dragan66 126 Napisano Februar 20, 2010 Svrati ponekad, 331 postova Lokacija: Beograd -Kaludjerica Motocikl: H H-Crni Prijavi odgovor kao problematičan agv kaciga....evo slike pa ako nekome možda treba..... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
japanx 211 Napisano Februar 20, 2010 Zainteresovan, 501 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan evo javljam se za poklon Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan66 126 Napisano Februar 20, 2010 Svrati ponekad, 331 postova Lokacija: Beograd -Kaludjerica Motocikl: H H-Crni Prijavi odgovor kao problematičan kaciga je otišla ........ Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djokic 976 Napisano Februar 20, 2010 Ol' dirty bastard, 618 postova Lokacija: Zvezdan Motocikl: TDM Prijavi odgovor kao problematičan He he,ovo je bila brza akcija! Lep gest,ja sam moju visak kacigu(kinesku doduse) prodao kolezi za 200din.i odmah otisao kupio picence za te novce da castim Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan66 126 Napisano Februar 20, 2010 Svrati ponekad, 331 postova Lokacija: Beograd -Kaludjerica Motocikl: H H-Crni Prijavi odgovor kao problematičan pa kaciga nije u nekom reprezetativnom stanju, koje pare tražiti za nju, a samo mi smeta, nisam želeo da se otarasim nje jer me je podsećala na neke divne dane kad nisam silazio sa motora, a pošto se ti dani vraćaju , kupio sam novu....a ova će nadam se poslužiti čoveku da premosti trenutne teškoće...... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22221 Napisano Februar 20, 2010 Integrisan, 9570 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Lep gest druze! Znas kako se kaze "Dok dajem dobro je..." Pozdrav Nenad. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marckony 0 Napisano Februar 20, 2010 U prolazu, 23 postova Prijavi odgovor kao problematičan Lep gest komsija, svaka cast Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bruce Lee 43 Napisano Februar 20, 2010 U prolazu, 15 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XT660R Prijavi odgovor kao problematičan Lepo je videti da jos ima ovakvih ljudi. Svaka cast! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Herr Bane 21 Napisano Februar 20, 2010 Svrati ponekad, 177 postova Lokacija: Beograd - Jug Motocikl: Kawasaki GPZ 500s Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast za gest. Kad videh ovo, setih se jedne izreke: Malo para kvari telo, a mnogo dushu! Sorry za off... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
turbopedja 282 Napisano Februar 21, 2010 Svrati ponekad, 469 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CBR 1100 XX Blackbird SUZUKI DR 800 BIG, Yamaha DT125MX, Yamaha TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan E Jbga ;D Kasnim... http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=49039.0 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...