panthocrator 44 Napisano Decembar 31, 2012 Svrati ponekad, 158 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Husqvarna SMR510 Prijavi odgovor kao problematičan Pa kako supermoto od 950cc, ako je do HIGHLAND-a onda ovako nesto Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1039 Napisano Decembar 31, 2012 Drug član, 3001 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan SUPERMOTO, MAXIMOTO, i MEGA MOTO!!!! Sve NAJbolje kolege u 2013!!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lasko 114 Napisano Decembar 31, 2012 Svrati ponekad, 427 postova Lokacija: Beograd/Avala Motocikl: U potrazi Prijavi odgovor kao problematičan SUPERMOTO, MAXIMOTO, i MEGA MOTO!!!! Sve NAJbolje kolege u 2013!!!!! PUNO LEPIH KILOMETARA U 2013 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Chris95 28 Napisano Decembar 31, 2012 Svrati ponekad, 253 postova Lokacija: Uzdin Motocikl: Hyosung GTR 250 Prijavi odgovor kao problematičan SUPERMOTO, MAXIMOTO, i MEGA MOTO!!!! Sve NAJbolje kolege u 2013!!!!! PUNO LEPIH KILOMETARA U 2013 Zaboravio si i Puno zdravlja :DD srecna Nova 2013 svima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Chris95 28 Napisano Decembar 31, 2012 Svrati ponekad, 253 postova Lokacija: Uzdin Motocikl: Hyosung GTR 250 Prijavi odgovor kao problematičan Pa kako supermoto od 950cc, ako je do HIGHLAND-a onda ovako nesto A ovaj koji sam ja postavio moze da se registruje evo ti nesto agresivnije ali NCR LEGGERA 90KS za 157KG Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Chris95 28 Napisano Decembar 31, 2012 Svrati ponekad, 253 postova Lokacija: Uzdin Motocikl: Hyosung GTR 250 Prijavi odgovor kao problematičan 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1039 Napisano Decembar 31, 2012 Drug član, 3001 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan ODLICAN VIDEO!!!! :takoje: Pravi POKLON za NOVU!!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Decembar 31, 2012 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan sram ih bilo..voze u papucama , bez majce i kacige. Ja mislim da je postavljac klipa zasluzio u najmanju ruku ban 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Chris95 28 Napisano Decembar 31, 2012 Svrati ponekad, 253 postova Lokacija: Uzdin Motocikl: Hyosung GTR 250 Prijavi odgovor kao problematičan jos ih i pale u FILA papucama :jee: EDIT: Najbolji deo kad divljaju po gradu :D /D 8) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CoLiBrI 233 Napisano Decembar 31, 2012 Svrati ponekad, 204 postova Lokacija: Zemun-Ugrinovci Motocikl: suzuki dr 650 Prijavi odgovor kao problematičan srecna nova godina puno zdravlja,srece i puno puno predjenih km u novoj 2013 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
perlx 562 Napisano Januar 2, 2013 festina lente, 754 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XRV Prijavi odgovor kao problematičan Sveza fotka u novoj godini 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djomla199 564 Napisano Januar 3, 2013 Svrati ponekad, 354 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW F650GS twin (800) Prijavi odgovor kao problematičan Odličan video,sad sam se popalio aaaaaa gde je proleće. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CoLiBrI 233 Napisano Januar 3, 2013 Svrati ponekad, 204 postova Lokacija: Zemun-Ugrinovci Motocikl: suzuki dr 650 Prijavi odgovor kao problematičan djomla nemoras da cekas prolece...jedino ako si konzervirao masinu onda ok... ali vreme je ovih dana idealno za nas ne strpljive! ja iskreno da vam kazem cak nisam ni prekrivao motor...stalno ga vozim samo se lepo utoplis,oprema dobra i vozi misko Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
baltrekk 990 Napisano Januar 3, 2013 Drug član, 991 postova Lokacija: Zaječar, Beograd, Grenoble Motocikl: Yamaha XT600 Rally Replica Prijavi odgovor kao problematičan Što se mene tiče, juče pala kratka vožnja u ove još zaleđene krajeve. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Chris95 28 Napisano Januar 6, 2013 Svrati ponekad, 253 postova Lokacija: Uzdin Motocikl: Hyosung GTR 250 Prijavi odgovor kao problematičan ovaj GASGAS nije tako los http://www.polovniautomobili.com/oglas2641184/ktm_gas_gas_ec_400_fse/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CoLiBrI 233 Napisano Januar 6, 2013 Svrati ponekad, 204 postova Lokacija: Zemun-Ugrinovci Motocikl: suzuki dr 650 Prijavi odgovor kao problematičan da,da dobar je! vrti se neko vreme po oglasima...cini mi se da je malo jaca cena jeste da ova spanska marka nije toliko poznata ali imali su neke rezultate u enduro i trial sportu,za super moto koliko ja znam nisu nista pokazali.znaci kvalitetan je ali za te pare ima i ktm-ova,sad u kakvom stanju pitanje je,a i kilometraza nije kao kod ovog sa oglasa...mada da imam kes uzeo bih ja ovo da probam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZeljaYZF 180 Napisano Januar 8, 2013 Zainteresovan, 984 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan I sta kad ti nesto crkne ? 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1039 Napisano Januar 8, 2013 Drug član, 3001 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan I sta kad ti nesto crkne ? Sta radis ti sa tvojim kad ti crkne? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Chris95 28 Napisano Januar 9, 2013 Svrati ponekad, 253 postova Lokacija: Uzdin Motocikl: Hyosung GTR 250 Prijavi odgovor kao problematičan Ides Kod Bokilica i popravlja se ali ja sam taj oglas stavio samo da osvezim temu P.S:gledam samo pouzdane masine Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZeljaYZF 180 Napisano Januar 9, 2013 Zainteresovan, 984 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan Sta radis ti sa tvojim kad ti crkne? NADJEM deo i popravim . 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1039 Napisano Januar 9, 2013 Drug član, 3001 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan NADJEM deo i popravim . Isto tako i za gas gas... narucis i stigne, mislis da npr. klip za XTX i garnituru dihtunga imaju ODMAH u srbiji na lageru? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZeljaYZF 180 Napisano Januar 9, 2013 Zainteresovan, 984 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan Izvini ti poredis Yamahu XT660 i GAS-GAS-AJMO-GAS ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Chris95 28 Napisano Januar 9, 2013 Svrati ponekad, 253 postova Lokacija: Uzdin Motocikl: Hyosung GTR 250 Prijavi odgovor kao problematičan dobro xtx je krava za gasgas ako cemo realno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milosmtt 598 Napisano Januar 9, 2013 Zainteresovan, 857 postova Lokacija: BGD Motocikl: KTM 1190 ADV R ROTTWEILER Prijavi odgovor kao problematičan XTX je mama za motor koji niti zna iko da popravi niti ima dostupnih delova. Šta ako crkne neki senzor ili ECU, može odmah da ga proglasi artefaktom ili da plati nov boga oca ako uopšte ima delova. Šta ako je problematičan primerak? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andreja 1330 Napisano Januar 10, 2013 ENDURO, 1344 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Honda XR600R Prijavi odgovor kao problematičan Au, šta vi poredite... Ako ide, mora i da košta (bude retko, nepouzdano)... A to je upravo ovaj GasGas. XTX je daleko dostupnija ali vozne karakteristike ne mogu da se porede sa gore navedenim motorom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...