aca-pn 6317 Napisano Maj 21, 2010 Enduraš, 6367 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Vecina (bar enduro) motora ima neku kutijicu ili pregradu za alat, no one su toliko male da u njima nema mesta za sav potreban alat. Jeste da vozim Hondu, a one se ne kvare , ali im se buse gume, narocito u offroadu, sto moj omiljen vid voznje, tako da su par pajsercica, kljucevi za skidnje tockova i pribor za krpljenje gume vrlo korisna oprema. Problem je gde to spakovati, a ne nositi na ledjima u rancu ? Kofer na offroad ne nosim, tako da je ta mogucnost iskljucena. Zato sam resio da napravim veliku kutiju za alat koja ce ipak liciti na nesto, a sta je lepse na motoru od dobrog topa Pogled od pozadi, rekli bi ste da motor ima dva topa Ovo je top a ovo je kutija za alat Kutija za lat je oblozena sundjerom kako alat ne bi lupao i zvonio Poklopac je osiguran pomocu dva srafa koje odvijam srafigerom koji sam napravio od kljuca i koji je uvek na dohvat ruke zajedno sa kljucem motora 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jimmy LaLa 228 Napisano Maj 21, 2010 Svrati ponekad, 407 postova Lokacija: Bos.Brod Motocikl: Yamaha XT660R Prijavi odgovor kao problematičan Zanimljivo u svakom slucaju a mislim da bi trebalo biti i prakticno... Moras samo paziti da ne pogrijesis pa poslije neke voznje pocnes otvarati onaj desni top,recimo da bi moglo biti bolno ja na svom motoru imam onu malu "valjkastu" torbicu ispod fara tako da tu drzim sve sto mi je potrebno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zika56 16908 Napisano Maj 21, 2010 Čuvaj sebe od drugih i druge od sebe, 3626 postova Lokacija: Niš / Donji Adrovac Motocikl: BMW R1100GS (iz prošlog veka) Prijavi odgovor kao problematičan Lično volim kad je motor "simetričan" što svakako podrazumeva da ima dva "ćunka". Ovo što si napravio izgleda odlično. I plus što je praktično. Ja smatram da nema ružnijeg izduva nego na TA. Od kad sam ga kupio meračim odakle da počnem da radim nešto na temu "simetričnosti" izduva. A to svakako podrazumeva i promenu originalnog izduva kao i izradu "lažnog" izduva. Mislim da će ipak do jeseni morat da ostane "serijsko" stanje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5770 Napisano Maj 22, 2010 Svakom po zasluzi, 12398 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Bravo Aco, stvarno si klikeraš Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mikica-MIGE 7 Napisano Maj 22, 2010 Svrati ponekad, 178 postova Lokacija: Beograd-BANOVO BRDO Prijavi odgovor kao problematičan bravoooooo :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1361 Napisano Maj 22, 2010 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Odlicno i genijalno ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tomerc 1240 Napisano Maj 22, 2010 Drug član, 1260 postova Lokacija: Chicago Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast na ideji! Jos samo da zamotas i alat koji stavljas unutra i rijesio si problem zveckanja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikulanac 7909 Napisano Maj 23, 2010 nocni cuvar, 2583 postova Lokacija: White City / White Water Motocikl: Yamaha nouvo elegance Prijavi odgovor kao problematičan Nema sta , super i originalno . Zastiti ti to u zavodu za patente da te ne iskopiraju oci iz Akrapovica Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boldor 64 Napisano Maj 23, 2010 Svrati ponekad, 240 postova Lokacija: temerin Motocikl: honda CBX 550,Yamaha RD 350 ypvs,MZ TS 250-1,Danuvia 125. Prijavi odgovor kao problematičan Pametno,nema sta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sergio 2327 Napisano Maj 23, 2010 hoochie coochie man, 1239 postova Lokacija: BG/ZG Motocikl: Harley Davidson Road King Classic '07 & Honda CB750K '81 Prijavi odgovor kao problematičan Pravi si James Bond 007 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Stevan Husqvarna Napisano Maj 23, 2010 Prijavi odgovor kao problematičan Skidam ti kapu! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miroslav Gajic 158 Napisano Maj 24, 2010 Svrati ponekad, 168 postova Motocikl: Kawasaki ZX-12R, Yamaha FZS 1000, BMW R1200GS, BMW S1000RR, Kawasaki ZX10R, Suzuki GSXR1000, Suzuki GSXR1300 Hayabusa Prijavi odgovor kao problematičan Dobro izgrunfovano Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano Maj 25, 2010 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan Genijalna ideja, svaka cast Aco! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tamanitu 241 Napisano Maj 26, 2010 Svrati ponekad, 469 postova Lokacija: BG Prijavi odgovor kao problematičan Stvarno nisam ocekivao ovo! Svaka cast na ideji i sprovodjenju iste u delo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6317 Napisano Maj 26, 2010 Enduraš, 6367 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Ideja nije moja, davno sam tako nesto video na netu, sad sam se samo setio da je primenim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nick Blue 26 Napisano Maj 26, 2010 Svrati ponekad, 204 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Vrh ! Bravo Aco ! I meni treba nešto slično. Na fabričkoj nemam poklopac. Možda nabavka topa ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stefgi 21 Napisano Jun 1, 2010 Svrati ponekad, 217 postova Lokacija: nbgd Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi sta vam je....ideja je odavno cak i neki ljudi kod nas imaju to odavno. Mislim i da su clanovi foruma. Motor na kome sam ja video to pre koju godinu je bmw f650 cini mi se. Ideja je dobra mada nije ni jeftina jedino ako neko ume da napravi dobru kopiju svog izduva sam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zoran_vs 15 Napisano Jun 1, 2010 U prolazu, 46 postova Lokacija: vrsac Prijavi odgovor kao problematičan super !!!!!!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Jun 1, 2010 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan mislim nemo se ljutis aco,al po slici vidim prekrio si afriko,a skinut joj rezervoar,,sta li joj fali,,jes da je honda al podeli malko sa nama i te kvarove nije sramota ;D ;D ;D ;D a inace genijalan sistem kutije alata,pogotovu ako vozis hondu :P :P :P doduse vidjao sam da ljudi stavljaju na prednju viljusku odmah ispod trouglova , a za ovo svaka ti cast,, Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Jun 1, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Video na Kotlini i uživo. Predobro izgleda!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6317 Napisano Jun 1, 2010 Enduraš, 6367 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan mislim nemo se ljutis aco,al po slici vidim prekrio si afriko,a skinut joj rezervoar,,sta li joj fali,,jes da je honda al podeli malko sa nama i te kvarove nije sramota ;D ;D ;D ;D Izgleda da su te stigle godine, pa si obnevideo ;D Ne znam kako ne mozes da ukapiras da neko moze ispravan motor da pokrije cebetom, ako je vise ne vozim tako cesto ne znaci da je ne cuvam I da, rezervoar nije skinut kad je slikano, a ni posle Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Jun 1, 2010 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan mislim nemo se ljutis aco,al po slici vidim prekrio si afriko,a skinut joj rezervoar,,sta li joj fali,,jes da je honda al podeli malko sa nama i te kvarove nije sramota ;D ;D ;D ;D Izgleda da su te stigle godine, pa si obnevideo ;D Ne znam kako ne mozes da ukapiras da neko moze ispravan motor da pokrije cebetom, ako je vise ne vozim tako cesto ne znaci da je ne cuvam I da, rezervoar nije skinut kad je slikano, a ni posle ma nesto ti se sklupio taj rezervoar,bar tako deluje na slici,,,, ;D ;D a vise deluje ko da ga nema....ma nesto joj crklo garant,ipak je to afrika :P :P Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ugac 1150 Napisano Jun 1, 2010 Drug član, 1366 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Orion craus 49 Prijavi odgovor kao problematičan Video na Kotlini i uživo. Predobro izgleda!!! Aj shto izgleda, nego shto puuucaaaa. :o ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tomerc 1240 Napisano Jun 1, 2010 Drug član, 1260 postova Lokacija: Chicago Prijavi odgovor kao problematičan mislim nemo se ljutis aco,al po slici vidim prekrio si afriko,a skinut joj rezervoar,,sta li joj fali,,jes da je honda al podeli malko sa nama i te kvarove nije sramota ;D ;D ;D ;D Izgleda da su te stigle godine, pa si obnevideo ;D Ne znam kako ne mozes da ukapiras da neko moze ispravan motor da pokrije cebetom, ako je vise ne vozim tako cesto ne znaci da je ne cuvam I da, rezervoar nije skinut kad je slikano, a ni posle Pa ususko ga covjek. Da se ne prehladi ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6317 Napisano Jun 1, 2010 Enduraš, 6367 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Normalno. Ostavljate tako motor na promaji, pa se posle cudite kad vam stuca u voznji i kasljuca karburator ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...