NIKOLA 1 825 Napisano April 29, 2022 MK Obrenovac, 556 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Imam ja nov spaner u kutiji kupio pre nekoliko godina u Delti za moj F650ST i nisam ga ni upotrebio. Trebalo bi da je isti kao na GSu. Ako te interesuje dacu ga jeftinije dosta nego sto sam ga ja platio. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NIKOLA 1 825 Napisano April 29, 2022 MK Obrenovac, 556 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan A da zaboravi da javim pazario sam novu masinu, tako da se najverovatnije vraćam u sektu 2 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NIKOLA 1 825 Napisano April 29, 2022 MK Obrenovac, 556 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan A slučajnost ili ne pre tačno 4 godine sam prodao starog F650 i sad pazario drugog 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
P.S. Dzon 105 Napisano April 29, 2022 (promenjeno) Svrati ponekad, 237 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW f650gs / Suzuki gs500e Prijavi odgovor kao problematičan pre 6 minuta, NIKOLA 1 je napisao: A slučajnost ili ne pre tačno 4 godine sam prodao starog F650 i sad pazario drugog Lep funduro bio. Promenio April 29, 2022 član P.S. Dzon Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malitomic 1733 Napisano April 30, 2022 Drug član, 1213 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lanac, kaiš, kardan Prijavi odgovor kao problematičan On 29.4.2022. at 13:52, NIKOLA 1 je napisao: A da zaboravi da javim pazario sam novu masinu, tako da se najverovatnije vraćam u sektu Čestitam, baš lep motor. Neka te lepo sluzi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bradivoje 9 Napisano Maj 2, 2022 Svrati ponekad, 102 postova Lokacija: Niš Motocikl: BMW F650, ex KLE 500, ex Honda Trans Prijavi odgovor kao problematičan Dobar dan! Ja nisam video ovaj post u forumu, izvinjavamO se... Baš jutros sam skinuo original svećicu NGK DR8EA iz mog BMW a. Originalna je, piše na svećici crnim tamnim slovima da je NGK sa svim pratećim podacima (uvoz iz Nemačke). Poredim je sa svećicom iz Kawasakija 500 KLE (što sam ranije imao) ... ima slabo čitljiva plava slova i piše NGK DR8ES i nekako mi se čini da nije original. Pitanje: da li je ista svećica NGK DR8EA i NGK DR8ES? Koja je oznaka između A i S? Objasnite mi! Isto tako: a šta mislite od DENSO svećici X24ESR-U. Da li je ona upotrebljiva za BMW? Zahvalan.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
P.S. Dzon 105 Napisano Maj 27, 2022 Svrati ponekad, 237 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW f650gs / Suzuki gs500e Prijavi odgovor kao problematičan On 2.5.2022. at 13:52, bradivoje je napisao: Dobar dan! Ja nisam video ovaj post u forumu, izvinjavamO se... Baš jutros sam skinuo original svećicu NGK DR8EA iz mog BMW a. Originalna je, piše na svećici crnim tamnim slovima da je NGK sa svim pratećim podacima (uvoz iz Nemačke). Poredim je sa svećicom iz Kawasakija 500 KLE (što sam ranije imao) ... ima slabo čitljiva plava slova i piše NGK DR8ES i nekako mi se čini da nije original. Pitanje: da li je ista svećica NGK DR8EA i NGK DR8ES? Koja je oznaka između A i S? Objasnite mi! Isto tako: a šta mislite od DENSO svećici X24ESR-U. Da li je ona upotrebljiva za BMW? Zahvalan.... Ne ne ne, nisu iste. Mozda je jedno slovo, ali dovoljno da pravi razliku. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bradivoje 9 Napisano Jun 1, 2022 Svrati ponekad, 102 postova Lokacija: Niš Motocikl: BMW F650, ex KLE 500, ex Honda Trans Prijavi odgovor kao problematičan Možda si u pravu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dusantomic 89 Napisano Jul 20, 2022 Svrati ponekad, 188 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW F650GS Dakar 2005. Prijavi odgovor kao problematičan Jel ima neko da ima dijagnostiku za F650GS, Moditech ili GS911, brt Radulović me otkovao, Delta kaže zovi za sat da vidimo da li imamo aparaturu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gajdar 174 Napisano Jul 