Arso 2443 Napisano Septembar 12, 2022 Narod koji bira lažove i lopove nije žrtva već saučesnik!, 2000 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Yamaha XTZ 750 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Tako to rade poljski Afrikanci! A mi???!!! 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Beovulf 49 Napisano Septembar 13, 2022 U prolazu, 56 postova Lokacija: Pirot Motocikl: Peugeot Elyseo, Yamaha Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Koji je ovo deo? I cemu sluzi? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lazar93 162 Napisano Septembar 13, 2022 Svrati ponekad, 175 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Kawasaki Zephyr 550, Yamaha XTZ750 SuperTenere Prijavi odgovor kao problematičan Termostat. Sluzi da kad se motor ugreje da da signal ventilatoru da ga upali i rashladi motor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arso 2443 Napisano Septembar 13, 2022 Narod koji bira lažove i lopove nije žrtva već saučesnik!, 2000 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Yamaha XTZ 750 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan pre 8 minuta, Beovulf je napisao: Koji je ovo deo? I cemu sluzi? Koliko mogu davidim termodavač, a to je deo sa dve slobodne buksne, ti nije spojen sa strujom i ventilatorom tako da nema šanse da se on uključi kad se temperatura motora podigne do temperature pregrevanja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Beovulf 49 Napisano Septembar 13, 2022 U prolazu, 56 postova Lokacija: Pirot Motocikl: Peugeot Elyseo, Yamaha Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Ne pokazuje mi temperaturu motora, pansam prateci neke zice stigao do tu, ja sam sada skinuo te dve zice inace su spoljene medjutim kako sam hteo da skinem jednu sto ima od iza polomila se. Jel postoji sansa da je do tu problem sto skazaljka ne pokazuje temperaturu motora? I jel postoji nacin da se sklopi ovaj deo ponovo ili mora zamenski? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arso 2443 Napisano Septembar 13, 2022 Narod koji bira lažove i lopove nije žrtva već saučesnik!, 2000 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Yamaha XTZ 750 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, Beovulf je napisao: Ne pokazuje mi temperaturu motora, pansam prateci neke zice stigao do tu, ja sam sada skinuo te dve zice inace su spoljene medjutim kako sam hteo da skinem jednu sto ima od iza polomila se. Jel postoji sansa da je do tu problem sto skazaljka ne pokazuje temperaturu motora? I jel postoji nacin da se sklopi ovaj deo ponovo ili mora zamenski? Nemoj me držati za reč, ali mislim da može da se stavi termodavač od nekog auta pod uslovom da odgovara navoj. Što se termostata tiče našim kamilama odgovara termostat od nekog Nisana ali ću ti tek večeras, kad dođem do svog kompa, reći od kog. Kolega iz Hrvatske ga je montirao. Ako te ne mrzi u međuvremenu prekopaj na Motori.hr odeljak Yamaha XTZ 750 Super Tenere. A do večeras se možda i Elias aka el clasiko seti o kom Nisanu je reč. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JoeD 588 Napisano Septembar 13, 2022 Zainteresovan, 561 postova Lokacija: Niš Motocikl: Honda VFR800 FI Prijavi odgovor kao problematičan Ako je isti kao na TDMu, hvata se od daewoo matiza. Ista je i temperatura otvaranja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Beovulf 49 Napisano Septembar 13, 2022 (promenjeno) U prolazu, 56 postova Lokacija: Pirot Motocikl: Peugeot Elyseo, Yamaha Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Ok. Hvala puno Meni se ovaj deo polomio Nasao sam polovno sve kompket 60e ili samo taj deo 25e Promenio Septembar 13, 2022 član Beovulf Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JoeD 588 Napisano Septembar 13, 2022 Zainteresovan, 561 postova Lokacija: Niš Motocikl: Honda VFR800 FI Prijavi odgovor kao problematičan Ako je senzor a ne prekidac mislim da se isto hvata od onog daewoa Isti je navoj koliko vidim. Samo kod Matiza ide na buksnu, a ovamo je neka druga spojka http://webservice-cs.tecdoc.net/pegasus-3-0/documents/20642/845520162695090/0 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6017 Napisano Septembar 13, 2022 Drug član, 4122 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Super Ténéré je inače u termičkom smislu hladan motor, moja ljeti u Dalmaciji digod upali ventilator ako sam negdi u gužvi ili kad na leru radi.Čim pođem dalje kazaljka nije niti na sredini zelenog polja.Gesendet von iPhone mit Tapatalk Pro 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arso 2443 Napisano Septembar 13, 2022 Narod koji bira lažove i lopove nije žrtva već saučesnik!, 2000 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Yamaha XTZ 750 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Nissan Primere 1.6 06/90g, 200SX 1.8i turbo, i 200SX 2.0i 01/83g. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
montenegrovision365.com 652 Napisano Septembar 14, 2022 Zainteresovan, 497 postova Lokacija: mojkovac Motocikl: Yamaha Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan On 9/9/2022 at 11:53 AM, JoeD said: Pumpa za gorivo? Pa bas ne znam izgleda nova i on kad se ugrije radi perfektno samo bas kad je hladan onda vergla dok ne ugrije ili dok se motor malo ne ugrije da bi mogao na leru da radi, a primijetio sam negdje kad sam prao i upalio motor i na pumpi mi je na jednoj rupici izbacivao vazduh i mjehurice i kad se osusilo nestalo je Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
