b2man 236 Napisano Januar 10, 2013 taraba, 612 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Zare za mnogo toga kaže da je uradio, a ispostavi se da nije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dandzus 5 Napisano Januar 10, 2013 U prolazu, 32 postova Lokacija: Futog Motocikl: Yamaha XTZ 750 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Nije baš to tako jednostavno.. puno se tu mozgalo kako šta.. neki kreš barovi su dobri, a neki ti mogu iskriviti ram.. Zato ili da nekom skineš neke dobre i kopiraš ili da daš profesionalcu koji to uhodano i valjano radi.. Moja preporuka: Seba pa ja bi pre da skinem dobre mere i da mi to odradi moj majstor, e sad nadam se da će se ipak neko javiti i pomoći jer bi hteo to da sada radim dok jos nije sezona. koliko love kosta da to seba odradi? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHUM@Rz 104 Napisano Januar 10, 2013 Svrati ponekad, 457 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XTZ 750 SUPER TENERE Prijavi odgovor kao problematičan Vecina majstora u srbiji steluje te ventile tako sto obradi plocice na strugu ili tocilu....... te im skine cementaciju pa one vise ne mogu da izdrze 80000 na koliko je propisano da se vrsi stelovanje........ mozda Zare i jeste odradio te ventile ali sta vredi kad je plocica mekana pa propadne za god dana.......... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boris ST 3 Napisano Januar 10, 2013 U prolazu, 36 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: xtz super tenera Prijavi odgovor kao problematičan A možda ipak da ojačaš naknadno ram? mism kad je već rastureno.. Da prepričam ćelavog freza majstora.. ram ne sjebe off, nego dva debela natovarena nemca Inače, već duže vreme mi je kod njega motor, stigli lanac i lančanici 21500 sa poštarinom, a od Saleta iz Trstenika.. Motor nije hteo da pali ispod 10 stepeni, upali na gurku i posle radi ceo dan.. Čišćeni karburatori, stavljeni i od tdm-a na probu..kompresija dobra, a tek na kraju kontrolisani ventili.... "Danas premerio zazore na ventilima.....3 od 6 pretegnuti....a preostala 3 ispod mere....ja jos nisma cuo da je neko uspeo da rasteluje ventile za godinu dana.." Koliko me sećanje služi, Zare je rekao da je kontrolisao ventile..ali izgleda da nije.. Bez motora sam možda i dva meseca..ozbiljno sam počeo da kriziram Ma sad mi dodje da sve ponovo skidam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Januar 10, 2013 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Koliko vidim i ti si farbao u crno.To mu nije originalna boja,ali onu tamno sivu cesto nemaju oni sto plastificiraju! Ovi likovi gde sam ja plastificirao su imali i sivu... al je meni lepša crna... u opciji su mi bile crvena i bela... a sa obzirom kako ga vozim izbor je pao na crnu :lol: Nije baš to tako jednostavno.. puno se tu mozgalo kako šta.. neki kreš barovi su dobri, a neki ti mogu iskriviti ram.. Zato ili da nekom skineš neke dobre i kopiraš ili da daš profesionalcu koji to uhodano i valjano radi.. Moja preporuka: Seba pa ja bi pre da skinem dobre mere i da mi to odradi moj majstor, e sad nadam se da će se ipak neko javiti i pomoći jer bi hteo to da sada radim dok jos nije sezona. koliko love kosta da to seba odradi? Imaš na forumu temu Crash bar Servis Seba pa mu pošalji PP za cenu... kad sabereš cenu materijala i količinu "drka##a" oko toga mislim da je bolji izbor dati profesionalcu da ti za 1 dan napravi... što se slika tiče... nije problem samo da pojurim da vidim gde imam... evo iskopah iz arhive: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHUM@Rz 104 Napisano Januar 11, 2013 Svrati ponekad, 457 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XTZ 750 SUPER TENERE Prijavi odgovor kao problematičan pa coveku trebaju mere a ne izgled...... zna valjda na sta lici to :P Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Januar 11, 2013 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan pa coveku trebaju mere a ne izgled...... zna valjda na sta lici to :P pa kad znaš šta mu treba a ti mu premeri :P i ti imaš kreš barove :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasha. 728 Napisano Januar 11, 2013 ., 595 postova Motocikl: yamaha xtz 750 super tenere Prijavi odgovor kao problematičan ispraznio