HornY 57 Napisano Octobar 9, 2010 Svrati ponekad, 448 postova Lokacija: Beograd - PROFESORSKA KOLONIJA Motocikl: Hornet - paklena pomorandza :) Prijavi odgovor kao problematičan Hvala, ali je i prodat Kako prodat? Nije više tvoj?! Da, ode u NP ako se ne varam... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
isterivac 269 Napisano Octobar 9, 2010 Svrati ponekad, 309 postova Motocikl: Honda CBR 600 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala, ali je i prodat Kako prodat? Nije više tvoj?! Da, ode u NP ako se ne varam... Nije nazalost... Da, otisla je u Novi Pazar jos pre mesec i po dana... :'( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5357 Napisano Octobar 10, 2010 Integrisan, 13048 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Super, nek mu je sa srećom! Kad će novi projekat? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
isterivac 269 Napisano Octobar 12, 2010 Svrati ponekad, 309 postova Motocikl: Honda CBR 600 Prijavi odgovor kao problematičan nije preciziran datum ali bice opet sigurno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kengurrrr 0 Napisano Octobar 12, 2010 Zainteresovan, 582 postova Lokacija: Beograd/Avala Prijavi odgovor kao problematičan nije preciziran datum ali bice opet sigurno Ajde pocinji u skorije vreme, neces valjda da ga sklapas u sred leta..? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
isterivac 269 Napisano Octobar 13, 2010 Svrati ponekad, 309 postova Motocikl: Honda CBR 600 Prijavi odgovor kao problematičan Pa dok se ne sakupi 2500-3000 evropskih, nece biti sklapanja... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dutchman 114 Napisano Octobar 13, 2010 Drug član, 1050 postova Lokacija: BGD, Serbia Motocikl: CBR600RR , CBR600F , Burgman400 Prijavi odgovor kao problematičan znachi od Keeway-a , Ducati 1198 ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
isterivac 269 Napisano Octobar 14, 2010 Svrati ponekad, 309 postova Motocikl: Honda CBR 600 Prijavi odgovor kao problematičan ma kakav ducati, ne volim ocima da ga vidim... morat ce da bude neki opaki fighter da se 3 penje po gudurama 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dutchman 114 Napisano Octobar 14, 2010 Drug član, 1050 postova Lokacija: BGD, Serbia Motocikl: CBR600RR , CBR600F , Burgman400 Prijavi odgovor kao problematičan auuu pa ovo mi deluje kao posao za supermena jedva chekam da vidim kakav ti je novi fetish hahah i sa srecom , shto se para tiche , majstora i ideje vec imash Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
isterivac 269 Napisano Mart 4, 2011 Svrati ponekad, 309 postova Motocikl: Honda CBR 600 Prijavi odgovor kao problematičan auuu pa ovo mi deluje kao posao za supermena jedva chekam da vidim kakav ti je novi fetish hahah i sa srecom , shto se para tiche , majstora i ideje vec imash Supermen je poceo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mohikanac 1209 Napisano Mart 4, 2011 Drug član, 1318 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Uljara 1127cm i tetejac 600cm Prijavi odgovor kao problematičan Pa postavi koju sliku . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
isterivac 269 Napisano Mart 5, 2011 Svrati ponekad, 309 postova Motocikl: Honda CBR 600 Prijavi odgovor kao problematičan Nema jos slika, tek su poceli radovi. Cim bude nesto znacajnije otvaram temu mislim da ce ovaj fighter biti bas jedinstven 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlada185 56 Napisano Mart 6, 2011 Svrati ponekad, 330 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Black Adder F4isport Prijavi odgovor kao problematičan Pratim... