ranko 211 Napisano Decembar 6, 2012 "Greasy Thumb", 442 postova Lokacija: Beograd - neka buregdzinica jedem bureG :) Motocikl: F650 ST Furuna Prijavi odgovor kao problematičan Ahahhah... bolje mozda da kupis Givi Maxiu ima jeftinije da te prodje ps. Pedja... nije bitno zasto, ovo ono senzor, da te ne bi davio a nije ni mesto , Nikon 5100 ili 3200 ? Ovako kako gledam... za moje kucne potrebe i ulazak u svet... 3200 mi vise lezi, a generalno Full HD mi je jedna od bitnijih stavki... koji bolje snima ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano Decembar 8, 2012 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Брате, ЧЕСТИТАМ, ми се враћамо у седло после клинце колико почетком сезоне, а за фуруну добро си је и продао каква је ломина била Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ranko 211 Napisano Decembar 10, 2012 "Greasy Thumb", 442 postova Lokacija: Beograd - neka buregdzinica jedem bureG :) Motocikl: F650 ST Furuna Prijavi odgovor kao problematičan Брате, ЧЕСТИТАМ, ми се враћамо у седло после клинце колико почетком сезоне, а за фуруну добро си је и продао каква је ломина била Ti si lomina heheh Brate otisla za 1-2 dana... jos sam mogao i bolje da prodjem ali sam je dao decku koji je prvi nazvao... I ... sad mi zao Ne sto se ne vozim... nego eto... vezao sam se PS. Mozemo neko sektasenje da napravimo na prolece ... al s kolicima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Duxill 1276 Napisano Decembar 31, 2012 Zainteresovan, 594 postova Lokacija: Bgd Motocikl: ADV T☆34 Prijavi odgovor kao problematičan 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasqez 254 Napisano Januar 1, 2013 Svratio...., 343 postova Lokacija: Beograd-Dorcol Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan Hvala kolega pruidruzujem se tvojim cestitkama 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mata 19 Napisano Januar 1, 2013 Svrati ponekad, 169 postova Lokacija: UE Motocikl: BMW f650 furuna, R1200gs LC Prijavi odgovor kao problematičan Decaci, srecna nova, puno srece 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Duxill 1276 Napisano Januar 7, 2013 Zainteresovan, 594 postova Lokacija: Bgd Motocikl: ADV T☆34 Prijavi odgovor kao problematičan 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Duxill 1276 Napisano Februar 5, 2013 Zainteresovan, 594 postova Lokacija: Bgd Motocikl: ADV T☆34 Prijavi odgovor kao problematičan Mrmot pre neki dan nije video svoju senku, proleće se bliži, ajd se malo razbudite Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano Februar 6, 2013 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Тја..... молим све ове бемвејасе сектасе да ми пошаљу смс са својим подацима пошто ми је прсо именик хвала Мато ти посебно скоро ћу ти у посету Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mata 19 Napisano Februar 11, 2013 Svrati ponekad, 169 postova Lokacija: UE Motocikl: BMW f650 furuna, R1200gs LC Prijavi odgovor kao problematičan Тја..... молим све ове бемвејасе сектасе да ми пошаљу смс са својим подацима пошто ми је прсо именик хвала Мато ти посебно скоро ћу ти у посету Ako nije prso i broj, poslao sms, sa malim zakasnjenjem i dobro nam dosao ili dosli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sensei 1 Napisano Mart 31, 2013 U prolazu, 19 postova Lokacija: BEOGRAD Prijavi odgovor kao problematičan Jel zna neko gde mogu da kupim ili ako od vas neko ima eventualno visak,treba mi cep onaj crni sto se meri ulje za f650,na misteriozan nacin sam ostao bez njega:-)? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Steffan 95 Napisano Mart 31, 2013 U prolazu, 92 postova Lokacija: Sr Mitrovica Motocikl: Funduro Prijavi odgovor kao problematičan Pitaj kolegu sa foruma Dejan77 iz Valjeva,zakucao mu Pegaso pa ga prodaje u delovima, imao je cep sa sve meracem temperature. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Duxill 1276 Napisano April 2, 2013 Zainteresovan, 594 postova Lokacija: Bgd Motocikl: ADV T☆34 Prijavi odgovor kao problematičan Jel zna neko gde mogu da kupim ili ako od vas neko ima eventualno visak,treba mi cep onaj crni sto se meri ulje za f650,na misteriozan nacin sam ostao bez njega:-)? Imam ja višak od F650GS, mislim da odgovora i za Furunu. Pošto je u mojoj garaži i Džigijev ST, probaću na njemu, pa ako ti odgovara, svrati... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Mracni 196 Napisano April 4, 2013 Zainteresovan, 845 postova Lokacija: Niksic Motocikl: KTM 990 Adv, KTM 350 Freeride Prijavi odgovor kao problematičan Je li tacan podatak da F800Gs ipak ima fabrickih mana, tipa da stator crkava? znam da je pustao dihtung glave... saraf sto drzi zadnji amortizer znao je da se iskrivi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Duxill 1276 Napisano April 7, 2013 Zainteresovan, 594 postova Lokacija: Bgd Motocikl: ADV T☆34 Prijavi odgovor kao problematičan Jel zna neko gde mogu da kupim ili ako od vas neko ima eventualno visak,treba mi cep onaj crni sto se meri ulje za f650,na misteriozan nacin sam ostao bez njega:-)? Imam ja višak od F650GS, mislim da odgovora i za Furunu. Pošto je u mojoj garaži i Džigijev ST, probaću na njemu, pa ako ti odgovara, svrati... Upravo sam pronašao čep sa GS-a. Odgovara za Furunu... #1. Furuna - original #2 Furuna sa čepom od GS-a #3 Original i zamena Na čepu od GS-a nemaš šipkicu koja je merač ulja (GS ima okce na oil tanku). Kako bi mogao da proveravaš ulje, izmerio sam ti sledeće vrednosti: MAX ti je na 8cm od početka navoja ili još bolje od usta oil tanka na šasiji. MIN je na 11 cm Napravi od žice merač sa podeocima i drži ga ispod sedišta... @sensei Pošalji mi na pp tvoj mobilni, poslaću ti sms pa se dogovaramo.... Zaboravih, ovo ti je na poklon od mene Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Duxill 1276 Napisano April 7, 2013 Zainteresovan, 594 postova Lokacija: Bgd Motocikl: ADV T☆34 Prijavi odgovor kao problematičan Je li tacan podatak da F800Gs ipak ima fabrickih mana, tipa da stator crkava? znam da je pustao dihtung glave... saraf sto drzi zadnji amortizer znao je da se iskrivi... Ovde ti slabo navraćaju sa F800, preporučujem ti da otvoriš temu na BJBikers Forum> Garaža> Motocikli> BMW ...tu već ima nekih tema o F800... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
supatje 103 Napisano April 7, 2013 Zainteresovan, 644 postova Lokacija: BG Motocikl: BMW F900GS Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, vec sam postavio pitanje u temi F650GS: Pitanja i odgovori, ali mi se cini da je ova tema aktivnija. Da se ne ponavljam, evo linka ka pitanju. http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/35223-f650gs-pitanja-i-odgovori/page__pid__1473431__st__140#entry1473431 Bio bih vrlo zahvalan ako neko ima neki savet. Pozdrav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Duxill 1276 Napisano April 7, 2013 Zainteresovan, 594 postova Lokacija: Bgd Motocikl: ADV T☆34 Prijavi odgovor kao problematičan Ja ti odgovorih tamo al evo i ovde copy: Motor ti je ispravan! Toplo ti savetujem da kupiš aditiv za čišćenje brizgaljke i da striktno vodiš računa o razmeri koju stavljaš na pun rezervoar goriva. Možda ćeš malu uštedu i napraviti, inače sa 120-140 km/h potrošnja ti je ok. Meni troši 6l pri toj brzini sa mojih 80kg. Ali, ako ga voziš sporije, garantujem ti potrošnju oko 4lit. To je moje iskustvo sa jedne vikend vožnje gde sam bio sa slabijim od sebe... Njegova prava putna brzina je oko 120km i pri toj brzini neće preći 5lit. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Duxill 1276 Napisano April 12, 2013 Zainteresovan, 594 postova Lokacija: Bgd Motocikl: ADV T☆34 Prijavi odgovor kao problematičan 90 godina BMW-a KLIK Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpontanaDeskripcija 742 Napisano April 23, 2013 Svrati ponekad, 396 postova Lokacija: Bajina Basta - Tara Motocikl: kawasaki VN900 '08 Prijavi odgovor kao problematičan Sta mislite o ovom motoru ? http://www.moto-berza.com/polovni-motori/bmw-gs-650-oglas-74671/ I da li je ovo dakar verzija, posto puno nisam pratio ovaj tip motora. Mane, prednosti ? Mogu da zamenim moj za ovoaj, a inace 1. juna krecem na putovanje od 12000km. Svakako sam sa mojim planirao da idem, ali bih voleo da to odradim na nekom enduru ? Recite mi vase savete i na sta bi trebalo obratiti paznju pri kupovini. Hvala vam drugari! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpontanaDeskripcija 742 Napisano April 23, 2013 Svrati ponekad, 396 postova Lokacija: Bajina Basta - Tara Motocikl: kawasaki VN900 '08 Prijavi odgovor kao problematičan Zanima me potrosnja i cena odrzavanja ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano April 23, 2013 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Скуп, потрошња би трбало да иде испод 5л на сто километара а неретко и испод 4 ако је отворен пут лаган ветар.... Што се тиче одржавања?! Шта то беше Него бандо ево једна две сликице цисто да се зна да се возимоооооо.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cedo11 2460 Napisano April 23, 2013 Drug član, 1292 postova Lokacija: Lazarevo Motocikl: Suzuki V-Strom 650 XT, Transalp 600 pd10 Prijavi odgovor kao problematičan Ako voziš kao Džoks na ovim slikama, možda i bude 5L/100.... Dobar ovaj Dakar mada skup, kao da je od zlata... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
detektiv kokni kol 90 Napisano April 24, 2013 Svrati ponekad, 154 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Bmw F650gs twin Prijavi odgovor kao problematičan http://www.moto-berza.com/polovni-motori/bmw-gs-650-oglas-74671/ I da li je ovo dakar verzija .. Mane, prednosti ? ... Da, ovo je Dakar. Potrosnja bi trebalo da je oko 4, (ovaj model ima dve svecice pa jos manje trosi od prethodnih, koji ne mogu da predju 5l kako god da ih vozis). Dakar ima prednji tocak 21' pa je malo vise off verzija i suspenzija se malo razlikuje, ostalo je kao obican mali GS. Odrzavanje je prilicno jeftino i generalno ovo je jako pouzdan bajk (postoji lik na forumu koji je obisao svet na ovom bajku) Generalno: Jedan cilindar, vibacije se ne primecuju, prilicno udoban,vodeno hladjenje , nisko teziste lako upravljiv.. Moj savet: sedi, provozaj i vidi da li ti odgovara ova kategorija i to cemu je ovaj bajk namenjen... ...a inace 1. juna krecem na putovanje od 12000km. Nice.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Duxill 1276 Napisano April 24, 2013 Zainteresovan, 594 postova Lokacija: Bgd Motocikl: ADV T☆34 Prijavi odgovor kao problematičan Konačno malo dinamike medju Funduro ekipom... Moj skromni prilog: upravo došao sa ture - 2 dana, 664km, Bgd - Topola - Kragujevac - V. Banja - Goč - Mitrovo polje - Aleksandrovac - Jastrebac - Kruševac - Brus - Kopaonik - Biljanovac - Kraljevo - Rudnik - Mladenovac - Beograd. Potrošnja 3,9litara, prosečna brzina 68km/h, max. 116km/h. Jezivo iskustvo sa rizlom na svim planinama koje sam pobrojao, ali vredelo je svaki km. Napunjene baterije, sezona počela. Inače, na Kopu je bilo oko 8 stepeni, a skoro +20 u Kraljevu 2 sata kasnije, takav termo šok nisam nikada doživeo. U Kv smo pored Ibra bauljali kao pijani... Spas je sledio u sedlu I lagani gas, gas, gas... 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...