Jump to content

Moto Zajednica

marckony

Članovi
  • Broj tema i poruka

    23
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Profile Information

  • Pol
    Bez odgovora

marckony's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

0

Reputacija u zajednici

  1. Usporio me neki KTMista Pa sam morao malo da usporim
  2. Usporio me neki KTMista Pa sam morao malo da usporim
  3. E ovako pocelo je pre neki dan kada smo vozili avalskim putem... Da ne duzim, ubacim ga iz druge u prvu pred neku krivinu i cepim mu gas i kao da je dosao do ibera i tu se ugasi... Verglam nece da sastavi, probam da ubacim u 4tu i nece da upali, skinem sa kontakta, dam kontakt, odradi pumpa i upalim normalno i radi, taj dan mi se to jos jedanput dogodilo ali u krivini kada sam ga oborio, sva sreca nije bila velika brzina.... Danas na auto putu mi se nekoliko puta ugasio na nekom dodavanju gasa, postupak isti, vratiti kljuc, dam kontakt i upaliti... znaci problem je kao da isgubi struju... E pitanje da li se to jos nekome desavalo na pomnenutom motoru i sta bi moglo to da bude? Da napomnenem kada mi se to desi ona crvena lampica na tabli pocne brzo da treperi, a desava se i kada izvadim kljuc iz kontakt brave, da ta lampica Fi ili F1 nastavi dalje da treperi, samo znatno sporije.
  4. marckony

    sve o kawi z750

    Ja sam visok 190 i 85 kg i nemam nikakav preoblm sa voznjom (sem sto se gasi:) ) Cak sta vise nije meni ni toliko zamorno da se vozi, lepo se obara lepo ide. Al to ti pricam za model 2004-2006
  5. marckony

    sve o kawi z750

    E ovako pocelo je pre neki dan kada smo vozili avalskim putem... Da ne duzim, ubacim ga iz druge u prvu pred neku krivinu i cepim mu gas i kao da je dosao do ibera i tu se ugasi... Verglam nece da sastavi, probam da ubacim u 4tu i nece da upali, skinem sa kontakta, dam kontakt, odradi pumpa i upalim normalno i radi, taj dan mi se to jos jedanput dogodilo ali u krivini kada sam ga oborio, sva sreca nije bila velika brzina.... Danas na auto putu mi se nekoliko puta ugasio na nekom dodavanju gasa, postupak isti, vratiti kljuc, dam kontakt i upaliti... znaci problem je kao da isgubi struju... E pitanje da li se to jos nekome desavalo na pomnenutom motoru i sta bi moglo to da bude? Da napomnenem kada mi se to desi ona crvena lampica na tabli pocne brzo da treperi, a desava se i kada izvadim kljuc iz kontakt brave, da ta lampica Fi ili F1 nastavi dalje da treperi, samo znatno sporije.
  6. A sta dobijes (sem lepseg izgleda), a sta izgubis podizanjem repa? Posto sam i ja kod mene to hteo da radim, a ne znam da li bi izgubio na nekoj stabilnosti i ne znam da li bi nesto skodilo. U svakom slicaju dobro se cuju ovi topovi i dobro izgleda. pratim ostale radove
  7. Da ne otvaram novu temu, zanima me samo koliko kosta farbanje felni za motor,a da majstor bude dobar i proveren? 17-tice u pitanju?
  8. marckony

    kaciga AGV

    isprazni sanduce... koliko para vizir?
  9. marckony

    regler

    Akumulator mi je nov, a jel ima neko Joskin tel, sinoc sam mu poslao poruku ali je ili spavao ili nije taj bro, pa ako neko ima njegov br moze da ostavi ovde za nedaj Boze drugim ljudima a moze da mi posalje i na pp. Hvala svima
  10. marckony

    regler

    da ne otvaram novu temu, nego da pitam ovde. U subotu sam isao do bele crkve negde pred kraj puta, drugar mi stalno svira da upalim svetla koja su kao radila, sata se desava nemam pojma, ali ustanovim da cim predjem 4000 obrtaja gase mi se svetla (imam xenon) ispod 4000 obrtaja radi sve kako treba. Juce kada sam prao motor i podmazivao lanac i kada vozimi preko 4000 obrtaja svetlo i dalje radi nema gasenja. Odem kod majstora i akumulator na leru puni oko 13.9 (a ili w, ne razumem se u sruju) i cim se da gas ode na 15-16 a ili v) e sada, da li je otisao regler ili sta moze da bude, akumulator nov je stavljen pre nedelju dana.
  11. E ovako, primetio sam da mi se gasi svetlo na 4000 obrtaja i nece da radi iznad 4000, cim ga spustim ali moram na prekidac da ugasim pa upalim onda radi sve dok se ne predje tih 4000 obrtaja. Sta bi moglo da bude uzrok tome?
  12. marckony

    POKLANJAM

    Lep gest komsija, svaka cast
  13. pantalone prodate..... ostale rukavice i ulje....
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja