Vladamir 9 Napisano Jun 13, 2007 Zainteresovan, 953 postova Lokacija: Bliski Istok Prijavi odgovor kao problematičan Ako Bog da ja dolazim u petak popodne-uvece. Istaknite tu crno belu zastavu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Triva Rossi 8 Napisano Jun 13, 2007 Svrati ponekad, 107 postova Lokacija: KIKINDA Prijavi odgovor kao problematičan Mozda je pitanje malo glupo ali... Gde je tacno Velika Plana? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1215 Napisano Jun 13, 2007 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Mozda je pitanje malo glupo ali... Gde je tacno Velika Plana? Na 90 om kilometru od Beograda auto putem u pravcu Nisa.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marcony 5 Napisano Jun 13, 2007 Svrati ponekad, 309 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Piaggio Beverly 200 Prijavi odgovor kao problematičan Ili kreni od Avale ka Mladenovcu, Smederevska Palanka, Velika Plana. Znaci samo pravo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
UNUCE 19 Napisano Jun 13, 2007 U prolazu, 21 postova Lokacija: Velika Plana Motocikl: Suzuki GSX 750 Inazuma Prijavi odgovor kao problematičan Mozda je pitanje malo glupo ali... Gde je tacno Velika Plana? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mArKoLiNi 5 Napisano Jun 13, 2007 U prolazu, 11 postova Lokacija: Velika Plana Motocikl: bez motora Prijavi odgovor kao problematičan Mozda je pitanje malo glupo ali... Gde je tacno Velika Plana? Evo drugar da ne zalutas http://www.motoclub-freewheels.com/phpBB2/viewtopic.php?t=9 Ocekuje se mnogo motora i super zezanje,tako sedlaj konja i pravac put. Naravno kaciga na glavu i polako, tu smo, nismo se pomerali vec 100000000 godina. Ozbiljno ljudi, bez zurbe, kad stignete,stigli ste. Nikad nije kasno, vazno je da stignete bezbedno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mArKoLiNi 5 Napisano Jun 13, 2007 U prolazu, 11 postova Lokacija: Velika Plana Motocikl: bez motora Prijavi odgovor kao problematičan Ja cu doci u Petak uvece na skup, posto idem do Krusevca kod rodbine... Ajde ako bude jos ljudi tada, da se skupimo negde u okviru prostora gde ce skup biti. Markolini, ocemo li moci da organizujemo neko mesto gde bi se BJBikersi okupili? Taman tu da podelimo nalepnice i svi se upoznamo... Ponecu neku matoru zastavu koju imamo (gusarska - crno bela). Naravno da nije nikakav problem da se u satoru npr.zakaci zastava tako da ljudi mogu da se nadju.... Ja radim u petak ali nadam se da stizem pridvece dole u kamp. Sutra popodne idem da pomazem malo oko zavrsnih radova, itd... U subotu sam dole... Naravno Atomsko skloniste se nepropusta. Od desciplina koliko sam cuo treba da bude: skidanje kobaje, ispijanje piva, nadvlacenje konopca,obaranje ruku, bacanje gume. Za to sam cuo a kazu da ce biti jos disciplina. Potezanje nece biti ove godine. Defili se zadrzava u centru oko sat vremena, gde ce gradjani moci da pogledaju motore. Svi kafici u centru imaju lepe baste i svi su donatori skupa i tako otvoreni za sve bajkere. Sponsor je i cevabdzinica ZAR MANCE koji je u gornjem delu glavne ulice i ima odlican rostilj na cumur. Ne bih sada da nabrajam sve sponzore skupa jer ih ima dosta, a ja nemam spisak kod sebe. Kamp je lepo uredjen, obezbedjeni su plasticni WC-i... Ove godine kvalitetno ozvucenje i bina. Pored Atomskog sklonista svira jos neka grupa iz Nemacke,u petak sviraju dve blues grupe, sviraju oni decaci sto ravljaljuju ACDC, i jos neki manji bendovi. Sve u svemu dobra muzika, hladno pivo, plesacice i striptizeta, dobra klopa, prodaja rostilja i pecenja. Sutra nam dolazi POP da osvestamo kamp i okrenemo prase da razbijemo maler Sve vas ocekujemo i jos jednom molimo BEZ ZURBE !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
darko dav 710 Napisano Jun 14, 2007 Zainteresovan, 633 postova Lokacija: SVILAJNAC Motocikl: Honda Africa crf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan veliki pozdrav za svu bracu bajkere koji ce doci u planu.Voleo bih da upoznam sve vas sa foruma koji dolazite.Mi kao klub,po prvi put cemo se pojaviti ovde u plani sa bojama MK ROAD KINGS Svilajnac,pa ako vidite nekog sa ovim bojama,slobodno pridjite,i pitajte ko je Darko,Gonza,to jes ja,pa da popijemo po vise hladnih jelenka,a i lako cete me prepoznati,od svih u klubu,ja jedino imam dugu kosu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sstruja 115 Napisano Jun 14, 2007 Drug član, 2314 postova Lokacija: Staro Selo Motocikl: Yamaha XT600 Prijavi odgovor kao problematičan Posto sam jedan od damcih u Planu bilo bi lepo da se svi forumasi jave Ovako izgleda moj motor (Bendere jesi zapamtio?) ako nisam pored motora (a i sta cu pored njega?) ovako izgledam ja: Nemam crnu rupu na grudima, nego sam zamaskirao majcu... a nemam zgodniju sliku... Za sve koji nisu sigurni da li sam to ja moj broj je 063/77-34-330 Milan! U petak cu doci tek uvece na skup, idem na ispit ujutru u BG al chim se vratim eto mene!! U subotu cu biti tu verovatno ceo dan ili u gradu pa se vidimo!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ssaallee 8 Napisano Jun 14, 2007 Svrati ponekad, 114 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Bulldog 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Dolazimo,nego sta! Dav8386,oladi koje Jelenche! Jeste li uradili boje,ako jeste okaci ih na Forumu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
UNUCE 19 Napisano Jun 14, 2007 U prolazu, 21 postova Lokacija: Velika Plana Motocikl: Suzuki GSX 750 Inazuma Prijavi odgovor kao problematičan Posto sam jedan od damcih u Planu bilo bi lepo da se svi forumasi jave Ovako izgleda moj motor (Bendere jesi zapamtio?) ako nisam pored motora (a i sta cu pored njega?) ovako izgledam ja: Nemam crnu rupu na grudima, nego sam zamaskirao majcu... a nemam zgodniju sliku... Za sve koji nisu sigurni da li sam to ja moj broj je 063/77-34-330 Milan! U petak cu doci tek uvece na skup, idem na ispit ujutru u BG al chim se vratim eto mene!! U subotu cu biti tu verovatno ceo dan ili u gradu pa se vidimo!!! motor mi je malo poznat ,jesi li ga mozda kupio u Petrovcu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
UNUCE 19 Napisano Jun 14, 2007 U prolazu, 21 postova Lokacija: Velika Plana Motocikl: Suzuki GSX 750 Inazuma Prijavi odgovor kao problematičan da dodam POCELO JE sta ??? pa skup u PLANI [move]WELCOME in GREAT PLANA City[/move] Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
UNUCE 19 Napisano Jun 14, 2007 U prolazu, 21 postova Lokacija: Velika Plana Motocikl: Suzuki GSX 750 Inazuma Prijavi odgovor kao problematičan moram vam reci da se atmosvera na ulicama vec "podgreva" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
darko dav 710 Napisano Jun 14, 2007 Zainteresovan, 633 postova Lokacija: SVILAJNAC Motocikl: Honda Africa crf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Dolazimo,nego sta! Dav8386,oladi koje Jelenche! Jeste li uradili boje,ako jeste okaci ih na Forumu! boje su gotove,videcete ih na skupu,a nemogu da ih ubacim,izgubio sam negde usb kabal od telefona Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
UNUCE 19 Napisano Jun 14, 2007 U prolazu, 21 postova Lokacija: Velika Plana Motocikl: Suzuki GSX 750 Inazuma Prijavi odgovor kao problematičan Naravno druzicemo se dole u lugu i potrucemo se da obelezimo nekako deo u satoru gde ce se skupljati BJB-ovci tako da se mozemo upoznati. Naravno da se treba svratiti i do kaffe-a chin chin jer je to i nas drugar biker. A i gde se zadrzati za vreme defilea. Jer kod nas se defile zadrzava 1 sat u centru grada a i preko puta je nas drugar Chibuk koji svake godine organizuje ludnicu ispred svoje cvecare .... Cibuk organizuje pecenjare na moravi kraj bivseg splava 50 metara uzvodno ,bice pecenja,piva i najavile se neke lepe damice da nam ulepsaju provod :D 8) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mArKoLiNi 5 Napisano Jun 14, 2007 U prolazu, 11 postova Lokacija: Velika Plana Motocikl: bez motora Prijavi odgovor kao problematičan Naravno druzicemo se dole u lugu i potrucemo se da obelezimo nekako deo u satoru gde ce se skupljati BJB-ovci tako da se mozemo upoznati. Naravno da se treba svratiti i do kaffe-a chin chin jer je to i nas drugar biker. A i gde se zadrzati za vreme defilea. Jer kod nas se defile zadrzava 1 sat u centru grada a i preko puta je nas drugar Chibuk koji svake godine organizuje ludnicu ispred svoje cvecare .... Cibuk organizuje pecenjare na moravi kraj bivseg splava 50 metara uzvodno ,bice pecenja,piva i najavile se neke lepe damice da nam ulepsaju provod :D 8) To rasipanje ljudi po siroj teritoriji Velike Plane mi se i nesvidja bash mnogo. Svaka cast za Chibuka i njegovu lepo uredjenu vikendicu. I restoran Vagonce je 100m od Chibuka, sa ribljim specijalitetima i specijalitetima sa rostilja, na obali