Jump to content

Moto Zajednica

Sta uzeti do 2000-2500e u klasi do 500cc

Recommended Posts

• Drug član, 1942 postova
  • Motocikl: Strom 650 xt

Kazes da imas ponudu za BMW za 2000 a i pegaso kosta isto. Cudi me da ti se pegaso ne svidja? Meni je recimo mnogo lepsi od BMW-a. Vidim da ti je izgled dosta bitan pa zato i komentarisem za izgled.

Bmw f650 uopste nije mali motor. Mislim da ti je to odlicna ponuda. Ja bi uzeo njega ako je u dobrom stanju. Prosle godine si mogao samo da ga sanjas za te pare.

Najgluplje bi ti bilo da sad kupujes motor s namerom da ga prodajes u jesen.

Naked-i su meni mnogo lepi mozda i najlepsi ali samo kad su parkirani pored kafica. Kad vidim nekog krupnog da ga vozi nekako mi bude smesno.

P.S. Jel taj bmw beli koji se prodaje ovde na bjb-u?

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• U prolazu, 22 postova

ne ovo je jedan f650 iz NS evo linka pa moze neki komentar. Ipak BMW je BMW a pegaso je Aprilia :( a nekako mi kle ako vec uzimam 500 nikakav izbor bez uvrede nekima

a za Nakede si skroz u pravu zato ih i ja najvise voilm uglavnom ce mi i sluziti za po grad do kafica i bazena... eventualno neka vikend voznja do Sijinske bane na bazene , mada ko zna mozda i ohrid pa mozda zati i bolje neka endurka. Sutra idem da gledam gs500 i jednu kawu pa cu da vidim dal da odustajem od 500cc klase .

evo jedne nije krajnja cena nije bitno koja je kranja

http://www.mojauto.rs/polovni-auto/461840

a evo jos jedne

http://www.mojauto.rs/polovni-auto/421799 koja je prelepa i nije kranja cena mislim da ce da da za manje ko i svi

a one od 2000 iz NS nigde nema sigurno je skinuo iz oglasa malopre sam ga zvao evo slika zapamtio sam ih na kompu

2iktdgh.jpg

2u9nvj7.jpg

evo broja telefona lika 064 6682349 daje je za 2000e

mozda nekom ruzan al ja kad vidim propeler... uhhhh

• Drug član, 1942 postova
  • Motocikl: Strom 650 xt

Ipak BMW je BMW a pegaso je Aprilia

mozda nekom ruzan al ja kad vidim propeler... uhhhh

Ma i ja volim BMW  :) . Nego napisao si gore da ne znas zasto je bmw skuplji od pegasa. Trenutno im je ista cena koliko vidim iz ovih oglasa. Evo ti jos jedan link za bmw. Na njega sam mislio kad sam pitao da li je beli. Kao sto neko rece kupuj srcem ali dobro gledaj i razmisli.

http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=99999999&topic=46113.0

• Drug član, 2470 postova
  • Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06

bmw f650 jeste mali.. ali u odnosu na gs1200 ili Varadero, a u odnosu na gs500 je.. (nemoz' se uporedi to) velik' ;D

F650 je pun pogodak, u pogledu novac=dobijeno (a ako bas gledas 5000 din vise za registraciju onda jbga..  :P

• Svrati ponekad, 433 postova
  • Motocikl: BMW R 1200 GS ADVENTURE LC 2015god, Piaggio Liberty 125ccm 2000god.

ne ovo je jedan f650 iz NS evo linka pa moze neki komentar. Ipak BMW je BMW a pegaso je Aprilia  ???

Sta je ovo trebalo da znaci?

Sto voilim kad se ljudi razumeju u motore....Raspitaj se malo pre nego sto nesto kazes o Aprilijinim rotax agregatima.

• Svrati ponekad, 177 postova

evo jedne preporuke

izdvoj iz oglasa par modela koji ti se svidjaju i koji su u tvom cenovnom rangu i idi i pogledaj ih, sedi i daj nekom da te slika iz par uglova da mozes sebe posle videti kako izgledas na tom motoru i ako mozes sebe zamisliti da ga vozis i uzivas sa njim u voznji onda razmisljaj o tom modelu, cak ne moras ni da kupis taj koji si gledao ali samo da imas osecaj pri definitivnoj kupovini

ok,lapsus,afekat...mislio sam na agregat koji aprilia stavlja u svoje motore tj rotax.

hvala na ukazanoj gresci!

