idanijel 1636 Napisano Mart 29, 2007 Drug član, 813 postova Lokacija: Srem Motocikl: Bandit 650 K7, V-Strom k8 Prijavi odgovor kao problematičan LJudi nije fora to sam procitao u motopulsu lik je iz hrvatske ,ali nemogu trenutno da pronadjem broj magazina(imam ga u arhivi) znam da je cesto u rubrici putopis.covek prelazi 7000km za 21 dan kad krene na neko putovanje. motor je fj 1100 85g .jos veci fazon je sto sam to procitao pre 5godina.tad je imao taj motor 16godina u vlasnistvu. mogao bi neko ko je iz hrvatske da se raspita o tom liku preko moto pulsa znam da su snjim u dobrim odnosima,pa da cujemo lepu pricu o kvarovima,potrosnji goriva,ulja... ja kad nadjem casopis pisem. e pa toliko o YAMAHI Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpaVe 813 Napisano Mart 29, 2007 Drug član, 1085 postova Lokacija: Јужни Београд Motocikl: Beta Xtrainer Prijavi odgovor kao problematičan Toliko i o èoveku koji zna da vozi i održava motor! Samo da ne bude ko sa Trigerom iz "Only Fools And Horses" koji 25 godina èisti istim metlom. Samo je na istoj zamenio 143 èetke i 78 drški! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mitri 1847 Napisano Mart 29, 2007 Rashodovani bajker, 1731 postova Lokacija: KŠ Motocikl: SunRa Shino Prijavi odgovor kao problematičan To je verovatno Darko Labas , citao sam njegove putopise u Motopulsu , pravio je stvarno fantasticne ture i to sve sa tom FJ 1100... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
igor-gs 162 Napisano Mart 29, 2007 BMW GS is waiting for You...what are You waiting for????, 822 postova Lokacija: YU jos uvjek u 36-oj... Motocikl: Wee 650 Prijavi odgovor kao problematičan Cini mi se da je prozujao sa suvozacom pre tri-cetri vikenda kraj mene na putu Laktasi-Gradiska (ka Hrvatskoj granici) VZ tablice a motor crvenobijeli! Motor leti ! Rekao bih da je u extra stanju dalje! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AnteK 603 Napisano Mart 29, 2007 Drug član, 1366 postova Lokacija: okolica Osijeka, RH Motocikl: Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan LJudi nije fora to sam procitao u motopulsu lik je iz hrvatske ' date='ali nemogu trenutno da pronadjem broj magazina(imam ga u arhivi) znam da je cesto u rubrici putopis.covek prelazi 7000km za 21 dan kad krene na neko putovanje. motor je fj 1100 85g .jos veci fazon je sto sam to procitao pre 5godina.tad je imao taj motor 16godina u vlasnistvu. mogao bi neko ko je iz hrvatske da se raspita o tom liku preko moto pulsa znam da su snjim u dobrim odnosima,pa da cujemo lepu pricu o kvarovima,potrosnji goriva,ulja... ja kad nadjem casopis pisem. e pa toliko o YAMAHI[/quote'] Znam ga ja osobno a NikolaM ga zna još bolje. Toèno je, zove se Darko Labaš, iz Varaždina je i vlasnik je trgovine i servisa motocikala Superbike. Èovjek jako puno putuje, praktièki ništa drugo i ne radi, a motor je uistinu prošao puno km, koliko toèno to zna samo on. Èest je posjetitelj motosusreta u HR, Bosni, a vjerovatno i okolnim zemljama. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2841 Napisano Mart 30, 2007 Drug član, 2754 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan Negde sam vec pomenuo da je bio pre dve godine u N.Sadu i tada je imao na satu preko 700000 km. A vidim voza se i od tada ,ko zna koja je cifra danas. Kaze da je na 350000 menjao klipove. Toliko o japancima i BMW-ima. :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sstruja 115 Napisano Mart 30, 2007 Drug član, 2314 postova Lokacija: Staro Selo Motocikl: Yamaha XT600 Prijavi odgovor kao problematičan Ta FJ je cudo od motora!!! Vec duze vreme se nosim mislju da mi to bude sledeci motor... doduse od 600ccm! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GIXER 0 Napisano Mart 30, 2007 Svrati ponekad, 275 postova Lokacija: Sisak Prijavi odgovor kao problematičan Darko Labaš, kaže mi da je u tih 700 000 km imao jednu pravu generalku i jedna promjena karika. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1948 Napisano Mart 30, 2007 Vlasnik sajta, 5373 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Meni je prvi veci motor bio FJ 1100, imate slike u galeriji. Imam samo reci hvale za taj motor. Tacka tezista je jako nisko, pa je motor izuzetno upravljiv i takoreci stvoren za prvi pravi veliki motor. Te godine prosto nisam silazio sa njega. Posle mesec dana od kupovine sam sam otisao u Bar na more (Jun cini mi se), a zatim u Septembru te godine opet sa Neshom i Igorom A sto se izdrzljivosti tice, gledao sam tehnicke prospekte masine i zazora unutra i video sam da su dozvoljenje tolerancije znacajno vece nego kod danasnjih motora, sto govori da je motor dosta izdrzljiviji. Naravno, to isto jako zavisi i od kvaliteta materijala... Ali, najbitniji faktor za puno predjenih kilometara je ipak vozac - tj. koliko ima vremena, para, volje za putovanja i naravno koliko mu to posao dopusta... Svaki motor uz dobrog i savesnog vozaca moze preci nevidjeno mnogo kilometara Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Snake 06 7 Napisano Mart 30, 2007 Svrati ponekad, 296 postova Lokacija: Velika Krsna Prijavi odgovor kao problematičan Eee,a ja muchenik sa swojim japancem (owim manjim) nikako da preguram 2 'iljade km bez nowog klipa pa makar ga gurao,a owaj nishta manje no 700000. . . :roll: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sstruja 115 Napisano Mart 30, 2007 Drug član, 2314 postova Lokacija: Staro Selo Motocikl: Yamaha XT600 Prijavi odgovor kao problematičan Kakva je FJ 600, da li je bar upola od 1100??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
idanijel 1636 Napisano Mart 31, 2007 Drug član, 813 postova Lokacija: Srem Motocikl: Bandit 650 K7, V-Strom k8 Prijavi odgovor kao problematičan Negde sam vec pomenuo da je bio pre dve godine u N.Sadu i tada je imao na satu preko 700000 km. A vidim voza se i od tada ' date='ko zna koja je cifra danas. Kaze da je na 350000 menjao klipove. Toliko o japancima i BMW-ima. :wink:[/quote'] :redflag: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4285 Napisano April 13, 2007 motoras, 2471 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan BMW mi se tek razradio na toliko! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa umag 11 Napisano April 13, 2007 , 1322 postova Lokacija: Umag HR Prijavi odgovor kao problematičan da,to je Labas iz Varazdina,cesto putuje po cijeloj Evropi,dobro se znamo. Jednom prilikom sam ga pitao zasto ne promjeni motor(jer znam da moze) pa mi je rekao da ce ga promjeniti tek kada napravi milion kilometara. ali ipak tu kilometrazu nije napravio samo on,prvi vlasnik tog motora je moj prijatelj Georg iz Insbrucka (Austrija),on je napravio sa tim motorom oko 200000 kilometara.Georgova slika je u mojoj galeriji,a on i Labas se cesto voze zajeno,proslo ljeto su vozili po Africi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2841 Napisano April 13, 2007 Drug član, 2754 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan BMW mi se tek razradio na toliko! :wink: Uz koliko klipova i pravljenih karika ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sstruja 115 Napisano April 14, 2007 Drug član, 2314 postova Lokacija: Staro Selo Motocikl: Yamaha XT600 Prijavi odgovor kao problematičan BMW mi se tek razradio na toliko! :wink: Uz koliko klipova i pravljenih karika ? Sta zna mali sta je 100kg :?: :roll: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