20, 2022 (promenjeno) Svrati ponekad, 120 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW F650GS SE 800, Honda 125 Varadero Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, dusantomic je napisao: Jel ima neko da ima dijagnostiku za F650GS, Moditech ili GS911, brt Radulović me otkovao, Delta kaže zovi za sat da vidimo da li imamo aparaturu... Zdravo, imam broj od decka sa Novog Bg koji u bloku 65 otvara neki servis za motore. Poslacu ti pp sa njegovim brojem. Znam da je u razgovoru spominjao da ce biti dijagnostika za BMW jer i ja vozim F 650 GS (800) pa mi je ta informacija zapala za uvo. Ne znam jos sta ce tacno servis obuhvatati, mislim vulkanizer, dijagnostika i sitnije popravke, ali mozes proveriti… Promenio Jul 20, 2022 član gajdar Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dusantomic 89 Napisano Jul 20, 2022 Svrati ponekad, 188 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW F650GS Dakar 2005. Prijavi odgovor kao problematičan 20 minutes ago, gajdar said: Zdravo, imam broj od decka sa Novog Bg koji u bloku 65 otvara neki servis za motore. Poslacu ti pp sa njegovim brojem. Znam da je u razgovoru spominjao da ce biti dijagnostika za BMW jer i ja vozim F 650 GS (800) pa mi je ta informacija zapala za uvo. Ne znam jos sta ce tacno servis obuhvatati, mislim vulkanizer, dijagnostika i sitnije popravke, ali mozes proveriti… Super, hvala. Elem Delta kaze mogu da urade dijagnostiku, ali oni ne mogu da rade update software-a, omg. kao da zivim u Bocvani... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mura85 6 Napisano Avgust 3, 2022 U prolazu, 41 postova Lokacija: Kruševac Prijavi odgovor kao problematičan On 29.4.2022. at 12:52, NIKOLA 1 je napisao: A da zaboravi da javim pazario sam novu masinu, tako da se najverovatnije vraćam u sektu Zdravo druze. Reci mi kako ti se pokazao F650GS Dakar pošto i ja planiram da ga kupim samo ne znam jel bolje Dakar verzija ili obican GS? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NIKOLA 1 825 Napisano Avgust 4, 2022 MK Obrenovac, 556 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Na kraju sam Dakara ustupio dobrom drugaru , koji kad ga je probao toliko se oduševio da me je udavio dok mu nisam prodao. Trenutno vozim Transalpa 650. Inače meni se mnogo više svidela Dakar verzija od obične, a vozio sam obe. Ja sam visok 190 pa mi je više odgovarao Dakar. I jedan i drugi motor su mehanički indeticni (sem ogibljenja i prednjeg točka). Za krupnije i vislje ljude Dakar je bolji. Na asfaltu nisam osetio neku razliku i jedan i drugi se voze super ali je van puta Dakar bolji jer je mnogo veći klirens i bolje ogibljenje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doctore 299 Napisano Avgust 4, 2022 Svrati ponekad, 312 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Africa twin CRF 1000L Prijavi odgovor kao problematičan Polozaj sedenja je na oba isti, u tim generacijama nema pomeranja sedista, jedino neko da pravi da bude vislje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malitomic 1733 Napisano Avgust 5, 2022 Drug član, 1213 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lanac, kaiš, kardan Prijavi odgovor kao problematičan Pre 14 sati, doctore je napisao: Polozaj sedenja je na oba isti, u tim generacijama nema pomeranja sedista, jedino neko da pravi da bude vislje Jedino sto postoje fabrička sedišta viša i niza. Oko 3 cm je razlika Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doctore 299 Napisano Avgust 5, 2022 Svrati ponekad, 312 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Africa twin CRF 1000L Prijavi odgovor kao problematičan Pre 6 sati, malitomic je napisao: Jedino sto postoje fabrička sedišta viša i niza. Oko 3 cm je razlika Znam za velikog brata da postoje,za ove nisam znao da ima sem razlicitih boja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MatorKonj 1516 Napisano Avgust 28, 2022 Zainteresovan, 337 postova Lokacija: Mali Pozarevac,Sopot Motocikl: Suzuki GS 500 Prijavi odgovor kao problematičan Dosta sam iscitao vas forum pa me interesuje da li bi BMW f 650 mogao da bude motor za jednog matorog pocetnika 170cm i zilet?Ostalo cu vas daviti kad budem imao dozvolu u dzepu i moto opremu u ormaru.Pozdrav i hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
