vlajko 2670 Napisano Jun 25, 2010 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Slikao bi covek.. Kad bi znao di mu je..? Nece da zove.. Aparat. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N e g r o 307 Napisano Jun 25, 2010 Zainteresovan, 453 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Magare (F800ST) Prijavi odgovor kao problematičan Jeste da. Slikao bih ali nema aparata. Idem da slepam auto na servis, a popodne nastavak radova ali cu se potruditi svojski da prvo pronadjem aparat. Zao mi je samo sto nisam malo ranije krenuo u avanturu kako bih bio spreman za ovaj vikend i put u juznu pokrajinu. Kuckam veceras. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Jun 25, 2010 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Ma mogao si i auto da napadnes brusilicom..pa zatim vecim Cekicem Dok si u kancelariji... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5351 Napisano Jun 25, 2010 Integrisan, 13042 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Jbg propustićemo pola zezanja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N e g r o 307 Napisano Jun 25, 2010 Zainteresovan, 453 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Magare (F800ST) Prijavi odgovor kao problematičan Posle 10 dana auto popravljen. Posle skidanja menjaca i rasturanja i konstatacije da je ispravan, danas slepom oterao auto u Bgd i tamo konstatovano za 3 minuta koji je kvar i jos 2 minuta za otklanjanje kvara. Sve u svemu - 10 dana bez kola, skidanje menjaca, zamenjen set kvacila, pa posle se ljudi cude sto je neko pretukao majstora!!! Idu slike, trazim aparat intenzivno... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zmija31 0 Napisano Jun 25, 2010 U prolazu, 66 postova Lokacija: Sevojno Prijavi odgovor kao problematičan dajte ljudi da posaljemo coveku aparat da se nemuci vise da ga trazi!!! do sad bi pola posla zavrsio ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sergio 2328 Napisano Jun 26, 2010 hoochie coochie man, 1239 postova Lokacija: BG/ZG Motocikl: Harley Davidson Road King Classic '07 & Honda CB750K '81 Prijavi odgovor kao problematičan Evo ja se javljam da budem urednik fotografije, a ujedno i ovlasceni fotograf! Ako mr. Nego pristane, sedam na moped i picim u Mladenovac sa punim baterijama ponecu i radno odelo pa ce imati jos jedan par ruku kao ispomoc Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Jun 26, 2010 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Lepo od tebe Sergio! Samo tamo nema ladan beton A praksu si imao na tvom..pa Negro kako.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1214 Napisano Jun 26, 2010 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Ja predlažem da mi za svaki slučaj prinesemo neko prasence kao žrtvu bogovima motorciklista... čisto zbog uroka a ne da se mi nešto prežderavamo i nalivamo pivom 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N e g r o 307 Napisano Jun 26, 2010 Zainteresovan, 453 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Magare (F800ST) Prijavi odgovor kao problematičan Nemojte toliko da kidisete na jadne zivotnje - svakako cemo organizovati proslavu grmljavine sredjene masine samo da zavrsim. Nismo nasli fotoaparat, kao da je u zemlju propao pa sam za prvu pomoc napravio nekoliko slika sa mobilnog. Losijeg su kvaliteta, ali bolje ista nego nista. Idemo redom: Prva slika: Agregat za devojku... Druga: Radovi u toku... Treca: Skinute bobine, kofer, i svasta nesto... Cetvrta: Alat rasporedjen na kombinirku za drvo, mozda i ona zatreba, ko zna? ;D Peta: Tu je i skinut rezervoar a ispod njega i najlona delovi prvog agregata... Sesta: Ambijent garaze upotpunjuje i stara svetleca reklama za radnju... Sedma: Jos malkice i oslobodio sam sve oko agregata... Osma: Nije ofanziva nego slika, poredjano jos alata na dohvat ruke... Deveta: Onda sam poskidao i komplet struju, rucice, ... Deseta: "Ostali samo dugmici..." (migavci)... Nadam se da sam malo docarao kako izgledaju radovi, idem da nastavim dalje... ;D 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Jun 26, 2010 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan odlicne slike./... Pratim.... :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5351 Napisano Jun 26, 2010 Integrisan, 13042 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan A šta namerravaš da radiš sa starim agregatom? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N e g r o 307 Napisano Jun 26, 2010 Zainteresovan, 453 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Magare (F800ST) Prijavi odgovor kao problematičan Evo jos sam malo bio vredan danas... Jedanaest: Stari agregat izvadjen iz rama... Dvanaest: Evo i sta je ostalo posle... Trinaest: I pogled sa strane... Cetrnaest: Skinuta i zadnja viljuska sa sve tockom... Petnaest: Pogled na celokupan haos u garazi... Jos sada treba da odmastim sve lepo, da se sa Gojkom dogovorim oko preuzimanja viljuske i ostalih stvari pa da krenem dalje. Stari agregat cu da prodam ako neko hoce da ga pazari sa svim delovima od jos jednog u delovima... a isto tako i karburatore (set ispravnih i set neispravnih), bobine, paljenje, sve sto imam. Nece mi trebati jer posle ovoga vise necu moci ni da ga uglavim na ram. No, otom potom. Ako ima zainteresovanih - mozemo se dogovarati preko pp ili telefona (ko ima broj, ko nema nek se snadje, ima nacin...) Nastavljam dalje pa se javljam sa sledecim promenama i radovima. Hvala svima na paznji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milance80 1 Napisano Jun 26, 2010 U prolazu, 37 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan ala si se ti bacio na posao.... svaka cast samo napred, ako treba nesto da se odradi na CNC-u tu smo.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zmija31 0 Napisano Jun 26, 2010 U prolazu, 66 postova Lokacija: Sevojno Prijavi odgovor kao problematičan Odlicno ti ide!!Samo napred!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N e g r o 307 Napisano Jun 26, 2010 Zainteresovan, 453 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Magare (F800ST) Prijavi odgovor kao problematičan ala si se ti bacio na posao.... svaka cast samo napred, ako treba nesto da se odradi na CNC-u tu smo.... Mozda mi i zatreba stogod, ali prvo moram da odmastim i potpuno ocistim ram, pa onda da montiram zadnju viljusku zbog zadnjeg lancanika, a onda da trazim osu prednjeg lancanika sa agregata kako bih imao kompletan uvid u konacan polozaj novog agregata. E tek kada to uradim, mogu da proracunam sve hilzne i dostancere i excentre eventualne koje treba napraviti i montirati. A onda ce mi sigurno trebati dobar bravar! Odlicno ti ide!!Samo napred!! Hvala. Idemo dalje.... Edit: Zaboravih neke detalje. Skidao sam svecice sa novog agregata, i nesto su mi nekako bele, sivkaste, ni nalik trunci ulja... ;D I moram da pitam: novi agregat je RC42E. Da li se varam ili je to RC42 sa "malko" vise konja? Cini mi se da sam takav podatak nasao na netu, ali me zanima da li ima neko sa iskustvom da mi kaze pouzdano koja je razlika. Edit 2: Jel da da sam poceo da jedem g....? Ako jesam slobodno me kritikujte. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zmija31 0 Napisano Jun 27, 2010 U prolazu, 66 postova Lokacija: Sevojno Prijavi odgovor kao problematičan Evo jedne teme sa forma,mislim da moze koristit i dati jos koju novu ideju... http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=56940.0 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N e g r o 307 Napisano Jun 28, 2010 Zainteresovan, 453 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Magare (F800ST) Prijavi odgovor kao problematičan Malo pauze dok ne stigne viljuska na osnovu koje mora da se odredi polozaj zadnjeg a onda i prednjeg lancanika. Bitna stvar, obzirom da treba izbalansirati i izvrsiti poduznu centrazu kompletnog motora tako da ne vuce ni na jednu stranu. A i ova kisa... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zmija31 0 Napisano Jun 28, 2010 U prolazu, 66 postova Lokacija: Sevojno Prijavi odgovor kao problematičan i na kraju jesi li pravio,ili pasovao viljusku od necega?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N e g r o 307 Napisano Jun 28, 2010 Zainteresovan, 453 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Magare (F800ST) Prijavi odgovor kao problematičan i na kraju jesi li pravio,ili pasovao viljusku od necega?? Prijatelj Gojko je ponudio viljusku koju sam prihvatio da montiram, samo da se dogovorim sa njim oko preuzimanja. Isprati temu od pocetka. Planirana je viljuska od cbr900rr sa tockom, diskom, kocionim kljestima itd od te masine. Ovih dana zavrsavamo preuzimanje, pa nastavljam sa radovima. Dotle cu valjda skroz da ogolim ram i pripremim ga za novu viljusku i agregat. Kad odradimo sve prerade oko nosaca agregata i amortizera, onda najverovatnije farbanje rama. No, daleko je to jos iz ove perspektive. Prvo da uradimo bitnije stvari. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
raptors 53 Napisano Jun 28, 2010 Sensei servis, 347 postova Lokacija: Novi Sad, Beograd Motocikl: "viljuske"...al' na kardan! Prijavi odgovor kao problematičan Pratimo Negro, pratimo...svaka cast drugare! Nego sredi bre onaj krs u radionici ...odletece neki srafic, mecku ces da rodis dok ga ne nadjes..i onda uzmes drugi (ne daj boze da treba da pravis) i onda ga nadjes..kad ti vise ne treba! iz iskustva....mnogih ovde! :) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jimmy LaLa 228 Napisano Jun 29, 2010 Svrati ponekad, 407 postova Lokacija: Bos.Brod Motocikl: Yamaha XT660R Prijavi odgovor kao problematičan Svaka casta negro bice nesto fino od te 'onde Nego,svi ostali rastavljaju i preradjuju motor u zimu kad se ne vozi a ti u sred sezone ;D vjerovatno je ovako zanimljivije ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N e g r o 307 Napisano Jun 29, 2010 Zainteresovan, 453 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Magare (F800ST) Prijavi odgovor kao problematičan ... Nego,svi ostali rastavljaju i preradjuju motor u zimu kad se ne vozi a ti u sred sezone ;D vjerovatno je ovako zanimljivije ;D E dragi moj, kakva je ovo sezona kad malo - malo pa kisa, samo sto sneg nije poceo. Vise sam se navozao u Maju mesecu nego u Junu. Nego, jel znas ti Jovu iz Bos. Broda koji radi boldorke samo i jel imas njegov broj telefona, menjao je broj a nikako da ga nahvatam.... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Jun 29, 2010 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan ... Nego,svi ostali rastavljaju i preradjuju motor u zimu kad se ne vozi a ti u sred sezone ;D vjerovatno je ovako zanimljivije ;D E dragi moj, kakva je ovo sezona kad malo - malo pa kisa, samo sto sneg nije poceo. Vise sam se navozao u Maju mesecu nego u Junu. Nego, jel znas ti Jovu iz Bos. Broda koji radi boldorke samo i jel imas njegov broj telefona, menjao je broj a nikako da ga nahvatam.... ;D Probaj na ovaj broj dobiti Jovana: +38765352631 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N e g r o 307 Napisano Jun 29, 2010 Zainteresovan, 453 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Magare (F800ST) Prijavi odgovor kao problematičan Nego sredi bre onaj krs u radionici ...odletece neki srafic, mecku ces da rodis dok ga ne nadjes..i onda uzmes drugi (ne daj boze da treba da pravis) i onda ga nadjes..kad ti vise ne treba! iz iskustva....mnogih ovde! :) Cika Frojd je rekao: "Clean desk is a sure sign of a sick mind." Podrzavam. ;D Sutra se nalazim sa Gojkom u Bgd da preuzmem viljusku koju mi poklanja, i jos poneku sitnicu koju kupujem od njega: točak sa gumom (polovnom), disk, klešta i pločice, osovinu sa nosačem lancanika, spone za štelovanje visine, nosač klešta i crevo do zadnje kocnice, a sve to od cbr900rr. Gledamo sutra dalje i slike stizu (jos nisam nasao fotoaparat pa sa mobilnog ponovo ) Jedva cekam... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...