RAmireZ 1240 Napisano Jun 5, 2013 bez čvaraka, 1212 postova Lokacija: na severu Motocikl: Naked u najavi Prijavi odgovor kao problematičan Dobar dan! Ja sam taj i taj, iz bla-bla mesta, i tako to. Red je, brate da se predstaviš u svojoj temi,a ne u temi o određenom motoru! P.S. Dobro došao! P.P.S. Napisao je lik da je otkinuo dihtung glave kad su ga zatvarali i da je to nekih 30€. Ako je samo to u pitanju, zašto ga onda onda ne zameni? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blazers 0 Napisano Jun 6, 2013 U prolazu, 2 postova Prijavi odgovor kao problematičan Eto i to sam uradio ) Hm nisam siguran,kako kaze hoce da se rijesi kupuje drugi motor. Ako bih ga kupovao ili da on to zamijeni,ili donijeti taj dihtung i na licu mjesta ga zamijeniti.... Ali eto ako ima neko neko misljenje o ovom motoru,vrijedi li kupovati,na sta jos da se obrati paznja itd. sve je dobrodoslo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivan74 8 Napisano Jun 26, 2013 U prolazu, 7 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo, Na koliko se radi stelovanje ventila na DR350? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stefan996 0 Napisano Maj 12, 2014 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo, kupio sam skoro Suzuki DR 350 iz 93. godine i imam problem da ga upalim kada se zagreje, desi se nekad da ga ne palim i po 10 dana i tad pali na prvu kurblu a kad je vruc zeza. Jel zna neko sta to moze da bude? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tarabić 107 Napisano Maj 12, 2014 Kurblao Trijes Minuta, 212 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Cowasaki KLE Prijavi odgovor kao problematičan Proveri zazor ventila, španer lanca bregaste. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bokivr 15 Napisano Novembar 13, 2014 Svrati ponekad, 135 postova Lokacija: Vranje Motocikl: Yamaha R1 rn12 Suzuki Gsxr 750 K9 Bmw Xr 1000 Prijavi odgovor kao problematičan dr350 odlican motor..jedino nekako staro izgleda..drz400 ima ga za sve..izgled alnaser.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JankoR 471 Napisano Novembar 13, 2014 Zainteresovan, 707 postova Lokacija: podgorica,mne Motocikl: uvijek prljava Honda xr650r Prijavi odgovor kao problematičan Drugari, drugar imam skoro citav dr u djelovima pa ako kome sto treba da zna. Bio je donor organa i lakse je napisaati sto mu fali a to je glava i radilica. 93 godiste na kurblu.pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6418 Napisano Novembar 13, 2014 Enduraš, 6390 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Mom drugu treba zadnji disk ako je u pristojnom stanju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VPetar 147 Napisano Novembar 13, 2014 Svrati ponekad, 291 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: Honda PCX 125 Prijavi odgovor kao problematičan Ako ima cep za ulje, onda bi mozda mogli da se dogovorimo? (Mislim na onaj cep odozgo, gde se sipa ulje) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JankoR 471 Napisano Novembar 13, 2014 Zainteresovan, 707 postova Lokacija: podgorica,mne Motocikl: uvijek prljava Honda xr650r Prijavi odgovor kao problematičan Aco poslao je bio zadnji tocal nekom na probu i vracen mu je nazad za krivim diskom. Mjerac tj cep ulja ima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VPetar 147 Napisano Novembar 14, 2014 Svrati ponekad, 291 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: Honda PCX 125 Prijavi odgovor kao problematičan Sta mislis, da li pase na DR125? ako da, koliko bi me kostalo to zadovoljstvo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bokivr 15 Napisano Novembar 14, 2014 Svrati ponekad, 135 postova Lokacija: Vranje Motocikl: Yamaha R1 rn12 Suzuki Gsxr 750 K9 Bmw Xr 1000 Prijavi odgovor kao problematičan koja je tezina na dr350? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JankoR 471 Napisano Novembar 14, 2014 Zainteresovan, 707 postova Lokacija: podgorica,mne Motocikl: uvijek prljava Honda xr650r Prijavi odgovor kao problematičan oko 135 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeleni 65 193 Napisano Avgust 14, 2016 Svrati ponekad, 276 postova Lokacija: Svedska Motocikl: Silver wing 400, Suzuki AN 650 Executive, Suzuki GSX 1100 R, Suzuki DR 350 SE, Kawasaki KLX 300 R, Yamaha Majesty 250 DX, Yamaha TT-R 250, Puch Korado 50 Prijavi odgovor kao problematičan Koliko ulja ide u DR-a 350 sa filterom? Hvala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TA96 300 Napisano Avgust 14, 2016 Drug član, 1423 postova Lokacija: Bliski Istok-Pančevo Motocikl: Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Koliko ulja ide u DR-a 350 sa filterom? Hvala. 1,9 lit. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeleni 65 193 Napisano Avgust 17, 2016 Svrati ponekad, 276 postova Lokacija: Svedska Motocikl: Silver wing 400, Suzuki AN 650 Executive, Suzuki GSX 1100 R, Suzuki DR 350 SE, Kawasaki KLX 300 R, Yamaha Majesty 250 DX, Yamaha TT-R 250, Puch Korado 50 Prijavi odgovor kao problematičan Koliko ulja ide u DR-a 350 sa filterom? Hvala. 1,9 lit. Hvala, ima nalepnica na ramu ali nisam primjetio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAJA 186 Napisano Avgust 17, 2016 Svrati ponekad, 430 postova Lokacija: MLADENOVAC Prijavi odgovor kao problematičan Imam nov klip u prvoj specijali za DR350 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nenad98 6 Napisano Avgust 25, 2016 U prolazu, 36 postova Lokacija: Raska Motocikl: YAMAHA XT600 Prijavi odgovor kao problematičan Kupujem DR 350 ako neko ima da proda Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2441 Napisano Avgust 25, 2016 Andragog, 5008 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nenad98 6 Napisano Septembar 4, 2016 U prolazu, 36 postova Lokacija: Raska Motocikl: YAMAHA XT600 Prijavi odgovor kao problematičan Koliko vredi ovaj motorhttp://www.polovniautomobili.com/motori/8773517/suzuki-dr350 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nenad98 6 Napisano Octobar 6, 2016 U prolazu, 36 postova Lokacija: Raska Motocikl: YAMAHA XT600 Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi imam par pitanja u vezi DR-a 1.Cemu tacno sluzi dekompresor? 2.Da li smem da palim kada je vruc bez dekompresora? 3.Kod SHC modela da li treba da se dospe negde ulje za onaj mehanizam za spustanje i podizanje? Hvala unapred Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
icatenej 2435 Napisano Octobar 7, 2016 Duh Bez Sekire, 1037 postova Lokacija: Beograd - Miljakovac, Ljubovija Motocikl: Yamaha XJ600N, Cagiva Canyon 600, Husqvarna TE 250 Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam kakav je dekompresor na tvom motoru (ručni ili automatski). Pod ručnimi podrazumevam i ako je sajlom povezan na kurblu. U svakom slučaju suština je da je to mehanički sklop koji potiskivanjem izduvnog ventila oslobađa kompresiju iz cilindra (kao kada bi na primer odvrnuo svećicu pa anlasovao ili kurblao - tada nema nikakvog otpora). Svrha mu je znači da lakše zakurblaš motor. Njegova uloga je pomoćna - ako si dovoljno snažan i vešt uvek možeš da pališ i bez dekompresora, nije uopšte bitno da li je motor hladan ili vruć. Da nisi ti to pomešao sa sauhom? Pošto kada je motor vruć ne bi trebalo da ga pališ sa sauhom, a dekompresor kao što rekoh nema nikakve blage veze sa tim da li je motor vruć ili nije vruć... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nenad98 6 Napisano Octobar 7, 2016 U prolazu, 36 postova Lokacija: Raska Motocikl: YAMAHA XT600 Prijavi odgovor kao problematičan Nisam pomesao nego ne znam koja je finkcija mislio sam da ne zeznem nesto a u pitanju je motor sa kurblom sa rucnim dekompresorom Послато са ZTE Blade Q уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nidža016 159 Napisano Octobar 7, 2016 Svrati ponekad, 355 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Honda NX125, Suzuki DR-Z400E Prijavi odgovor kao problematičan Kolega ti je rekao čemu služi, a ujedno ti dao odgovor i na drugo pitanje, dakle smeš da koristiš dekompresor i kada je motor vruć i kada je hladan. On relativno lako pali na kurblu, pa ti uz malo vežbe neće biti potreban. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nenad98 6 Napisano Octobar 7, 2016 U prolazu, 36 postova Lokacija: Raska Motocikl: YAMAHA XT600 Prijavi odgovor kao problematičan Ma nisam znao kako se dekompresor koristi sad sam provalio a do sad sam ga palio bez njega jeste malo teze ali upali hvala vam Послато са ZTE Blade Q уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...