sinisa66 117 Napisano Octobar 10 Svrati ponekad, 109 postova Lokacija: Beograd,Zvezdara Motocikl: Vespa px200, BMWF800GS Prijavi odgovor kao problematičan 4 hours ago, Forsberg said: Drugar koji je sa skutera prešao na novi F800GS kaže da mu baš bije vrućina. Ili on nije navikao ili je baš vruće. Ili je istina negde između ili kako se kaze rdjavom k... i dlaka smeta! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sinisa66 117 Napisano Octobar 10 Svrati ponekad, 109 postova Lokacija: Beograd,Zvezdara Motocikl: Vespa px200, BMWF800GS Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forsberg 5767 Napisano Octobar 10 Drug član, 1219 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda VFR 800 FI 2000, BMW F800GS 2008. Prijavi odgovor kao problematičan 11 minutes ago, sinisa66 said: ili kako se kaze rdjavom k... i dlaka smeta! Moj je onda baš rđav jer ja svoj F800 (stari) između ostalog prodajem, jer mi je prevruć za vožnju. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sinisa66 117 Napisano Octobar 10 Svrati ponekad, 109 postova Lokacija: Beograd,Zvezdara Motocikl: Vespa px200, BMWF800GS Prijavi odgovor kao problematičan 7 minutes ago, Forsberg said: Moj je onda baš rđav jer ja svoj F800 (stari) između ostalog prodajem, jer mi je prevruć za vožnju. Nisam mislio nista lose,vise sala bila ali ozbiljno mislim da kod novog nista ne smeta taj fen a evo presao sam preko 10K lepih letnjih tura Trebinje,H Novi, Grcka,Ohrid ....Motor je TOP moje subjektivno misljenje je da je rezervoar mogao biti za par litara veci. Svako dobro i da nadjes neki koji ne greje! 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Deki021 40 Napisano Ponedeljak u 07:29 Svrati ponekad, 203 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Er 6n Prijavi odgovor kao problematičan On 10/10/2025 at 2:55 PM, sinisa66 said: Nisam mislio nista lose,vise sala bila ali ozbiljno mislim da kod novog nista ne smeta taj fen a evo presao sam preko 10K lepih letnjih tura Trebinje,H Novi, Grcka,Ohrid ....Motor je TOP moje subjektivno misljenje je da je rezervoar mogao biti za par litara veci. Svako dobro i da nadjes neki koji ne greje! To kaze i kum iz Mudrolija za rezervoar. Treba na to gledati sa vedrije strane. Na autoputu cesce stajes na pumpe da skidas mrtve bube sa sebe, pa ne stignu da se okore ko ovima na mrcinama sa dometom od 350-400km 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cika miloje 88 Napisano Ponedeljak u 12:39 (promenjeno) Svrati ponekad, 201 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: QJ SVT 650X Prijavi odgovor kao problematičan Rekao bih da je sinisa66 kum... Možda i grešim. Promenio Ponedeljak u 12:40 član cika miloje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Džim Džarmuš 3696 Napisano Ponedeljak u 15:55 Drug član, 1780 postova Lokacija: 🌍🌎🌏🇷🇸 Motocikl: BMW C400GT🏍 🛵Beverly300hp,Honda x-adv 750,BMW F900 GS⬜🟦🟥 Prijavi odgovor kao problematičan Nije to kum Vojin. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzimi83 20 Napisano Utorak u 09:07 U prolazu, 33 postova Prijavi odgovor kao problematičan Da li se zna od koje godine je loncin agregat poceo da se ubacuje? Negde na nekom oglasu sam naisao da je vlasnik napisao za 2012 god da je austrijski agregat ali mladje generacije znam da su sa kineskim agregatom samo ne znam od koje godine Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrej. 2450 Napisano Utorak u 09:59 BJB Maxi Scooter Club, 894 postova Lokacija: Žabalj Motocikl: Voge 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan 2012. je sigurno Rotax. Loncin je od F750/850 serije ako se ne varam, svi 650, 700 i 800 (dok je on bio "veći" model, znači stvarno 800cc) bi trebalo da su Rotaxi 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
biker_021 6 Napisano Utorak u 12:16 U prolazu, 3 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Honda ADV 350, X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Negde sam naisao na podatak da Loncin proizvodi od 2018. Tako da pretpostavljam da si u pravu, od te godine pocinje proizvodnja F750/850 serije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acalfc 94 Napisano Sreda u 18:30 U prolazu, 43 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW F800GS 2025, Honda ADV350 2022, ex Honda Silverwing 400 2001, ex Yamaha Majesty 250 1999, ex Yiben 50 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam taj skuteraš što je prešao na novi F800 i meni greje baš, baš. Nemam iskustava sa mnogo motora, ali ona dva što sam vozio na obukama su Suzuki Bandit i Nc750x i ni jedan ni drugi ne greju kao ovaj. Letos mi je po gradu bilo baš toplo a na ovo vreme mi je super. Verujem da ću se navići pa će biti lakše. Ostalo mi je sve ok. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...