mi se akumulator, prikacio punjac, kad sam ga ukljucio u struju 'pljas!' i odvoji se strujni kabl od punjaca kupio sam ga preko limunda, ovo je drugi put da sam ga upotrebio, prvi put radio ok, obilazenje u sirokom luku (fotka je sa limunda)! treba mi preporuka za neki kvalitetan punjac za motor i auto, ne smeta ako je jeftin Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gvozden 591 Napisano Januar 11, 2013 drrmrr, 761 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: projekat rinfuz ;) Prijavi odgovor kao problematičan imas u Lousu punjace na popustu od po 30 i kusur evra, pa navishe...ne verujem da je ovaj bio mnogo jeftiniji. Od punog dzaka, ti izvuce "Long Yang " 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasha. 728 Napisano Januar 11, 2013 ., 595 postova Motocikl: yamaha xtz 750 super tenere Prijavi odgovor kao problematičan ok, hvala puno! da, katastrofa! ne secam se koliko sam ga platio, ne vise od 1500din valjda...mislio sam da je velik, sirok je 10ak cm, ne vidi se na slici... btw bio je na off kad je pljas!nuo.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Januar 11, 2013 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan ispraznio mi se akumulator, prikacio punjac, kad sam ga ukljucio u struju 'pljas!' i odvoji se strujni kabl od punjaca Long Yang hahahaha šalu na stranu, verovatno je problem samo u kablu koji se ojeo i nappravio kratki spoj. Nađi u kraju nekog električara da ga otvori, prekontroliše i preveže... može se desiti da je sasvim ok i da može i dalje da se koristi. Ali obrati pažnju, pošto je 8 amper časova to znači da akumulator od motora ne držiš duže od sat i po (ako je 12A) jel će početi da ključa. Molim te kontaktiraj Jošku, Arakisa ili nekog električara da ti daju savet 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boris ST 3 Napisano Januar 11, 2013 U prolazu, 36 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: xtz super tenera Prijavi odgovor kao problematičan Sve dalove za st mozete poruciti u PLATTNER u u Novom Sadu!Ne znam da li postoji u Bg.Uglavnom bio sam iznenadjen kada mi je lik rekao da imaju SVE,bas sve od najsitnijeg srafa,pa do motora!Ja sam pouzimao neke stvarcice kao npr dihtunge glave,karike,one plastike sto se potrose oko lanca,poklopac zadnjeg nosaca i to sve sa kljucevima...itd.I naravno gume od fozastera..e da i retrovizor. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Januar 11, 2013 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Nije problem da li imaju nego da li su nekada preskupi a i nekada "imaju" dok ne zatražiš a onda ti kažu da treba da sačekaš dve tri nedelje da stigne 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasha. 728 Napisano Januar 11, 2013 ., 595 postova Motocikl: yamaha xtz 750 super tenere Prijavi odgovor kao problematičan da li je moguce da se ojeo, nov..ne bi ja to popravljao! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Januar 11, 2013 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan da li je moguce da se ojeo, nov..ne bi ja to popravljao! kao što neko reče, slaba kontrola kvaliteta... tako da prilikom pakovanja ili transporta je instalacija kabla oštećena o kućište (pošto je sigurno oštro) moguće je da je nekom kinezu krenuo da ispada pa ga je uhvatio za kabl i to je dovoljno... kratak spoj je prekinuo žice skroz i to ti je to... ako je ostatak unutra korektan nema razloga da ga ne koristiš. To je ipak običan punjač ("neinteligentni") tako da nema mnogo šta tu da se za##be... Ako si siguran da ne želiš da ga koristiš slobodno ga pokloni meni Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boris ST 3 Napisano Januar 11, 2013 U prolazu, 36 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: xtz super tenera Prijavi odgovor kao problematičan Nije problem da li imaju nego da li su nekada preskupi a i nekada "imaju" dok ne zatražiš a onda ti kažu da treba da sačekaš dve tri nedelje da stigne Pa da,i ja sam cekao tri nedelje! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasha. 728 Napisano Januar 12, 2013 ., 595 postova Motocikl: yamaha xtz 750 super tenere Prijavi odgovor kao problematičan da li je moguce da se ojeo, nov..ne bi ja to popravljao! kao što neko reče, slaba kontrola kvaliteta... tako da prilikom pakovanja ili transporta je instalacija kabla oštećena o kućište (pošto je sigurno oštro) moguće je da je nekom kinezu krenuo da ispada pa ga je uhvatio za kabl i to je dovoljno... kratak spoj je prekinuo žice skroz i to ti je to... ako je ostatak unutra korektan nema razloga da ga ne koristiš. To je ipak običan punjač ("neinteligentni") tako da nema mnogo šta tu da se za##be... Ako si siguran da ne želiš da ga koristiš slobodno ga pokloni meni dogovoreno! edit: ima plastican deo gde izlazi kabl (nije ostro) a kabl izgleda kao da je presecen, nista ojed, nista upaljen kabl..videces Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHUM@Rz 104 Napisano Januar 12, 2013 Svrati ponekad, 457 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XTZ 750 SUPER TENERE Prijavi odgovor kao problematičan ima Popsy jednog elektricara pa ce mu doneti da proveri to :P :P :P 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasha. 728 Napisano Januar 12, 2013 ., 595 postova Motocikl: yamaha xtz 750 super tenere Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fruitcake 478 Napisano Januar 12, 2013 oddball, 1146 postova Lokacija: Alba Greca Motocikl: tri šrafa u nozi Prijavi odgovor kao problematičan ima Popsy elektricara.. zato je malo-malo pa bez struje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dandzus 5 Napisano Januar 12, 2013 U prolazu, 32 postova Lokacija: Futog Motocikl: Yamaha XTZ 750 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan pa coveku trebaju mere a ne izgled...... zna valjda na sta lici to :P okej je da se vidi kako izgleda ali da...mere su pozeljne Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dandzus 5 Napisano Januar 12, 2013 U prolazu, 32 postova Lokacija: Futog Motocikl: Yamaha XTZ 750 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Koliko vidim i ti si farbao u crno.To mu nije originalna boja,ali onu tamno sivu cesto nemaju oni sto plastificiraju! Ovi likovi gde sam ja plastificirao su imali i sivu... al je meni lepša crna... u opciji su mi bile crvena i bela... a sa obzirom kako ga vozim izbor je pao na crnu :lol: Nije baš to tako jednostavno.. puno se tu mozgalo kako šta.. neki kreš barovi su dobri, a neki ti mogu iskriviti ram.. Zato ili da nekom skineš neke dobre i kopiraš ili da daš profesionalcu koji to uhodano i valjano radi.. Moja preporuka: Seba pa ja bi pre da skinem dobre mere i da mi to odradi moj majstor, e sad nadam se da će se ipak neko javiti i pomoći jer bi hteo to da sada radim dok jos nije sezona. koliko love kosta da to seba odradi? Imaš na forumu temu Crash bar Servis Seba pa mu pošalji PP za cenu... kad sabereš cenu materijala i količinu "drka##a" oko toga mislim da je bolji izbor dati profesionalcu da ti za 1 dan napravi... što se slika tiče... nije problem samo da pojurim da vidim gde imam... evo iskopah iz arhive: Hvala Popsy Dobro je da vidim kako to izgleda i na vasim motorima i cenim trud ali bi mi mere dobro dosle. Hteo bi da odradim sam, jer imam vec materijal (prohron) i argonski aparat, a i vrlo pedantnog i dobrog majstora(jes da nije pravio do sada kres barove za motor ali mislim da nece biti nikakav problem) a i treba nam neka zanimacija dok ovo zimsko vreme ne prodje, tako da.... bilo bi lepo da neko posalje mere ako nije problem. Hvala unapred Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dandzus 5 Napisano Januar 12, 2013 U prolazu, 32 postova Lokacija: Futog Motocikl: Yamaha XTZ 750 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Komšo svaka čast! ovako nešto je i meni u planu da odradim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tamburski 16 Napisano Januar 12, 2013 U prolazu, 67 postova Lokacija: DOLOVO KOD PANCEVA Motocikl: xtz 750 Prijavi odgovor kao problematičan Gde je najbolje da kupim nalepnice posto planiram da farbam motor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dandzus 5 Napisano Januar 12, 2013 U prolazu, 32 postova Lokacija: Futog Motocikl: Yamaha XTZ 750 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Gde je najbolje da kupim nalepnice posto planiram da farbam motor http://www.kupindo.com/Nalepnice-za-automobile-i-motore/9073640_yamaha-super-tenere750-nalepnice-za-motor-set-br-1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...