Jump to content

Moto Zajednica

Bruce Lee

Članovi
  • Broj tema i poruka

    15
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

O članu Bruce Lee

  • Rođendan 03.04.1983.

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Beograd
  • Motocikl
    XT660R

Bruce Lee's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

43

Reputacija u zajednici

  1. Ma nije daljina nego drugi propisi, ogromne carine i porezi, karantin, svasta bi moralo da se uradi, lakse mi je da kupim ovde drugi mada bih voleo da imam moj xt ovde.
  2. Registrovan je do sredine Maja 2014. Motor je na moje ime vec skoro 3 godine, a pre toga je bio u vlasnistvu ZeljaYZF-a, takodje clan foruma. Motor je ostao u garazi jer sam imao neke druge planove za njega, nisam hteo da ga prodajem nego da ga saljem za Australiju ali posto se ispostavilo da je sve to isuvise komplikovano i skupo, eto motora na oglasu.
  3. Zimski popust jos 100e! Cena 2800e. Mislim da je ovo najjeftiniji XT na trzistu trenutno.
  4. Izvinjavam se, zaboravih da napisem! Godiste 2006.
  5. Ipak prodajem svoj XTr. Presao 42.000, redovno odrzavan, garaziran, a u retkim slucajevima kada nije bio u garazi bio je pod ciradom. Ima povisen vizir, RACE carbon izduve, kofer GIVI Maxia 52 l, Xenon far, Kappa crash-bar i uticnicu 12V. Dajem i nove Nissin prednje plocice koje nisam stigao da zamenim. Motor je pre malo vise od 2 godine kupljen od postovanog g-dina ZeljaYZF i od tada vozen u radosti i veselju bez ijednog problema. Razlog prodaje je to sto oglas kacim iz Perta u Australiji! Motor stoji kod mog matorog u garazi, inace takodje clan foruma poznat pod pseudonimom Exman. Cena je 3000e pa ko je zainteresovan neka zove mog matorog na 064/12-97-651.
  6. Pa crni ti, sto sad ovo prodajes kad znas da bolje nema?!?
  7. Kao sto pise u naslovu prodajem moj XTr. Kupljen pre 2-3 godine od naseg postovanog clana ZeljaYZF u perfektnom stanju. Ja sam ga malo vise vozio tako da sada ima tragova koriscenja ali ako se nekom ne svidjaju slike mogu da ga ispoliram da izgleda skuplje. Motor je presao 42.000 bez ijednog problema, ulje menjano na svakih 5000km, filter na 10.000. Ima povisen vizir (nisam siguran kod koga je radjen ali znam da je kod nas, nije neki brandname ali je meni bio odlican), Xenon far, Race karbon izduve (tutnji sacuvaj Boze!), crash-bar (Kappa, kupljen kod nas). Dajem i Givi Maxia kofer 52l i bocne torbe Kappa (skupljenje mislim da su 20l, a kad se otvore 30l, najvece koje su tada bile da se kupe kod nas), fabricke retrovizore (uz ove lepse koji su na motoru) i XL ciradu Lampa (malko je pocepana pri dnu ali i dalje radi posao). Stavljen je nov akumulator Varta gel, motor ima i uticnicu na 12V (imam i adapter za usb). Imam i prednje plocice Nissin koje sam planirao da stavim ali ih u ovom slucaju dajem uz motor. Gume na motoru su Heidenau k60 scout, presle skoro 4000. Zadnja je po sredini malko slabija, prednja je odlicna. Lanac i lancanici, na tu temu ne znam sta da kazem, meni deluju ok ali sam nailazio na raznorazna misljena pa procenite sami ako dodjete da vidite motor. U svakom slucaju, ceo komplet je bio oko 100e ako se dobro secam prosle godine. Uglavnom je vozen na putu, garaziran, a ako nije bio u garazi bio je pod ciradom. Motor cenim 3800e, naravno, mozemo uvek nesto da se dogovorimo, ljudi smo. Zamene, nazalost, ne mogu da prihvatim posto planiram da neko vreme budem bez motora. Sta vas jos zanima pitajte na forumu ili na 063/524-860 Uros
