tindirbp 289 Napisano Mart 23, 2010 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan jbg sranja se desavaju,i ja sam imao problema ,ALIII SAM JA SJEBAO jer sam malo jace pritegao(budala)a zavrno ih na hiljade...jebiga sa reci!!!ko zna ko je kriv mozda niko!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bmw 1796 Napisano Mart 23, 2010 Drug član, 1694 postova Lokacija: Ljubljana Motocikl: BMW R1200C , BMW R1200GS, Yamaha TDM900,Kove 500X, KYMCO S200 People, Suzuki Burgman 650 executive, Tomos Automatic Prijavi odgovor kao problematičan Zato ja svoje ne diram dok ne crknu.Vidim pola vas se zali kad god je zamenio,crkla.Tako da ce stara da radi dok ne rikne a onda cu se potruditi da nadjem DENSO nadaj se da ti neče doči do pucanja porculana, jer je onda trošak opravke puno veči.....moj savet ti je da menjaš svečice na propisanu kilometražu sa originalnima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bmw 1796 Napisano Mart 23, 2010 Drug član, 1694 postova Lokacija: Ljubljana Motocikl: BMW R1200C , BMW R1200GS, Yamaha TDM900,Kove 500X, KYMCO S200 People, Suzuki Burgman 650 executive, Tomos Automatic Prijavi odgovor kao problematičan To sto nisi imao mehanickih ostecenja je sticajem srecnih okolnosti. Ja bih na tvom mestu terao do kraja. Onu jednu svecicu koju sam pominjao da je turirana na hladno, preko MASS-a smo slali na expertizu u Nemacku i dobili strucno i zvanicno objasnjenje. ako ti nije teško i ako se sme videti, rado bih video to stručno objašnjenje čisto radi sebe. Može i na PM. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2845 Napisano Mart 23, 2010 Drug član, 2756 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan To sto nisi imao mehanickih ostecenja je sticajem srecnih okolnosti. Ja bih na tvom mestu terao do kraja. Onu jednu svecicu koju sam pominjao da je turirana na hladno, preko MASS-a smo slali na expertizu u Nemacku i dobili strucno i zvanicno objasnjenje. ako ti nije teško i ako se sme videti, rado bih video to stručno objašnjenje čisto radi sebe. Može i na PM. Dao sam ga musteriji,ali cu traziti da ga kopiram. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bmw 1796 Napisano Mart 23, 2010 Drug član, 1694 postova Lokacija: Ljubljana Motocikl: BMW R1200C , BMW R1200GS, Yamaha TDM900,Kove 500X, KYMCO S200 People, Suzuki Burgman 650 executive, Tomos Automatic Prijavi odgovor kao problematičan To sto nisi imao mehanickih ostecenja je sticajem srecnih okolnosti. Ja bih na tvom mestu terao do kraja. Onu jednu svecicu koju sam pominjao da je turirana na hladno, preko MASS-a smo slali na expertizu u Nemacku i dobili strucno i zvanicno objasnjenje. ako ti nije teško i ako se sme videti, rado bih video to stručno objašnjenje čisto radi sebe. Može i na PM. Dao sam ga musteriji,ali cu traziti da ga kopiram. mille grazie.....baš me interesuju nalazi..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lazić 129 Napisano Mart 23, 2010 Drug član, 1558 postova Lokacija: Mlecni put, Zemlja, Beograd, Zvezdara Motocikl: Cigareta skraćuje život za 2 minuta, buteljka vina za 4 minuta, a jedan radni dan skraćuje život za 8 sati !!! Ah, da KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Nesto mi nije bas jasno, Vozio sam nekoc Omegu 3.0 24v, kojoj je u servisnom uputstvu pisalo da se svecice menjaju na 100.000km...!!! Vozio sam je 3 godine, presao oko 75.000km,od 325.000-400.000km. Sa kojim sam je svecicama i kablovima kupio, sa tim sam je i prodao... Palio sam je na -20, i naravno turirao, posto mi je majstor rekao da ako imas full sintetiku u motoru, mozes da przis hladan motor, sto je budala(ja) i radila, rado i cesto... ;D Leti se redovno pregrevao u gradskoj guzvi i trkanju od semafora do semafora, noge su mi gorele koliko se grejao motor... 75.000km kod mene je proveo izmedju 3-5.000 obrtaja, Vozio sam ga 20.000 sa pola visko ventilatora, ostajao bez vode, jer je jadna pumpa vrtela polomljen visko, prolazio sam kroz 0.5m vode sa 100kmh, pa je radio na 3,4 cilindra... ;D Osim posle vode, nikad nije stucnuo ni jednom... Ma nisam ni prst razvodnika zamenio ni jednom... Nije mi jasno kako je moguce da su te svecice tooliko bolje od ovih za motore... :'( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
