Cedo11 2460 Napisano Decembar 5, 2012 Drug član, 1292 postova Lokacija: Lazarevo Motocikl: Suzuki V-Strom 650 XT, Transalp 600 pd10 Prijavi odgovor kao problematičan zWeR!!! Poštujem, ali zbog ovakvih kao što je ovaj "baja" smo (bajkeri) smatrani divljacima u sobraćaju... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ducatista 223 Napisano Decembar 6, 2012 Zainteresovan, 532 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Ducati 748 S Prijavi odgovor kao problematičan zWeR!!! Poštujem, ali zbog ovakvih kao što je ovaj "baja" smo (bajkeri) smatrani divljacima u sobraćaju... Slazem se . Ako ti se vozi na zadnjem ili prednjem nadji neki parking i vozi tako koliko hoces , a ne kroz ceo grad da bi te svi videli. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Chris95 28 Napisano Decembar 6, 2012 Svrati ponekad, 253 postova Lokacija: Uzdin Motocikl: Hyosung GTR 250 Prijavi odgovor kao problematičan Slazem se i ja Ali u velikim gradovima ponekad je tesko da nadjes prazan parking Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
StefiVA 617 Napisano Decembar 6, 2012 svrati kad mu je dosadno, 258 postova Motocikl: GSXR 600k7 & kTm 690smc 2009 i Thundercat 600 2001 Prijavi odgovor kao problematičan evo jedna slika za ove hladne dane Evo i od mene jedna slika, mojih konja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2431 Napisano Decembar 6, 2012 Andragog, 4998 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan E ovaj SMC se ozbiljno priblizio Super motu sa svojih 138 kg. Prelep jeeeeeeeeeeee :takoje: 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Chris95 28 Napisano Decembar 6, 2012 Svrati ponekad, 253 postova Lokacija: Uzdin Motocikl: Hyosung GTR 250 Prijavi odgovor kao problematičan Nije se priblizio,on je pravi supermoto 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lasko 114 Napisano Decembar 6, 2012 Svrati ponekad, 427 postova Lokacija: Beograd/Avala Motocikl: U potrazi Prijavi odgovor kao problematičan a koliko ide samo sa jednim?sachs a ovaj smc,au covece,prelep je,jel mozes ti da vozis tu zver? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
StefiVA 617 Napisano Decembar 6, 2012 svrati kad mu je dosadno, 258 postova Motocikl: GSXR 600k7 & kTm 690smc 2009 i Thundercat 600 2001 Prijavi odgovor kao problematičan a ovaj smc,au covece,prelep je,jel mozes ti da vozis tu zver? Zasto ne bih mogao da vozim? Jedino ga ne preporucujem nekom ispod 185 visine, ja sa svojih 176 jedva dohvatim do zemlje nogama. Po meni nije motor za svakidasnju voznju, dobar je da se izdivljas, zato je i napravljen. Ali uvek treba imati dobre(tipa pireli dragon supercorsa pro) gume i meru do koje ides. Koliko lako ide na zadnji toliko lako ide i na prednji, Brembo radi posao ali je nekako pre osetljiv i bukvalno na dodir kuca, malo preterivanja u dizanju na prednji ili neka situacija u kojoj ces panicno da legnes na kocnicu i.... jednom recju lako moze da se padne. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2431 Napisano Decembar 6, 2012 Andragog, 4998 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Naravno da je super moto :lol: a može sa njega da se skine jos kojekakvih 10 kg Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Chris95 28 Napisano Decembar 6, 2012 Svrati ponekad, 253 postova Lokacija: Uzdin Motocikl: Hyosung GTR 250 Prijavi odgovor kao problematičan Najvise sto Sam uspeo da izvlacim iz njega je bilo 116 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Chris95 28 Napisano Decembar 6, 2012 Svrati