kojaxl 0 Napisano Februar 23, 2010 U prolazu, 86 postova Prijavi odgovor kao problematičan -Rinfuza Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aky 239 Napisano Februar 23, 2010 Zainteresovan, 649 postova Lokacija: Zemun Motocikl: BMW K1300R, Yamaha X max 300 Prijavi odgovor kao problematičan Da sednem u prvi red... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kojaxl 0 Napisano Februar 23, 2010 U prolazu, 86 postova Prijavi odgovor kao problematičan -Mislim da ne mogu da postavim vise slika . . . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5358 Napisano Februar 23, 2010 Integrisan, 13048 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Jesi li ovo sve sam uradio?! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kojaxl 0 Napisano Februar 23, 2010 U prolazu, 86 postova Prijavi odgovor kao problematičan Sam-od prvog do poslednjeg srafa-matice i sve od poliranja do farbanja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1214 Napisano Februar 23, 2010 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Nema šta, što bi rekli stari: Dečko ima zlatne ruke Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Oroku 1394 Napisano Februar 23, 2010 Zainteresovan, 830 postova Lokacija: Sombor Motocikl: XTZ 660 Ténéré Prijavi odgovor kao problematičan Stavi sliku motora kakav je bio pre sredjivanja? Bas me interesuje kako takva boja rama , plastike novijeg tipa? Super si ga odradio, jedino sto mi je greh dirati zlatne felne, one su mi mnogo lepse. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kojaxl 0 Napisano Februar 23, 2010 U prolazu, 86 postova Prijavi odgovor kao problematičan Tnx na recima hvale-to mi mnogo znaci jer sam se bas trudio da sve lepo ispadne.Postavicu sliku-to nije problem,ali na zalost nemam nijednu sliku koja je slikana sa nekim boljim aparatom ili da je iz neke blizine!Nije on ni pre izgledao bas toliko lose,ali vidi se na nekim slikama da nije bio bas ni sjajan! Felne . . .znas,neki vulkanizeri bas nemaju obzira . . . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1430 Napisano Februar 24, 2010 Drug član, 1951 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Nikad kraca tema sa manje reci a jebitacnija. Svaka cast. Opravio si ga za desetku.Steta sto nemas vece slike pre i posle. P.S. Buljio sam u slike sigurno 10 min da vidim svaki detalj. Bravo za pedantnost. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kojaxl 0 Napisano Februar 24, 2010 U prolazu, 86 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hvala ! Slike jesu vece,ali je program neki-taki-bezvezni,pa ih je umanjio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Februar 24, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Auuuuuu..... kojaxi, SVAKA TI SE DALA!! Ovo je jedno od najpedantnijih sređivanja mašine koje sam u zadnje vreme uspeo da vidim!!! Ja sam planirao da nešto slično uradim sa mojom makinom ove zime, ali sam odustao i pre nego što sam čak i u glavi sabrao šta bi sve trebalo raditi.... ;D Svaka čast, rad za desetku!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kobra 152 Napisano Februar 24, 2010 Free rider, 814 postova Lokacija: Beograd/Borca Motocikl: 2014 BMW R1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Odlicno, svaka cast !!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zoltan 583 Napisano Februar 24, 2010 Drug član, 1015 postova Lokacija: Novi Beograd-blok 63, Herceg Novi-Baosici Motocikl: Honda CBR 900 RR Prijavi odgovor kao problematičan Bravo majstore!!!!!!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZeljaYZF 180 Napisano Februar 24, 2010 Zainteresovan, 984 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast !! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kojaxl 0 Napisano Februar 24, 2010 U prolazu, 86 postova Prijavi odgovor kao problematičan -Jos jednom hvala svima koji su podrzali i pohvalili moj trud ! -Zeleo bi sa svima da podelim jednu "caku"!Naime,radi se o harmonika gumama koje stoje na prednjim teleskopima.Bile su blede,ispucale....ruuuzne.Poceo sam da trazim i na moje razocarenje,tome se cena krece od 30 do 40eu - iiijuuu! -Da ne duzim previse,to se moze napraviti od gume koja stoji na zupcastoj letvi od opel-suze!!I gornji i donji "fi" je potpuno isti kao kod originala,samo sto se mora poraditi na duzini.Mene su te gume izasle sve ukupno 7eu ,a razlike neeema! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikolanixy 174 Napisano Februar 24, 2010 Zainteresovan, 550 postova Lokacija: Lajkovac Motocikl: Nemam ništa :( Prijavi odgovor kao problematičan svaka čast Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ledu77 46 Napisano Februar 24, 2010 Svrati ponekad, 199 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Africa RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Majstorski odradjeno do kraja !! Svaka cast !! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4799 Napisano Februar 24, 2010 Ne silazi, 5561 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan BRAVO! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dutchman 114 Napisano Februar 24, 2010 Drug član, 1050 postova Lokacija: BGD, Serbia Motocikl: CBR600RR , CBR600F , Burgman400 Prijavi odgovor kao problematičan bem ti forum kad nema iLike! dugme Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ARES 1240 Napisano Februar 24, 2010 Drug član, 2318 postova Lokacija: Beograd-Vracar Prijavi odgovor kao problematičan Super. Da li je sve farbano (deklovi,viljuska....) ili si plastificirao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Heavy 0 Napisano Februar 24, 2010 U prolazu, 3 postova Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast matori...Lepo ispalo nema sta. Koliko si vremena/para potrosio na sve to? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kojaxl 0 Napisano Februar 24, 2010 U prolazu, 86 postova Prijavi odgovor kao problematičan -Nista nije plastificirano,sve je to bilo dugotrajno smirglanje,ciscenje i pranje!Znaci sve je prvo zasticeno raznim prajmerima a potom prefarbano kvalitetnim bojama. -Sto se tice para i koliko je kostalo . . . nebi mogao sa nekom sigurnoscu da kazem pravu cifru.Recimo da sam za sredjivanje spoljasnosti mopeda potrosio negde oko 150eu,ali opet da napomenem da je sve uradjeno po "uradi sam" sistemu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Februar 24, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan 150 eur je NIŠTA kada pogledaš kako tvoja makina sada fantastično izgleda!! OK, bilo je tu mnoooogo truda, krvi i znoja. No, isplatilo se. Izgleda božanstveno! Još jednom: Alal' ti ćufte u paradajz sosu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1038 Napisano Februar 24, 2010 Drug član, 3000 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Svaka ti dala....... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sergio 2328 Napisano Februar 25, 2010 hoochie coochie man, 1239 postova Lokacija: BG/ZG Motocikl: Harley Davidson Road King Classic '07 & Honda CB750K '81 Prijavi odgovor kao problematičan Co'ece SVAKA CHAST!!! Ja planiram ISTO ovo da uradim .. skidanje sveka, ciscenje, smirglanje, poliranje, farbanje... s' tim sto ja teram nejked masinu pa ima malo vise posla, al' to me sve ceka sledece zime i jos jednom ... SVAKA CAST, mopet izgleda k'o iz casopisa! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...