• Svrati ponekad, 399 postova

hornet,bandit ili fazer...

ako imas za registraciju 10 soma...imaces i 15...

pazljivo samo....tesko se motori prodaju...a ukoliko ti bilo koji od ovih motora dosadi...gledas sta ces...mozes da spustas cenu kolko 'oces,nacekaces se oko prodaje...pamet Uglavu :)

i ne srljaj

ok,lapsus,afekat...mislio sam na agregat koji aprilia stavlja u svoje motore tj rotax.

hvala na ukazanoj gresci!

ljudi smo ;D

A f650 i pegaso 650, razlikuje veoma malo stvari, osim optickog izgleda aprilija poseduje usd viljusku, ali nije isto kad te neko pita Sta vozis?

Apriliju..  :P i kad bi reko BMW brate  8) pa makar to bio i "sicusni" f650  ;)

daj bre...ne lozite coveka...sta ce mu motor sa jednim cilindrom!?

a sta ce mu vise za grad i periferiju?  ???

• Ne silazi, 5554 postova
  • Motocikl: XT1200Z Super Tenere

F 650 je dobar motor i ima smisla da razmislis o njemu. Jedan problem koji se cesto javlja, ja znam za bar tri primerka, je da strada zadnji amortizer koji kosta 700E, pa samo treba obratiti paznju pri kupovini.

pa kad se vozi nek se vozi ko covek a ne da se trese i vibrira

Ribice vole da im vibrira pod dupe  ;D

• U prolazu, 22 postova

definitivno odustajem od er5 i cb500 , slikase me i ne da sam smesan nego ko crtani film :) :) :) nije tolko problem visina kolko sirina :P

nazalost otpada klasa 500 a bas sam hteo da se jeftino i fino izvozam mada ostaje KLE 500 koji bi uzo bas ako mora ko zadnju soluciju, lose kocnice malo sediste a tek meni kako bi bilo malo . Ali definitivno nista ne uzimama preko 750 i to je po meni prevelika registracija za mozda 4-5000km godisnje ma i to je mnogo pored ovolikog posla

Ipak su bili drugovi clanovi u pravu , ne gine mi neki enduro, eto napalio sam se bio bas na f650 bms a vidim 3 komentara da je rotax motor shit u z podsmehe...  eto opet pa neko drugi kaze vibracije ? mozda nikad nije vozio kineske chopere da vidi sta su vibracije doduse meni nisu smetale, ili nije vozio jawu i mz pa navikao na neke nove jake modele. Malo vibracija bi podneo kazem malo ne previse.

Zar je to bas tako los motor ?

• U prolazu, 22 postova

pa takav sam dobio utisak citajuci postove clanova na predhodnim stranama, sta ja znam u odnosu na kle500 pegaso i slicne motore ne prevelike ko afrika recimo nego putne endure , jer ja nemam nikakvu zelju za off roadom

Gile,nebitno,necu vise da ucestvujem u offovanju teme coveku koji je samo hteo da sazna sta mu je isplativije da vozi,ali zar je bitan odgovor kad te neko pita sta vozis?Najbitinije je da se tebi motor svidja,da imas minimalnih problema i da si ti zadovoljan sa njim,a sta ce ko da kaze ako mu kazes vozim tipa tomosa-bez uvrede momcima koji ih voze,bas te zabole...I nisam razumeo onaj odgovor tipa vozim apriliu..to nesto lose?polako,imas vremena....

Prijatelju mi smo ti sad samo pogorsali situaciju, kolko ja vidim  :-\

Nema nista od toga dok se ti neodlucis sta tacno zelish, mi ti nemozemo pomoci.

zao mi je

Ramisli,moj predlog ti je transalp ali ako si pocetnik i za manje pare mozes kupiti Kle-a,motor odlican za to sto tebi treba,ja sam prepravljao sediste,ima tema i o tome,agregat cisto inf nije menjan 17god sto znaci da se pokazao kao pouzdan,kocnice jesu lose ali sam ja to resio sa pancirnim crevima,nisu savrsene ali dosta bolje,registracija ti je oko 12-13000,trosi 5-6l u gradu zavisno od voznje,ne kvari se,sve preporuke...

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja