Mikka 431 Napisano Mart 24, 2007 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan Zoo ! kada cemo ponovo da vezbamo ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Mart 24, 2007 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan Слике су до Дзадза..! Ал на коју фору је сликана она друга? Микко? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Mart 24, 2007 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan Слике су до Дзадза..! Ал на коју фору је сликана она друга?Микко? Sa kofera mog :twisted: ZZR-a, Mina vozila ja :roll: slik'o :oops: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Mart 24, 2007 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan Ма потпуно сам сигуран у ту информацију... :roll: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano Mart 24, 2007 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan Слике су до Дзадза..! Ал на коју фору је сликана она друга?Микко? Sa kofera mog :twisted: ZZR-a' date=' Mina vozila ja :roll: slik'o :oops:[/quote'] Aaaaa, ne smem ovako javno da prodajem fore ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Electrokid 1 Napisano Mart 24, 2007 Svrati ponekad, 385 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Kakve fotkeeeeeeee. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
max 1 Napisano Mart 24, 2007 Svrati ponekad, 111 postova Lokacija: Novi Becej Prijavi odgovor kao problematičan Super su! Ova prva gde slider varnici je EXTRA. Imam jednu slicnu (sa varnicenjem) ali ne kolenom, vec "skijam" pored bike-a a ispod stopala pocinje oblak varnica. Ako uspem da je nadjem, okacicu je. sorry za off Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 8 Napisano Mart 24, 2007 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Pogledajte kacigu i kombinezon sa prve dvije slike, nesto su mi poznati Ovih dana detaljan pregled i pranje motora, postavljanje slajdera i jos samo malo toplije dane i udri! :skijas: Racunaj da sam zavrsio sa pripremom najkasnije do ponedjeljka... I ti pripremi kamere, filtere i ostala cuda, a poslije cemo malo i Photoshop i ima da budemo glavni :mrgreen: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 8 Napisano Mart 24, 2007 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sparco 149 Napisano Mart 24, 2007 Drug član, 1249 postova Lokacija: underlittleforest Motocikl: nekakvo motokros sokocalo Prijavi odgovor kao problematičan ja priznavam samo laktom grebanje, ovo moze danas svako Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHONED 022 7 Napisano Mart 24, 2007 Svrati ponekad, 145 postova Lokacija: STARA PAZOVA Motocikl: Suzuki V STROM 1000 Prijavi odgovor kao problematičan :redflag: :redflag: :redflag: :redflag: :redflag: :redflag: :redflag: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mina 545 Napisano Mart 24, 2007 ♥Amor Vincit Omnia♥, 1524 postova Lokacija: Beograd/Kina Motocikl: Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan Слике су до Дзадза..! Ал на коју фору је сликана она друга?Микко? Sa kofera mog :twisted: ZZR-a' date=' Mina vozila ja :roll: slik'o :oops:[/quote'] Aaaaa, ne smem ovako javno da prodajem fore ! Ma to smo Dex i ja.... Inache za nekih 10 dana i ja tju imati moj motor spreman !!! Tako da tju i ja da vezbam s vama ! :mrgreen: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano Mart 25, 2007 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan Inache za nekih 10 dana i ja tju imati moj motor spreman !!! Tako da tju i ja da vezbam s vama ! :mrgreen: Pa ko' ce da slika ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan x 69 Napisano Mart 25, 2007 Zainteresovan, 560 postova Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast na slikama...mnogo mi se svidja ova Suomy kaciga-koji je model i koliko kosta.P.S.Ovaj drugi motor-jel` to Yamaha ili se meni cini?Pozdrav... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Raša 54 Napisano Mart 25, 2007 Drug član, 1854 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan .P.S.Ovaj drugi motor-jel` to Yamaha ili se meni cini?Pozdrav... to je Super Vojvoda! iliti KTM super duke 990... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Cubric Napisano Mart 25, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan to je Super Vojvoda! iliti KTM super duke 990... Kakva je to zivotinja od motora Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Raša 54 Napisano Mart 25, 2007 Drug član, 1854 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan to je Super Vojvoda! iliti KTM super duke 990... Kakva je to zivotinja od motora uhhhh, nemoj da mi staješ na muku... :cry: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Cubric Napisano Mart 25, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan uhhhh, nemoj da mi staješ na muku... Joj, sad citam u MM-u o onom RC8, majko mila kakav motor, ono da provozam i mogu da umrem istog momenta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mina 545 Napisano Mart 26, 2007 ♥Amor Vincit Omnia♥, 1524 postova Lokacija: Beograd/Kina Motocikl: Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan Inache za nekih 10 dana i ja tju imati moj motor spreman !!! Tako da tju i ja da vezbam s vama ! :mrgreen: Pa ko' ce da slika ??? Aaaaa sad vi malo mene slikate !!! :mrgreen: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan x 69 Napisano Mart 26, 2007 Zainteresovan, 560 postova Prijavi odgovor kao problematičan Extra izgleda taj KTM... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano Mart 27, 2007 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan Inache za nekih 10 dana i ja tju imati moj motor spreman !!! Tako da tju i ja da vezbam s vama ! :mrgreen: Pa ko' ce da slika ??? Aaaaa sad vi malo mene slikate !!! :mrgreen: Xe xe ! Vazi ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano Mart 30, 2007 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan E, Zoooo ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 8 Napisano Mart 31, 2007 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan :shock: :fcab: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano Mart 31, 2007 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan Evooooooo ooooooooooooopet ! hihihi !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano April 1, 2007 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan Jel to ta èuvena aprilia pegaso ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...