paperinos 1203 Napisano April 16, 2007 Drug član, 203 postova Lokacija: Patkovgrad Motocikl: Yamaha Virago Prijavi odgovor kao problematičan Ma Yamaha je zakon. :shock: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja Petrovic 323 Napisano Jun 6, 2022 Svrati ponekad, 372 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vatrena Ostrica Prijavi odgovor kao problematičan Znam da je stara tema ali cisto da napisem da ovaj motor danas ima preko 1.525.000km i jos uvek ga aktivno vozi. Od prvog dana je pisao sta je sve radio na motoru. Koga zanima moze ga pitati na fb. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
estel 660 Napisano Jun 6, 2022 Svrati ponekad, 175 postova Lokacija: Kikinda - Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Ala, svaka cast. Da li mozes okaciti neki link da malo ispratim o svemu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja Petrovic 323 Napisano Jun 6, 2022 (promenjeno) Svrati ponekad, 372 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vatrena Ostrica Prijavi odgovor kao problematičan pre 44 minuta, estel je napisao: Ala, svaka cast. Da li mozes okaciti neki link da malo ispratim o svemu? Mogu ti jedino poslati njegov fb. Tamo izbacuje dnevno puno slika sa motorom gde je sve iso i gde ide sada. Nema mnogo informacija o motoru tamo ali ga mozes pitati i on ce ti odgovoriti. https://www.facebook.com/darko.labas Postavio sam mu danas 2 pitanja u vezi motora. Prvo sam ga pitao koliko je presao na sta mi je odgovorio Zatim sam ga pitao sta je sve radio na motoru Kad je dostigao milion kilometra na tom motoru napravio je listu u kojoj pise koje je motore imao i koliko je presao sa njima Lista je iz 2009 Sad na toj listi se doda jos 525.000km To je to sto ja znam o njegovom motoru. Za ostalo najbolje da ga pitate ako vas zanima. Promenio Jun 6, 2022 član Nemanja Petrovic 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
estel 660 Napisano Jun 6, 2022 Svrati ponekad, 175 postova Lokacija: Kikinda - Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Hvala puno na postu. Nazalost, nemam socijalne mreze pa ne mogu da ga zapratim tamo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cr4zyzola 860 Napisano Jun 6, 2022 46, 619 postova Prijavi odgovor kao problematičan Prosek je znaci 250.000 km i generalka To je lakse svarljivo U svakom slucaju za Postovanje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ser 7775 Napisano Jun 7, 2022 -, 1755 postova Motocikl: / Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj bas voli da se vozi... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ficha007 300 Napisano Jun 7, 2022 Svrati ponekad, 303 postova Lokacija: Šid Motocikl: biće Prijavi odgovor kao problematičan Evo te Jamahe na moto skupu u Šidu, pre neke dve nedelje. Veliki putnik po egzotičniim destinacaijama, i njegov motor koji je gost svakog moto skupa u Šidu. 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sabah 5 Napisano Maj 10, 2023 U prolazu, 3 postova Lokacija: Teslic Motocikl: Dl 650,Z1000,NX 650... Prijavi odgovor kao problematičan On 7. 6. 2022. at 7:48, ficha007 je napisao: Evo te Jamahe na moto skupu u Šidu, pre neke dve nedelje. Veliki putnik po egzotičniim destinacaijama, i njegov motor koji je gost svakog moto skupa u Šidu. Darko Labas nas je prekuce napustio 08.05.2023 Prosle godine Zoki kawazoki ove Darko Labas On 29. 3. 2007. at 20:46, idanijel je napisao: LJudi nije fora to sam procitao u motopulsu lik je iz hrvatske ,ali nemogu trenutno da pronadjem broj magazina(imam ga u arhivi) znam da je cesto u rubrici putopis.covek prelazi 7000km za 21 dan kad krene na neko putovanje. motor je fj 1100 85g .jos veci fazon je sto sam to procitao pre 5godina.tad je imao taj motor 16godina u vlasnistvu. mogao bi neko ko je iz hrvatske da se raspita o tom liku preko moto pulsa znam da su snjim u dobrim odnosima,pa da cujemo lepu pricu o kvarovima,potrosnji goriva,ulja... ja kad nadjem casopis pisem. e pa toliko o YAMAHI Darko Labas nas je prekuce napustio Prosle godine Zoki kawazoki ove Darko Labas:( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...