drumskalisica 8741 Napisano Maj 17, 2010 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan A velim ti, ja sam jedan od rođaka što treba sve po stanu da polome Nego, gledam ove komentare po youtube, pa ne mogu vjerovat koliko ljudi ne konta da se radi o zajebanciji ;D Ontopic, očistiću vala i "ćopu", hvala Nemaju smisla za humor . ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ducati, Maci 0 Napisano Februar 12, 2023 (promenjeno) U prolazu, 1 post Lokacija: Kozarska Dubica, Republika Srpska Motocikl: Ducati Multistrada 1200S Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima Ducati Multistrada 1200S,, cim ubacim u prvu ili drugu odmah pogasi motor, cistio sam senzor copave i isto se desava, ne pokazuje nikakvu gresku,,, Da li je ko imao slicno iskustvo? Hvala Promenio Februar 12, 2023 član ducati, Maci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sale600 326 Napisano Februar 12, 2023 Svrati ponekad, 399 postova Lokacija: Valpovo Motocikl: MT 07 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 5 sati, ducati, Maci je napisao: Pozdrav svima Ducati Multistrada 1200S,, cim ubacim u prvu ili drugu odmah pogasi motor, cistio sam senzor copave i isto se desava, ne pokazuje nikakvu gresku,,, Da li je ko imao slicno iskustvo? Hvala Ne znam sada baš za Ducati, ali inače postoji i mikro prekidač ispod ručice kvačila. U njega ulaze 2 žice 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6799 Napisano Februar 12, 2023 Ne silazi, 6591 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Pre 8 sati, ducati, Maci je napisao: Pozdrav svima Ducati Multistrada 1200S,, cim ubacim u prvu ili drugu odmah pogasi motor, cistio sam senzor copave i isto se desava, ne pokazuje nikakvu gresku,,, Da li je ko imao slicno iskustvo? Hvala Ne piše odakle si....ali uglavnom "peške" nećeš uraditi ništa. Moraćeš da odeš kod OVLAŠĆENOG (ili) servisera koji poseduje svu potrebnu opremu za ažuriranje softvera. Ova problematika se pojavljivala i na Monsteru sa istim agregatom. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...