ponekad, 253 postova Lokacija: Uzdin Motocikl: Hyosung GTR 250 Prijavi odgovor kao problematičan Najvise sto Sam uspeo da izvlacim iz njega je bilo 116 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Chris95 28 Napisano Decembar 6, 2012 Svrati ponekad, 253 postova Lokacija: Uzdin Motocikl: Hyosung GTR 250 Prijavi odgovor kao problematičan À odkad imam kofer nekih 111 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Desmo 3399 Napisano Decembar 6, 2012 Drug član, 1364 postova Lokacija: Caltavuturo Motocikl: Air cooled flat six Prijavi odgovor kao problematičan Xt600 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1038 Napisano Decembar 6, 2012 Drug član, 3000 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Evo nekih mojih, vecina ih je bilo na forumu, ali da budu na okupu u SM temi... Slobodno pitajte ako mogu da pomognem kao PIONIR SM-a u srbiji.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lasko 114 Napisano Decembar 6, 2012 Svrati ponekad, 427 postova Lokacija: Beograd/Avala Motocikl: U potrazi Prijavi odgovor kao problematičan Evo nekih mojih, vecina ih je bilo na forumu, ali da budu na okupu u SM temi... Slobodno pitajte ako mogu da pomognem kao PIONIR SM-a u srbiji.... boga mi,svaka cast...moj je san da jednom postanem nesto kao ti..da se trkam sa sm-om,naravno,na stazi a posto imam tek 15 godina,ovaj,jel bi mogao da mi pomognes u izboru sm motora od 125 ccm?do 1100e? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Chris95 28 Napisano Decembar 6, 2012 Svrati ponekad, 253 postova Lokacija: Uzdin Motocikl: Hyosung GTR 250 Prijavi odgovor kao problematičan Sve zavisi kakav hoces 4t ili 2t?ako imas para za odrzavanje i benzin onda 2t à ako ne onda 4t, za do 1100 znam jedino za sprint pulser i sachs Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Decembar 6, 2012 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan Sve zavisi kakav hoces 4t ili 2t?ako imas para za odrzavanje i benzin onda 2t à ako ne onda 4t, za do 1100 znam jedino za sprint pulser i sachs Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Chris95 28 Napisano Decembar 6, 2012 Svrati ponekad, 253 postova Lokacija: Uzdin Motocikl: Hyosung GTR 250 Prijavi odgovor kao problematičan U smislu da ce ako vozi Malo vise muski svake godine da promeni klip pa ko zna na kakav primer naleti pa uradi i generalku itd Ali to sve zavisi od njegove voznje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lasko 114 Napisano Decembar 6, 2012 Svrati ponekad, 427 postova Lokacija: Beograd/Avala Motocikl: U potrazi Prijavi odgovor kao problematičan U smislu da ce ako vozi Malo vise muski svake godine da promeni klip pa ko zna na kakav primer naleti pa uradi i generalku itd Ali to sve zavisi od njegove voznje pa fora je u tome sto ne bih da se vucem po putu,i hocu pravu malo brzu voznju,ali ne non-stop,mogao bih ja da se nosim sa 2t bez problema sto se tice benzina i generalni itd,dosad sam promenio jedno 5-6 2t motora,tomos automatik,apn6,ctx,atx,bt... ali koji do 1100e?ma nema veze ajde,smislicu ja nesto Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Chris95 28 Napisano Decembar 6, 2012 Svrati ponekad, 253 postova Lokacija: Uzdin Motocikl: Hyosung GTR 250 Prijavi odgovor kao problematičan DT 125,RX125,KDX 125,KMX 125,CRM 125,TS125. Msm da je to to EDIT:i posle nekog vreme skupis pare i kupis sm tockove Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lasko 114 Napisano Decembar 6, 2012 Svrati ponekad, 427 postova Lokacija: Beograd/Avala Motocikl: U potrazi