AnteK 607 Napisano Jul 2, 2010 Drug član, 1367 postova Lokacija: okolica Osijeka, RH Motocikl: Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Sve ti lepo zboris ali nisi u toku sa nasom trzisnom scenom.Ja sam kupio IPONE od ovlascenog uvoznika a gde mi je kutija cudna.Napravicu komparaciju.Motul kod ovlascenog uvoznika je bio OK.Posle toga cu probati Repsol. Ljudima se ovde desava da sa novim motorexom predju 1000 km i potrose svo ulje(vudu nick).Menjack krci,pregrevaju se motori.Javicu utiske. Gledaj, ja ne branim nikoga niti tvrdim da su ulja original, čisto govorim općenito. Da li netko kod vas zloupotrebljava neku marku ili laže na bilo koji način, ne znam niti me zanima. To ipak morate vi istražiti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1039 Napisano Jul 2, 2010 Drug član, 3002 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Ima veze itekako sa kvalitetom ulja a to su pocetni signali.Sto je najvaznije,nov motor ne bi trebalo da trosi ulje.A desavalo se i to kod loseg ulja tj.kopija.Zato sam naveo sve ono gore.Svi moji motori su bili novi pa i sada.Znaci,uslovi su isti.Uporedicu i dacu utisak.Pogotovo sto je viskozitet ulja prethodnog i novog ulja skoro isti kao i baza..Pametnom ne treba objasnjavati a oni drugi ionako nece razumeti,.. He, he, nije to tako jednostavno kako izgleda, niti je mjenjač nešto na osnovu čega se mogu donositi točni zaključci. Što se ulje pri zagrijavanju više razrijedi, lakše će se šaltat u većini slučajeva zbog manjeg otpora, a najviše se razrijedi loše mineralno ulje. Ester npr. puno bolje drži viskoznost pri zagrijavanju, što može ponekad rezultirati malo otežanim šaltanjem. Po tom ispada da je minerala bolja, a nije. Isto je i sa potrošnjom ulja, to ovisi o mnogo čemu. Popratne pojave su ti kao nuspojave kod uzimanja lijekova - to što te boli glava od nekog lijeka, ne znači da je on u svojoj osnovnoj funkciji lošiji od onoga od kojeg te ne boli glava. Evo ti primjer sa mojim motorom, stara XTZ 660 Tenere. Motor po sluhu najljepše radi na nešto 20W-50, minerala ili polusint. Ne potroši ga previše, motor je miran, prede ko beba, ne dimi. Kad stavim npr. Motul 5100, dakle polusint na bazi estera, isto lijepo radi, no potroši ga više i ponekad jako zadimi. Zašto Danice? Zato što ester ulja puno bolje ispiru motor od nečistoća i gareži od bilo koje minerale, pa to smeće sagorijeva i dimi. Takodjer mi na Motul 5100 ponekad mjenjač otežano šalta, nije ništa jako, no osjeti se. I sad laički gledano, moglo bi se reći da je Motul lošiji! No kako možeš znati koje ulje bolje podmazuje mehaničke dijelove motora? Nikako, možeš samo izvući krive zaključke, jer otežano šaltanje uopće o tome ne govori. Niti sama potrošnja ulja. Što ti više gareži ostane u motoru, zadihtat će zazore i pore i na neki način dodatno brtviti. Do određene granice. Osim toga, stari motori, pogotovo zračno hlađeni, imaju veće zazore, tako da im više pašu neka ulja, a novijima neka druga. Teško, tj. nemoguće je dati definitivan zaključak, jer nije priča crno-bijela. Tako da usporedbe "kvaliteta ulja" uspoređivanjem potrošnje ili otežanog šaltanja, pogotovo ako je motor nov/ili noviji, ništa ne govore ni o kakoj kvaliteti podmazivanja. To se može mjeriti SAMO NAKON DUŽE UPOTREBE i to rastavljanjem i mjerenjem. Ostalo je sve rekla_baba, kazala_baba. Ništa više. Jedino ako su te razlike u potrošnji enormne, što je rijedak slučaj, onda možda možeš donijeti neki zaključak. Apsolutno se slazem sa sVim tackama kolega.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2458 Napisano Jul 3, 2010 Andragog, 5028 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Oni [motul] su lepo smislili marketinski trik Ester i dupli ester i kao sad to treba da je nesto, a kako to niko drugi ne pravi, kao na primer Shel koji snabdeva Ferari ,Repsol,Ipone,...smesno PS .Svako ulje je dobro kada je original i odgovarajuce primeni!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
supatje 103 Napisano Jul 5, 2010 Zainteresovan, 645 postova Lokacija: BG Motocikl: BMW F900GS Prijavi odgovor kao problematičan Hteo sam da pitam neshto u vezi ulja a ne bih bash da otvaram novu temu.. A ne bih zeleo ni da ovo zvuchi kao flame, samo me zanima prosto u chemu je stvar: Gledam specifikacije ulja i to Elf 4T, Motul 3000 i Optima Long Life. Uzimam SAE 20-50 za primer, i stvari stoje ovako: MOTUL 3000 ELF 4T DX RATIO Optima LongLife Indeks viskoznosti 137 122 135 Viskoznost na 100 °C, mm2/s 19,57 17,93 17-18 Tačka paljenja, °C 222 244 220 Ja ne vidim ovde neku drasticnu razliku u kvalitetu ova tri ulja... Dakle, poredim Motul i Elf jer se dosta pricha o njima, a optimu sam dodao jer je ja sipam, i zanima me koji je dobar razlog da sipam ELF, jer sam planirao da ga probam... Ako ne ide u ovu temu, slobodno premestite gde joj je mesto. Pozdrav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...