  8. Samo se vrtis oko tog 660 agregata, vratices se ti na XT!!!
  9. Kupio bih neki cross 125 2T ili 250 4T ali mi je jako bitno da ima papire od uvoza ili ako je kupljen kod nas onda racun ili sta vec ide uz to jer hocu da ga registrujem da ne bih morao da ga vucem kolima i prikolicom kad idem da se vozim. Ako neko ima neku zanimljivu ponudu, dajte pa da se dogovaramo.
  10. 1. Godiste motocikla koji ste vozili: 2006 2. Vrijeme provedeno na motorciklu: Oko 1 godinu i 6 meseci 3. Sta mi se dopada: Na prvom mestu agregat. Ima ogromnu snagu na malom broju zbog jednog cilindra i linearan raspored snage. Zbog otvorenih izduva sam prestelovao motor i sada radi kao sat. Zastita od vetra i nije bas najbolja ali to je za ocekivati za ovu kategoriju ali sam srecom dobio i povisen vizir uz motor koji funkcionise fantasticno, do 120km/h skoro da nema vetra osim po rukama. Udobnost je zadovoljavajuca, nije fantasticna ali motor je dosta udobniji od bar 50% turera koje sam probao. Performanse van asfalta su iznenadjujuce za ovakav tip motora, verovatno zbog male kilaze. Motor se lako vozi i lako kontrolise i ima odlican polozaj za stajanje. Na asfaltu je kao svaki drugi enduro, malo meksi ali i dalje poprilicno brz. Nisam ocekivao ovoliku snagu iz agregata koji po specifikaciji ima 48ks, ne znam da li je zbog promene izduva ali motor se ponasa mnogo zivahnije nego sto sam predpostavljao. 4. Sta je moglo biti bolje: Prednje viljuske. Ok su za laksu enduro voznju ali prava je steta sto ovaj motor nema USD fabricki jer bi onda stvarno bio neverovatna prilika. Ako ne USD onda bar da ima neko podesavanje viljuski. Jos jedna jako glupa stvar su izduvne grane ispod agregata! Tu se gubi bar 5-6 cm na odstojanju od zemlje i takodje se mogu ostetiti ako se vozi po grubljem terenu. Vodena pumpa je jako glupo postavljena na spoljnoj strani agregata, bas izlozena ostecenju u slucaju pada tako da je roll ili crash bar obavezna stvar. I jos jedna mala zamerka, nedostatak obrtomera. Znam da nije neophodan za kros motore ali ovo je ipak enduro, ne bi mi smetalo da s' vremena na vreme bacim pogled na obrtaljku. 5. Moj utisak: Vredi svaku paru. Ako vise volite asfalt i samo ponekad silazak sa puta onda je AT ili TA pravi izbor, na prvom mestu zbog V2 agregata ali ako vise volite enduro onda je XT pun pogodak. Po mom skromnom misljenju ovo je savrsen 50%/50% motor. Nije fantastican na putu, nije fantastican na off-u ali i jedno i drugo radi prilicno dobro. Za duze puteve je obavezan povisen vizir i po mogucstvu malo udobnije sediste. Jako zahvalan za odrzavanje, pouzdan i relativno jeftin.
  11. Pregovori oko kupovine motora zapoceti, ako se docepam neke masine uskoro javljam pa da prijavljujete i mene! Jel se zna koliko puta mesecno ce biti track day? Jel to svake nedelje odvojen po jedan dan ili NAVAK to odredjuje prema svojim mogucnostima i mozda broju zainteresovanih?
  12. I jos jedno pitanje, izvin'te sto gusim: Da li mogu da dodju 2 vozaca sa jednim motorom? Naravno, svako plati svoj sat voznje. Pitam ovo posto razmisljam da uzmem sa drugarom motor po pola samo za ovu namenu. Sve cu uraditi samo da se docepam staze!!!!
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja