Jump to content

Moto Zajednica

Због ОВАКВИХ на нас подижу хајке!

Recommended Posts

• XL, 460 postova
  • Motocikl: BMW F800GS, HONDA SH125i

Наиме, данас је моја колегиница доживела саобраћајну несрећу, прелазећи пешачки усред Устаничке између Грчића Миленка и војводе Тозе, кад су испред пешачког прелаза са по две саобраћајне траке стала возила да је пропусте, а мотоциклиста се провукао између њих и ударио је, те након тога побегао са лица места  :o

Колегиници је напукла јаодична кост и са пар посекотина пуштена на кућно лечење, а "нашем" колеги, поред материјалне штете коју је себи нанео на лицу места у виду остављеног визира, записана регистрација и пријављена службеном лицу, тако да ће вероватно вечерас лоше да спава...

Поздрав, и мислите о томе...

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 1392 postova

jbg verovatno je shvatio da je napravio sranje i da je kriv pa se uplasio i pobegao jer nije dovoljno covek da stane iza svojih dela

a ova tema ce biti na bar 10 strana cenim

• Drug član, 1558 postova
  • Motocikl: Cigareta skraćuje život za 2 minuta, buteljka vina za 4 minuta, a jedan radni dan skraćuje život za 8 sati !!! Ah, da KLE 500

Koliko treba neko da bude retardiran, da ako u dve trake stanu kola, pogotovo na tom delu Ustanicke gde moze da se opegla 100+, ne predpostavi da ide pesak... >:( >:(>:(

• Drug član, 1537 postova
  • Lokacija: Svemir 2,8342534 svetlosnih godina zapadno od Marsa

Opasna je situacija kada kola stanu a ovi drugi ne kapiraju........ja sam pre neki dan stao sa kolima da prodje nak cura a ovaj u desnoj je umalo nije zgazio.......

Jbg.ne kapiram sto nije stao, ne razumem takvo ponasanje.....(((((

• Svrati ponekad, 261 postova

prosao sam 2 minuta kasnije zena je jos lezala .policajac kaze da imaju podatke i da ce dolijati.

neko gore  rece nije dovoljno covek .ma kakav covek pic...sta se uplasio? treba ga oznaciti za ceo zivot

• :), 5945 postova
  • Motocikl: Bicikl

ma najgore od svega je sto to mozda i nije njegov motor pa neko moz i da najebe ni kriv ni duzan...

a taman se sprema protestna voznja,,,..... :-[ :-[ :-[

nadajmo se da ce koleginica brzo da ozdravi a da ce doticnog privesti pravdi  :)

• Svrati ponekad, 177 postova
  • Motocikl: Kawasaki GPZ 500s

Za OSHTRU osudu! Sa pravnog aspekta, aspekta bajkera, coveka...

Koliko neko mora da bude sebican i bezobziran za ovako neshto. Ne kazem, situacija je krajnje neugodna i za koleginicu i ya motoristu, ali takvo bezanje je neoprostivo....  >:( >:(>:(

Kolegonici brz oporovak!  ;)

• Çelebi, 2415 postova
  • Motocikl: Imam

Privešće ga pravdi, sigurno. U to ne treba sumnjati. Problem je što je on jedan a takvih je na desetine. Danas je mene praktično izgurao iz kolone debil sa skuterom iako sam bio na tenku. Zaleteo se između kola kod Vuka i naravno, natrčao na pešake kojima je zeleno. Ništa mu nije smetalo da ih razjuri na sred pešačkog. Na sreću, nikom nije falilo ništa osim što su mene popreko gledali jer sam i ja na motoru. Džabe što sam stajao u koloni. Takvima mozak ne smeta nizašta. Samo nama prave probleme.

• Çelebi, 2415 postova
  • Motocikl: Imam

Češe, ne sećam se da sam pominjao streljanje. Mislim da će duža robija biti pametniji izbor. Ostaće mu u sećanju celog života.

• Ne silazi, 6281 postova
  • Motocikl: Africa Twin CRF1000

Pffffffff... jadno. Provlačenje je OK, ali ne punim gasom.... Nadam se da će koleginica biti dobro i da će brzo ozdraviti, a momka koji je uradio što je uradio, čeka da ispašta zbog toga. A i zaslužio je. Drugi put sigurno neće tako postupiti.

• Zainteresovan, 595 postova
  • Motocikl: Yamaha FZS600, Piaggio Free, Suzuki GN125

Info: kazna za prekršaj u pijanom stanju je po starob ZOBSu bila niža od kazne za bežanje sa lica mesta. Ne znam kako je po novom, ali po starom je računica bila jasna (ako čovek popije, a vidi da ima ljudi koji će pomoći i pozvati hitnu). Samo razmišljam na temu.

Inače, kad god stajem da propustim pešake, sa strahom gledam u retrovizor ako ima više traka. Često se neka budala zaleti. Uz malo više građanske svesti i prijavljivanje policiji ovakvih slučajeva - plus svedočenje na sudu: vozač koji je stao i pešak kome budala proleti ispred nosa zapišu broj i prijave, možda bi se nešto promenilo. Možda.

• Stomatolog na motoru, 1522 postova
  • Motocikl: Transalp XL600V-X

Eee... ostaće njemu u sećanju... a ovako, streljanjem za primer.... ima da pamte široke narodne mase :D

Od kad ga znam uvek se zalagao za suptilana i razumna resenja  ;D

• Svrati ponekad, 309 postova
  • Motocikl: Honda CBR 600

Strasno, za svaku osudu... Hiljadu nas ce biti savesno u cilju rusenja predrasuda o bajkerima i onda ce jedan da bude pametan i bahat i sve da upropasti... :(

• Svrati ponekad, 107 postova
  • Motocikl: GSR 600 K8

Au, sta reci, osim da se nadam da ce dobiti dobro po "repu"!!

Mada, pre neki dan stojim u Autokomandi i izmedju traka je proleteo lik sigurno sa 50-60km/h, kolona lagano krece, automobili menjaju trake, za malo da ga obore... Ali baja ne spusta gas i tako do jednom...

• 侍, 671 postova
  • Motocikl: Honda XRV 650

kada vidim ovakve stvari naježim se, poželim da se ne krećem kroz saobraćaj... nadam se da će devojka brzo da se oporavi.

naravno možemo da nagađamo, da li je ukraden motor, pozajmljen ili šta god...

• Svrati ponekad, 192 postova
  • Motocikl: zx400r ninja

kada vidim ovakve stvari naježim se, poželim da se ne krećem kroz saobraćaj... nadam se da će devojka brzo da se oporavi.

• Ne silazi, 5900 postova
  • Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator

Kako god da ga kazne , mislim da za pocetak treba da ga maltretiraju i to zesce. Odmah da mu oduzmu motor - bilo da je njegov ili ne, i da ga drze neko vreme ( dok ne prodje sezona ) , pa ce duplo vise da ga boli . Valjda bi od tog nesto naucio i kad ponovo sedne na motor - valjda bi ukljucio mozak ako ga ima .

• Svrati ponekad, 231 postova

Malko se varas.  ;) Prvo ide obavezno gonjenje po sluzbenoj duznosti, pa onda gradjanska parnica gde pravi advokat moze tom nekom da uzme prakticno sve sto ima. Vece su kazne za nanosenje stete, nego za smrtni slucaj (malo glupo, ali tako je). I po starom su kazne, uz izvestaj lekara specijaliste naravno, bile pozamasne, a po novom....

Brz oporavak zelim.

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja