filipfg 844 Napisano Mart 8, 2018 Zainteresovan, 775 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Bandit 1250S Prijavi odgovor kao problematičan Nema kod nas za zastitu od kradje osiguranje, raspitao se kod svih, mada ajde mozda mi je neko promakao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kachavenda 65 Napisano Mart 10, 2018 Svrati ponekad, 121 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Honda Varadero XL1000V Prijavi odgovor kao problematičan Prosle godine na sajmu je (cini mi se) DDOR imao ponudu za kasko ali iskljucivo za HD. Osim toga nikad nisam cuo da ijedna kuca nudi kasko za motor, i to je ujedno i najveci problem kupovine motora na lizing. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlad77 29 Napisano April 27, 2019 Svrati ponekad, 99 postova Lokacija: Srem Prijavi odgovor kao problematičan Dakle dosli smo do zakljucka da nijedna osiguravajuca kuca u Srbiji ne pokriva osiguranje od kradje motora. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
salerNS 43 Napisano April 28, 2019 U prolazu, 79 postova Lokacija: SRBIJA Motocikl: Кенондејл Prijavi odgovor kao problematičan Ја сам хтео у ддор да осигурам мотор без крађе наравно и нису хтели. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Woz38 147 Napisano Avgust 14, 2020 Svrati ponekad, 208 postova Lokacija: Subotica Motocikl: BMW F650 GS (prodat) Prijavi odgovor kao problematičan I ništa se sedam godina nije promenilo u Srbiji? Ulet kera pokriva samo kasko. Znači postojeće osiguranje treba kera da pokrije. Kaska naravno nema(m). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milan_cvetkovic1 27 Napisano Maj 13, 2021 U prolazu, 55 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav braćo, Ima li ikakvih novosti oko osiguranja motora od krađe kod nas u Srbiji? Neki kasko, nešto? Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13205 Napisano Maj 13, 2021 Ne silazi, 7486 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Nema. Ne može. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milan_cvetkovic1 27 Napisano Maj 13, 2021 U prolazu, 55 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nema. Ne može. Znači samo što bolji lanac i betonske bandere Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13205 Napisano Maj 13, 2021 Ne silazi, 7486 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Da. Ova informacija vam je od Dunav osiguranja i Generalija. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
m.milivojevic 2039 Napisano Maj 16, 2021 Drug član, 1138 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS 2009 K25 Prijavi odgovor kao problematičan Kasko moze, u dunavu, ali bez pokrica stetnog dogadjaja kradja.Lom da, kradja ne. Ali je premija po meni, neprihvatljiva, plus postoji ucesce u steti.GS 2009Tracer 2016Osiguranje od nezgode nije lose...To treba da se ima uz sebe.Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DjoleLO 1902 Napisano Maj 24, 2021 Zainteresovan, 638 postova Lokacija: Loznica Motocikl: KTM Super duke GT Prijavi odgovor kao problematičan Pocinje i Grawe da radi kasko za motocikle, cak i sa ukljucenim rizikom od kradje, a moze i oprema da se uracuna u stetu. Ocekujem u cetvrtak ponudu u vise varijanti, pa javljam sta i kako, mada se ne nadam nekoj normalnoj cifri. 3 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DjoleLO 1902 Napisano Maj 27, 2021 Zainteresovan, 638 postova Lokacija: Loznica Motocikl: KTM Super duke GT Prijavi odgovor kao problematičan Stigla ponuda za kasko od Grawe osiguranja. Cena je 1390€ sa ukljucenim svim rizicima :( Ponuda se odnosi na S1000XR 2020 god 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zuba87 6721 Napisano Maj 27, 2021 Drug član, 1652 postova Prijavi odgovor kao problematičan То се исплати само ако га ти украдеш. 4 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X8 Vračar 4860 Napisano Maj 27, 2021 Ne silazi, 2223 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC700D Integra Prijavi odgovor kao problematičan Pa to je oko 100e mesečno. Toliko su rekli da je otprilike u inostranstvu i to je to jer motor isto košta i tamo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DjoleLO 1902 Napisano Maj 27, 2021 Zainteresovan, 638 postova Lokacija: Loznica Motocikl: KTM Super duke GT Prijavi odgovor kao problematičan Sve osiguravajuce kuce idu na 8% vrednosti motora i to je to 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Влајко 1606 Napisano Avgust 6, 2021 Никад не једи жути снег!, 743 postova Lokacija: Церовац - Београд Motocikl: Јаворка (ФЈР 1300) Prijavi odgovor kao problematičan Kasko osiguranje za motocikle | GRAWE Srbija WWW.GRAWE.RS Важи ли ово и за старије моторе? Sent from my Redmi 5 Plus using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Srdj 7 Napisano Avgust 6, 2021 U prolazu, 35 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kasko osiguranje za motocikle | GRAWE Srbija WWW.GRAWE.RS Важи ли ово и за старије моторе? Sent from my Redmi 5 Plus using TapatalkAko se dobro secam da mi je momak rekao do 10g starosti.Vrednost se naravno racuna prema kataloskoj.Sent from my SM-G781B using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grafigo 3301 Napisano Avgust 16, 2021 Drug član, 815 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Versys vel'ki, zeleni. Prijavi odgovor kao problematičan On 24.5.2021. at 21:25, DjoleLO je napisao: ...mada se ne nadam nekoj normalnoj cifri. Vidim kakva ti je cifra dosla kao ponuda, ali nisam video sta mislis o njoj. Cifra je sve, osim mala, ali sa druge strane je i motor vrednosti cca 25k eura. Da ga ispustis u mestu cenim da bi vec trosak te popravke u ovlascenom servisu izasao vise nego sto iznosi kasko za 1 godinu. Ja sam upravo poslao upit za moj motor pa cekam da se neko javi iz osiguranja sa ponudom. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DjoleLO 1902 Napisano Avgust 16, 2021 (promenjeno) Zainteresovan, 638 postova Lokacija: Loznica Motocikl: KTM Super duke GT Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da je mnogo 8% od cene motora. Kontam da to moraju imati u ponudi, jer su deo evropskih firmi gde to preko ima smisla. Cena motora malo ispod 20k Promenio Avgust 16, 2021 član DjoleLO Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grafigo 3301 Napisano Avgust 16, 2021 Drug član, 815 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Versys vel'ki, zeleni. Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam za cene napolju kako se krecu. Kazes da je i u inostranstvu oko 8% od vrednosti motora? I zasto to onda preko ima smisla, a kod nas nema? Pretpostavimo da ga samo pri pomeranju u garazi preturis na jednu stranu. Pad pri kojem bi u ovlascenom servisu menjali rucicu kvacila/kocnice i menjali bi teg na kraju rucice. Stradao bi, verovatno, i zmigavac i plasticna stranica. Zmigavac se menja, a stranica nabavlja nova i farba. Mozda cak i gornji deo oklopa, koji drzi vetrobran. Iskrivljena papucica kocnice ili menjaca. Glupo obaranje u mestu bi verovatno u ovlascenom servisu kostalo tih 1390 eur. Za auto vrednosti 8-9k je kasko oko 300 eur godisnje. Za motor od nekih 6.5k ocekujem da bude oko 550 eur. Auto mi stoji na ulici, cesto se krecem po gradu i parkiram po gustim parkinzima. Svakih par dana nadjem novu ogrebotinu, mahom na branicima. Prosle nedelje ga nadjem sa zavrnutim retrovizorom na kontra stranu, ka haubi. I zenin i moj auto isto. Neka balavurdija se vracala pijana iz grada, pretpostavljam. Pridjem, polako ga vratim. Ok, sve radi kako treba. Ali, ne nerviram se (mnogo) jer kasko je tu. Motor je zato garaziran. Nije video noc na otvorenom sem kada se ide na put negde. A onda se besomucno gleda da to bude prenociste sa cuvanim parkingom, ili garaza ili doberman u dvoristu... Jednostavno, veci mi je stres oko motora bas zato sto nemam nikakvu zastitu za njega. Naravno, tu je i strah od psa u voznji, peska u krivini, belih linija... Svega na sta ja imam manji uticaj nego sreca u tom trenutku. Da sacekam ponudu pa cu videti da li negde moze da se spusti cena, a da i dalje dobijem zastitu za stvari koje su meni bitne. Nisam prodavac osiguranja pa da te ubedjujem u kupovinu kaska, ali mislim da ovde opet dolazimo do toga da "nisu skupe jagode, nego si se ti snajka lose udala". Jedini razlog zasto to preko ima smisla, a ovde nema je taj sto su retki ljudi kojima je ta mesecna rata od 120 eur sitan trosak. Da se razumemo, bude li i meni ova cena od 550 eur necu ni ja imati kasko. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
z ivan 198 Napisano Avgust 16, 2021 Svrati ponekad, 133 postova Lokacija: Bec Motocikl: BMW F800GS Prijavi odgovor kao problematičan Evo info iz inostranstva na mom primeru. Delimicni ili polu kasko placam 67e. Ne pokriva stete nastale mojom greskom, ali je osiguran od kradje, vandalizma i vremenskih nepogoda. Moje ucesce je 350e. Ovo je primer za Austriju i mislim da postoji razlika od zemlje do zemlje. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DjoleLO 1902 Napisano Avgust 16, 2021 Zainteresovan, 638 postova Lokacija: Loznica Motocikl: KTM Super duke GT Prijavi odgovor kao problematičan Zato sto nije isti standard kod nas i njih i nisu iste plate. Plastike i delovi za svaki motor su skupe i onda bi svako trebao da ima kasko? Ok, znam da je skup motor i da treba da ima kasko, ali koliko njih to zaista ima? Svi ludi, ili..? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slave74 6287 Napisano Avgust 16, 2021 (promenjeno) Drug član, 1405 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: SMC 300 Prijavi odgovor kao problematičan Raspitajte se malo za kasko. Odlicno znam da se male stete ne isplate potrazivati od oz. Posle povecaju cenu premije, ima tu jos nekih caka kao sto je ucesce u steti itd. A motor moze da pada u mestu vise puta za godinu, ili nijednom. Placao sam za novi auto kasko dve tri godine. Bacene pare. Promenio Avgust 16, 2021 član slave74 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grafigo 3301 Napisano Avgust 16, 2021 Drug član, 815 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Versys vel'ki, zeleni. Prijavi odgovor kao problematičan Svako osiguranje su bacene pare... ...do trenutka kada ti zatreba osiguranje, a ti ga nemas. 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grafigo 3301 Napisano Avgust 16, 2021 (promenjeno) Drug član, 815 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Versys vel'ki, zeleni. Prijavi odgovor kao problematičan Promenio Avgust 16, 2021 član grafigo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...