igorche 0 Napisano Jun 18, 2010 U prolazu, 27 postova Lokacija: Zajecar Prijavi odgovor kao problematičan makice jel u toj tacci postoji sipka.. ???.jer ja necu inace moci da izvodim tacku bez nje.... ;D ;D ;D...usput trebate mi nabaviti i neki kostim.... ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mik 73 Napisano Jun 18, 2010 Svrati ponekad, 227 postova Lokacija: Pancevo Prijavi odgovor kao problematičan doesen1 I to, vidis! Naprasno je u zadnje vreme poceo da mi se puni kraj mackama, to se nakotilo preko svake mere. Skoro da sam mogao da prognoziram njihov prelet preko mog kraja. Ma samo da ne slete, al' vidim spremile su teren. Pazi se ti tamo! (Od te bede ne spasava ni beli luk, ni kandilo ni tamjan ni ostale poznate stvari (koje obavezno treba imati u kuci)) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1038 Napisano Jun 18, 2010 Drug član, 3000 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Devojke a i po neka ZENA su stigle do LEPENSKOG VIRA, kisu jos nisu videle.... ;D A iskreno se nadam i da NECE!!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mile fazer 4464 Napisano Jun 21, 2010 Drug član, 2013 postova Lokacija: Pula Motocikl: KTM 1290 SD GT Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav djevojke, a gdje su slicice? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
quasaar 1027 Napisano Jun 21, 2010 Călător motocicleta, 2361 postova Lokacija: Novi Sad / Mlecni Put Motocikl: Bez... jednog dana ponovo :) Prijavi odgovor kao problematičan ajmo neki izvestaj, slicice,...... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ANTIC GM 43 Napisano Jun 21, 2010 Svrati ponekad, 212 postova Lokacija: cacak prislonica g.milanovac Motocikl: Super Tenera 750 91. Prijavi odgovor kao problematičan izgleda da su baterije na aparatu otisle Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kalina 50 Napisano Jun 21, 2010 Svrati ponekad, 396 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan ma ima milion slika, cekajte da skupimo sve utiske i slike sa 3 fotoaparat! A bice i putopis! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ANTIC GM 43 Napisano Jun 22, 2010 Svrati ponekad, 212 postova Lokacija: cacak prislonica g.milanovac Motocikl: Super Tenera 750 91. Prijavi odgovor kao problematičan E,onda OK.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZeljaYZF 180 Napisano Jun 22, 2010 Zainteresovan, 984 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan Jedva cekam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1038 Napisano Jun 23, 2010 Drug član, 3000 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan ma ima milion slika, cekajte da skupimo sve utiske i slike sa 3 fotoaparat! A bice i putopis! Samo pazite kakve su slike, da se NE ponovi neki kadar vec slikan na tim mestim , i pazite da ne upotrebite ista slova koja su koriscena..... :o :o :o Da Vas nebi neko tuzio za POVREDU AUTORSKIH PRAVA!!!!! ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
quasaar 1027 Napisano Jun 23, 2010 Călător motocicleta, 2361 postova Lokacija: Novi Sad / Mlecni Put Motocikl: Bez... jednog dana ponovo :) Prijavi odgovor kao problematičan cekamo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pavel 72 Napisano Jun 23, 2010 šta bi ovo bilo, 303 postova Lokacija: Borca(skoro pa Bgd) Motocikl: regal raptor Prijavi odgovor kao problematičan jel to neko ukrao zenske na turi ili se nisu vratile??? ili nas onako malo bacaju u čeznju... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kalina 50 Napisano Jun 23, 2010 Svrati ponekad, 396 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan cekajte jos malo! isplati se! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MZ RIDER 8 Napisano Jun 23, 2010 Svrati ponekad, 238 postova Lokacija: Paracin Prijavi odgovor kao problematičan Da niste priveli nekog striptizera ;D ;D ;D pa dok ga ne izgustirate nema nista, ni slike ni prica ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mile fazer 4464 Napisano Jun 25, 2010 Drug član, 2013 postova Lokacija: Pula Motocikl: KTM 1290 SD GT Prijavi odgovor kao problematičan odustajem od cekanja, ukiselio sam se kao krastavac. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
quasaar 1027 Napisano Jun 25, 2010 Călător motocicleta, 2361 postova Lokacija: Novi Sad / Mlecni Put Motocikl: Bez... jednog dana ponovo :) Prijavi odgovor kao problematičan nesto kriju osecam da radi fotosop na svakoj slici Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
šmizla 130 Napisano Jun 25, 2010 Svrati ponekad, 203 postova Lokacija: beograd Motocikl: honda cbf 500 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mile fazer 4464 Napisano Jun 26, 2010 Drug član, 2013 postova Lokacija: Pula Motocikl: KTM 1290 SD GT Prijavi odgovor kao problematičan pošalji meni. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cyber0167 759 Napisano Jun 27, 2010 Drug član, 1497 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: YZF-R1 Prijavi odgovor kao problematičan wooow ... pa onda ovo moze i lock Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KIKA-Viktorija 33 Napisano Jun 27, 2010 Svrati ponekad, 192 postova Lokacija: Kneževac-Beograd Motocikl: zx400r ninja Prijavi odgovor kao problematičan wooow ... pa onda ovo moze i lock +1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mile fazer 4464 Napisano Jun 27, 2010 Drug član, 2013 postova Lokacija: Pula Motocikl: KTM 1290 SD GT Prijavi odgovor kao problematičan malo je podlo ovo što ste napravile, najavile ste putovanje i ovorile temu na ovom forumu pa i "popalile" ove forumaše koji su je prihvatili, ovi forumaši su vam cestitali, davali podršku .... i išcekivali razvoj događaja isto tako kao i ja a vi tako ( rekao bi i drukcije ali pravila ponašanja....) bezobzirno putopis na drugi forum pa onda još i podjeb....e se sa nama u smislu kako ste dobro citane na tom forumu na puno stranica. osobno VAM se zahvaljujem na gesti (performansu) koju ste napravile jer iskustva nikad dosta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2020 Napisano Jun 27, 2010 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan http://www.bjbikers.com/smf/index.php?topic=57027.0 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Makica 10 Napisano Jun 30, 2010 Zainteresovan, 760 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Izvinjavam se za moje ne javljanje,ali cele nedelje sam imala ispite a za vikend sam bila na Kosovu na jos jednoj nezaboravnoj bike-rock misiji! Moj putopis stize uskoro! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...