RS 132 Napisano Septembar 30, 2010 Safety bike, 954 postova Lokacija: Beograd - Cerak Motocikl: nekad RS250 i AA500 Prijavi odgovor kao problematičan U nedelju 19stepeni, ja sam za, samo da se dogovorimo kada da se krene. Najbolje mesto za okupljanje Beogradjana i onih koji prolaze kroz Beograd je mozda Pumpa u C Caplina. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 5058 Napisano Septembar 30, 2010 BJB Maxi Scooter Club, 6032 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam ga nabavio kod KDM-a ali je to bilo pre dve godine. Nisam siguran da ih i dalje imaju ali možeš da se raspitaš. Njihov baner imaš u zaglavlju. Što se tiče okupljanja, izgleda da će vreme biti kao u mom potpisu pa bi zaista bilo šteta propustiti priliku ... Upisujem se za nedelju.Javite kad polazite iz Bg a mi bismo Vas čekali na izlazu iz Pančeva. Naša moto logika: okolo-naokolo. Zvao sam KDM - napravićemo nešto na proleće...Hvala za info. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nolezmaj 177 Napisano Septembar 30, 2010 BJB Maxi Scooter Club, 743 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ako sam dobro shvatio, odredište je Padina (Kovačica), a sakupljanje je na pumpi u Čarli Čaplina? U koje vreme? Ako dozvole obaveze, pridružio bi vam se Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dexter 38 Napisano Septembar 30, 2010 West Balkan Rider's, 303 postova Lokacija: Ruma Motocikl: V-Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Kad se krece, ako bude vreme ok, znaci suvo, idem! Mozda i jos jedan atlantic! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RS 132 Napisano Septembar 30, 2010 Safety bike, 954 postova Lokacija: Beograd - Cerak Motocikl: nekad RS250 i AA500 Prijavi odgovor kao problematičan Nemojte nesto prerano, uvek odem rano negde pa se smorim kao puz. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RS 132 Napisano Septembar 30, 2010 Safety bike, 954 postova Lokacija: Beograd - Cerak Motocikl: nekad RS250 i AA500 Prijavi odgovor kao problematičan Nema zurke, odlozili ljudi zbog loseg vremena. Dajte neku lokaciju, ja nisam vozio skuter vise od mesec dana, ja idem pa gdegod. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 5058 Napisano Septembar 30, 2010 BJB Maxi Scooter Club, 6032 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Nema zurke, odlozili ljudi zbog loseg vremena. Dajte neku lokaciju, ja nisam vozio skuter vise od mesec dana, ja idem pa gdegod. Ajd' sa nama na kafu u Segedin. Okolo-naokolo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RS 132 Napisano Septembar 30, 2010 Safety bike, 954 postova Lokacija: Beograd - Cerak Motocikl: nekad RS250 i AA500 Prijavi odgovor kao problematičan Nemam zeleni karton, ne vadi mi se sada, malo me mrzi. Ima tura koju ja nisanim, na kraju cu sam da odem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nolezmaj 177 Napisano Septembar 30, 2010 BJB Maxi Scooter Club, 743 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Koliko vidim prognoze, u nedelju će biti sunčano i 18C, šteta da propadne dan... Možda jedna vožnja do Vršca? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RS 132 Napisano Septembar 30, 2010 Safety bike, 954 postova Lokacija: Beograd - Cerak Motocikl: nekad RS250 i AA500 Prijavi odgovor kao problematičan Moze i Bela crkva, samo sto ce po Vojvodini da nas ubije vetar. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13187 Napisano Septembar 30, 2010 Ne silazi, 7482 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Na skuteru tu i tamo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RS 132 Napisano Septembar 30, 2010 Safety bike, 954 postova Lokacija: Beograd - Cerak Motocikl: nekad RS250 i AA500 Prijavi odgovor kao problematičan Bije druze, veruj, od bocnog te nista ne stiti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13187 Napisano Septembar 30, 2010 Ne silazi, 7482 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Bocni da, ali napred skoro nista. Bar dok sam vozio sa onim ''taraba'' vizirom. Sve u svemu skuter je fantasticna sprava, trenutno bolja solucija od motora. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dexter 38 Napisano Octobar 1, 2010 West Balkan Rider's, 303 postova Lokacija: Ruma Motocikl: V-Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ima u Kragujevcu trke i auta i mopedi! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 5058 Napisano Octobar 1, 2010 BJB Maxi Scooter Club, 6032 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Ajd' dogovarajte... Doće nedelja a mi na pola dogovora.Vreme,mesto pa da se utanačimo. Svako nek' radi svoje: vetar neka duva a mi ćemo da vozimo ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RS 132 Napisano Octobar 1, 2010 Safety bike, 954 postova Lokacija: Beograd - Cerak Motocikl: nekad RS250 i AA500 Prijavi odgovor kao problematičan Moze i sutra. Ja sam u principu za, steta sto ovi otkazase, svake godine otkazuju. Moze Novi sad.. Irig, tako nesto. Krenemo obilaznicom, dexter je na tom putu.pa preko Rume Van auto puta, Irig i Novi sad Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 5058 Napisano Octobar 1, 2010 BJB Maxi Scooter Club, 6032 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan JBG ja sutra ne mogu, radim.Ako ima dogovor za nedelju -tu sam. Ako se ide na Rumu,Irig i NS ja dolazim do Bg-a pa sa idemo zajedno. Sa ove strane mi je jako kratko...Ako ipak dogovorite subotu, družićemo se neki drugi put. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
freetruck 3 Napisano Octobar 1, 2010 Svrati ponekad, 109 postova Prijavi odgovor kao problematičan < Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RS 132 Napisano Octobar 1, 2010 Safety bike, 954 postova Lokacija: Beograd - Cerak Motocikl: nekad RS250 i AA500 Prijavi odgovor kao problematičan Ne zezaj cika zubo, pa ja pijem antibiotike 10 dana, kakve ima veze prehlada? @alexanto Ja mislio da idemo do NS da se ti ne cimas sam. Mada koliko mi se cini samo nas dvojica ostajemo. Dodjes ti po mene da me otpratis za NS, pa onda ja tebe pratim u povratku ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nolezmaj 177 Napisano Octobar 1, 2010 BJB Maxi Scooter Club, 743 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Pridružili bi vam se i ja i drugar beverlista (iz BG). Meni tura do NS zvuči lepo, naravno okolnim putevima. Npr, u odlasku u NS preko Zrenjaninskog puta, a u povratku za BG starim putem? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skols 25 Napisano Octobar 1, 2010 Rider on the storm, 1272 postova Lokacija: Dojčland Motocikl: Pesadinac Prijavi odgovor kao problematičan Pridružili bi vam se i ja i drugar beverlista (iz BG). Meni tura do NS zvuči lepo, naravno okolnim putevima. Npr, u odlasku u NS preko Zrenjaninskog puta, a u povratku za BG starim putem? Al` da idete uz Dunav..Cortanovci,Beska,Slankame,Surduk,Belegis,Banovci,Batajnica..da vam ne otpadnu bubrezi na starom NS putu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasha 2068 Napisano Octobar 1, 2010 MSC Member (Maxi Scooter Club), 944 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki J300 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Pridružili bi vam se i ja i drugar beverlista (iz BG). Meni tura do NS zvuči lepo, naravno okolnim putevima. Npr, u odlasku u NS preko Zrenjaninskog puta, a u povratku za BG starim putem? Al` da idete uz Dunav..Cortanovci,Beska,Slankame,Surduk,Belegis,Banovci,Batajnica..da vam ne otpadnu bubrezi na starom NS putu... Ako ste planirali ovako nešto, računajte i na mene u nedelju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PedjaR 70 Napisano Octobar 1, 2010 Mangulica, 627 postova Lokacija: Temerin Prijavi odgovor kao problematičan da ni ni slucajno starim putem od S. Karlovaca do Indjije, posle je ok al ta deonica je samo za enduro motore... a sta mislite da posetite "dane vina" u S. Karlovcima? http://www.karlovackilist.co.rs/aktuelnosti/karlovacka-berba-grozdja-program.html Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RS 132 Napisano Octobar 1, 2010 Safety bike, 954 postova Lokacija: Beograd - Cerak Motocikl: nekad RS250 i AA500 Prijavi odgovor kao problematičan Nesto ste nezainteresovani. Aj da krenemo u nedelju u 11h sa pumpe u C Caplina? Ko je za?! Da odemo do NS i nazad? Malo se druzimo i eto. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Greifer 15 Napisano Octobar 1, 2010 U prolazu, 30 postova Prijavi odgovor kao problematičan aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa najzad sam sastavio skuterče idem i ja gde god Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...