Prijavi odgovor kao problematičan DT 125,RX125,KDX 125,KMX 125,CRM 125,TS125. Msm da je to to EDIT:i posle nekog vreme skupis pare i kupis sm tockove to sam i mislio za tockove,znam i za ove motore,pregledao sam sve po netu detaljno do zadnjeg detalja...koji uzeti?ts?crm? http://www.vidoevo.com/yvideo.php?i=R3RFWldRcWuRpRmt2Z2c&bad-ass-supermoto-from-poland Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Chris95 28 Napisano Decembar 6, 2012 Svrati ponekad, 253 postova Lokacija: Uzdin Motocikl: Hyosung GTR 250 Prijavi odgovor kao problematičan Meni licno se vise dopada CRM Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lasko 114 Napisano Decembar 6, 2012 Svrati ponekad, 427 postova Lokacija: Beograd/Avala Motocikl: U potrazi Prijavi odgovor kao problematičan http://www.vidoevo.com/yvideo.php?i=V1VNeVFjcWuRpb3RyN3M&tnt-supermoto-from-poland-attack-the-streets Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
StefiVA 617 Napisano Decembar 6, 2012 svrati kad mu je dosadno, 258 postova Motocikl: GSXR 600k7 & kTm 690smc 2009 i Thundercat 600 2001 Prijavi odgovor kao problematičan DT 125,RX125,KDX 125,KMX 125,CRM 125,TS125. Msm da je to to EDIT:i posle nekog vreme skupis pare i kupis sm tockove I izadju ga sm tockovi skuplje od motora A i ti motori koje si naveo nose izuzetno male dimenzije guma, morao bi 2 prednje felne17 sa gumom 110-120 da montira na njega. moja preporuka Yamaha xt125x Tomos sm 125(nosi isti agregat kao i xtx125) Ni kineski sm od 125 nisu losi za pocetak Husqvarna sm 125(bila je jedna 1999g na oglasu) Aprilia sx125(ali ona tesko za 1100e) ktm 125 supermoto(bio je jedan iz lazarevca na oglasima, ne secam se cene). Inace svi od 125ccm 4t samo izgledaju kao SM, a sto se tice voznje nema veze sa SM, tako da na njima sm tockovi samo za pokazivanje sluze. Slicna star je i sa 2t ali ima izuzetaka kad od full crosa napravis sm, to vec lepo ide ali ne kosta 1000-1500e, vec puno vise. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1038 Napisano Decembar 6, 2012 Drug član, 3000 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Sto se tice 125ccm imam iskustva samo sa takmicarskim kros motorima, imao sam ih dva, KTM 125 SX i KAWASAKI KX125, od ulicnih ENDURA davno YAMAHU DT125. Za voznju po ulici ako i preradis kros motor zaboravi... zbog mnogo razloga (prozvakano mnogo puta). Ali aj da ponovim najvaznije: - ne mogucnost svetla,signalizacije i naravno registracije - VELIKA potrosnja goriva i MAZIVA - mala trajnost, pogotovo u SM voznji (gde SVAKO moze da tera PUN gas na pravcu, sto na terenu nije slucaj) Od tih malih 4T navedenih gore imao sam priliku da pogledam i proucim XTX i Tomos SM, koji mi se cine bas ok, sa prednosu naravno na YAMAHI. To sa sirinom gume NE treba da te muci, sirina je adekvatna snazi ( zadnja guma je sira jer prenosi snagu na drum), a motor sa UZIM gumama je AGILNIJI, LAKSE se obara, sto je NAJevidentnije u S krivinama... Ti manji ako se ne varam imaju prednju gumu 110/17 i to je SASVIM upotrebljivo na transferu tezine pred krivinu, jer kocenjem se tada tezina prenosi na prednji tocak i to je NAJtezi zadatak za prednju gumu.. (postoji jos jedna muka za prednju, o tome cemo ako udjemo posle u dublju pricu o tehnikama SM voznje) Ima cak verzija ODLICNIH SM guma za manje kubikaze, snage i tezine ... u dimenzijama napred 100, pozadi 130 koje se voze u TOMOS SM kupu u sloveniji... naravno DOT gume, sto ih cini pristupacnim i trajnim u ulicnoj voznji.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...