Baniša 258 Napisano Februar 11 Zainteresovan, 181 postova Lokacija: Srbobran Motocikl: BMW R1200GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan @MilosSani nemaš brige za kvalitet. Radim i sa opremom sa Motee. Imam njihovu šetalicu za motor, top kvalitet,extra materijal. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MilosSani 159 Napisano Februar 11 Svrati ponekad, 327 postova Lokacija: Beograd, Grocka Motocikl: Yamaha Xmax 300 Prijavi odgovor kao problematičan @MilosSani nemaš brige za kvalitet. Radim i sa opremom sa Motee. Imam njihovu šetalicu za motor, top kvalitet,extra materijal.E drago mi je da je tako, a ima li neko predlog gde da kupim zadnji blatobran?Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejanac 104 Napisano Subota u 10:13 (promenjeno) U prolazu, 70 postova Lokacija: Smederevska Palanka Motocikl: Honda NX500, BMW F800GS Prijavi odgovor kao problematičan On 11. 2. 2026. at 11:57, MilosSani je napisao: E drago mi je da je tako, a ima li neko predlog gde da kupim zadnji blatobran? Sent from my iPhone using Tapatalk Moje iskustvo sa zadnjim blatobranom, a bice koristan savet nadam se. Ako kupujete zadnji blatobran iza tocka sa aluminijumskim nosacem (isti je nosac i za F900GS(A)), vodite racuna kod instalacije jer nosac dolazi u koliziju sa zadnjom viljuskom, tako da sam prvi odmah na momentovanju bolcna zadnjeg tocka ne obracajuci paznju da postoji kolizija koja je ispod reda velicine 1mm polomio trenutno. Onda sam kupio nov nosac, lagano obrusio mesto kolozije i ofarbao, izmomentovao na 100NM prvo i sve je bilo Ok, kada sam krenuo na 125Nm pritisak je bio preveliki i nosac je samo caknuo i blago bridnuo. Onda sam ga ukopao bukvalno vise od 2mm ovaj put brusnim kamenom i ojacao koliko sam mogao inicijalnu prskotinu.Nadam se da ce da drzi, ali cu svakako morati da porucim i treci za ne daj boze. Nadam se da nekome pomogne. Sa slika bice jasnije p.s da napomenem treba Vam gedora 34mm koja nije bas standardna za navrku bolcna zadnjeg tocka Promenio Subota u 10:25 član Dejanac dopuna Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...