morave a dao je i nagradu za bikere. videce se ko je dobitnik.... A da ne raklamiramo lokale po gradu. Dodjite da se druzimo, pa ako je pivo ladno moze i u svakom lokalu po tura.... Polako vozite i pamet u glavu. Na skupu ce se oglasiti minut cutanja za naseg druga AndrejaP,velikog coveka koji je otisao od nas. Pozdrav AndrejP i nadam se da si otisao na bolje mesto... :'( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zmajcic 11 Napisano Jun 15, 2007 U prolazu, 64 postova Lokacija: Nis Motocikl: Honda VT 600 Shadow Kymco People S 200i Prijavi odgovor kao problematičan Dolazim u subotu. Za raspoznavanje.: Plava Honda Shadow 600 Na sisi baru i desnoj strani bajka zmaj sa avatara Vidimo se! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bojanzKS 1 Napisano Jun 15, 2007 U prolazu, 67 postova Lokacija: Krusevac Prijavi odgovor kao problematičan Za raspoznavanje.: Plava Honda Shadow 600 Na sisi baru i desnoj strani bajka zmaj sa avatara Vidimo se! HE HE HE ja imam BJB nalepnicu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
darko dav 710 Napisano Jun 15, 2007 Zainteresovan, 633 postova Lokacija: SVILAJNAC Motocikl: Honda Africa crf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan ko od vas dolazi veceras?ja cu najverovatnije krenuti veceras oko 19h,da postavim sator,i da obezbedim deo šanka ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savage 2 Napisano Jun 15, 2007 U prolazu, 51 postova Prijavi odgovor kao problematičan Bogu hvala, opravio sam Savage pa cemo se videti u Plani. Kada se krece u defile? Nije valjda mnogo rano, ne mogu da krenem iz VS pre 11 u subotu... I da vas pozovemo da navrnete i kod nas u Jasenovo 29., 30.06. i 01.07. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stevica 1 Napisano Jun 15, 2007 U prolazu, 70 postova Lokacija: Bijeljina Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav domaćinu i svima koji dolaze u Veliku Planu ovo sam ja pa ko želi da se upoznamo tu sam. Nalepnicu bih trebao dobiti u Plani tako da još nemam znak raspoznavanja. http://i181.photobucket.com/albums/x285/stevica_01/IMG_0108-4.jpg Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mArKoLiNi 5 Napisano Jun 15, 2007 U prolazu, 11 postova Lokacija: Velika Plana Motocikl: bez motora Prijavi odgovor kao problematičan PROGRAM SKUPA PETAK 15.06.2007. 08.00 DOCEK GOSTIJU -DRUZENJE U KAMPU -ISPIJANJE PICA -... 20.00 SVECANO OTVARANJE SKUPA 21.00 ZIVA SVIRKA -BLUES MOBILE -KG -MANCHULA -ZEZANJE DO ZORE SUBOTA 16.06.2007. 8.00-9.00 DOBRO JUTRO 9.00 DOCEK GOSTIJU 14.00 IGRE,TAKMICENJA,IZLOZBE,BESPLATAN OBROK 17.30 PRIPREMA ZA DEFILE 18.00 DEFILE 20.00 POVRATAK U KAMP 20.30 ZIVA SVIRKA -MRTVA PRIRODA -CACAK -KATANAS- NEMACKA 22.00 DODELA NAGRADA I PRIZNANJA 23.00 ATOMSKO SKLONISTE 24.00 STRIPTIZ 01.00 BAND X (AC DC TRIBUTE) - ZEMUN NEDELJA 08.00 - 12.00 DOBRO JUTRO, BESPLATAN DORUCAK 12.00 SVECANO ZATVARANJE SKUPA Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sstruja 115 Napisano Jun 15, 2007 Drug član, 2314 postova Lokacija: Staro Selo Motocikl: Yamaha XT600 Prijavi odgovor kao problematičan Dosao sam oko 9, otisao u 10 sa skupa... ceo dan sam bio u BGu pa sam se umorio kao pseto i nisam mogao da ostajem duze... Videh se sa Vladamirom na kratko i sa Florom sam se sreo maltene na kapiji.. Druzicemo se sutra... Jos jedna stvar, dole u lugu nema signala za 063 mrezu, cini mi se da 064 ima jer sam cuo neki telefon da zvoni... tako da je to malo nezgodno.... Dosta je motora doslo, jos sam dosta njih i sreo kada sam odlazio usput tako da mi se cini da ce biti super skup... Bio je jedan pucac i neko je malo divljao sa nekom 2taktnom masinom, bio sam malo dalje pa nisam video koja je masina u pitanju... Vidimo se sutra!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
trifun3 0 Napisano Jun 16, 2007 U prolazu, 33 postova Lokacija: Majilovac Prijavi odgovor kao problematičan Svratili smo veceras na 2 sata. Zagrevanje je pocelo.Bice super. Orlovi iz Majilovca stizu! Ja sa trajkom napred .POZDRAV ZA SVU BRACU!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mika 3 Napisano Jun 16, 2007 Svrati ponekad, 118 postova Lokacija: Zirovnica, Kragujevac Prijavi odgovor kao problematičan moram vam reci da se atmosvera na ulicama vec "podgreva" Primetio sam.Milicija Planjanska postavila 2 radara na 1 kilometar u Staro Selo kada sam dolazio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...