japanx 211 Napisano Mart 23, 2010 Zainteresovan, 501 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan iridijum ili platina, one se menjaju na 80.000 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lazić 129 Napisano Mart 24, 2010 Drug član, 1558 postova Lokacija: Mlecni put, Zemlja, Beograd, Zvezdara Motocikl: Cigareta skraćuje život za 2 minuta, buteljka vina za 4 minuta, a jedan radni dan skraćuje život za 8 sati !!! Ah, da KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ne bih znao, nisam ih video ni jednom ;D ;D ;D Do sada na vecini kola sam menjao svecice na 20.000-30.000... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nile. 1467 Napisano Mart 24, 2010 V-Twin torque, 877 postova Lokacija: Niš/Vladičin Han Motocikl: BMW S1000R Prijavi odgovor kao problematičan @pera Majstor Meni je komsija doneo iz Svajcerske "NGK" svecicu kao original, i probila posle mesec dana... sad sam uzeo neku od 200din i radi mi vec vremenski gledano 3 meseca ali imam u rezervu jos 1... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Mart 24, 2010 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Uzimajte iridium NGK. Te se malo teze fasifikuju, a nisu puno skuplje, a duze traju, a bolje varniche, a .... Ja kupio za nekih 25-30 eura 4 komada. Rade kao sat. Isti set denso = 100 i kusur eura Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano Mart 24, 2010 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan A jel pravi BOSNA za motore? Za Japanske? Njih cale tera na kolima po 40000 i menja ih preventivno nikad mu nisu crkle. Njih niko nece da kopira ionako su dzabe? A kad je kupio Bosch u Nemackoj crkle mu posle 2 meseca i on samo vratio stare rabljene Bosna i terao ih jos... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
japanx 211 Napisano Mart 24, 2010 Zainteresovan, 501 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan tvoj cale mora da tera yugo ili lajku.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano Mart 24, 2010 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan Jok ne bi on to nikad, 25 isti auto. Fiat Argenta 2000ccm 110ks. A pre toga Fiat 132 2000ccm 110 konja (u principu isti auto, a potpuno isti motor) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano Mart 24, 2010 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan Pitanje i dalje stoji? Bosna za motor? ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6740 Napisano Mart 25, 2010 Drug član, 3053 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Koliko znam, samo za Tomosa i slicno /Bosna 100/, ako se jos pravi. Mada, meni su motori /Guzzi i Jawa/ isli i na Bosnu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano Mart 25, 2010 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan Pitam zato sto bi pre stavio bosnu od 300 din a da znam da niko to ne kopira, nego da stavim NGK a ono u stvari made in PRC i nema veze sa NGK... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6740 Napisano Mart 25, 2010 Drug član, 3053 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Koliko sam cuo, Bosna se kopira/pravi sad u Bugarskoj, tako da vise nije ni pribliznog kvaliteta kao nekad. A ima i falsifikata, cuo sam, ne tvrdim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano Mart 25, 2010 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan Pa kako im se isplati da kopiraju nesto sto je vec DZABE? Set od 4 svecice ja mislim da je bio oko 300-400 din... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
japanx 211 Napisano Mart 25, 2010 Zainteresovan, 501 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan rumuni su cudo.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shommy lee 57 Napisano Maj 27, 2010 Svrati ponekad, 168 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: XTZ 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Kupio NGK u Cubiju,presao 500 km,tri svecice uginule! Dugo su trajale... Gde ima Denso da se uzme u NS? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boldor 64 Napisano Maj 27, 2010 Svrati ponekad, 240 postova Lokacija: temerin Motocikl: honda CBX 550,Yamaha RD 350 ypvs,MZ TS 250-1,Danuvia 125. Prijavi odgovor kao problematičan Sad vise ne smem da uzmem svecice kod Cubike pre sam uzimao samo kod njih,uplasili :oste me ljudi........ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...