montenegrovision365.com 652 Napisano Septembar 14, 2022 Zainteresovan, 497 postova Lokacija: mojkovac Motocikl: Yamaha Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan On 9/9/2022 at 2:16 PM, Bigor said: Karburatori imaju preliv i vjerujem da kroz njih ispari malo goriva iz lonceta, pogotovo po ovim vrucinama. Sto rece kolega, moguce je i pumpa da je malo oslabila ili mozda gubi negdje vakum na crijevu ako je staro, pa ne ubrizgava dovoljnu kolicinu dovoljno brzo kako bi dopunio karburatore, vec mu treba malo vremena. I kod mene ne pali bas na prvu posle duzeg vremena ali opet nisam ni zapazio da bas puno vergla, vec upali malo kilavo, pa onda pocne da prima gas Послато са Redmi Note 8 помоћу Тапатока Vrlo moguce, moram to provjeriti, meni samo kad je hladno napolje tad nece, a kad ga izbacim na sunce posle 10 dana nepaljenja odmah zavergla i upali ali opet moram na sauh i gas da ga drzim malo dok ugrije jedno 2-3min da bi ostao u leru da radi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7626 Napisano Septembar 14, 2022 Drug član, 2916 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan To sa sauhom je normalno ako je sve ispravnoПослато са Redmi Note 8 помоћу Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
montenegrovision365.com 652 Napisano Septembar 14, 2022 Zainteresovan, 497 postova Lokacija: mojkovac Motocikl: Yamaha Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, Bigor said: To sa sauhom je normalno ako je sve ispravno Послато са Redmi Note 8 помоћу Тапатока Mozda ce ST zamijeniti neki Gs1200 iz 2006godine i ako mi je zao i ako ima taj problem jedini hahaha Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arso 2443 Napisano Septembar 14, 2022 Narod koji bira lažove i lopove nije žrtva već saučesnik!, 2000 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Yamaha XTZ 750 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan pre 5 minuta, montenegrovision365.com je napisao: Mozda ce ST zamijeniti neki Gs1200 iz 2006godine i ako mi je zao i ako ima taj problem jedini hahaha Niko ti nije rekao da devojka može da ti bude iz Zanzibara ali motor mora iz Japana. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
montenegrovision365.com 652 Napisano Septembar 14, 2022 Zainteresovan, 497 postova Lokacija: mojkovac Motocikl: Yamaha Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, Arso said: Niko ti nije rekao da devojka može da ti bude iz Zanzibara ali motor mora iz Japana. Hahahahaha bez Japanca nema posla hahaha Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki295 545 Napisano Septembar 16, 2022 (promenjeno) Početnik, 593 postova Lokacija: zemun Motocikl: yamaha xtz 750 super tennere Prijavi odgovor kao problematičan I ove godine je pala voznja po Rumuniji. Bukurest, transfagarasan, transalpina... Sve zajedno 1700km u 4 dana bez ikakvih problema sa motorom. Potrosnja je ispala 6.5 lit. Kisa nas je uhvatila samo na vrhu transfagarasana i to zato sto smo od curtea de argesa morali da cekamo neku biciklisticku trku koja je tuda prolazila i to puna 4 sata. Promenio Septembar 16, 2022 član deki295 15 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko81 1013 Napisano Septembar 18, 2022 Zainteresovan, 682 postova Motocikl: XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan On 8.9.2022. at 23:35, sasha. je napisao: mozda ovde: Da se zahvalim @sasha. kupio sam zadnje celjusti od @feelgod -a i iskoristio klipove koji su bili u mnogo boljem stanju od mojih. Danas sam ocistio celjusti, ubacio klipove, nove plocice, podesio, ozracio i sve radi kako treba !!! :)) Malo sam se namucio da ocistim lezista za gumice u celjustima. Bilo je mnogo naslaga "kamenca" a gumice moraju da lepo legnu na svoje mesto da se ne bi vitoperile radom klipova. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6017 Napisano Septembar 18, 2022 Drug član, 4122 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan @Marko81Dobro si skonta, od čistoće kanala di uliježu gumice ovisi kako će raditi kočnica.Gesendet von iPhone mit Tapatalk Pro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7626 Napisano Septembar 18, 2022 Drug član, 2916 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Zakrivljene tanke pincete na vrhu su odlicne za taj posaoПослато са Redmi Note 8 помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
feelgod 225 Napisano Septembar 19, 2022 (promenjeno) Svrati ponekad, 121 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Bas mi je drago da je sve kako treba. @Marko81Zelim ti da jos mnogo plocica poderes . Promenio Septembar 19, 2022 član feelgod 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
plumber.ns 311 Napisano Septembar 20, 2022 Zainteresovan, 378 postova Lokacija: Nov' Sat / Vojvodina Motocikl: Adventure sports 750 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka čast ljudi, slike stvarno vrede više od tauzend reči. Živeli ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lazar93 162 Napisano Septembar 29, 2022 (promenjeno) Svrati ponekad, 175 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Kawasaki Zephyr 550, Yamaha XTZ750 SuperTenere Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi, Malo sam se raspitivao oko reparacije karbova pa rekoh da podelim. U Topham-u, ciscnjenje i stelovanje naplacuju 110 eur + delovi koji se menjaju. Naravno, delovi su original Mikuni. XTZ750 - BDST38.pdf Cene su jedinicne, znaci svaka cena za deo x 2. Jedino ostaje zackoljica, kako poslati. Moze DHL-om, ali sam gledao nesto po njihovom sajtu, papreno skupo. Izadje skoro pa kao cela reparacija, i to samo da se posalje. Promenio Septembar 29, 2022 član Lazar93 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6017 Napisano Septembar 29, 2022 Drug član, 4122 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Pobogu, zar nemaš nikog svog u Austriji ili Njemačkoj……Daš njima nek ponesu i pošalju, vrate na njihovu adresu pa ti donesu doma.Ja sam pitao kod njih rekli su mi max što more koštati je oko 320-340€.Imam jedne bateriju karbova na lageru pa ću njih poslat na podmlađivanje.„Poslato“ iz dijaspore sa novog „ajpeda“ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...