ThePainkiller 4384 Napisano Mart 30, 2021 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan pre 25 minuta, sasha. je napisao: negde sam procitao da neka 'druga uljna pumpa' ili sl zaduzena da drzi nivo ulja trazi remont Znači da kod tebe agregat nije u potpuno ispravnom stanju i stoga ni ne može da ti pokaže nivo ulja kada se meri na redovan način. Ja sam pisao o načinu provere nivoa ulja kod ispravnog agregata... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
montenegrovision365.com 652 Napisano Mart 30, 2021 Zainteresovan, 497 postova Lokacija: mojkovac Motocikl: Yamaha Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan 9 hours ago, Bigor said: Evo konacno presao malo vise, 350km kombinovane voznje. Ja zadovoljan, tesko da moze bolje Послато са Redmi Note 8 помоћу Тапатока Kakve su Denso svecice? Imam ih neraspakovane nove valjaju li cemu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasha. 726 Napisano Mart 30, 2021 ., 595 postova Motocikl: yamaha xtz 750 super tenere Prijavi odgovor kao problematičan 31 minutes ago, ThePainkiller said: Znači da kod tebe agregat nije u potpuno ispravnom stanju i stoga ni ne može da ti pokaže nivo ulja kada se meri na redovan način. Ja sam pisao o načinu provere nivoa ulja kod ispravnog agregata... ni u uputstvu ne pise da se ceka posle gasenja: ..ali pise da se prvo meri dok je motor hladan, ja kad bi ovo poslusao morao bi da sipam par litara da nivo dodje do sredine Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7666 Napisano Mart 30, 2021 Drug član, 2941 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan E sad, ja sam zakljucio da su sve svjecice kupljene kod nas iste, sve ih prave na istom mjestu, tj napravio je neko opasan biznis za nas zemlje treceg svijeta. Bas ove Denzo mi je dao kolega@Astral i one su drugacije od svih ostalih. Iako sam ih bio otpisao i kupio brdo svjecica posle njih, mjerenjem se ispostavilo da su bolje nego nove NGK koje sam uzimao. Gdje ih je on nabavio ne znam, a i drugciji oni jezičci elektroda nego kod ovih nasih koje kupujemo ovde koje su sve iste kao jaje jajetu samo druga marka ostampana. Cim ko od mojih bude dolazio iz Svabije narucuje nekoliko komada da mi ponesu.Послато са Redmi Note 8 помоћу Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7666 Napisano Mart 30, 2021 Drug član, 2941 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan ni u uputstvu ne pise da se ceka posle gasenja: ..ali pise da se prvo meri dok je motor hladan, ja kad bi ovo poslusao morao bi da sipam par litara da nivo dodje do sredineKod mene kada je hladan ulje skoro do cepaПослато са Redmi Note 8 помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
montenegrovision365.com 652 Napisano Mart 30, 2021 Zainteresovan, 497 postova Lokacija: mojkovac Motocikl: Yamaha Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan I imao bih pitanje ovako za sve ako se neko susretao,posto moja ST sad za sad je sve ok i radi u najboljem redu osim jedne stvari,kad je hladno recimo ispod 6-7 stepeni pa i ispod verglam po 20 min nece da upali stavim 3 akumulatora preverglam i nece da upali....kad je preko 10-12 stepeni i navise pali iz prve ali dok se ne ugrije jedno 5 min dobro oce da se ugasi pa ga na gas drzim malo prvo sa sauhom koji drzim rucno nekih 2-3 min pa posle ga na gas....moze li biti to do svecica a stavio sam skorije nove champion? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasha. 726 Napisano Mart 30, 2021 ., 595 postova Motocikl: yamaha xtz 750 super tenere Prijavi odgovor kao problematičan @Bigor zanimljivo koliko ti pokazuje kad je zagrejan motor? koliko sipas ulja kad menjas? ulje pretpostavljam ispustas na oba srafa? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7666 Napisano Mart 30, 2021 Drug član, 2941 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Kada radim servis stane 4l i ni kap vise, ispustim svo staro ulje na sve srafove. U toku godine potrosi jos jedno pola litra, toliko dospem da ga odrzim na vrhu. Nesto previse i nisam obracao paznju kada je zagrejan, par puta od kako sam ga kupio sam pogledao i nikada nije bilo ispod minimuma.Послато са Redmi Note 8 помоћу Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasha. 726 Napisano Mart 30, 2021 ., 595 postova Motocikl: yamaha xtz 750 super tenere Prijavi odgovor kao problematičan kod mene je obrnuto, ja ne obracam paznju kad je hladan nisam ga upalio nekoliko dana, mogao bi sutra da pogledam da nije nekim cudom nivo stigao do cepa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasha. 726 Napisano Mart 30, 2021 ., 595 postova Motocikl: yamaha xtz 750 super tenere Prijavi odgovor kao problematičan cek kako mislis '4l i ni kap vise', sipas 4l i merac ti pokazuje maksimum? ja prvo sipam 2-3l pa upalim na minut-2-3, ugasim pa dolijem (po uputstvu) do 4.1l, merim tek posle voznje dok motor radi i cim ga ugasim i merac mi pokazuje mm-dva preko sredine Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7666 Napisano Mart 30, 2021 Drug član, 2941 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ma palio sam i ja rekoh da povuce malo ali od 4 nemoze vise. Negdje sam citao i da uzimaju 4.2 ali neki su pisali da im je isto kao i kod mene 4lПослато са Redmi Note 8 помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasha. 726 Napisano Mart 30, 2021 ., 595 postova Motocikl: yamaha xtz 750 super tenere Prijavi odgovor kao