Bigor 7643 Napisano Septembar 10, 2023 Drug član, 2922 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Pratim temu, znacu sredinom sedmice zbog posla. Valjda nece biti kasno da se prijavim.Послато са Redmi Note 8 помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arso 2443 Napisano Septembar 10, 2023 Narod koji bira lažove i lopove nije žrtva već saučesnik!, 2000 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Yamaha XTZ 750 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, Bigor je napisao: Pratim temu, znacu sredinom sedmice zbog posla. Valjda nece biti kasno da se prijavim. Послато са Redmi Note 8 помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6022 Napisano Septembar 10, 2023 Drug član, 4129 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Konacno je stavljena ratna masina u pogon, sve skupa 26000din iskreno sam ocekivao i vise, dobro jeПослато са Redmi Note 8 помоћу ТапатокаMašala!!Gesendet von iPhone mit Tapatalk Pro 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko81 1013 Napisano Septembar 11, 2023 Zainteresovan, 682 postova Motocikl: XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Drugari, kod kog majstora da teram motor sad u oktobru,novembru da ga spremi za iducu sezonu? Stelovanje karbova i ventila, zamena ulja u vilama, lanac i lancanici i jos po nesto. Hteo bih sve to da obavim kod nekog na jednom mestu. Mesto ili grad su nebitni, motor bi ostavio a ja se vratio kolima... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Novola 2118 Napisano Septembar 11, 2023 Drug član, 1692 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Yamaha Super Tenere XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Dobro pitanje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Beovulf 49 Napisano Septembar 17, 2023 U prolazu, 56 postova Lokacija: Pirot Motocikl: Peugeot Elyseo, Yamaha Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Koje ulje sipate u vasu ST? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6022 Napisano Septembar 18, 2023 Drug član, 4129 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Kvalitetnu polusintetiku po uputama Yamahe.Ja sam zadnji put ulio Motul 5100 20W 50Gesendet von iPhone mit Tapatalk Pro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arso 2443 Napisano Septembar 18, 2023 Narod koji bira lažove i lopove nije žrtva već saučesnik!, 2000 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Yamaha XTZ 750 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Ful sintetiku 15/50 Ipone katana. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki295 545 Napisano Septembar 19, 2023 Početnik, 593 postova Lokacija: zemun Motocikl: yamaha xtz 750 super tennere Prijavi odgovor kao problematičan On 9/11/2023 at 10:23 AM, Marko81 said: Drugari, kod kog majstora da teram motor sad u oktobru,novembru da ga spremi za iducu sezonu? Stelovanje karbova i ventila, zamena ulja u vilama, lanac i lancanici i jos po nesto. Hteo bih sve to da obavim kod nekog na jednom mestu. Mesto ili grad su nebitni, motor bi ostavio a ja se vratio kolima... Vidi sve to sto si nabrojao smo nas par uradili kroz zajebanciju kod mebe u garaži, osim štelovanja ventila, tako daaaa ako treba neki savet sta kako sčim tu smo. Čak smo i neke specijalne altke napravili za rasturanje vila npr... 4 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7643 Napisano Septembar 19, 2023 Drug član, 2922 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Olek i Bolek Послато са Redmi Note 8 помоћу Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuleta 839 Napisano Septembar 19, 2023 Drug član, 872 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: ... Prijavi odgovor kao problematičan Koji ste vi kraljevi, bravo 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko81 1013 Napisano Septembar 19, 2023 Zainteresovan, 682 postova Motocikl: XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Vidim da ce servis biti u Beogradu ili u okolini beograda, ali u svakom slucaju svracam do Bigora u garage kad dolazim... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Septembar 20, 2023 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan On 11. 9. 2023. at 10:23, Marko81 je napisao: Drugari, kod kog majstora da teram motor sad u oktobru,novembru da ga spremi za iducu sezonu? Stelovanje karbova i ventila, zamena ulja u vilama, lanac i lancanici i jos po nesto. Hteo bih sve to da obavim kod nekog na jednom mestu. Mesto ili grad su nebitni, motor bi ostavio a ja se vratio kolima... imam pločice Za TDM ST 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shlem 8261 Napisano Septembar 20, 2023 Drug član, 380 postova Lokacija: Ravni Banat Prijavi odgovor kao problematičan Pre 11 sati, Marko81 je napisao: Vidim da ce servis biti u Beogradu ili u okolini beograda, ali u svakom slucaju svracam do Bigora u garage kad dolazim... Imaš Arpada u Debeljači, nas nekoliko sa foruma održavano kod njega motore. Korektan i pošten u svakom slučaju. Ako hoćeš broj šaljem na PP da ne bude da ga reklamiram. