Student 764 Napisano April 16, 2010 Security Consultant, 342 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilja Pegaso Prijavi odgovor kao problematičan U tempu sam naleteo na sasvim korektan pojas, italijanske proizvodnje za samo 800din. U klasi je probikera od 10-12e ali meni vise odgovaa Tempov pojas(imam i jedan i drugi). Veliki je tj sirok ima i poprecne plocice koje stite od ne daj Boze pada i cini mi se da je solidan kvalitet Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svetac 527 Napisano April 16, 2010 Drug član, 1448 postova Lokacija: subotica Motocikl: Honda ness 150 Prijavi odgovor kao problematičan nisam skontao poruku,da ima jeftinih pojasa ili imas jedna viska za te pare! javi na pp ako je ova druga opcija,zainteresovan!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rale-Ča 526 Napisano April 16, 2010 Svrati ponekad, 247 postova Lokacija: CACAK Motocikl: Suzuki GSXR Prijavi odgovor kao problematičan nisam skontao poruku,da ima jeftinih pojasa ili imas jedna viska za te pare! javi na pp ako je ova druga opcija,zainteresovan!! Takodje sam zainteresovan,a i mogla bi neka slika tih pojaseva Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lemy 1061 Napisano April 16, 2010 Drug član, 1081 postova Lokacija: Novi Sad-Sabac Motocikl: Suzuki DR-Z400, KTM 790 adventure Prijavi odgovor kao problematičan jel ima jos, ili je neka akcija, bas mi treba pojas, posebno te cene Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan66 126 Napisano April 16, 2010 Svrati ponekad, 331 postova Lokacija: Beograd -Kaludjerica Motocikl: H H-Crni Prijavi odgovor kao problematičan Juče sam bio u Tempu, na Vilinim vodama, prodaju se ti pojasi za oko 800 dinara, mrežica za prtljag, oko 380 dinara(ali ih juče nije bilo), i Shiro kacige, integralne 4800, a šlemčići sa vizirom u nekoj narandžastoj drečavoj boji oko 1600 dinara ...(isto shiro) imaju atest, tako da mislim da o tome govori kolega... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Student 764 Napisano April 17, 2010 Security Consultant, 342 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilja Pegaso Prijavi odgovor kao problematičan Fala Dragance na objasnjenju. Elem pojas je super ya te pare pa tri,cetiri SAD trkom do tempa. A mrezica nema ni za lek! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lemy 1061 Napisano April 18, 2010 Drug član, 1081 postova Lokacija: Novi Sad-Sabac Motocikl: Suzuki DR-Z400, KTM 790 adventure Prijavi odgovor kao problematičan Ja kupio , nije los, samo nije za one sa vecim stomakom. Ja imam 85 kg i jedva sam ga nategao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Student 764 Napisano April 19, 2010 Security Consultant, 342 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilja Pegaso Prijavi odgovor kao problematičan Ja kupio , nije los, samo nije za one sa vecim stomakom. Ja imam 85 kg i jedva sam ga nategao Daj ne zezaj ja sam 190cm i 100kg i cak ima jos mesta da ga dotegnem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Herr Bane 21 Napisano April 19, 2010 Svrati ponekad, 177 postova Lokacija: Beograd - Jug Motocikl: Kawasaki GPZ 500s Prijavi odgovor kao problematičan Bio, kupio, mislim da je ok za te pare. Odma sam ga i isprobao. Svakako bolje je sa bilo kojim, nego bez njega. Mozda se cini da je za mali obim, ali ja sa svojih 90 kg mogu da ga nosim, malo se rastegne onaj deo koji je za to namenjen. Napomena: Kada ulazite sa opremom, pokazite je nekome, obezbedjenju ili zeni na kasi, da Vas posle ne bi smarali, ko mene, shta imash u torbi, a kaciga, jel nasha ili tvoja . Naravno da nisam nishta ostvljao na motoru od opreme, da ne bi dobla noge... pa onda gde cu sa njom, nego na sebe. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rolle2010 480 Napisano April 19, 2010 Drug član, 1175 postova Lokacija: S. Venac - Beograd Motocikl: Maca Prijavi odgovor kao problematičan Bio, kupio, mislim da je ok za te pare. Odma sam ga i isprobao. Svakako bolje je sa bilo kojim, nego bez njega. Mozda se cini da je za mali obim, ali ja sa svojih 90 kg mogu da ga nosim, malo se rastegne onaj deo koji je za to namenjen. Napomena: Kada ulazite sa opremom, pokazite je nekome, obezbedjenju ili zeni na kasi, da Vas posle ne bi smarali, ko mene, shta imash u torbi, a kaciga, jel nasha ili tvoja . Naravno da nisam nishta ostvljao na motoru od opreme, da ne bi dobla noge... pa onda gde cu sa njom, nego na sebe. ;D U kom Tempu si kupio pojas i da li ih ima jos uvek i u kojim kolicinama? Da ne otvaram novu temu,ako bi neko mozda znao i gde mogu da se nadju jeftini vindstoperi za kolena? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LukaJovanovic 221 Napisano April 19, 2010 Svrati ponekad, 482 postova Lokacija: Beograd Motocikl: DR 650, CF MT 450 Prijavi odgovor kao problematičan moze slika ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lemy 1061 Napisano April 19, 2010 Drug član, 1081 postova Lokacija: Novi Sad-Sabac Motocikl: Suzuki DR-Z400, KTM 790 adventure Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam ga kupio u tempu na Novosadskom putu, bila je cela gomila, verujem d ima jos Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Herr Bane 21 Napisano April 19, 2010 Svrati ponekad, 177 postova Lokacija: Beograd - Jug Motocikl: Kawasaki GPZ 500s Prijavi odgovor kao problematičan Bio, kupio, mislim da je ok za te pare. Odma sam ga i isprobao. Svakako bolje je sa bilo kojim, nego bez njega. Mozda se cini da je za mali obim, ali ja sa svojih 90 kg mogu da ga nosim, malo se rastegne onaj deo koji je za to namenjen. Napomena: Kada ulazite sa opremom, pokazite je nekome, obezbedjenju ili zeni na kasi, da Vas posle ne bi smarali, ko mene, shta imash u torbi, a kaciga, jel nasha ili tvoja . Naravno da nisam nishta ostvljao na motoru od opreme, da ne bi dobla noge... pa onda gde cu sa njom, nego na sebe. ;D U kom Tempu si kupio pojas i da li ih ima jos uvek i u kojim kolicinama? Da ne otvaram novu temu,ako bi neko mozda znao i gde mogu da se nadju jeftini vindstoperi za kolena? Tempo na Vilinim vodama, bio u subotu, kasno oko 22-23. Bila solidna gomila. @ Luka Videcu da ga uslikam, al ako hocesh ,jani na pp, pa mozemo i da ga pogledash uzivo, jer smo u komshiluku, taman da i ja vidim tvoje magare shto je na prodaju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LukaJovanovic 221 Napisano April 19, 2010 Svrati ponekad, 482 postova Lokacija: Beograd Motocikl: DR 650, CF MT 450 Prijavi odgovor kao problematičan imas pp Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ssnupi 266 Napisano April 20, 2010 Zainteresovan, 570 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Streetfighter Prijavi odgovor kao problematičan Kupio sam juce mrezicu... nije neki kvalitet.. A pojas sto sam video ne bi ga nosio na bicikli... Koliko para toliko muzike... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rolle2010 480 Napisano April 20, 2010 Drug član, 1175 postova Lokacija: S. Venac - Beograd Motocikl: Maca Prijavi odgovor kao problematičan A pojas sto sam video ne bi ga nosio na bicikli... Pa da li je zaista toliko lose? Da li bi neko mogao da okaci neu sliku i da li postoji mozda neka alternativa a da ne lupa po usima? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kanarinac 334 Napisano April 20, 2010 Svrati ponekad, 333 postova Lokacija: BG Motocikl: Suzana GSXR 750 K8 Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi za 20 evra imate da kupite pristojan pojas. Neko sa foruma prodaje IXS pojas tj polu kornjaca za 25 evra. Imam takva dva i odlichni su! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2082 Napisano April 20, 2010 Skuteras, 3702 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Da ne otvaram novu temu,ako bi neko mozda znao i gde mogu da se nadju jeftini vindstoperi za kolena? Ja narucio iz Louisa za 8 evra. Dosta znace Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kanarinac 334 Napisano April 20, 2010 Svrati ponekad, 333 postova Lokacija: BG Motocikl: Suzana GSXR 750 K8 Prijavi odgovor kao problematičan Probao sam ove iz pegaza i ne sluzhe nichemu, meni bar.Prvo shto chim savijem nogu odlepe se, a drugo kolena su mi bila hladna kao i bez njih. Jedino dobro reshenje su oni plastichni, sa postavom pozadi, to bi trebalo da radi posao, ali nisu za svaki tip motora Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kalina 50 Napisano April 21, 2010 Svrati ponekad, 396 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan dajte sliku pojasa! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ljadza 331 Napisano April 22, 2010 Svrati ponekad, 351 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Najbolji Prijavi odgovor kao problematičan Eve slike pojasa iz Tempa u ovim uskim delovima ima plasticna ojacanja, ali nista specijalno za te pare je skroz ok kupio sinoc u tempu na vilinim vodama i bilo je jos gomila Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...