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gogo42 69 Napisano Mart 7, 2011 Svrati ponekad, 314 postova Lokacija: Bijeljina-Republika Srpska Motocikl: Yamaha R1 2001/Honda XLV750R rd01/Aprilia RS125 2007/Yamaha XT660x/Yamaha MT03 660 Prijavi odgovor kao problematičan Farbajte, pogoresmo! hahah,,,svaka ti cast 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gogo42 69 Napisano Mart 7, 2011 Svrati ponekad, 314 postova Lokacija: Bijeljina-Republika Srpska Motocikl: Yamaha R1 2001/Honda XLV750R rd01/Aprilia RS125 2007/Yamaha XT660x/Yamaha MT03 660 Prijavi odgovor kao problematičan Nema jos slika, tek su poceli radovi. Cim bude nesto znacajnije otvaram temu mislim da ce ovaj fighter biti bas jedinstven ako bude neka prerada u pitanju sa R1 topovima ispod repa,,, otvori ih,za takvog majstora to je par sati posla,a zvuk tek da cujes!!! To sam ja uradio na mojim auspusima koji cuce na Hondi XLV,,a od R1 modela su (Baci Pogled bice mi cast) http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/31730-xlv750-pomoc-oko-sklapanja-honde/page__p__564460__fromsearch__1#entry564460 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
isterivac 269 Napisano Mart 8, 2011 Svrati ponekad, 309 postova Motocikl: Honda CBR 600 Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj put nece ici topovi od R1 vec od Suzane K7, K8 1000... sa obe strane po jedan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andjelo 246 Napisano Mart 8, 2011 Drug član, 1022 postova Lokacija: Weiss Kirchen -Bela Crkva Motocikl: kawasaki Prijavi odgovor kao problematičan ubaci neku sliku da vidimo kako su poceli radovi .......................... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gogo42 69 Napisano Mart 8, 2011 Svrati ponekad, 314 postova Lokacija: Bijeljina-Republika Srpska Motocikl: Yamaha R1 2001/Honda XLV750R rd01/Aprilia RS125 2007/Yamaha XT660x/Yamaha MT03 660 Prijavi odgovor kao problematičan Pratim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
isterivac 269 Napisano Mart 8, 2011 Svrati ponekad, 309 postova Motocikl: Honda CBR 600 Prijavi odgovor kao problematičan ubaci neku sliku da vidimo kako su poceli radovi .......................... Jos nista znacajno nije uradjeno, ceka se argon boca kako bi nesto znacajnije bilo uradjeno... Ovih dana otvaram novu temu. Obavestavam vas, bez brige Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
P.S. Dzon 107 Napisano April 11, 2011 Svrati ponekad, 241 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW f650gs / Suzuki gs500e Prijavi odgovor kao problematičan Jel' otvorena tema? Pratih ovu pa ne bih da propustim nove dogodovstine i majstorluke! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
isterivac 269 Napisano April 13, 2011 Svrati ponekad, 309 postova Motocikl: Honda CBR 600 Prijavi odgovor kao problematičan Nema jos nista od slika, kilavo se napreduje... Trebalo je vec biti gotovo ali moje fantaziranje, pribavljanje delova, dostava istih, pravljenje, modeliranje, livenje novih delova maski... Su doprineli kilavom napretku... Jbg drugari i sam pucam od nervoze kako gledam druge kako se vozikaju a ja idem gradskim prevozom... Jbg.. Bice Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andjelo 246 Napisano April 14, 2011 Drug član, 1022 postova Lokacija: Weiss Kirchen -Bela Crkva Motocikl: kawasaki Prijavi odgovor kao problematičan pa stavi neku sliku da vidimo kako sada izgleda mozda ti pomognemo nekim savetom da ga zavrsis u skorije vreme pa da se Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
isterivac 269 Napisano April 14, 2011 Svrati ponekad, 309 postova Motocikl: Honda CBR 600 Prijavi odgovor kao problematičan A nemam bas nesto slika. Ja mogu da otvorim temu da napisem sta se radi, sta je pribavljeno, odakle i tako to, ali sumnjam da ce tema biti zanimljiva bez slika.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pedjafzr 44 Napisano Januar 18, 2012 Svrati ponekad, 104 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ma mora da bude zanimljiwa,samo ti postawi... Jedwa cekam dan kada ce tema da pocne,da se ne dosadjujem wise... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
isterivac 269 Napisano Januar 21, 2012 Svrati ponekad, 309 postova Motocikl: Honda CBR 600 Prijavi odgovor kao problematičan ima tema... Honda cbr f2 ovde u pod forumu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...