vlajko 2670 Napisano Avgust 26, 2010 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Zokki centar S me je odjebo..kaze samo nove gume kupljene kod nas!!! Takodje ostali palamude..poludeh danas..Pre plavog mosta levo ima vulkanizer..on radi.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sergio 2328 Napisano Avgust 26, 2010 hoochie coochie man, 1239 postova Lokacija: BG/ZG Motocikl: Harley Davidson Road King Classic '07 & Honda CB750K '81 Prijavi odgovor kao problematičan Kod buvljaka ima vulkanizer koji radi 00-24 svim danima. Kod njega sam 2x krpio gumu, jednom isao sa drugarom da mu skinu stare i stave nove gume na prednj i zadnji tocak. Krpljenje(cepovanje) je bilo 300din, a ta usluga skidanja i stavljanja novih guma 500din (ako se dobro secam). Ne rade balansiranje. Kad idete pored buvljaka, tako da vam je glavni ulaz na buvljak sa leve strane, dodjete na veliku raskrsnicu, tu produzite pravo i posle 10tak metara je ta radionica (sa desne strane). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Avgust 26, 2010 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Odradise momci posao..i da se nisam bunio kod caleta-gazde uzeli bi mi 1600..Ovako 1200 i to im je mnogo..ali kad si u frci daj sta das.. Ispravljaju felne IMAJU 19 I 21 unutrasnju gumu..jedino ne balansiraju..ali kao bice i to.. Profi plus 2889-419 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
easy naked 1100 Napisano Avgust 26, 2010 Drug član, 2599 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan AUTO CENTAR ''TADIĆ'' VULKANIZER, AUTO MEHANIČAR SRBIJA, BEOGRAD VIŠNJIČKA 59 ako vas bas muka natera Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marshall 380 Napisano Septembar 25, 2010 motordzija opste prakse, 700 postova Lokacija: Novi zaSad Motocikl: Tomos, Sprint (Jonway) Explorer 150, Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Postovani forumasi, moram nesto izneti sto se mnogima nece svideti, ali necu biti miran ako ovo odcutim. Osamdesetih godina odlascima najcesce u Nemacku snabdevali smo se delovima i opremom, danasnja ponuda kod nas bila je tada suludi san. Gume su se kupovale nove, a usput i donela neka stara, odbacena. Tamo se gume menjaju em zbog istrosenosti, em zbog vremenskog zastarevanja, tako da ima odbacenih guma sa dosta profila. Poznata stvar medju nama kao polovne gume, ustedele su nam dosta love. Posebna je prica zasto su ove naizgled dobre gume odbacene, i ne prolaze tehnicki pregled. E sad ona kategorija probusenih guma za motocikle... Vulkanizeri u zapadnim zemljama ih skidaju isljucivo brusilicama, tako da je dalja upotreba isljucivo za reciklazu. Koga uhvate da je musteriji montirao krpljenu gumu kaznjavaju drasticno, pa to nikom i ne pada na pamet. Posle busenja dozvoljeno je dovuci se do radionice uz pomoc nekog spreja ili sl, i montirati novu gumu. Motociklisti se ne ostavlja prostora za rizik. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
QmBGD 4103 Napisano Jul 27, 2021 Drug član, 921 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda X-ADV Prijavi odgovor kao problematičan Malo da osvežim temu - ima li novih preporuka za servis u Beogradu koji je u stanju da demontira točak, zameni gumu i vrati točak na motor? Tadić, Kiler auto...? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vava 634 Napisano Jul 27, 2021 Zainteresovan, 530 postova Lokacija: beograd mirijevo Motocikl: 950adv 450exc Prijavi odgovor kao problematičan Ima. Pavle na 25. Maju. +381652388500 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2442 Napisano Jul 27, 2021 (promenjeno) Andragog, 5008 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Kiler auto Tošin bunar, zakazivane Biker house,Tošin bunar, balansiranje Hofman balanserkom za motocikle, bez zakazivanja, ponekad sačekaš 15, 20 min Promenio Jul 27, 2021 član srbac Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
QmBGD 4103 Napisano Jul 28, 2021 Drug član, 921 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda X-ADV Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Direktor 191 Napisano Jul 28, 2021 (promenjeno) Svrati ponekad, 334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 GS, Yamaha Neos Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam prošle nedelje prošao golgotu zvanu zamena guma :-) Dobio sam preporuku za neki DUM u Jovanke Radaković. Njima je jedini majstor koji to radi na odmoru. Onda sam zvao Kiler auto 5 puta i svaki put neki tip kaze da sacekam da ce da me prebaci (negde :-) ) i onda se prekine veza tako da sam na kraju odustao. Zvao sam Euroguma servis i oni su rekli da nema problema mogu da mi zamene gume ja treba samo da im donesem točkove jer oni neće da skidaju gume sa motora. Na kraju sam zvao STATION 2х4 u Bulevaru Peke Dapcevica 59. Ljudi mi zakazali odmah za sutradan. Došao tamo, skinuli gume, stavili nove, balansirali točkove i via. Još se Sergej (majstor) baš potrudio i potrošio vremena da namesti gumu tako da stavi što manje tegova na felnu. Sve u svemu ja sam jako zadovoljan njihovom uslugom. Promenio Jul 28, 2021 član Direktor 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
00vladan 301 Napisano Jul 28, 2021 Svrati ponekad, 174 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Fixie Prijavi odgovor kao problematičan Ima i tema na forumu za vulkanizere po bgd. Pre nedelju dana sam menjao na Trošarini, Radial, bez čekanja, pedantno. Sent from my ELS-NX9 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sveti Atila 628 Napisano Avgust 21, 2021 Svrati ponekad, 321 postova Lokacija: Zemun / Žarkovo Motocikl: Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Upravo bio u Station 2x4, iako ne vozim BMW. Ostavili su veoma prijatan i pozitivan utisak. Locirali mi mirko rupu na gumi i zakrpili je. Ubacili me u sistem i na kraju sam još dobio i fiskalni račun Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
crni_vatreni 2 Napisano Septembar 9, 2021 U prolazu, 25 postova Lokacija: Borča/Nbg Motocikl: Suzuki GS500 E Prijavi odgovor kao problematičan Zvao sam Biker house, cena 4000. U 2x4 Station, cena je 5640. On 7/27/2021 at 11:33 PM, vava said: Ima. Pavle na 25. Maju. +381652388500 Pavle traži 3000, tako da odoh tamo... Hvala vava na preporuci. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
halfman 114 Napisano Septembar 24, 2021 Svrati ponekad, 124 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Bmw f850 gs adventure Prijavi odgovor kao problematičan U Markosu Novi Sad menjao gumu prosle godine,covek mi vratio nedovljno naduvanu gumu i zadnja kocnica nije radila dok je nisam stisnuo par puta... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motorad 1 Napisano Septembar 30, 2021 U prolazu, 0 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CB 600 F Hornet, Yamaha TDR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Mića Vulkanizer 0641359845, radi i nedeljom, raspoložen da menja (krpi) gume na motorciklima i skuterima. Zvezdara, Živka Davidovića, ugao sa Mis Irbijeve pored motoGP Caffe.. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rik 190 Napisano Septembar 30, 2021 Svrati ponekad, 229 postova Lokacija: Grocka Motocikl: Yamaha XJ900S Diverzija Prijavi odgovor kao problematičan Preporuke za Miću. Takođe, Mata u Mladenovcu profi radi posao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
halfman 114 Napisano Septembar 30, 2021 Svrati ponekad, 124 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Bmw f850 gs adventure Prijavi odgovor kao problematičan Radi li neko u ns profi?Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7444 Napisano Septembar 30, 2021 Drug član, 3090 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, halfman said: Radi li neko u ns profi? Sent from my iPhone using Tapatalk Do sad sam uvek menjao samo u Kediju na Grbavici, nikad problema, ali ja uvek odnesem skinute točkove, ne volim niko da dira moj motor. Jednom sam odneo da mi skinu gumu u Veterniku (neću da kažem ko), uhvatio je onim kandžama za farbu, bukvalno ih urezao... Sreća pa sam gumu i skidao da bi peskario i farbao felne, pa nisam odlepio ko sličica, u suprotnom bi bilo belaja.... tako da... Kedi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
halfman 114 Napisano Octobar 1, 2021 Svrati ponekad, 124 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Bmw f850 gs adventure Prijavi odgovor kao problematičan Jos se nisam usudio da sam skidam tockove,kontam da nije tesko.... Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lemy 1059 Napisano Octobar 1, 2021 Drug član, 1081 postova Lokacija: Novi Sad-Sabac Motocikl: Suzuki DR-Z400, KTM 790 adventure Prijavi odgovor kao problematičan Ja menjam kod Kedija, radi mehaničar mislim da se zove Branko. Kako pedantan i pažljiv. On i skida tockove, ima alat i zna sta da radi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
plumber.ns 331 Napisano Octobar 1, 2021 Zainteresovan, 392 postova Lokacija: Nov' Sat / Vojvodina Motocikl: Adventure sports 750 Prijavi odgovor kao problematičan Radi li neko u ns profi?Sent from my iPhone using TapatalkRadi i srdanov, jel imas tubeles ili sa unutrašnjim?meni je jedan na. telepu kod crkve radio pa otkinuo ventil a unutrasnja guma 18", nisam imao rezervnu pa. se napatio. Od tada sam svoj majstor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ducans 107 Napisano Octobar 1, 2021 Svrati ponekad, 132 postova Lokacija: Novi sad Motocikl: honda nc 750x Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam u Kediju menjao isto,ok su.Rade i u Agrohimu kod Kvantasa.Послато са SM-A750FN помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivica744 6086 Napisano Octobar 1, 2021 Ne silazi, 1816 postova Lokacija: valjevo Motocikl: mali strom Prijavi odgovor kao problematičan Pre 4 sati, halfman je napisao: Jos se nisam usudio da sam skidam tockove,kontam da nije tesko.... Sent from my iPhone using Tapatalk Zasto,cega se plasis?Jos je i lakse jer ti ne trebaju stenderi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
halfman 114 Napisano Octobar 1, 2021 Svrati ponekad, 124 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Bmw f850 gs adventure Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam,nisam nikad ranije pa mi zvuci komplikovano-skidanje lanca,vracanje lanca,skidanje kocnica itd... Da li nesto mogu da sjebem ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivica744 6086 Napisano Octobar 1, 2021 Ne silazi, 1816 postova Lokacija: valjevo Motocikl: mali strom Prijavi odgovor kao problematičan Nije komplikovano,samo treba da obratis paznju na svaku stavku,posto si pocetnik.Pogledaj klipove na YT kako se radi,ali veruj mi prostije i razumljivije je uzivo nego na klipovima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...