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JoeD 590 Napisano Septembar 20, 2023 Zainteresovan, 561 postova Lokacija: Niš Motocikl: Honda VFR800 FI Prijavi odgovor kao problematičan On 9/11/2023 at 10:23 AM, Marko81 said: Drugari, kod kog majstora da teram motor sad u oktobru,novembru da ga spremi za iducu sezonu? Stelovanje karbova i ventila, zamena ulja u vilama, lanac i lancanici i jos po nesto. Hteo bih sve to da obavim kod nekog na jednom mestu. Mesto ili grad su nebitni, motor bi ostavio a ja se vratio kolima... Ne znam odakle si ali ako mozes teraj kod bokilic. Razume se covek u te masine a i ima delove za karburatorea ko zatreba. Meni par puta preko telefona pomogao savetima za tdm, a realno nije duzan uopste 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Beovulf 49 Napisano Septembar 21, 2023 U prolazu, 56 postova Lokacija: Pirot Motocikl: Peugeot Elyseo, Yamaha Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Da so malo i mi mladi pohvalimo, da ne ne bude samo trazimo savete od starijih i iskusnijih Za 2 dana oko 800km sokobanja rtanj (kod Elvisa u Zaječaru na pivce) zavojsko jezero, Sofija u Bugarskoj itd.. 6 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dara 16 Napisano Septembar 21, 2023 U prolazu, 27 postova Lokacija: posušje Motocikl: mz es 150, yamaha xtz 750 super tenere Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima! Novi sam na forumu, znam da ima dosta ovih tema ali dosta starijih datuma objava. Imam super tenere vec 12 godina, do sada vec dva puta regler mijenjao, prije par dana opet mi se dogodilo da se motor pod svjetlima ugasio u voznji, poslije ni da zavergla, akumulator totalno prazan. To mi se dogodilo prije dvije godine i tada je mjenjan regler, sada srecom bilo je nizbrdica pa je upalio na guranje, bez svjetala ok radi a cim upalim neki potrosac pocme trokirati. Punjenje sam mjerio i oko 12V je, na 3000 obrtaja mozda do 12,5 ali lose. Ima li netko neki savjet jer ne mislim vise stavljat taj isti tvornici regler.. cak je regler izvucen ispod fara radi boljeg hlađenja ali cini mi se da to nista ne pomaze. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7643 Napisano Septembar 21, 2023 Drug član, 2922 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Moras dobro pregledati i stalaciju posto si ga izmjestio cak do fara. Lako je moguce da je neka zica usled vibracije popustila ili se otkacila, a da je sa reglerom sve ok. Pogledaj i glavni osigurac da ti ne gubi kontakt, ja sam morao radi njega kuciste promjeniti i staviti sa ubodnim osiguracemПослато са Redmi Note 8 помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7643 Napisano Septembar 21, 2023 Drug član, 2922 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Oooo vidi lutkice ista moja Послато са Redmi Note 8 помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5771 Napisano Septembar 22, 2023 Svakom po zasluzi, 12398 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan @dara da si u Srbiji preporucio bih ti regler naseg Joške iz Temerina kod Novog Sada +381638347397. Mnogo Tenera nose njegov regler godinama i bez problema. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kingdrom 371 Napisano Septembar 22, 2023 Svrati ponekad, 219 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda VFR 800 Vtec + BMW R1200GS Prijavi odgovor kao problematičan @dara ja saradjujem sa firmom iz Posušja imam tamo puno prijatelja i u komunikaciji smo na nedeljnom nivou pa slanje odavde nihe prepreka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ironhorse 1825 Napisano Septembar 22, 2023 Zainteresovan, 372 postova Lokacija: NBG Motocikl: R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan Pre 4 sati, Arakis je napisao: @dara da si u Srbiji preporucio bih ti regler naseg Joške iz Temerina kod Novog Sada +381638347397. Mnogo Tenera nose njegov regler godinama i bez problema. Meni na Transalpu Arakis ugradio Joškin regler 2016. čini mi se. Motor nije više moj,ali znam da regler radi kao sat i dan danas . 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasha. 725 Napisano Septembar 22, 2023 ., 595 postova Motocikl: yamaha xtz 750 super tenere Prijavi odgovor kao problematičan meni je isti problem (gasio se kad se upale svetla) resila zamena akumulatora Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dara 16 Napisano Septembar 22, 2023 U prolazu, 27 postova Lokacija: posušje Motocikl: mz es 150, yamaha xtz 750 super tenere Prijavi odgovor kao problematičan Pre 15 sati, Bigor je napisao: Moras dobro pregledati i stalaciju posto si ga izmjestio cak do fara. Lako je moguce da je neka zica usled vibracije popustila ili se otkacila, a da je sa reglerom sve ok. Pogledaj i glavni osigurac da ti ne gubi kontakt, ja sam morao radi njega kuciste promjeniti i staviti sa ubodnim osiguracem Послато са Redmi Note 8 помоћу Тапатока Provjerit cu, nisam bas na ti sa ovom elektronikom ali nadam se da cu rjesiti problem. Malo me buni gdje ide koja zica s reglera Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dara 16 Napisano Septembar 22, 2023 U prolazu, 27 postova Lokacija: posušje Motocikl: mz es 150, yamaha xtz 750 super tenere Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, kingdrom je napisao: @dara ja saradjujem sa firmom iz Posušja imam tamo puno prijatelja i u komunikaciji smo na nedeljnom nivou pa slanje odavde nihe prepreka Odlicno, za cas se nađe rjesenje, ako se ustanovi da je do reglera uzet cu sigurno u joske. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...