nenad98 6 Napisano Novembar 17, 2016 U prolazu, 36 postova Lokacija: Raska Motocikl: YAMAHA XT600 Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi imam problem sa mojim DR-om 350 moram da zgazim na kurblu najmanje 20-30 put da bi upalio kad je hladno i kad upali trokira nece da primi gas preko 3000 obrtaja a pre toga je sve normalno radio sta bi mogao da bude problem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nenad98 6 Napisano Januar 1, 2017 U prolazu, 36 postova Lokacija: Raska Motocikl: YAMAHA XT600 Prijavi odgovor kao problematičan Cemu sluzi ovaj sraf zaokruzen na slici Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth 175 Napisano Januar 2, 2017 Svrati ponekad, 418 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Ducati Prijavi odgovor kao problematičan Za stelovanje kompresije na amortu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nenad98 6 Napisano Januar 2, 2017 U prolazu, 36 postova Lokacija: Raska Motocikl: YAMAHA XT600 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na odgovoru Imam jedno pitanje u pitanju je suzuki DR 350 SHC model zadnji kraj mi propao nije mnogo ali nece da se podigne do kraja kako mogu da resim taj problem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nenad98 6 Napisano Januar 4, 2017 U prolazu, 36 postova Lokacija: Raska Motocikl: YAMAHA XT600 Prijavi odgovor kao problematičan Evo ako nekoga zanima moze da se skine amortizer sa SHC modela da se ne otkacinju creva 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djole majstor 12 Napisano Jul 6, 2017 Svrati ponekad, 130 postova Lokacija: Negotin Motocikl: KTM LC4 690 Prijavi odgovor kao problematičan Kupujem Suzuki DR 350 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markopn 1 Napisano Avgust 11, 2020 U prolazu, 13 postova Lokacija: Paraćin Motocikl: Suzuki DR-Z 400 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav. Menjam Acerbis rezervoar od 16l za fabrički za dr 350! I ovaj je fabrički, samo sto je veliki, a meni ne odgovara Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kaligula1 1134 Napisano Avgust 26, 2020 Zainteresovan, 537 postova Lokacija: Vranje Motocikl: HondaAfricaTwin XRW750 RD07 Prijavi odgovor kao problematičan Poslato sa WAS-LX1 pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kaligula1 1134 Napisano Avgust 26, 2020 Zainteresovan, 537 postova Lokacija: Vranje Motocikl: HondaAfricaTwin XRW750 RD07 Prijavi odgovor kao problematičan Poslato sa WAS-LX1 pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kaligula1 1134 Napisano Avgust 26, 2020 Zainteresovan, 537 postova Lokacija: Vranje Motocikl: HondaAfricaTwin XRW750 RD07 Prijavi odgovor kao problematičan Evo vam link ,ljudi rade po etapama kompletnu restauraciju dr350,mozda nekome bude od koristi Poslato sa WAS-LX1 pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lemy 1061 Napisano Avgust 26, 2020 Drug član, 1081 postova Lokacija: Novi Sad-Sabac Motocikl: Suzuki DR-Z400, KTM 790 adventure Prijavi odgovor kao problematičan Kupio bih ako neko prodaje DR 350. Isljucivo SE (legalan za ulicu sa anlaserom) SHC jako pozeljan. Interesuje me iskljucivo mint, fabricko stanje (koliko je moguće za te godine). U sustini da ne bude neka lomina popravljana u domaćoj radinosti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kaligula1 1134 Napisano Avgust 26, 2020 Zainteresovan, 537 postova Lokacija: Vranje Motocikl: HondaAfricaTwin XRW750 RD07 Prijavi odgovor kao problematičan Lemy i ja isto to trazim ali mrka kapa,bar kod nas ovde..na nemackim oglasima samo 4 oglasa..Ima u Vranju jedan primerak u fabrickom stanju,ali covek ne bi ga dao ni za kakve pare.Poslato sa WAS-LX1 pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6429 Napisano Avgust 26, 2020 Enduraš, 6393 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan pre 30 minuta, lemy je napisao: Kupio bih ako neko prodaje DR 350. Isljucivo SE (legalan za ulicu sa anlaserom) SHC jako pozeljan. Interesuje me iskljucivo mint, fabricko stanje (koliko je moguće za te godine). U sustini da ne bude neka lomina popravljana u domaćoj radinosti Moli boga da nadjes bilo kakav u solidnom stanju, na oglasima se jako retko pojavljuju i to što se pojavi retko je u fabričkom stanju, a cena svake godine ide na gore. I u Paraćinu ima jedan u fabričkom stanju, čoveku nudili 2500e nije hteo da proda. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lemy 1061 Napisano Avgust 26, 2020 Drug član, 1081 postova Lokacija: Novi Sad-Sabac Motocikl: Suzuki DR-Z400, KTM 790 adventure Prijavi odgovor kao problematičan Znam drugari, ali nada poslednja umire. I nemoj da mi kvarite odmor sa ovim mracenjem taman sam shvatio sta mi treba posle godina lutanja. Lagani dual sport za vikend vožnje po planinskim putevima. Tezina ispod 150kg Dolazi u obzir i DRZ 400s, ali to izgleda jos redja zverka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kaligula1 1134 Napisano Avgust 26, 2020 Zainteresovan, 537 postova Lokacija: Vranje Motocikl: HondaAfricaTwin XRW750 RD07 Prijavi odgovor kao problematičan Ja vec godinu dana razmisljam da sa Afrike predjem na dr350,tumaram cesto po oglasima ali slaba vajda..evo sad sam pogledao na mobile.de samo 3 oglasa,u onolikoj nemackoj,ali svakako nadamo se da ce da naleti neki primerak Poslato sa WAS-LX1 pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2452 Napisano Avgust 26, 2020 Andragog, 5019 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Prvo ga probaj ako nisi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan82 8655 Napisano Avgust 28, 2020 Drug član, 2383 postova Motocikl: Umočiću... Prijavi odgovor kao problematičan Imaš na oglasima dva drz, stari po 15 godina 3500 do 4000 evradi lololol Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeleni 65 198 Napisano Avgust 28, 2020 Svrati ponekad, 277 postova Lokacija: Svedska Motocikl: KTM 390 ADV, Silver wing 400, Suzuki AN 650 Executive, Suzuki GSX 1100 R, Suzuki DR 350 SE, Kawasaki KLX 300 R, Yamaha Majesty 250 DX, Yamaha TT-R 250, Puch Korado 50 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam DR-a 350 trazio ovdje u Svedskoj 4 godine i naletih konacno 2016. na primjerak sa 2700 km. Usput kupih KLX 300 R i sad mi oba stoje. Jos za cetiri god nisam uspio napraviti 100 km po sezoni. Imam nekih motora u garazi i ne prodajem nista ali mislim da bi DR ne daj Boze nuzde bio zadnji za prodaju. Obozavam to motorce. Sretno sa potragom ali... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
СајберГастарбајтер 2716 Napisano Avgust 28, 2020 .., 1740 postova Prijavi odgovor kao problematičan DR 350 su vec toliko retki svuda da ih treba svecom traziti. Tesko ga uopste naci, da ne pricamo o nekom koji je u fabrickom stanju, ali i po kojoj ceni. Za one koji hoce noviji motor ima Beta Alp 4, koja ima motor od DR 350. Evo cisto informativno sta ima u FR (kao velikom trzistu za kros motore) https://www.leboncoin.fr/recherche/?category=3&text=dr 350&moto_brand=suzuki®date=1990-2000 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 5705 Napisano Decembar 29, 2020 Drug član, 1408 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan Куцах у погрешној теми. Да питам и овде. Разгледам огласе па ми западе за око овај DR у Ваљеву. Suzuki DR350 WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Suzuki DR350, 1994. godište, Enduro / Cross, vozilo prešlo 1000 km, Valjevo. Cena 950 € - Motori - Polovni Automobili Као да сам га виђао по форуму, али не могу да га нађем. Да ли је коме познат? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lemy 1061 Napisano Decembar 29, 2020 Drug član, 1081 postova Lokacija: Novi Sad-Sabac Motocikl: Suzuki DR-Z400, KTM 790 adventure Prijavi odgovor kao problematičan Meni nije poznat, ali mi je poznato da nema papire, nadam se da si to video u oglasu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 5705 Napisano Decembar 29, 2020 Drug član, 1408 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan Upravo sada, lemy je napisao: Meni nije poznat, ali mi je poznato da nema papire, nadam se da si to video u oglasu. Видео сам, папири ми нису потребни. Из гараже одмах излазим на ливаде и шуме. Ако се организујем да одем да га погледам на шта да обратим пажњу? Нисам имао нешто много контакта са овим машинама. Хвала. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6429 Napisano Decembar 30, 2020 Enduraš, 6393 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Nema taj motor ni jednu specificnu manu, obrati paznju da ne lupa u glavi, da nema zveckanja iz masine i slicno, posto polovnih delova tesko da ces da nadjes a novi zna se koliko kostaju (puno) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 5705 Napisano Decembar 30, 2020 Drug član, 1408 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, aca-pn je napisao: Nema taj motor ni jednu specificnu manu, obrati paznju da ne lupa u glavi, da nema zveckanja iz masine i slicno, posto polovnih delova tesko da ces da nadjes a novi zna se koliko kostaju (puno) Изгледа је већ продат, нема га више на огласима. Јбг, није било трика да одем исти дан да га погледам. Хвала на саветима, излетеће опет нешто. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kaligula1 1134 Napisano Januar 7, 2021 Zainteresovan, 537 postova Lokacija: Vranje Motocikl: HondaAfricaTwin XRW750 RD07 Prijavi odgovor kao problematičan Motor bez papira ne vredi ni 1e ,makar visio u garazi ..mozda je samo isteko oglas pa se automatski obrisao.Poslato sa WAS-LX1 pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...