 postova Prijavi odgovor kao problematičan vracam fabricke auspuhe na motocikl jer su ovi akrapovic izduvi koje trenutno imam previse glasni i mozda zatozestoko pucaju i seva ljuta vatra Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
h0use 216 Napisano Utorak u 21:51 Svrati ponekad, 126 postova Motocikl: KTM 790 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan @serdarevic Daj snimi da vidimo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
serdarevic 1 Napisano Utorak u 23:05 U prolazu, 11 postova Prijavi odgovor kao problematičan na prolece cu poceti da sredjujem motocikl hondu nr 750 r i prvo cu krenuti s zamenom puno glasnih akrapovic auspuha za fabrickim auspusima koji su manje glasni Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4748 Napisano Četvrtak u 11:45 Ne silazi, 5546 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan @serdarevic Imaš Hondu NR 750? Daj bre neku sliku od te egzotike. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12471 Napisano Četvrtak u 12:16 Ne silazi, 7288 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sve mislim da je neka greška kad piše NR750R. Taj motor je koštao kao vrag i mislim da je napravljeno tipa nešto ni 500 komada. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
serdarevic 1 Napisano Četvrtak u 12:21 U prolazu, 11 postova Prijavi odgovor kao problematičan zao mi je sto nemam pametan mobilni telefon s kamerom da slikam moju hondu nr 750 r Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
serdarevic 1 Napisano Četvrtak u 12:48 U prolazu, 11 postova Prijavi odgovor kao problematičan tu hondu nr 750 r sam dobio za 20. rodjendan od nekog mog poznanika koji ju je dovezao iz inostranstva Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
serdarevic 1 Napisano Četvrtak u 16:18 U prolazu, 11 postova Prijavi odgovor kao problematičan stelovanje smese moze bitno da smanji pucanje i sevanje ljute vatre iz auspuha Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...