sinisa66 106 Napisano Avgust 1, 2024 Svrati ponekad, 102 postova Lokacija: Beograd,Zvezdara Motocikl: Vespa px200, BMWF800GS Prijavi odgovor kao problematičan Dve lepse polovine 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sinisa66 106 Napisano Avgust 21, 2024 Svrati ponekad, 102 postova Lokacija: Beograd,Zvezdara Motocikl: Vespa px200, BMWF800GS Prijavi odgovor kao problematičan On 8/1/2024 at 1:35 PM, sinisa66 said: Vlasinsko Jezero Blizanci 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Strale 83 Napisano Novembar 25, 2024 Teoreticar, 337 postova Lokacija: Beograd Motocikl: V strom 650 2008-2013, Prijavi odgovor kao problematičan Crkla mi ABS pumpa na F 800gs 2016god! Kako mogu da proverim koja polovna pumpa je kompatibilna sa brojem sasije! Ne odgovara bilo koja mora da se poklope! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malitomic 1866 Napisano Novembar 29, 2024 Drug član, 1250 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lanac, kaiš, kardan Prijavi odgovor kao problematičan On 25. 11. 2024. at 23:05, Strale je napisao: Crkla mi ABS pumpa na F 800gs 2016god! Kako mogu da proverim koja polovna pumpa je kompatibilna sa brojem sasije! Ne odgovara bilo koja mora da se poklope! Šta je srklo? Ako je elektromotor to mozda može da se popravi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malitomic 1866 Napisano Novembar 29, 2024 Drug član, 1250 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lanac, kaiš, kardan Prijavi odgovor kao problematičan On 21. 8. 2024. at 13:31, sinisa66 je napisao: Blizanci Da li ovaj F 800 nosi Rotaxov motor koji su imali njegovi prethodnici, ili je to neka verzija 'novog' agregata koji krste i kao 750 i 850. Ako nije tajna koja je bila 'sajamska' cena. Hvala na odgovoru Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sinisa66 106 Napisano Decembar 3, 2024 Svrati ponekad, 102 postova Lokacija: Beograd,Zvezdara Motocikl: Vespa px200, BMWF800GS Prijavi odgovor kao problematičan On 11/29/2024 at 6:08 PM, malitomic said: Da li ovaj F 800 nosi Rotaxov motor koji su imali njegovi prethodnici, ili je to neka verzija 'novog' agregata koji krste i kao 750 i 850. Ako nije tajna koja je bila 'sajamska' cena. Hvala na odgovoru Ako sam ja dobro shvatio prodavca to je klasican motor sa dva redna cilindra a sa oznakom F800gs i 900cc. Da li dolaze iz Rotaxove fabrike u Austriji, ne znam. Sve su izmesali Ranije su bili sa oznakom F750gs i F850gs. Lakse pitanje je cena,na Beogradskom sajmu prosle godine sa svom opremom ,zadnjim koferom,povisenim vizirom u triple black edition izdanju je bio 12 300 eur i 5 god.garancije.Pozdrav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malitomic 1866 Napisano Decembar 3, 2024 Drug član, 1250 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lanac, kaiš, kardan Prijavi odgovor kao problematičan Pre 7 sati, sinisa66 je napisao: Ako sam ja dobro shvatio prodavca to je klasican motor sa dva redna cilindra a sa oznakom F800gs i 900cc. Da li dolaze iz Rotaxove fabrike u Austriji, ne znam. Sve su izmesali Ranije su bili sa oznakom F750gs i F850gs. Lakse pitanje je cena,na Beogradskom sajmu prosle godine sa svom opremom ,zadnjim koferom,povisenim vizirom u triple black edition izdanju je bio 12 300 eur i 5 god.garancije.Pozdrav. Hvala na odgovoru, uživaj u vožnji prelep je motor 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forsberg 4973 Napisano Februar 5 Drug član, 1062 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda VFR 800 FI 2000, BMW F800GS 2008. Prijavi odgovor kao problematičan Evo i mene sa par pitanja posle 2h vožnje ovog motora. Vidim da ste prerađivali sedišta i ne bi me čudilo da odem u tom smeru. Nekako mi je mnogo sedište pod nagibom, sve klizim napred. Osećam kao da moram da nažuljam muda na ovaj prednji deo koji bi kod pravog motora bio rezervoar al daću mu još malo šanse. Nisam mnogo prešao, a greota mi da išta menjam na motoru kad je fabričko sve osim vizira. Samo se pribojavam dugih putovanja da ne postanu matretiranje samo zbog sedišta. Ono što sam hteo da pitam su tri stvari: 1- imam iste kofere kao na slici ispod i isto kao ovi koferi, nemam nikakvu ručku na njima da ih nosim kad ih skinem (znam, znam, koji vozač GS-a je ikad skinuo kofere sa svog motora ). Ako je neko motirao neku ručku, šta ste radili? Šili od nekog izdržljivog materijala? 2- Ono što bih baš voleo da dodam je ona šipčica napred iznad cajgera na koju se montira nosač za gps/telefon. Jel ovo neko pravi ili ste kupovali? Prevrteo sam internet, ali nisam naleteo za ovaj model. 3- Da li je neko kupovao skid plate sa alija i kakva su vam iskustva? On 11/13/2021 at 6:17 PM, Boban EN said: Drugari evo da se malo pohvalim od danas konačno vlasnik GS-a. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nole Bg 5695 Napisano Februar 6 BJB Maxi Scooter Club, 1764 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo Motocikl: Bmw R1200Gs Prijavi odgovor kao problematičan Vidim da su alu koferi sto je odlično, tu idu unutrasnje torbe i nema brige, kofere i ne skidas. Mada sam video na masu Gs-ova i tzv gurtne koje se stavljaju odozgo na kofere i sluze za nosenje. Vidi se da si svez sektas Kapetanoviću . Igranka počinje. Dobro došaoPoslato sa ELI-NX9 pomoću Tapatoka 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bgvozdic 50 Napisano Februar 6 U prolazu, 60 postova Lokacija: KM - PA Motocikl: F800GS Prijavi odgovor kao problematičan 9 hours ago, Forsberg said: Evo i mene sa par pitanja posle 2h vožnje ovog motora. Vidim da ste prerađivali sedišta i ne bi me čudilo da odem u tom smeru. Nekako mi je mnogo sedište pod nagibom, sve klizim napred. Osećam kao da moram da nažuljam muda na ovaj prednji deo koji bi kod pravog motora bio rezervoar al daću mu još malo šanse. Nisam mnogo prešao, a greota mi da išta menjam na motoru kad je fabričko sve osim vizira. Samo se pribojavam dugih putovanja da ne postanu matretiranje samo zbog sedišta. Ono što sam hteo da pitam su tri stvari: 1- imam iste kofere kao na slici ispod i isto kao ovi koferi, nemam nikakvu ručku na njima da ih nosim kad ih skinem (znam, znam, koji vozač GS-a je ikad skinuo kofere sa svog motora ). Ako je neko motirao neku ručku, šta ste radili? Šili od nekog izdržljivog materijala? 2- Ono što bih baš voleo da dodam je ona šipčica napred iznad cajgera na koju se montira nosač za gps/telefon. Jel ovo neko pravi ili ste kupovali? Prevrteo sam internet, ali nisam naleteo za ovaj model. 3- Da li je neko kupovao skid plate sa alija i kakva su vam iskustva? 1. Mislim da ima rešenja za to na AliExpress-u, ali zahteva prepravljanje. Možda da poslušaš @Nole Bg i nabaviš unutrašnje torbe. 2. I ja sam tražio i nisam našao adekvatan nosač. A ne bih nešto da prepravljam. Ako nadješ, javi. 3. Naručio sam skid plate sa Alija pre nedelju dana. Javljam utiske kad stigne. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nole Bg 5695 Napisano Februar 6 BJB Maxi Scooter Club, 1764 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo Motocikl: Bmw R1200Gs Prijavi odgovor kao problematičan Ovo su gurtne, kad skidas kofere da imas za sta da uhvatiš sto bi rekli. Mada su unutrasnje torbe zakon, torbu na rame i ćao zdravoPoslato sa ELI-NX9 pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forsberg 4973 Napisano Februar 6 Drug član, 1062 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda VFR 800 FI 2000, BMW F800GS 2008. Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, bgvozdic said: 3. Naručio sam skid plate sa Alija pre nedelju dana. Javljam utiske kad stigne. Uh što mi drago, taman kad stigne da vidimo kakav je i da li će da zajebava pri montaži. 2 hours ago, Nole Bg said: Ovo su gurtne, kad skidas kofere da imas za sta da uhvatiš sto bi rekli. Mada su unutrasnje torbe zakon, torbu na rame i ćao zdravo Poslato sa ELI-NX9 pomoću Tapatoka Jedna gurtna inače košta 250 dinara na aliju, ali je shipping skup. Ako je legenda rešio shipping za dž, baš mu ga daje po marži Znam za unutrašnje torbe, hvala na preporuci, ali bih radije da mi koferi ne stoje stalno na motoru. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
yogibear 16178 Napisano Februar 6 Drug član, 1834 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250 GSA Prijavi odgovor kao problematičan Te gurtne o kojima pricate nisu samo za lakse nosenje kofera. Vidite da na njima postoje i snale (kopce), koje sluze da se poveca njihova duzina, tacnije, sa gurtnama je moguce stegnuti neki dodatni prtljag na poklopcu kofera, sator, dusek ili vrecu za spavanje recimo. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forsberg 4973 Napisano pre 17 sati Drug član, 1062 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda VFR 800 FI 2000, BMW F800GS 2008. Prijavi odgovor kao problematičan Gledam led farove sa alija i vidim da ima nekoliko modela. Jel neko ima iskustva sa ovim? https://www.aliexpress.com/item/1005006519174751.html?spm=a2g0o.cart.0.0.59bf38dajNBODb&mp=1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
z ivan 198 Napisano pre 17 sati Svrati ponekad, 134 postova Lokacija: Bec Motocikl: BMW F800GS Prijavi odgovor kao problematičan Sa alija nemam iskustva... Sebi sam uzeo ovo sa linka. LED Scheinwerfer passend für BMW F 800 GS 08-17 Hauptscheinwerfer mit ECE Lumitecs QL6 DPLB1 ✓ Jetzt Bestellen! WWW.MOTEA.COM Lumitecs LED Hauptscheinwerfer mit E-Zulassung LED Frontscheinwerfer für taghelle Ausleuchtung der... Prati popuste. Ja sam prosao sa 190e sa dostavom... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bgvozdic 50 Napisano pre 7 sati U prolazu, 60 postova Lokacija: KM - PA Motocikl: F800GS Prijavi odgovor kao problematičan Gledam led farove sa alija i vidim da ima nekoliko modela. Jel neko ima iskustva sa ovim? https://www.aliexpress.com/item/1005006519174751.html?spm=a2g0o.cart.0.0.59bf38dajNBODb&mp=1Na mom motoru je ovakav far. Bio je na motoru kad sam ga kupio. Mogu reći da sam prezadovoljan. Neuporediv je sa fabričkim farom. Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nole Bg 5695 Napisano pre 7 sati BJB Maxi Scooter Club, 1764 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo Motocikl: Bmw R1200Gs Prijavi odgovor kao problematičan Nije isti motor, ali na 1200 je far sa alija osličan. Ja sam ga odma uzeo i prezadovoljan sam od prvog dana. Znam masu kolega koji ga voze na vazdusarima i nema greske. Nije jeftin ali je dugotrajan, tako da svaka preporuka za to. Poslato sa ELI-NX9 pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GixxerK6 820 Napisano pre 6 sati Drug član, 1440 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 1290 SDR V3 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam stavio ovaj Style2 ima jedno 2god, najbolji upgrade do sada na tom motoru. Ako je bitno estetski ozbiljno osvezenje a o svetlu da ne pricamo. Aliexpress sa isporukom iz EU 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forsberg 4973 Napisano pre 5 sati Drug član, 1062 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda VFR 800 FI 2000, BMW F800GS 2008. Prijavi odgovor kao problematičan 3 hours ago, GixxerK6 said: Ja sam stavio ovaj Style2 ima jedno 2god, najbolji upgrade do sada na tom motoru. Ako je bitno estetski ozbiljno osvezenje a o svetlu da ne pricamo. Aliexpress sa isporukom iz EU Hvala momci. Ovaj koji sam postovao je sa poštarinom 110e, 50e jeftiniji od ovog Style 2 (koji mi se na oko malo više dopada), pa sam se pitao dal ima nešto što ne znam. Edit: razlika u ceni je tolika jer sam za Style 1 uspeo da nađem nižu cenu sa nižom poštarinom, a Style 2 je malčice skuplji, sa skupljom poštarinom. Edit2: naručen, javljam utiske. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...