P.S. Dzon 105 Napisano Avgust 28, 2022 Svrati ponekad, 237 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW f650gs / Suzuki gs500e Prijavi odgovor kao problematičan pre 7 minuta, MatorKonj je napisao: Dosta sam iscitao vas forum pa me interesuje da li bi BMW f 650 mogao da bude motor za jednog matorog pocetnika 170cm i zilet?Ostalo cu vas daviti kad budem imao dozvolu u dzepu i moto opremu u ormaru.Pozdrav i hvala Da. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malitomic 1733 Napisano Septembar 2, 2022 Drug član, 1213 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lanac, kaiš, kardan Prijavi odgovor kao problematičan On 28.8.2022. at 22:20, MatorKonj je napisao: Dosta sam iscitao vas forum pa me interesuje da li bi BMW f 650 mogao da bude motor za jednog matorog pocetnika 170cm i zilet?Ostalo cu vas daviti kad budem imao dozvolu u dzepu i moto opremu u ormaru.Pozdrav i hvala Savršen motor za niže ljude. Oo koliko žalim što sam ga prodao. Doći će opet sigurno ali u nekoj inkarnaciji od 800cc 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefan-K1200R 113 Napisano Octobar 11, 2022 U prolazu, 47 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: R1200GS, R1200RT, K1200R,F650ST Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav ljudi, da li je neko mozda skidao blokadu na f650 ? Kod mene trenutno je blokada na 25kw, motor jako lepo ide malo trosi, ali u medjuvremenu sam nabavio prirubnicu bez blokade, pa me zanima da li moze samo da se zameni bez podesavanja karburatora. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kouč D. 101 Napisano Octobar 15, 2022 (promenjeno) U prolazu, 31 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW F650 Funduro Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima, da se i ja priključim funduraškoj sekti. Od skoro sam vozač i vlasnik istog. Ima dosta posla oko njega, pa se nadam da je tema još uvek aktivna. Evo i neka obavezna slika On 11.10.2022. at 15:54, Stefan-K1200R je napisao: Pozdrav ljudi, da li je neko mozda skidao blokadu na f650 ? Kod mene trenutno je blokada na 25kw, motor jako lepo ide malo trosi, ali u medjuvremenu sam nabavio prirubnicu bez blokade, pa me zanima da li moze samo da se zameni bez podesavanja karburatora. Karburator će sigurno morati da se podesi, verovatno će i veće dizne biti potrebne. Koliko znam jedina fizička restrikcija je na usisnoj grani. Promenio Octobar 15, 2022 član Kouč D. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kouč D. 101 Napisano Octobar 17, 2022 U prolazu, 31 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW F650 Funduro Prijavi odgovor kao problematičan Da li neko zna gde se mogu nabaviti svi dihtunzi za auspuh na klasicnom f650? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefan-K1200R 113 Napisano Octobar 19, 2022 U prolazu, 47 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: R1200GS, R1200RT, K1200R,F650ST Prijavi odgovor kao problematičan Mozda ja imam, stigla mi je poveca posiljka delova... Ono sto zasigurno imam je dva orignalna auspuha of F650 94 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kouč D. 101 Napisano Octobar 19, 2022 U prolazu, 31 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW F650 Funduro Prijavi odgovor kao problematičan Pre 12 sati, Stefan-K1200R je napisao: Mozda ja imam, stigla mi je poveca posiljka delova... Ono sto zasigurno imam je dva orignalna auspuha of F650 94 Daj neki kontakt Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefan-K1200R 113 Napisano Octobar 21, 2022 U prolazu, 47 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: R1200GS, R1200RT, K1200R,F650ST Prijavi odgovor kao problematičan Saljem u pvt. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...