vedran 105 Napisano Mart 18, 2022 U prolazu, 88 postova Lokacija: Zagreb Motocikl: Ducati GT1000; Yamaha XTZ 750 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Uvukao se zrak ispod yamaha i st naljepnica. Napuhane su i smežurane. Ne znam što se dogodolo . Ja sam ih sve ljepio. Ostali paneli su ok, ali ova dva bočna su baš loša.Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gvozden 591 Napisano Mart 18, 2022 drrmrr, 761 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: projekat rinfuz ;) Prijavi odgovor kao problematičan Dogodilo se to da ste lepili, a da baza ili lak nije zavrsio rad. To se zove "outgassing"efekat. A desi se nekad i kad farbani deo ostane na suncu. Solvent iz boje ti je "pojeo" foliju i razgradio lepak. Po pravilu treba da prodje minimum 7 -10 dana da farba "zavrsi rad" i posle toga moze lepljenje. Tako fabrika kaze. Radim sa folijama i digitalnom stampom preko 20god. i to je normalna pojava. Ovde obozavaju da me muce da lepim foliju direktno na farbanu bazu neposredno posle farbanja. Moze, ali je komplikovano i umnogome zavisi od ruke farbara i kako je slozio bazu. Baza, mrsavo lak, tek da zatvori bazu, smirglanje. Lepljenje ( na suvo) i posle jos min 2 ruke laka. Ako lepite na mokro , sacekati bar 24-48 h da se sve osusi pre zavrsnog laka. Tako bi trebalo da uradite. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Novola 2118 Napisano Mart 18, 2022 Drug član, 1693 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Yamaha Super Tenere XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan 13 minutes ago, Gvozden said: Radim sa folijama i digitalnom stampom preko 20god. i to je normalna pojava. Vidim ja ko će meni nalepnice malo da dopravi 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gvozden 591 Napisano Mart 18, 2022 drrmrr, 761 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: projekat rinfuz ;) Prijavi odgovor kao problematičan 2 minutes ago, Novola said: Vidim ja ko će meni nalepnice malo da dopravi Kad god hoces, i sta god hoces, samo resi te karbove. Doduse i ja treba svoju da doteram, taman si me pokrenuo da resim i moju . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Novola 2118 Napisano Mart 18, 2022 Drug član, 1693 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Yamaha Super Tenere XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Just now, Gvozden said: Kad god hoces, i sta god hoces, samo resi te karbove. Doduse i ja treba svoju da doteram, taman si me pokrenuo da resim i moju . Vidiš kako delujem inspirativno na zajednicu Ima kod mene na nalepnicama par mesta gde su pobegle malo gore dole gde ne treba, i malo se fontovi omašili, i malo ovo malo ono, i dovoljno da žulja. Doduše ne kao karbovi... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gvozden 591 Napisano Mart 18, 2022 drrmrr, 761 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: projekat rinfuz ;) Prijavi odgovor kao problematičan Kako kaze Juliška u filmu sa Jovančom. "Crnogorica, nemoj kvariš devojačka sreća" Sve sam video jos prvi dan, nego de još i sa tim da te davim. Rešićemo sve. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
montenegrovision365.com 652 Napisano Mart 18, 2022 Zainteresovan, 497 postova Lokacija: mojkovac Motocikl: Yamaha Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav drugari,da li je neko od vas radio ili ugradjivao pokazivac goriva na XTZ 750? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6078 Napisano Mart 18, 2022 Drug član, 4155 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Nije da nemože.Pogledaj na FB Alberto GuerraPoslato priko Ténéré 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6078 Napisano Mart 18, 2022 Drug član, 4155 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Kad god hoces, i sta god hoces, samo resi te karbove. Doduse i ja treba svoju da doteram, taman si me pokrenuo da resim i moju .Kod mene kažu u kovača najtuplja sikira….S obzirom na tvoju reputaciju i na viđeno tvoja bi trebala odudarati od ovozemaljskih primjeraka i biti zakonom zaštićena. Poslato priko Ténéré 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasha. 728 Napisano Mart 18, 2022 ., 595 postova Motocikl: yamaha xtz 750 super tenere Prijavi odgovor kao problematičan a ona u rinfuzu 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gvozden 591 Napisano Mart 18, 2022 drrmrr, 761 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: projekat rinfuz ;) Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, sasha. said: a ona u rinfuzu Tu je, prekrivena . A sad moram ponovo da je farbam.. Novola me zarazio To je taj mazohizam kod nas tenerasa. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Novola 2118 Napisano Mart 19, 2022 (promenjeno) Drug član, 1693 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Yamaha Super Tenere XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan 14 hours ago, Gvozden said: Tu je, prekrivena . A sad moram ponovo da je farbam.. Novola me zarazio To je taj mazohizam kod nas tenerasa. Čitam temu od početka ovih dana, bog te Gvozdene pa ti si od 2010god aktivan ovde. Skidam kapu do poda, čega si se ti ovih godina naslušao kukuuuu Moram da priznam i da mi je atmosfera pisanja i druženja bila nekako lepša, podjebavanje sa afrikancima, međusobno zezanje, neko predloži okupljanje, opa, odjednom slike njih 20 bilo prisutno na vožnji, milina! A mi? Samo serendamo nešto i kukamo na kvarove, najmanje se družimo. Šteta. Promenio Mart 19, 2022 član Novola 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
montenegrovision365.com 652 Napisano Mart 22, 2022 Zainteresovan, 497 postova Lokacija: mojkovac Motocikl: Yamaha Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Vozite li se Teneraši 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7715 Napisano Mart 22, 2022 Drug član, 2957 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Malo vozimo, malo uzivamoПослато са Redmi Note 8 помоћу Тапатока 16 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 5836 Napisano Mart 22, 2022 Drug član, 2031 postova Lokacija: Niš Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Kralju!!! E to je suština posedovanja motora ! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 10431 Napisano Mart 22, 2022 Drug član, 1541 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Rođeni hedonista! Još ako si priveo nešto... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7715 Napisano Mart 22, 2022 Drug član, 2957 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Bilo bi previse bas sve da ostvarim, neki drugi put 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nebojša S 73 Napisano Mart 22, 2022 (promenjeno) Svrati ponekad, 130 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan odlična ideja za ležaljku , mislim da sam je video u decathlonu Promenio Mart 22, 2022 član Nebojša S Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7715 Napisano Mart 22, 2022 Drug član, 2957 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Da to je ta, imao sam jednu iz Lidla i cini mi se da je bila bolja ali mi je tast otudjio Inace je svugdje nosim sa sobom jer mi bas prija da se opruzim u prirodi posle voznje Послато са Redmi Note 8 помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6078 Napisano Mart 23, 2022 Drug član, 4155 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Nakon zimske stanke lagano se privikavamo jedno na drugo, svaki dan po malo.Poslato priko Ténéré 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5579 Napisano Mart 23, 2022 Drug član, 2507 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan Najlepsa tenera ubedljivo! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko81 1013 Napisano Mart 23, 2022 (promenjeno) Zainteresovan, 682 postova Motocikl: XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, drmilan_ je napisao: Najlepsa tenera ubedljivo! Ima ih nekoliko koje izgledaju odlicno. Obe ElKlasikove tenere, Montenegrovision365-ova i Novolina. Promenio Mart 23, 2022 član Marko81 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5579 Napisano Mart 23, 2022 (promenjeno) Drug član, 2507 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan Ne kazem da nisu i ostale lepe niti sam nekog uvredio, lepota je u oku posmatraca Promenio Mart 23, 2022 član drmilan_ 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14880 Napisano Mart 23, 2022 moto merkat °°, 4932 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Braca po materi 8 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6078 Napisano Mart 23, 2022 Drug član, 4155 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Imaju genetsku vezu.Poslato priko Ténéré Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...