problematičan uputstvo kaze 4l bez zamene filtera, 4.1l sa zamenom filtera Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2418 Napisano Mart 30, 2021 Andragog, 4986 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Sve zavisi da li sve ispustiš kada menjaš ulje... ja sam moju palio bez filtera i čepa na 3 sekunde i onda izađe još malo ulja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djole_ 13 Napisano Mart 31, 2021 U prolazu, 43 postova Lokacija: Staro Selo Motocikl: Kawasaki ZRX 1200 S Prijavi odgovor kao problematičan 4.4 litra je stalo u moju kada sam radio servis. Otvorio sve ispuste, skinuo kućište filtera, i pustio da se dobro iscedi sve. Pre svega toga sam motor dobro zagrejao. Kada sam sipao ulje, sipao sam 3.5 - 4l ulja odnosno napunio posudu i upalio motor da povuče ulje. Doista posle 10-15s rada ulje dosta opalo. Dolio sam još koliko je trebalo da bi ulje bilo izmedju minimuma i maksimuma na merači. Na ćaletovoj teneri, ista procedura, i stala je ista količina ulja (4.4l) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Mart 31, 2021 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan @Bigormislim da sam ih uzeo na wemoto. Ne kupujem delove u Srb upravo iz tog razloga. Sve su kopije. Nikad NGK ,samo Denso. Ne zato sto je NGK los, naprotiv. NGK se mnogo kopira, kao i Castrol,Motul, itd. Manje zvucna imena se manje kopiraju. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arso 2452 Napisano Mart 31, 2021 Narod koji bira lažove i lopove nije žrtva već saučesnik!, 2002 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Yamaha XTZ 750 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan pre 6 minuta, Astral je napisao: @Bigormislim da sam ih uzeo na wemoto. Ne kupujem delove u Srb upravo iz tog razloga. Sve su kopije. Nikad NGK ,samo Denso. Ne zato sto je NGK los, naprotiv. NGK se mnogo kopira, kao i Castrol,Motul, itd. Manje zvucna imena se manje kopiraju. Ja Denso svećice kupujem u Srbiji ali isključivo u Gazeli koja je generalni uvoznik i imam izuzetno pozitivna iskustva sa ovim svećicama. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gvozden 591 Napisano Mart 31, 2021 drrmrr, 761 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: projekat rinfuz ;) Prijavi odgovor kao problematičan Drustvo, sta preferirate za akumulator za ST, koja su vam iskustva. Varta mi je RIP i gledam sta kod nas vredi/valja/postuju reklamaciju i sl.. Ne mora najskuplji AGm, neka klasika mozda? Koliko vidim svi su tu negde sa cenama. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marko07 282 Napisano Mart 31, 2021 Svrati ponekad, 387 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Meni varta umrla posle 2 god stajanja, otišao u prvu prodavnicu i uzeo šta su imali - neko Tab i košta 4k, videćemo kako radi na motoru je tek tri dana. Sent from my IN2020 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7666 Napisano Mart 31, 2021 (promenjeno) Drug član, 2941 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Cisto da napomenem da je neko u ogasima na forumu prodavao aku za nas motor po cijeni od 3500 nov, pa potrazite. Kod mene je Varta vec trecu sezonu i ne predaje se, pu,pu Edit: Prevario sam se ipak je slabiji Послато са Redmi Note 8 помоћу Тапатока Promenio Mart 31, 2021 član Bigor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2418 Napisano Mart 31, 2021 Andragog, 4986 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Land port klasični kiselinski. Pali mi na čvrgu već godinu dana. Doduše ja nemam anlaser Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Panta Zemunac 298 Napisano Mart 31, 2021 MUTHERFUCKER-ARTIST i MOTOCIKLISTA, 436 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Stigle ali kasno, pa prvo vama.. Pogledajte cene na Aliu. Br 44 naseg merila. Moracemo dogovor oko cene jer shiping dere ali ja sam na vreme narucio pa... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki295 545 Napisano April 1, 2021 Početnik, 593 postova Lokacija: zemun Motocikl: yamaha xtz 750 super tennere Prijavi odgovor kao problematičan Panto jel se drzisSuper ténéré 750 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki295 545 Napisano April 1, 2021 Početnik, 593 postova Lokacija: zemun Motocikl: yamaha xtz 750 super tennere Prijavi odgovor kao problematičan Mogli bi u nedelju da se ako bog da nadjemo pa malo neki djir ko ima vremena. Pod uslovom da mi sutra stigne tablica i nalepnica. Danas odradjen tehnicki i registracija no davno istekla pa mora novo sve. I naravno da ostaane ovakvo vreme. Super ténéré 750 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marko07 282 Napisano April 1, 2021 Svrati ponekad, 387 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Za vožnju ne mogu da garantujem.Što se tiče registracije isto sam radio huce- agencija Don pa oni sve rade za mene, juče uredio tehnički danas me zvali da dodjem po tablicu a saobraćajna za neki 7-10 dana.Sve zajedno 23600 sa tehničkim i njihovom uslugom da se ja ne cimam do supa. Sent from my IN2020 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7666 Napisano April 1, 2021 Drug član, 2941 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ja platio prjije 7 dana 24000, a premijumski stepen 7 imam. Doduse bez njihovog cimanja.Sto se voznje tice, moze. Ako mi zena ne isplanira drugcije Послато са Redmi Note 8 помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...